Već se polako javljaju rasprave između njih, na temu Kurtoa ili Begović
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#1926 Re: Asmir Begović
http://www.theshedend.com/topic/28345-m ... -1600-bst/
Last edited by Mali_Vuk on 16/08/2015 20:03, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#1927 Re: Asmir Begović
Jedan od komentara:
f**k me Begs!

f**k me Begs!
- noiserr
#1928 Re: Asmir Begović
Pellegrini: "If it wasn't for Begovic's top saves, we could've scored many more goals."
- JanuaryJones
#1929 Re: Asmir Begović
I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.
- Logovan
#1930 Re: Asmir Begović
Navijaj za Begovića, nemoj za Chelsea.JanuaryJones wrote:I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.
- JanuaryJones
#1931 Re: Asmir Begović
Ma navijam, naravno. Al nisam navikla na ovo polovično navijanje, grozan osjećajLogovan wrote:Navijaj za Begovića, nemoj za Chelsea.JanuaryJones wrote:I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.![]()
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1932 Re: Asmir Begović
Je li ovaj Chelsea inace ovako los
odbrana im je propuh...pa Aguero je radio sta je htio
A i sve golove sto su primili idu na dusu odbranbenim igracima.
Begovic je dobar bio, ali kakve koristi...
A i sve golove sto su primili idu na dusu odbranbenim igracima.
Begovic je dobar bio, ali kakve koristi...
-
5 0 5
#1933 Re: Asmir Begović
GK Asmir Begovic, 9 It was a mark of the Bosnia international's display that the suspended Thibaut Courtois was not missed whatsoever. Three superb saves to thwart Aguero in the first half kept Chelsea in the contest with the goalkeeper the one Chelsea player to be able to hold their head up high at the final whistle.
http://www.espnfc.com/club/chelsea/363/ ... eeking-win
Mourinho: "Begovic saved us in the first half. The result could've been worse. We played much better in the 2nd half"
http://www.espnfc.com/club/chelsea/363/ ... eeking-win
Mourinho: "Begovic saved us in the first half. The result could've been worse. We played much better in the 2nd half"
-
nema me tamo
#1934 Re: Asmir Begović
Gledam bas prva 2 gola Citya, i toliko su bili precizni udarci da nebi odbranio niko na ovoj planeti niti jedan..
-
5 0 5
#1935 Re: Asmir Begović
ma ja se samo nadam da ce njega mourinho nagraditi startnim mjestom u iducoj utakmici. asmir je imao par manjih trzavica, ali to je normalno. jos uvijek se uci kako stvari idu, a i sami tim je ko rastiman klavir.
danas je bio najbolji chelsijev igrac. ubrzo bi on mogao doci na ono svoje, kakav je u reperzentaciji na primjer. samo da mourinha hoce uhvatiti onaj njegov kapric tokom sedmice, pa da ga ostavi na golu.
danas je bio najbolji chelsijev igrac. ubrzo bi on mogao doci na ono svoje, kakav je u reperzentaciji na primjer. samo da mourinha hoce uhvatiti onaj njegov kapric tokom sedmice, pa da ga ostavi na golu.
- šatirana_ljubičica
#1936 Re: Asmir Begović
ko reče da ga ubi polovično navijanje? 
jao jao fakat
Sve ste rekli..nemam šta dodati pametno
Samo.... što niko ne prokomentarisa Terryjevo odsustvo u drugom poluvremenu
E jest mi bilo drago....
jao jao fakat
Sve ste rekli..nemam šta dodati pametno
E jest mi bilo drago....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1937 Re: Asmir Begović
Bega ima nesrecu da betonska odbrana Chelskog izgleda kao ekipa koja je cijelo ljeto provela na nekim dernecima i onda neispavani i mahmurni poceli sezonu. Ne moze covjek sve zivo skinuti kad oni klocevi pustaju ko suplje bure. Ne zna se ko je gori, Terry, Ivanovic, Cahill, vezni red isto smijesan...
- supercali
#1938 Re: Asmir Begović
Rece zenskošatirana_ljubičica wrote:ko reče da ga ubi polovično navijanje?
jao jao fakat![]()
Sve ste rekli..nemam šta dodati pametnoSamo.... što niko ne prokomentarisa Terryjevo odsustvo u drugom poluvremenu
![]()
E jest mi bilo drago....
- SmokingMan
#1939 Re: Asmir Begović
Svi navedeni su dotrajali,pogotovo Teri.Vrijeme je da oni razmisle o rekontrukciji defanzivne linije.Čitava ekipa Čelsija je jučer je bila kriminalna,dobro je Begović i branio budući da je zadnja linija očajno,ali baš očajno igrala.Tomahawk11 wrote:Bega ima nesrecu da betonska odbrana Chelskog izgleda kao ekipa koja je cijelo ljeto provela na nekim dernecima i onda neispavani i mahmurni poceli sezonu. Ne moze covjek sve zivo skinuti kad oni klocevi pustaju ko suplje bure. Ne zna se ko je gori, Terry, Ivanovic, Cahill, vezni red isto smijesan...
