Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Nisam zadovoljan postavkom... Ko će igrat desno, ne kontam...
Ili kao kod Susica Ibisevic .. ili bez krila igramo, Lulic u sredini sa jos dvojicom i jedan isturen naprijed. Kako god ovo ne izgleda dobro nikako, ne bi ni protiv Kipra izveo ovo a kamoli protiv ovakve Belgije.
Ja stvarno nisam poznat po kritikovanju selektora (obično ih branim), ali meni je ovaj sastav zaista bare-bare sa onim famoznim Safetovim protiv Nigerije...
SkyLimit wrote:Ibišević na desnom krilu? Po koji put ovo pukušavamo, sedmi? Onih šest puta kad je to užasno izgledalo nije bilo dovoljno da se uvidi da to ne funkcioniše.
Prije ce biti da ce Dzeko biti povuceni napadac, poluspic iza Vede.
Desno ce biti Lulic .
Tako barem ja vidim ovu postavu.
Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
Stari wrote:Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
Mi nemamo brz sastav, čitav nam je tim spor (osim Kolasinca). Kad se već ide na napad i posjed lopte onda Zukanovic i Medunjanin nisu loše opcije jer barem onda možemo povezat nešto i uvaliti gol. Bega će biti zauzet.
Last edited by noiserr on 07/10/2016 20:00, edited 1 time in total.
Kada je Bosna igrala protiv Francuske ja bio kod roditelja i prije tekme pratio Hayat emisije... Neka zabavna emisija, gostovao neki pjevac koji je kao neki veliki fanatic, cak je i u dresu ili sa salom pjevao... euforija 204854756 dana prije tekme je bila tolika da se samo o tome pricalo... i negdje u emisiji voditelj poce pricu sa pjevacem o utakmici, i tako nesto bezveze mlate... i na kraju ga voditelj pita "a protiv koga igramo?" I ja sam se tada zelio raniti Znam kako ti je....
Stari wrote:Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
Nije igrao u službenoj utakmici...
Okaj, hvala na informaciji ...
Vizavi sastava ...ja takodjer branim selektore...pogotovu selektore Bosne i Hercegovine...onaj sastav protiv Nigerije je ...uprkos svemu odigrao bolje no onaj protiv Kipra...
Last edited by Stari on 07/10/2016 20:04, edited 1 time in total.
Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.
Dobra postava jer će Belgija sa trojicom u veznom redu. Ako ih uzmemo na sredini terena, oni puše. Ako propadne sistem, primit cemo 3 komada. Sviđa mi se jer je Meša pokazao da hoće da igra agresivno i da vjeruje da može da iznenadi Belgijance.
P.S: Jedina promjena ovdje može biti da će Medunjanin naprijed a Pjanić povucenije sa Jajalom. To je to.
Itsoktobealone wrote:Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.
Dobra postava jer će Belgija sa trojicom u veznom redu. Ako ih uzmemo na sredini terena, oni puše. Ako propadne sistem, primit cemo 3 komada. Sviđa mi se jer je Meša pokazao da hoće da igra agresivno i da vjeruje da može da iznenadi Belgijance.
P.S: Jedina promjena ovdje može biti da će Medunjanin naprijed a Pjanić povucenije sa Jajalom. To je to.
To je to.. mislim da si upravu sa Medo naprijed Pjana nazad.
Itsoktobealone wrote:Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.
To je to.. mislim da si upravu sa Medo naprijed Pjana nazad.
Da...jedino je to dilema ovdje trenutna. Mada mislim da bi Pjanic bio bolji naprijed jer bi ga manje gusili ova trojica Belgijanaca na sredini. A i licno vjerujem da je Pjanic top3 igraca na svijetu sto se tice tog zadnjeg pasa prema šesnaestercu, a to je ono sto nama treba ovdje, puno protrcavanja i još više presinga.
Kolašinac sredina, desno, wtf
A ova taktika je popularna Safetovka(kad igraš bez pravog krila ili beka)
Idem poljubiti ruku Mehmedovom ocu. Napokon skupio muda pa zamijenio Tetoviranog s Erminom, koji je brzi, boljeg skoka i robusniji i na poziciji desnoga beka kvalitetniji kako god to igrao najmanje, izostanak ne bas u reprezentaciji potentnog Visce a jos mi je bolja vijest rizik s postavljanjem Jajala, da vidimo ima li momak slifa za veliku utakmicu. Ili polozi veceras i obraduj nas, momce ili idi kuci.
Last edited by shake69 on 07/10/2016 20:11, edited 1 time in total.