Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#3501 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

BHF_Manijak wrote: Nigdje nisam nista napisao za Hasagica, stavise ne mirisem ga plaho. Ponavljam po osamnaestmilioniti put, u to vrijeme pisao sam, svadjao se sa ljudim,a, jeb' Safetu majku majcinu sto stavlja tog invalida na gol, ne znam vise sta treba da vam napisem da skontate da me boli hasimaga za Kenanom Hasagicem?
Nisam mislio na tebe što se tiče Hasagića, nego nako općenito sam spomenuo. Ja lično vjerujem da on ima umiješane prste u vezi ovoga.
BHF_Manijak wrote: Sto se Safeta tice, pa nije Edin nista objasnio. Pricao o uslovljavanjima koja Premiership pravi i klubovi. OK, ali zasto Asmir nije izasao javno s tim? Raja bi prihvatila, Safet bi prihvatio. I to se sve desava kada se bori za jedinicu sa Hasagicem, kojeg ionako vec jebu ledja.
Kazes trener mi pravi pritisak, ne bih se trebao odazvati i rijesen svaki spor.
Opet cu se vratit na Dzeku i City, kako njemu nije bilo pritiska?
Koliko me sjećanje služi, mislim da je Asmir i govorio o tome, no može biti da griješim, ne da mi se tražiti sad po netu u vezi toga. Znam 100% da je Pulis tražio da se Bega izostavi u tim prijateljskim i da je tad tek bio skinuo Sørensena sa gola. A u vezi Džeke, može bit da Džeko nije bio izraziti starter kod Citija pa su mu svake utakmice dobro došle, da pokaže onom ublehašu Manciniju da griješi što ga je stavljao na klupu često.
BHF_Manijak wrote: A sto se tice klupske obojenosti, u kontekstu reprezentacije boli me hasimaga za tim. Ja nisam lud ni idiot da tvrdim da je Sehic bolji golman, sa boljom karijerom od Begovica, samo jer je ponikao i branio u Zeljeznicaru. Imam oci k'o i ti. Ja govorim o trenutnom stanju i onome sto je taj Sehic pruzio u dresu reprezentacije. OK branio do odlicno i zasto bi tek tako bio skinut sa gola? Cim prve prilike zajebe, kosta nas bodova, vratis Asmira. Medjutim sad iz nekog fucking sportskog postovanja trebalo bi ga ostaviti, kao sto bi iz tog istog postovanja trebalo drzati Asmira u krugu reprezentacije.
Na tom fonu rado cu ti postirati i svoje postove od prije 4-5 godina gdje u raspravi tvrdim da Sehic nikad nece biti na Begovicevom nivou i da ovaj treba da brani ispred, kao broj jedan jer je u boljem klubu i boljoj ligi.
Sad su neke druge okolnosti i dok je ovako treba Sehic da je ispred. Cim forma krene silaznom putanjom, zna se Prosineckom sta je ciniti.
Opet kažem, nisam baš mislio na tebe što se tiče klupske obojenosti ali ima ih, u to nema sumnje. Druga stvar, možda nisam bio dovoljno jasan u postu, ja nemam uopšte problem da je Šehić jedinica u repki sad, nego imam problem što se Begović uopšte ne zove na okupljanja zbog nekih ranijih grijeha. I sam je rekao da nije ni od koga dobio nikakvo objašnjenje što ga nema. Ta priča da neće da bude rezerva je sklop tračeva hamši po frizerskim kuplerajima i kafanama. Zašto poziv jednom automatski znači da se drugi ne zove? Zašto ne zvati obojicu, pa će i jedan i drugi da se potrude malo više na treninzima jer su jedan drugom konkurencija. Ovako Šehić dođe, zna da nema konkurencije ni na vidiku, opusti se u svom je gradu, znaš kako to ide. I onda mali pad koncentracije i fasuješ gol. Šta da se povrijedi Šehić, ko će braniti? Ona dva poluamatera? O tom pričam. Neka brani Šehić, trenutno brani u svom klubu ali neka ima i mjesta i za Asmira na popisu. Koliko će ta 'kazna' od Žutog da traje? Dok ne fasujemo bodove?
Infaze Studio

#3502 Re: Asmir Begović

Post by Infaze Studio »

Point. wrote:Drugo, šta će on bolan trenirati Asmira i Ibrahim pa obojica su doktori golmananskog zanata za njega.
:D :D

Hasagic je prica za sebe :roll: , al' ovo je, blago receno, glup komentar.
Ko trenira Ronalda, Messija, Manea, kurca, palca itd....??
Edin H.

