Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

Baudelaire

#1176 Re: Baraz

Post by Baudelaire »

Najjača iz pota 1 protiv najjače iz pota 2. Druga najjača iz pota 1 protiv druge najjače iz pota 2. Treća najjača iz pota 1, protiv treće najjače iz pota 2. Četvrta najjača iz pota 1, protiv četvrte najjače iz pota 2. Pa mogli ste reći nosioci idu dalje, vi ostali se kurca napušite i zdravo. I nama bi lakše bilo.
@mba

#1177 Re: Baraz

Post by @mba »

ma MAFIA sve goni u mp3, daboga im se TALIBANI na kamilama frajerisali od parisa preko londona i sve do dole do ovih cigana iz baraza...i kaze nije namjesteno :x
dječak sa šibicama

#1178 Re: Baraz

Post by dječak sa šibicama »

de malo stanite na loptu, mislite da je neko iz UEFE namjestio Portugalu prolaz i dao im najtezeg protivnika iz druge jakosne grupe?

ili mislite da je Platini kaznio BiH?

halo ba, sta vam je....

Jel se prva igra kod kuce?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1179 Re: Baraz

Post by pici »

ovo s franGuzima i sad porTUGAlcima je ašĆare TUGA i ŽAlost za ovu repku...FiFini mafijaši dobro odrađuju poso... :x :evil:
neuočljiva

#1180 Re: Baraz

Post by neuočljiva »

condy wrote:Sta svi kukate, ajmo malo optimizma :)

Gdje se igra prva utakmica jel tamo il kod nas?
11. 11. kod nas prva.
Iker C

#1181 Re: Baraz

Post by Iker C »

Patron of Formello wrote:
sistematski pregled wrote:Čista namještaljka! J.ebem im mater mafijašku! Dabogda Ronaldo obije noge slomio, j.ebo ih on, pa ako nas i prođu da ga ne bude na EP. Ma Maradona je u pravu za sve što je rekao o FIFI i UEFI!
Smijem se kladiti da su nasa i portugalska kugla bile hladnije za 10 stepeni u odnosu na ostale. :D
100% P.S. Ozbiljan sam.
Comrad

#1182 Re: Baraz

Post by Comrad »

komeba wrote:Najgori mogući scenario. Hrvatska i Turska, opet će biti belaja po BiH.
Mislim da nece biti belaja. Jer koliko sam skonto tekme se igraju u isto vrijeme, odnosno dan 11 i 15 nov. Ako postoji neki debil koji ce u tom trenutku gledati tursku i navijati za njih, umjesto za sopstvenu drzavu...jbg onda. :roll:
ultima_palabra

#1183 Re: Baraz

Post by ultima_palabra »

Koja je logika da je namješteno Portugalu kad smo mi haman najjača ekipa u drugom potu... možda, samo možda su izvlačenja poštena 8-)
Mislim da se oni sad itekako znoje, znaju da smo mi itekako bolji nego prošli put kad su se provlačili na svom stadionu. Odbrana im je itekako u rasulu zadnje dvije tekme...
condy

#1184 Re: Baraz

Post by condy »

komeba wrote:Najgori mogući scenario. Hrvatska i Turska, opet će biti belaja po BiH. A mi bez bekova idemo na reprezentaciju sa najjačim krilima na svijetu. Još nam pola ekipe pod prijetnjom suspenzije za drugu utakmicu, Spahića unaprijed možemo računati da će izostati u drugoj tekmi. Da bar igraju Mujdža i Papac, rekao bih OSVETA. Ovako, uz najbolju volju, ne vidim kako ih možemo proći. Ne čak ni igrački, mislim da se može taktički postaviti čak i ovako deficitirana, da se parira Portugalu. Ali, izvjesno je da će sudija njima šiljiti, UEFA će uraditi sve da Ronaldo zaigra na evropskom.

