Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#1451 Re: Asmir Begović

Post by sumirprimus »

nema te duse ovde koja bi ovo odbila,tako da...
Jack Be Nimble

#1452 Re: Asmir Begović

Post by Jack Be Nimble »

Moze da brani u provinciji ili da sjedi na klupi kod velikana da bi se na kraju sezone slikao sa trofejom + vise $$$.
Dr. Kuca

#1453 Re: Asmir Begović

Post by Dr. Kuca »

Odlican potez :thumbup: Cech nije imao motivacije vise u chelseu, pa su ga otjerali, e da se ovaj Kurton ne bi opustio doveli naseg lava da mu puse za vrat, i ako postane jos bolji golman kurton to ce biti zbog naseg pantera Bege brata 8-) .
Herr Flick

#1454 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

Jack Be Nimble wrote:Moze da brani u provinciji ili da sjedi na klupi kod velikana da bi se na kraju sezone slikao sa trofejom + vise $$$.
Ma branit ce on u Fa kupu i Liga kupu,mozda i koju utakmice LP protiv slabijih timova
SSemir

#1455 Re: Asmir Begović

Post by SSemir »

Herr Flick wrote:Image

U Stokeu je imao 25,000,a vi se cudite sto prelazi :-)
al nema asmir ambicije. trebao je da odbije 67 hiljada funti, jer bolje da radi posao u kojem ce puno manje od ove cifre zaradjivati.
jebo ti covjek koji bira da radi posao u kojem ce vise zaradjivati..

PS naumpade mi bivsa sefica koja se ljutila na mene sto sam napustio firmu samo zato sto sam nasao bolje placen posao :D i godinu dana poslije okrece glavu kad me sretne na ulici, i sad se ljuti na mene :D
Last edited by SSemir on 01/07/2015 13:22, edited 2 times in total.
sumirprimus

#1456 Re: Asmir Begović

Post by sumirprimus »

:D :skoljka: :run:
Herr Flick

#1457 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

SSemir wrote:

al nema asmir ambicije. trebao je da odbije 67 hiljada funti, jer bolje da radi posao u kojem ce puno manje od ove cifre zaradjivati.

PS naumpade mi bivsa sefica koja se ljutila na mene sto sam napustio firmu samo zato sto sam nasao bolje placen posao :D i godinu dana poslije okrece glavu kad me sretne na ulici, i sad se ljuti na mene :D
Svi bi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu..Da li bi radio na mjesalici citav dan za 20Km ili u kancelariju ladio jaja za 60 KM?
SSemir

#1458 Re: Asmir Begović

Post by SSemir »

Herr Flick wrote:
SSemir wrote:

Svi bi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu..Da li bi radio na mjesalici citav dan za 20Km ili u kancelariju ladio jaja za 60 KM?
pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pare
Mustang1

#1459 Re: Asmir Begović

Post by Mustang1 »

Mogao je on te pare dobiti i u drugom klubu da je htio. Mozda koju hiljadu dole ali bi bio prvi golman tima ali ocigledno ga boli neka stvar hoce li braniti ili nece tako da je prihvatio ovo. Eto njega na sljedece ljeto da kuka kako je pogrijesio.
Jedina sansa je ako mu je obecano da ce braniti u LP i kupu. To bi bilo OK
Herr Flick

#1460 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

SSemir wrote: pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pare
Vidio bi ja tebe da si na Beginom mjestu :lol:
Herr Flick

#1461 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

Mustang1 wrote:Mogao je on te pare dobiti i u drugom klubu da je htio. Mozda koju hiljadu dole ali bi bio prvi golman tima ali ocigledno ga boli neka stvar hoce li braniti ili nece tako da je prihvatio ovo. Eto njega na sljedece ljeto da kuka kako je pogrijesio.
Jedina sansa je ako mu je obecano da ce braniti u LP i kupu. To bi bilo OK

Pa ocigledno je da nije imao ponude drugih vecih klubova u Engleskoj da bude broj 1,s obzirom da svi imaju dobre golmane...Ako ode u Chelsea sasvim sigurno je da ce branit u Kupovima,a mozda i koju tekmu u LP
SSemir

#1463 Re: Asmir Begović

Post by SSemir »

Herr Flick wrote:
SSemir wrote: pa zavisi, ako ces na mjesalici raditi cijeli dan, a u kancelariji pola dana cekati da te sef angazuje, jer ima nekog drugog koga cesce angazuje, onda je bolje na mjesalici radit. jebo pare
Vidio bi ja tebe da si na Beginom mjestu :lol:
cekaj ba. nije valjda da mislis da ovo ozbiljno pisem? nisi sarkazam primjetio? :D
Edin H.