#3503 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Infaze Studio wrote:
Point. wrote:Drugo, šta će on bolan trenirati Asmira i Ibrahim pa obojica su doktori golmananskog zanata za njega.

Imao je Hasagic i svojih dobrih momenata - dobro sheva :D
Mene samo interesuje kome je palo na pamet da umjesto Lugusica postavi Kenana za trenera golmana kada se zna da ga je Asmir skinuo sa gola.
Malo je ljudi koji mogu interes reprezentacije postaviti iznad licne sujete.
Mogli su ponuditi i Sorensenu da bude Kenanov pomocnik. :-)
Grean

#3504 Re: Asmir Begović

Post by Grean »

studeni76 wrote:Hajmo mi vratit Mešu,.on je slagao ekipu po jačini klubova! Džaba se izgleda zajebavamo sa Robijem, neće da sluša "navijače"
Jeste, bas sam to pomislio neki dan, Mesa je bio selektor sa najpopularnijim spiskovima i najgorom igrom ikad. Mozda pokazatelj da ne treba slusati raju.

Pricu da neko gura Hasagica i Sehica zbog lokalpatriotskih razloga je smijesna i koristi se kad tvoj miljenik ne prolazi. Nema pitara koji o Zeljinim igracima razmislja lokalpatriotski a veliki broj nas podrzava Prosineckog pa i u slucaju Begovica, mada mozda ne potpuno jer je bezveze taj nedostatak komunikacije.
Edin H.

#3505 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:Ja samo ne znam kako vam ne dosadi više :mrgreen:
Do konacne pobjede :D
Point.

#3506 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

Infaze Studio wrote:

Pa Mourinho, Allegri, Klopp sve dokazana imena. Šta će Hasagić bez dana trenerskog iskustva i bez neke igračke karijere da pokaže Šehiću ili Begoviću.
Infaze Studio

#3507 Re: Asmir Begović

Post by Infaze Studio »

Edin H. wrote:
Infaze Studio wrote:

Imao je Hasagic i svojih dobrih momenata - dobro sheva :D
Mene samo interesuje kome je palo na pamet da umjesto Lugusica postavi Kenana za trenera golmana kada se zna da ga je Asmir skinuo sa gola.
Malo je ljudi koji mogu interes reprezentacije postaviti iznad licne sujete.
Mogli su ponuditi i Sorensenu da bude Kenanov pomocnik. :-)
Nikak'e logike. Djes' stav'ti Rahimica u strucni stab, kad ga je Besic naslijedio na poziciji obrambenog veznog?? :shock: :-D
Halo, ljudi..koga Hasagic uci braniti u reprezentaciji? Ko dolazi na okupljanje da uci igrati fudbal??
Budi profesionalac, postuj nadredjenog na (privremenom) radnom mjestu :)
Edin H.

#3508 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Infaze Studio wrote:
Nikak'e logike. Djes' stav'ti Rahimica u strucni stab, kad ga je Besic naslijedio na poziciji obrambenog veznog?? :shock: :-D
Halo, ljudi..koga Hasagic uci braniti u reprezentaciji? Ko dolazi na okupljanje da uci igrati fudbal??
Poredjenje nula bodova
Sjedi jedan :oops:
Infaze Studio

#3509 Re: Asmir Begović

Post by Infaze Studio »

Edin H. wrote:
Infaze Studio wrote:
Poredjenje nula bodova
Sjedi jedan :oops:
:D
Nisam bio ovdje dugo...sjecam se tvojih komentara od jednu ili dvije rijeci i tih crvenih "smajlija", nabijanja broja postova itd...
Vidim da si se sad malo "vazdig'o".
Nikad se na ovim temama nisi cinio kao neko ko nesto zna o fudbalu, al' nema frke, uzivaj u svom trenutku.
:)
luckylaka

#3510 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Samo da prenesem komentar jednog,,manijaka" sa foruma,,Asmir da vrijedi ne bi bio treca opcija Sehicu".Malo pokvareno a i sreca sto nisam manijak pa da mi @Point utrpa taj post :D
Edin H.

#3511 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Infaze Studio wrote:
:D
Nisam bio ovdje dugo...sjecam se tvojih komentara od jednu ili dvije rijeci i tih crvenih "smajlija", nabijanja broja postova itd...
Vidim da si se sad malo "vazdig'o".
Nikad se na ovim temama nisi cinio kao neko ko nesto zna o fudbalu, al' nema frke, uzivaj u svom trenutku.
:)
Jok nego si ti poznavalac sa velicanjem trenerskog lika i djela Safeta Susica. :D
Sve sto ti ja tada rekoh tako i bijase, ali nije tema.
Nego gdje ti nestade? Ode Susic, pa i ti sa njim?
Edin H.