Realno, svi su faktori protiv nas. Trebaće nam čudo...
kakvo je stanje u Portugalu sa povredama ?

i oni pretpostavljam imaju igrača sa kartonima ...ne mora značiti da će igrati u najjačem sastavu jer i oni su kroz baraž sigurno zaradili kartone a ono što je bitno nisu bas u najboljoj formi. Moze se sa njima igrati :thumbup:
cappy_tempo

#1185 Re: Baraz

Post by cappy_tempo »

jedna molba za ove sto gotive pedera, nemojte dolaziti na stadion majke vam jer ne trebaju nam likovi ili cure koji ce vristati kad peder pocne mahati rukama jer mu je spahic kicmu slomio. hvala ljepo :D
Iker C

#1186 Re: Baraz

Post by Iker C »

dječak sa šibicama wrote:de malo stanite na loptu, mislite da je neko iz UEFE namjestio Portugalu prolaz i dao im najtezeg protivnika iz druge jakosne grupe?

ili mislite da je Platini kaznio BiH?

halo ba, sta vam je....

Jel se prva igra kod kuce?
Portugalu odgovara naša ekipa imaju brza krila a mi loše bekove, imaju Pepea koji će neutralisati Pjanića ili Misimovića.
condy

#1187 Re: Baraz

Post by condy »

neuočljiva wrote:

11. 11. kod nas prva.
Tnx :thumbup:
candy_Man

#1188 Re: Baraz

Post by candy_Man »

Baudelaire wrote:Najjača iz pota 1 protiv najjače iz pota 2. Druga najjača iz pota 1 protiv druge najjače iz pota 2. Treća najjača iz pota 1, protiv treće najjače iz pota 2. Četvrta najjača iz pota 1, protiv četvrte najjače iz pota 2. Pa mogli ste reći nosioci idu dalje, vi ostali se kurca napušite i zdravo. I nama bi lakše bilo.
nismo mi najjaci iz pota 2 vec turci, bar po koeficijentu. al eto. i ja sam ovako razmisljao prije baraza da bi se moglo izvuci
madFlava

#1189 Re: Baraz

Post by madFlava »

nek smo se mi poboljsali,a oni nisu :D
ganjeta

#1190 Re: Baraz

Post by ganjeta »

candy_Man wrote:
Baudelaire wrote:Najjača iz pota 1 protiv najjače iz pota 2. Druga najjača iz pota 1 protiv druge najjače iz pota 2. Treća najjača iz pota 1, protiv treće najjače iz pota 2. Četvrta najjača iz pota 1, protiv četvrte najjače iz pota 2. Pa mogli ste reći nosioci idu dalje, vi ostali se kurca napušite i zdravo. I nama bi lakše bilo.
nismo mi najjaci iz pota 2 vec turci, bar po koeficijentu. al eto. i ja sam ovako razmisljao prije baraza da bi se moglo izvuci
Pa i Hrvati su bili najjači u prvom šeširu...
candy_Man

#1191 Re: Baraz

Post by candy_Man »

condy wrote:
neuočljiva wrote:

11. 11. kod nas prva.
Tnx :thumbup:
ili 12.11 to je na susicu da se dogovori sa njihovim selektorom
shalla

#1192 Re: Baraz

Post by shalla »

Jebem ti grob i fudbal i sve...

Ma ja moram otići psihologu ili doktoru da mi izbiju iz glave reprezentaciju, ma ne mogu majke mi više, svaka tekma mi ode pola onog srčanog zaliska, neću 35-u doživjeti zbog reprezentacije...

Ko će čuvati Nanija i Ronalda? Ko Meirelesa? Opet Pepe :sad:
Još je Nani sad 2x bolji igrač nego što je onda bio
Baudelaire

#1193 Re: Baraz

Post by Baudelaire »

candy_Man wrote:

Nisam govorio o koeficijentu nego o kvalitetu ekipe, a u tom aspektu smo bolji od Turaka.
Meho Kodro

#1194 Re: Baraz

Post by Meho Kodro »

Namjestaljka?

Namjestili su Portugalu da Kristina ode na EP tako da su im dodjelili najjacu moguću ekipu u baražu (po ocjenama mnogih BIH je ekipa koju su željeli izbjeci)

Nidje veze, ali ama bas nikakve veze
fosil

#1195 Re: Baraz

Post by fosil »

13 jebenih minuta :sad:
north

#1196 Re: Baraz

Post by north »

Ne treba zaboraviti da će nam po već provjerenom receptu još i delegirati sudiju iz Engleske, Francuske ili eventualno Rusije, Grčke, Rumunije, Kipra....poznatih prijateljskih zemalja.....

