Belgija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#201 Re: Belgija - BiH

Post by cyprus »

handžar88 wrote:
cyprus wrote:Nisam zadovoljan postavkom... Ko će igrat desno, ne kontam...
Ili kao kod Susica Ibisevic :( .. ili bez krila igramo, Lulic u sredini sa jos dvojicom i jedan isturen naprijed. Kako god ovo ne izgleda dobro nikako, ne bi ni protiv Kipra izveo ovo a kamoli protiv ovakve Belgije.
Ja stvarno nisam poznat po kritikovanju selektora (obično ih branim), ali meni je ovaj sastav zaista bare-bare sa onim famoznim Safetovim protiv Nigerije...

Daj Bože da izađe na hajr...
ljevoruki

#202 Re: Belgija - BiH

Post by ljevoruki »

SkyLimit wrote:Ibišević na desnom krilu? Po koji put ovo pukušavamo, sedmi? Onih šest puta kad je to užasno izgledalo nije bilo dovoljno da se uvidi da to ne funkcioniše.
Prije ce biti da ce Dzeko biti povuceni napadac, poluspic iza Vede.
Desno ce biti Lulic :-) .
Tako barem ja vidim ovu postavu.
Stari

#203 Re: Belgija - BiH

Post by Stari »

Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
cyprus

#204 Re: Belgija - BiH

Post by cyprus »

Stari wrote:Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
Nije igrao u službenoj utakmici...
noiserr

#205 Re: Belgija - BiH

Post by noiserr »

Mi nemamo brz sastav, čitav nam je tim spor (osim Kolasinca). Kad se već ide na napad i posjed lopte onda Zukanovic i Medunjanin nisu loše opcije jer barem onda možemo povezat nešto i uvaliti gol. Bega će biti zauzet.
Last edited by noiserr on 07/10/2016 20:00, edited 1 time in total.
MyTao

#206 Re: Belgija - BiH

Post by MyTao »

handžar88 wrote:
ultima_palabra wrote:
Tesla10 wrote:U koliko je utakmica?
22:05
Jbt kad ovo neko pita ranio bi se..
Kada je Bosna igrala protiv Francuske ja bio kod roditelja i prije tekme pratio Hayat emisije... Neka zabavna emisija, gostovao neki pjevac koji je kao neki veliki fanatic, cak je i u dresu ili sa salom pjevao... euforija 204854756 dana prije tekme je bila tolika da se samo o tome pricalo... i negdje u emisiji voditelj poce pricu sa pjevacem o utakmici, i tako nesto bezveze mlate... i na kraju ga voditelj pita "a protiv koga igramo?" I ja sam se tada zelio raniti :D Znam kako ti je....
Tito_i_Partija

#207 Re: Belgija - BiH

Post by Tito_i_Partija »

Cudna postava, al' hajde da vidimo. Sretno momci.
Laertes

#208 Re: Belgija - BiH

Post by Laertes »

Pjanić, Medo, nema Višće... Diesel 1,76/l
Stari

#209 Re: Belgija - BiH

Post by Stari »

cyprus wrote:
Stari wrote:Ovaj momak Jajalo, vidim u enciklopediji - biva - igrao je za hrvatsku ....jel to neka greška? ...ili sam ja prespavao (pobjegao sa časa) kad su se pravila promijenila
Nije igrao u službenoj utakmici...
Okaj, hvala na informaciji ...

Vizavi sastava ...ja takodjer branim selektore...pogotovu selektore Bosne i Hercegovine...onaj sastav protiv Nigerije je ...uprkos svemu odigrao bolje no onaj protiv Kipra... :D
Last edited by Stari on 07/10/2016 20:04, edited 1 time in total.
Variola Vera

#210 Re: Belgija - BiH

Post by Variola Vera »

ko igra?
Stari

#211 Re: Belgija - BiH

Post by Stari »

[q

izvinjavam se dupla greska
Last edited by Stari on 07/10/2016 20:04, edited 1 time in total.
MyTao

#212 Re: Belgija - BiH

Post by MyTao »

cyprus wrote:Nisam zadovoljan postavkom... Ko će igrat desno, ne kontam...
3-5-2?

Kolasinac i Lulic kao wingbacks?
Itsoktobealone

#213 Re: Belgija - BiH

Post by Itsoktobealone »

Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.

Dobra postava jer će Belgija sa trojicom u veznom redu. Ako ih uzmemo na sredini terena, oni puše. Ako propadne sistem, primit cemo 3 komada. Sviđa mi se jer je Meša pokazao da hoće da igra agresivno i da vjeruje da može da iznenadi Belgijance.

