Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Udinese rutinski, al se Široki nije obrukao... Taman očekivano... I meščini da je ovo prvi gol bosanskohercegovačkog predstavnika nekoj ekipi iz petice
El_comadante wrote:nakon zavrsetka sinocnjih utakmica i Kazhstan nas je stigao ima isti koeficijent kao mi plus imaju dva prestavnika dakle sigurno ce nas i prestici.
Shakter je na dobrom putu da se plasira u Ligu Evrope.
El_comadante wrote:nakon zavrsetka sinocnjih utakmica i Kazhstan nas je stigao ima isti koeficijent kao mi plus imaju dva prestavnika dakle sigurno ce nas i prestici.
to je tacno i time nas prestizu. to sam rekao nakon sinocnje pobjede aktobea. dakle treba im samo remi jedne od ove dvije ekipe i da nas prestignu. a nama smjesno kad nas igrac ode u kazahstansku ili azerbejdzansku ligu a vidimo da je i jedna i druga bolja od nase a ova UEFAina lista je i najtacnija kakva je koja liga.
cyprus wrote:Udinese rutinski, al se Široki nije obrukao... Taman očekivano... I meščini da je ovo prvi gol bosanskohercegovačkog predstavnika nekoj ekipi iz petice
to je tacno i time nas prestizu. to sam rekao nakon sinocnje pobjede aktobea. dakle treba im samo remi jedne od ove dvije ekipe i da nas prestignu. a nama smjesno kad nas igrac ode u kazahstansku ili azerbejdzansku ligu a vidimo da je i jedna i druga bolja od nase a ova UEFAina lista je i najtacnija kakva je koja liga.
kazahstanska nas je tek presla, a Azerbejdzanska nas je presla prije i mislim da je mnogo jaca i od nase i od Kazahstanske.
Imaju finih ekipa i finih igraca u Ligi.
Arteta wrote:
kazahstanska nas je tek presla, a Azerbejdzanska nas je presla prije i mislim da je mnogo jaca i od nase i od Kazahstanske.
Imaju finih ekipa i finih igraca u Ligi.
pa dobro kazahstanci su se digli u zanjih par godina 2/3. prije su bili tanki sada su valjda i oni poceli ulagati u fudbal a drzava ima para. eto po prvi put ce imati prestavnika u grupama EL a mozda i LP a mozda i dva prestavnika ako Aktobe uspije se plasirati mada tesko.
Gledao sam Shakhter ove sezone, napravili su uspjeh i svaka im cast ali ja ipak mislim da je Zeljeznicar kvalitetnija ekipa od njih i ukoliko bi igrali jedni protiv drugih da bi Zeljeznicar imao loptu u nogama.
Jedino Shakhter ima daleko bolju odbranu od Zelje pa se moze nositi sa jacim ekipama mada mi je to cudno s obzirom da im odbranu igraju dva nasa igraca.
Dzidic(bivsi igrac Celika), Vasiljevic (ove sezone dosao iz Borca).
Akotbe sam gledao prosle sezone i strasno su mi izgledali.
Sad sam vidio na transfermarktu da imaju igraca koji vrijedi 2 miliona i na posudbi je iz Rubina.
Last edited by Arteta on 02/08/2013 16:00, edited 1 time in total.
joj likova ... hahaha opljackana u Ze 2 navijaca udinezea uzeli im dokumente i ukupno 200 maraka hahaha... i to sedmorica razbojnika i pohapseni su svi 24h vjerovatno u pritvoru i to je to hehehe