Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

Charuga
Globalni moderator

#1276 Re: Baraz

Post by Charuga »

Sto se ne prabacite na temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ead#unread kad pisete o predstojecim utakmicama baraza? Bezveze se pise o istim stvarima na dvije teme.
sumirprimus

#1277 Re: Baraz

Post by sumirprimus »

respo wrote:uglavnom nije im svejedno
jel to neka reklama?
nije svejednoooo
baraz BIH-PORTUGAL :bih: :mrgreen:
kurty

#1278 Re: Baraz

Post by kurty »

Dr.Cuddy wrote:Image

Sa uefinog sajta. Ko je rekao da je TR prebačena u nosioce?
evo i ovo skoro uboli sve... :lol: :lol: :lol:
ipak je ivan bolji od njih
hamza_sa

#1279 Re: Baraz

Post by hamza_sa »

FnatiC wrote:
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.

Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao
Bila ponuda i u nasim kladionicama!
tazmaniaBAN4

#1280 Re: Baraz

Post by tazmaniaBAN4 »

hamza_sa wrote:
FnatiC wrote:
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.

Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao
Bila ponuda i u nasim kladionicama!
Image
hau jes no

#1281 Re: Baraz

Post by hau jes no »

i nosioci u baražu je jedna od najvećih prevara uefe, kakvi crni nosioci sve su to drugoplasirane ekipe, imaju nosioci prilikom izvlačenja grupa al jook :x

što neko napisa, treba ko za eurosong - ovi veliki direktno na EP a nama malima pošteno suđenje pa najbolji nek idu na EP, bilo bi opet sudijskih grešaka al ne bi bilo klasičnih krađa
sumirprimus

#1282 Re: Baraz

Post by sumirprimus »

pa ova uefa ne zna vise dje udara,koga vara...

Estonia
Next match: Liechtenstein v Estonia 15/11/2011 ... :D
jel svi igramo u iste dane? :D
Pismonosa

#1283 Re: Baraz

Post by Pismonosa »

Hajde, ako vam nije mrsko, neka neko napravi u fotošopu ove sastave, i da Francuzima umjesto igrača napiše, npr. NIKE, ARMANI, UEFA, PLATINI, SKY SPORT, ADIDAS

Nešto na ovu foru.

Image

:D

A može i Portugalu isto. Ronaldu na lijevom guzu sjeva reklama od 1000 milijardi EURA :razz: I da se ne plasiraju :oops:
BHF_Manijak

#1284 Re: Baraz

Post by BHF_Manijak »

hz__semir wrote:Miske je u prošlo baražu bio u prvoj utakmici najlošiji, a u drugoj nije ni igrao, tako da ti to i nije neko poređenje.

Begović je bolji od Hasagića.
Spaha ko Spaha.
Pjanić i Medunjanin tada nisu ni igrali, sada su motor ekipe.
Rahimić i Zahirović su bolji nego Rahimić i Muratović.
Džeko je za klasu bolji igrač nego tada.
Sejo ko Sejo, samo da se oporavi.

Sada imamo Lulića, tada smo imali Ibričića, ovaj prvi je klasa za drugog.

U revanšu imaš i Papca, kojeg tad nismo imali.

I na kraju, sad imaš Papeta, tad si imao "jebača majki". :thumbup:
Prvo, jebem mu vise i sreci i sve, pa Allahami dragog mi ko da smo na mezarju sagradjeni, kompletna zemlja, baksuzluk do baksuzluka, a i onom celi mater jebem onako usput, lik je baksuz prve klase, Zelju godina kara a evo sad i repku!