#1464 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:I dalje ne mogu da vjerujem da mu se spocitava prelazak u klub kakav je Celzi :shock:
Ne spocitava mu se prelazak u Chelsea, nego sto je odlucio da okaci kopacke o klin :oops:

Je li to mislis da je Petr Cech frajer? :D

Keno vrati se :skoljka:
and

#1465 Re: Asmir Begović

Post by and »

samo nek on potpiše,ne bojim se da će izboriti mjesto na golu :D
hzsa22

#1466 Re: Asmir Begović

Post by hzsa22 »

Joj oca mi, ljudi i dalje porede 25 milja u Stoku sa 67 milja u Celziju. Sjedio bih na Heathrow-u svaki dan za te pare a ne na Recaro sjedistima. :D Uostalom on i kao rezervni golman Chelsea za 3-4 godine moze otici u top klub za prvog golmana. Iz Ville, Stoke-a i ostale buranije tesko.
Mišo_Kovač

#1467 Re: Asmir Begović

Post by Mišo_Kovač »

Ko zna kakav je deal pao izmedju Begovica i Čelzija...Recimo, Ulreichu je sad kad je potpisivao ugovor, navodno, Bayern garantirao 8 utakmica minimum u sezoni. Mozda je i ovdje bio neki pisani ili nepisani (dzentlmenski) dogovor o nekom kulturnom broju utakmica u prvoj postavi :mrgreen:
Tyke

#1468 Re: Asmir Begović

Post by Tyke »

I ja nisam za njegov odlazak u Chelsea, ali super zvuci imati naseg igraca u tako jakom klubu. Dovoljno kupova se igra u Engleskoj pa ce sigurno u njima braniti, dok za Ligu sampiona ce biti gutavo ko je prvi izbor.
U svakom malo slabijem klubu, ne samo u Engleskoj, Beguna bi bio prvi izbor na golu, ali et', on valjda bolje zna.
Leons

#1469 Re: Asmir Begović

Post by Leons »

Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Umjesto da ceka rasplet sa de Geom ili neke druge opcije on je odlucio krenuti Edinovim stopama. Ozuljati guzicu na klupi al nek se nabro para.
GeneralBHF

#1470 Re: Asmir Begović

Post by GeneralBHF »

Leons wrote:Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Umjesto da ceka rasplet sa de Geom ili neke druge opcije on je odlucio krenuti Edinovim stopama. Ozuljati guzicu na klupi al nek se nabro para.
Edin je imao mnogo prilika u tom klubu a Begovic cisto sumnjam da ce dobiti toliko prostora jer kolika je vjerovatnoca da se golman povrijedi koliko je Aguero povreda imao.

Begovic moze da potpise taj ugovor sa Chelsea i da se penzionise. Nema potrebe ni na treninge da ide!
Tomahawk11
Globalni moderator

#1471 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

I ja mislim da Kurto ima prednost, otjerao je jednog Ceha.
Da sacekamo, pa da vidimo u cemu je stos.
SSemir

#1472 Re: Asmir Begović

Post by SSemir »

ako nekome nije mrsko neka provjeri koliko je čeh utakmica odigrao prosle sezone, kroz kupove sve, prvenstvo i ligu prvaka.
Edin H.

#1473 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

GeneralBHF wrote:
Leons wrote:Cuj izbacice Belgijanca iz prvih 11. Begovic mu moze samo vodu donosit.
Edin je imao mnogo prilika u tom klubu a Begovic cisto sumnjam da ce dobiti toliko prostora jer kolika je vjerovatnoca da se golman povrijedi koliko je Aguero povreda imao.

Begovic moze da potpise taj ugovor sa Chelsea i da se penzionise. Nema potrebe ni na treninge da ide!
:D
mirzadelibasic

#1474 Re: Asmir Begović

Post by mirzadelibasic »

Sa Murinhom se nikad ne zna i čovjek je nepredvidiv. Sjetimo se slučaja Casiljas i ko je branio umjesto njega. Nadam se da ne kupuje uzalud Begovića i da bi sa njima mogao praviti rotacije kao što Enrique pravi sa Ter Stegenom i Bravom.
Jack Be Nimble

#1475 Re: Asmir Begović

Post by Jack Be Nimble »

mirzadelibasic wrote:Sa Murinhom se nikad ne zna i čovjek je nepredvidiv. Sjetimo se slučaja Casiljas i ko je branio umjesto njega. Nadam se da ne kupuje uzalud Begovića i da bi sa njima mogao praviti rotacije kao što Enrique pravi sa Ter Stegenom i Bravom.
Mou i rotacija ko nebo i zemlja :-). Ovo mi vise lici na Josevu politiku ja cu kupiti da ga drugi ne bi mogli.
Post Reply