#3512 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:Samo da prenesem komentar jednog,,manijaka" sa foruma,,Asmir da vrijedi ne bi bio treca opcija Sehicu".Malo pokvareno a i sreca sto nisam manijak pa da mi @Point utrpa taj post :D
Kako nisi kad si nedavno postavljao Zeljinu cestitku/zahvalnicu? :D
luckylaka

#3513 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:Samo da prenesem komentar jednog,,manijaka" sa foruma,,Asmir da vrijedi ne bi bio treca opcija Sehicu".Malo pokvareno a i sreca sto nisam manijak pa da mi @Point utrpa taj post :D
Kako nisi kad si nedavno postavljao Zeljinu cestitku/zahvalnicu? :D
No kontas sta je ,,manijak" a sta simpatizer kluba
Bazinga1234

#3514 Re: Asmir Begović

Post by Bazinga1234 »

Bega na golu - Laka na aparatima. :D
Edin H.

#3515 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Bazinga1234 wrote:Bega na golu - Laka na aparatima. :D

@lucky i Brendan Rodgers :D
luckylaka

#3516 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Bazinga1234 wrote:Bega na golu - Laka na aparatima. :D
Toliko dugo ga nema da sam i zaboravio ko je taj Begovic. :D Sretno Asmire,da doguras da budes bar druga opcija u reprezentaciji a ne cetvrta ko sad :D P.S.Jebem se za Asmirom ,navijam za reprezentaciju sa njim il bez
Edin H.

#3517 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Image

Gdje si posao Begovicu :-)
Crvena Tifoza

#3518 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

Bega :thumbup:

Šta ce sad izmisliti Decembarski i Hasagić
manijak1

#3519 Re: Asmir Begović

Post by manijak1 »

:D Topla voda :D nema nijednog boda , ukratko sažetak Begovićevog povratka
Minut 19-i :oops: :arrow:
Asmir Begovic je odlično čitao igru i presjekao loptu koju je čekao Jamie Vardy (Leicester).
Pa :D minut 82-i :oops: :arrow:
Lopta je zatresla mrežu! Jamie Vardy (Leicester) je pokupio odličnu loptu koju je uputio Youri Tielemans i odlično zabio glavom izbliza. Pospremio je loptu u gol od prečku, a Asmir Begovic nije imao nikakve šanse da ju zaustavi. Rezultat je 2:0.
Valjda će braniti i slijedeće kolo protiv Burnley-a .
6-og aprila , kad ćemo mi demontirati šampione PLBiH za ovu sezonu :D
Ne znam samo čemu :thumbup: :thumbup: dva primljena dvije odbrane .....Prosinački nije izmislio ništa , Hasagić još manje .....a neki bez mašte i imputacije , ne mogu da žive .
Edin H.

#3520 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Trebao je ostati na liniji a ne izlaziti na Vardyja kod drugog gola, slika gore.

Ali u sustini nije lose branio, sijevalo je na sve strane.

Kod prvog gola nije mogao nista uradiditi, Morgan skrenuo loptu petom, udari u unutrasnju stativu.
manijak1

#3521 Re: Asmir Begović

Post by manijak1 »

Edin H. wrote:Trebao je ostati na liniji a ne izlaziti na Vardyja kod drugog gola, slika gore.

Ali u sustini nije lose branio, sijevalo je na sve strane.

Kod prvog gola nije mogao nista uradiditi, Morgan skrenuo loptu petom, udari u unutrasnju stativu.
Ja fakat nemam ništa protiv uzornog sportiste i dobrog čovjeka , volio bih da bude dio selekcije koja će otići na EP , samo ne gumo narende kora u blizini mora :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#3522 Re: Asmir Begović

Post by Gerro »

Bosnjacki Karius.
Edin H.

#3523 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Goalkeeper Asmir Begovic misjudged Ashley Westwood's corner, allowing Chris Wood to nod into an empty net from point-blank range
Bazinga1234

#3524 Re: Asmir Begović

Post by Bazinga1234 »

Ne mogu da vjerujem kakvu grešku je napravio kod trećeg gola. :-)
ljevoruki

#3525 Re: Asmir Begović

Post by ljevoruki »

Na Who scored Asmir ocjenjen sa 3,9 :shock: i kriv za dva gola.
Post Reply