A Sema, zaboravljas jos nesto, Ronaldo nije igro, a Nani je za klasu bolji igrac nego tad! :mrgreen: Nego salu na stranu, gledam im sastav, fakat im je vezni red jaca stra i to Ronaldo, Nani pa i Quaresma, Meireles tu i tamo obizrom da ne vjerujem da ce biti standardan u Chelseau, ostalo je prosjek vjeruj te mi ba, ne volim ni ja sto smo firaune izvukli, jebeni su, ali nisu jaci od Francuza,10000%!!! Mozda su poimenicno u globalu Francuzi cak i jaci, ovi imaju Ronalda, Nanija, Meirelesa, ovi Benzemu, Riberya, Abidala, Evru, Llorisa, Gomisa, Nasrija...Pa sami usporedite! NE kazem da je Portugal karina, ali kad smo mogli zabit Pijetlove u njihov 16-terac gotovo sat vremena igre, jos su trkacki jaci i od nas i od Portugala, ne vidim zasto ne bi ove firaune!!! Nama cak vise i leze ove tehnciki jace ekipe, jer nismo ni Bog zna kakvi s trkom, to smo vidjeli i u utorak navecer!

PS Nemoj te Allaha vam Dragog ko i prije Francuza ili onda protiv Portugala poet sa onim odvratnim slikama tipa Ronaldo place sto su nas izvukli i slicno, sve ok zajebancija ali brate napehiramo bezze i onda klap usima! :mrgreen: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1285 Re: Baraz

Post by Velkoski »

bosnovizija

#1286 Re: Baraz

Post by bosnovizija »

Legendarni Švabo u svom stilu
Osim: I Portugalci se moraju
zamisliti

Piše: A. Beganović
Četvrtak, 13.10.11. 14:26.
Voljom žrijeba odlučeno je da naš nacionalni tim u baražu snage odmjeri sa Portugalom. Prvi susret igrat će se 11. novembra u Zenici, dok je revanš zakazan za 15. novembar.
Prvi komentar o našem protivniku dao je i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim.

"Mi smo već pokazali da možemo igrati sa svima, sada to treba još jednom dokazati. Portugal je, bar što se nas tiče, u rangu Francuske", navodi Osim u izjavi za zvaničnu stranicu FSBiH.

"Ako smo svi nakon utakmice sa Francuskom pričali da možemo igrati protiv svakoga, evo ovi nisu shvatili da mogu, taman to je prilika da shvate. I Portugalci moraju malo da se zamisle, mi nismo imali kikseva u zadnje vrijeme. U svakom slučaju, dobili smo najatraktivnijeg protivnika", dodaje Osim.
Hvala legendo. Malo si me razgalio! :bih:
Control panel

#1287 Re: Baraz

Post by Control panel »

ja sam razocaran definitivno. nas naroid ce reci nismo imali srece kod izvlacenja.
mislim da se ovdje radi o politici uefe. oni su skontali da nama nije mjesto na EP (i velikim takmicenjima).

cuj nosioci grupa. :x
pa kako prosli put u barazu nosioc grupe nije bila irska kad je igrala sa francuskom a sada je eto nosioc grupe. jeli im to kompenzacija za onu anrijevu ruku kada su ih pokrali na ocigled cijelog svijeta samo sudije to nisu vidjele.
Mali_Vuk

#1288 Re: Baraz

Post by Mali_Vuk »

Zaboravit svu nepravdu i belaj. 11 njihovih i 11 naših, i u kost. Ha ja. Nema predaje :bih:
Mali_Vuk

#1289 Re: Baraz

Post by Mali_Vuk »

Dzontra Volta wrote:
Mali_Vuk wrote:Zaboravit svu nepravdu i belaj. 11 njihovih i 11 naših, i u kost. Ha ja. Nema predaje :bih:
kakva ba predaja..ZMAJEVI su to :D :bih:
Pa normala. Moral i motiv su najvažniji faktor. Idemo uz parolu "yebo svoju nenu, dedu i sve po redu ko se bude zayebavo i ne bude dodavo!" :D

Ne treba sad od Portugalaca praviti svemirce. Može se to dobit, garancija!!
respo

#1290 Re: Baraz

Post by respo »

znaci sljedece godine i nas guraju kao kompenzaciju za ovo
nema velikih repki pa smo znaci favoriti za prvo mjesto
star(i)mo

#1291 Re: Baraz

Post by star(i)mo »

Bojim se da Portugal ne budu "gurali" kao kompenzaciju za ovaj baraz. Ipak su im izvukli da igraju protiv Dzeke & kompanije a ne Crnu Goru, Estoniju, Tursku. :wink:
nuki_cika

#1292 Re: Baraz

Post by nuki_cika »