- suadfor
#1940 Re: Asmir Begović
ubi cenzura
murinjo je najtanji gdje je takticki najjaci. to ce ga kostati posla ove godine.
murinjo je najtanji gdje je takticki najjaci. to ce ga kostati posla ove godine.
- šatirana_ljubičica
#1941 Re: Asmir Begović
supercali wrote:Rece zenskošatirana_ljubičica wrote:ko reče da ga ubi polovično navijanje?
jao jao fakat![]()
Sve ste rekli..nemam šta dodati pametnoSamo.... što niko ne prokomentarisa Terryjevo odsustvo u drugom poluvremenu
![]()
E jest mi bilo drago....
aha
jel to samo nama teško bilo polovično navijati ili?
-
5 0 5
#1942 Re: Asmir Begović
oko tog polovicnog navijanja. kada je chelsea imao posjed na sredini, jedva cekam da city uzme loptu. a kada city dodje u sesnesterac, onda naravno hocu da asmir napravi dobru odbranu. cak i kada neko iz odbrane izbije loptu, nekako sam razocaran.šatirana_ljubičica wrote: aha
jel to samo nama teško bilo polovično navijati ili?
- suadfor
#1943 Re: Asmir Begović
tako je i sa romom bilo ali sad ih imamo dvojicu5 0 5 wrote:oko tog polovicnog navijanja. kada je chelsea imao posjed na sredini, jedva cekam da city uzme loptu. a kada city dodje u sesnesterac, onda naravno hocu da asmir napravi dobru odbranu. cak i kada neko iz odbrane izbije loptu, nekako sam razocaran.šatirana_ljubičica wrote: aha
jel to samo nama teško bilo polovično navijati ili?ali, ne vidim u cemu je razlika kada smo city pratili. cim bi edin bio zamijenjen, hvatalo se za daljinski. realno.
- šatirana_ljubičica
#1944 Re: Asmir Begović
haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.5 0 5 wrote:oko tog polovicnog navijanja. kada je chelsea imao posjed na sredini, jedva cekam da city uzme loptu. a kada city dodje u sesnesterac, onda naravno hocu da asmir napravi dobru odbranu. cak i kada neko iz odbrane izbije loptu, nekako sam razocaran.šatirana_ljubičica wrote: aha
jel to samo nama teško bilo polovično navijati ili?ali, ne vidim u cemu je razlika kada smo city pratili. cim bi edin bio zamijenjen, hvatalo se za daljinski. realno.
Ali nekako kroz sve to, prirastao mi srcu taj MC, cccc i jučer smiješna situacija.
A da je bio Džeko u MC, a Bega u odbrani kao što je i bio?
-
5 0 5
#1945 Re: Asmir Begović
igrali su jedan protiv drugog. chelsea, city, stoke, everton. sve je to meni isto.šatirana_ljubičica wrote: haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.
Ali nekako kroz sve to, prirastao mi srcu taj MC, cccc i jučer smiješna situacija.
- šatirana_ljubičica
#1946 Re: Asmir Begović
da, i u tom slučaju za koga se navijalo ?5 0 5 wrote:igrali su jedan protiv drugog. chelsea, city, stoke, everton. sve je to meni isto.šatirana_ljubičica wrote: haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.
- noiserr
#1947 Re: Asmir Begović
Licno uvijek navijam za nase igrace, znao sam da recimo u pitanju Stoke - City vazniji su bodovi Citiju jer se oni bore za titulu, dok je Stoke uvijek tu negdje u sredini, i to za njih nije neuspjeh. Tako da sam za City navijao.šatirana_ljubičica wrote:da, i u tom slučaju za koga se navijalo ?5 0 5 wrote:igrali su jedan protiv drugog. chelsea, city, stoke, everton. sve je to meni isto.šatirana_ljubičica wrote: haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.
Sad kad Dzeke nema, par igraca mi je i dalje drago u Citiju, ali bih volio da je Chelsea pobjedio zbog Bege. Pogotovo poslije onoga kako je branio.
- MOSALJOZE
-
dezurni_ucenik
#1949 Re: Asmir Begović
Jebi ga sta ste mislili, da ce Asmir biti prvi golman. Hoce to kad poletis za parama. Predvidjam iducu sezonu - Asmir odlazi na posudbu u neki legendardni klub tipa WBA, QPR ili mozda Sunderland .
- MOSALJOZE
#1950 Re: Asmir Begović
Gdje si predvidjac nisam te prepoznao.Ti sigurno znas bolje i od Asmira,steta sto te nije poslusao.