P.S: Jedina promjena ovdje može biti da će Medunjanin naprijed a Pjanić povucenije sa Jajalom. To je to.
noiserr

#214 Re: Belgija - BiH

Post by noiserr »

Itsoktobealone wrote:Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.

Dobra postava jer će Belgija sa trojicom u veznom redu. Ako ih uzmemo na sredini terena, oni puše. Ako propadne sistem, primit cemo 3 komada. Sviđa mi se jer je Meša pokazao da hoće da igra agresivno i da vjeruje da može da iznenadi Belgijance.

P.S: Jedina promjena ovdje može biti da će Medunjanin naprijed a Pjanić povucenije sa Jajalom. To je to.
To je to.. mislim da si upravu sa Medo naprijed Pjana nazad.
Logovan

#215 Re: Belgija - BiH

Post by Logovan »

Čudno ovo nešto. Ne kontam šta hoće Baždarević.

Isto kao da ide na sve ili ništa. Ili će nas razvaliti ili će biti oni razvaljeni. :?

Nisam optimističan nešto.
ljevoruki

#216 Re: Belgija - BiH

Post by ljevoruki »

Suko prenosi :-)
noiserr

#217 Re: Belgija - BiH

Post by noiserr »

Logovan wrote:Čudno ovo nešto. Ne kontam šta hoće Baždarević.

Isto kao da ide na sve ili ništa. Ili će nas razvaliti ili će biti oni razvaljeni. :?

Sve ili ništa naravno. Mi smo ti outsajder u ovom meču. Underdog.
Logovan

#218 Re: Belgija - BiH

Post by Logovan »

noiserr wrote:

Sve ili ništa naravno. Mi smo ti outsajder u ovom meču. Underdog.
Ne valja nam remi. :oops: :D
AmiĐa_Idriz

#219 Re: Belgija - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Il' mi njih il' oni nas,biće opasna utakmica, osjeti se.

Atkinson mi ide na qrac.
lijek-za-sve

#220 Re: Belgija - BiH

Post by lijek-za-sve »

ljevoruki wrote:Suko prenosi :-)
zijan u najavi :zid:
Itsoktobealone

#221 Re: Belgija - BiH

Post by Itsoktobealone »

noiserr wrote:
Itsoktobealone wrote:Ja ne znam sta je nejasno ovdje? U napadu će biti Džeko i Ibisevic, obojica istureni do kraja. U odbrani su na desnom i lijevom Bičakčić i Zukanović, u sredini Spahić. U sredini sa lijeve strane Lulić, Kolašinac sa desne. Jajalo će biti zadnji u sredini sa Medunjaninom, a ispred ide Pjanić.

To je to.. mislim da si upravu sa Medo naprijed Pjana nazad.
Da...jedino je to dilema ovdje trenutna. Mada mislim da bi Pjanic bio bolji naprijed jer bi ga manje gusili ova trojica Belgijanaca na sredini. A i licno vjerujem da je Pjanic top3 igraca na svijetu sto se tice tog zadnjeg pasa prema šesnaestercu, a to je ono sto nama treba ovdje, puno protrcavanja i još više presinga.
SkyLimit

#222 Re: Belgija - BiH

Post by SkyLimit »

Kolašinac sredina, desno, wtf

A ova taktika je popularna Safetovka(kad igraš bez pravog krila ili beka)
shake69

#223 Re: Belgija - BiH

Post by shake69 »

Idem poljubiti ruku Mehmedovom ocu. Napokon skupio muda pa zamijenio Tetoviranog s Erminom, koji je brzi, boljeg skoka i robusniji i na poziciji desnoga beka kvalitetniji kako god to igrao najmanje, izostanak ne bas u reprezentaciji potentnog Visce a jos mi je bolja vijest rizik s postavljanjem Jajala, da vidimo ima li momak slifa za veliku utakmicu. Ili polozi veceras i obraduj nas, momce ili idi kuci.
Last edited by shake69 on 07/10/2016 20:11, edited 1 time in total.
Progressive House

#224 Re: Belgija - BiH

Post by Progressive House »

ovakvu tremu nisam imao od prvog poljupca :lol:

pere na ruke!
Grean

#225 Re: Belgija - BiH

Post by Grean »

Ne bih bas reko', 532, svi pred svoj gol i duge lopte.
Locked