A jebli ih nosioci. :x
Očita neprabda za ostale drugoplasirane ekipe.Samo još da dođu i reknu "Portugal i ronaldo idu na europsko,zato što imamo više koristi od njih"
Što se tice utakmice,ne treba ih se bojati,ali bilo bi bolje da se igra na koševu,ali ne vjerujem da ce se to dogoditi.Ipak je zenica nas hram :D
Ronalda i nanija se ne treba bojati,zatvoriti ih po stranama i čuvati se šuteva iz daljine
FnatiC

#1293 Re: Baraz

Post by FnatiC »

Jebo ronalda kad je on sta uradio u velikim tekmama :D
van Basten

#1294 Re: Baraz

Post by van Basten »

'ta će Ronaldo :D
Mali_Vuk

#1295 Re: Baraz

Post by Mali_Vuk »

Trenutno na Eurosportu 2, Danska - Portugal, snimak. Tanak Portugal ko jufka :skoljka:
k3m0

#1296 Re: Baraz

Post by k3m0 »

vratiti nadarevica i jahica....
cyprus

#1297 Re: Baraz

Post by cyprus »

cyprus wrote:Eh, kašike mi rekle da će bit ovi parovi :P :

Estonija - Irska
BiH - Češka Republika
Turska - Hrvatska
Crna Gora - Portugal

daBogda :-D
A tako je malo falilo da stvarno bude vako :sad:
Mali_Vuk

#1298 Re: Baraz

Post by Mali_Vuk »

van Basten wrote:'ta će Ronaldo :D
Mah, jes' mu vidio glave :lol:
Korisničkoime

#1299 Re: Baraz

Post by Korisničkoime »

Ma joj Ronaldo ma joj vidi mu glave ba. :D
Samo hrabro ovo je prst sudbine (neki će reću k+rac sudbine) da im se može vratiti za prošli baraž. Samo sad treba skoro istu priču ganjati kao i protiv Francuza oni su favoriti, bolji su od nas 10 puta, mi se možemo samo čudu nadati, oni su izmislili fudbal, oni su sve najnaj, znači bez euforije, bez ludih izjava (kao ove moje gore :) ) polako do tekmi nek se sunčaju u ulozi apsolutnog favorita.

Edit: ne vidih da mu je već @mali vuk glavu spomenuo, ali neka dva puta se bolje čuje nećeš mi zamjerit :-D .
Last edited by Korisničkoime on 13/10/2011 17:43, edited 2 times in total.
A1fa

#1300 Re: Baraz

Post by A1fa »

Ja se ne plašim Portugala ni sekunde, plašim se samo našeg mentaliteta. :roll: Ako se naši sad ,,ukake'' i umjesto igre po zemlji, dodavanja prvom do sebe i brzih kratkih pasova (barem na domacem terenu) kakvu su prikazali u Parizu, izaberu ponovo metodu i taktiku sa kojom ih je Chiro pokušao ,,iznenaditi'' prije dvije godine, crno nam se pise.
Nabijanje visokih lopti na Džeku koji je jedini špic i konstantno okrenut leđima prema golu, preskakanje veznog reda, od te ljubavi nema ništa. Na domaćem terenu se treba nadigravati sa njima, kopirati ofanzivnu igru iz prvog poluvremena u Parizu, jer onome rijetko koja ekipa može parirati, ma kako se ona zvala. Uz malo srece, imat cemo povoljan rezultat za Lisabon koji ce njih natjerati da ganjaju rezultat, a nama omoguciti da nesto uradimo iz kontri.

Ne znam da li se samo meni cini, ali mi smo fakat poceli igrati fudbal kako je Osim dosao u ovaj komitet!! Mislim ni kod Papeta se u pocetku nije osjetilo veliko odstupanje i promjena u taktici, ali znam da smo mi i protiv Albanije u Tirani nabijali loptu preko centra i kada je bilo prostora za pismenije akcije, a sad se odjednom sa francuzima sprdamo i igraju se dupli pasovi, lopta od zadnje linije ide preko veznog reda do spiceva, ako ne moze kroz sredinu, ide se na krilo, bas kao i sto stoji u svakom fudbalskom prirucniku! :evil:
Locked