Nema se šta kukati, od danas Pape treba zasukati rukave i započeti operaciju.....itekako se iz snimki tekmi Portugala kroz ove kvalifikacije može štošta iskoristiti....pa jebote nije ni Danska ne znam čemu pa u ključnoj utakmici za prvo mjesto otrese te strašne portugalce.....

Ma može se, u to sam siguran, ključ je prva tekma, igrati ko Grci na 1-0, sa tim rezultatom sam siguran da prolazimo.....Gore kod njih jedna mora ući, vratiće nam se one silne prečke i stative iz prošlog baraža....a tri gola mi ne bi smjeli gore primiti....još nam se u drugoj tekmi vraća Papac....

Ne smijemo samo prvu izgubiti, ni igrati neriješeno sa primljenim golom....koliko god čudno zvučalo čak i sa 0-0 mi itekako imamo šansi....jer mi više nismo domaćinska ekipa, naprotiv....
candy_Man

#1197 Re: Baraz

Post by candy_Man »

ganjeta wrote:
candy_Man wrote:
Pa i Hrvati su bili najjači u prvom šeširu...
jeste, ja sam mislio da su portugalci najbolji nosioci. a nisu ni estonci treci najbolja iz pota 2
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1198 Re: Baraz

Post by pici »

shalla wrote:Jebem ti grob i fudbal i sve...

Ma ja moram otići psihologu ili doktoru da mi izbiju iz glave reprezentaciju, ma ne mogu majke mi više, svaka tekma mi ode pola onog srčanog zaliska, neću 35-u doživjeti zbog reprezentacije...

Ko će čuvati Nanija i Ronalda? Ko Meirelesa? Opet Pepe :sad:
Još je Nani sad 2x bolji igrač nego što je onda bio
ja maloprije od doktorice...pita me ona kako si...a ja...džeko, miske, spaha, bega...... :mrgreen:
klixober

#1199 Re: Baraz

Post by klixober »

ultima_palabra wrote:Koja je logika da je namješteno Portugalu kad smo mi haman najjača ekipa u drugom potu... možda, samo možda su izvlačenja poštena 8-)
Mislim da se oni sad itekako znoje, znaju da smo mi itekako bolji nego prošli put kad su se provlačili na svom stadionu. Odbrana im je itekako u rasulu zadnje dvije tekme...
Ovo nije istina. Prvo, ne igra nam skoro komplet odbrana u prvoj utakmici i vjerovatno neki bitni igrači u drugoj. Kao drugo, od prošlog baraža su Ibišević i Muslimović propali. Jedan u povredama, skoro pa ne igra, drugi čak nema ni kluba. Misimović, koji je tada bio pokretačka snaga reprezentacije, sada grije klupu u klubu. Da smo kompletni, tj. da igra sastav iz Pariza, bili bismo bolji. Ovako, nismo sekunde bolji.
@mba

#1200 Re: Baraz

Post by @mba »

north wrote:Ne treba zaboraviti da će nam po već provjerenom receptu još i delegirati sudiju iz Engleske, Francuske ili eventualno Rusije, Grčke, Rumunije, Kipra....poznatih prijateljskih zemalja.....

Nema se šta kukati, od danas Pape treba zasukati rukave i započeti operaciju.....itekako se iz snimki tekmi Portugala kroz ove kvalifikacije može štošta iskoristiti....pa jebote nije ni Danska ne znam čemu pa u ključnoj utakmici za prvo mjesto otrese te strašne portugalce.....

Ma može se, u to sam siguran, ključ je prva tekma, igrati ko Grci na 1-0, sa tim rezultatom sam siguran da prolazimo.....Gore kod njih jedna mora ući, vratiće nam se one silne prečke i stative iz prošlog baraža....a tri gola mi ne bi smjeli gore primiti....još nam se u drugoj tekmi vraća Papac....

Ne smijemo samo prvu izgubiti, ni igrati neriješeno sa primljenim golom....koliko god čudno zvučalo čak i sa 0-0 mi itekako imamo šansi....jer mi više nismo domaćinska ekipa, naprotiv....

nije portugal sila zemljace, ali su SUDIJE PROBLEM imas 11 cigana na terenu i plus 3 igraca koji ti sude, kontas?

EP JE ZA NAS ZAVRSEN, 100% zivi bili pa vidjeli!
Locked