OPAaa Francesko!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta mi ti pricas... To samo govori o tebi i slicnim tebi.. Kao kako mogu navijat za nekog koji se bori za opstanak i sl..Admir_1984 wrote:Ne kontam fakt sta se onaj simpatizer lazia javlja. Pobjegla im roma preko 35 bodova, a on neshto glumi ovde... Sredite svoje redove, postanite bar malo konkurentni pa se javi onda
Fiore wrote:Sta mi ti pricas... To samo govori o tebi i slicnim tebi.. Kao kako mogu navijat za nekog koji se bori za opstanak i sl..Admir_1984 wrote:Ne kontam fakt sta se onaj simpatizer lazia javlja. Pobjegla im roma preko 35 bodova, a on neshto glumi ovde... Sredite svoje redove, postanite bar malo konkurentni pa se javi onda
Navijam dugo za Lazio.. i taman da igra u C1 mijenjao se ne bih..
.. Zar je vazno koliko bodova zaostajemo?
Vazno je da smo vas namucili i uzeli u derbi-u![]()
Vidimo se sledece sezone
Minimum +40 ako ne i viseAdmir_1984 wrote:Fiore wrote:Sta mi ti pricas... To samo govori o tebi i slicnim tebi.. Kao kako mogu navijat za nekog koji se bori za opstanak i sl..Admir_1984 wrote:Ne kontam fakt sta se onaj simpatizer lazia javlja. Pobjegla im roma preko 35 bodova, a on neshto glumi ovde... Sredite svoje redove, postanite bar malo konkurentni pa se javi onda
Navijam dugo za Lazio.. i taman da igra u C1 mijenjao se ne bih..
.. Zar je vazno koliko bodova zaostajemo?
Vazno je da smo vas namucili i uzeli u derbi-u![]()
Vidimo se sledece sezone
Vidimo seMoja prognoza +40 bodova ce biti na kraju sezone
e moj Livorno,kakve ti to igrace nabrajasPatron of Formello wrote:Previse ste se uzdigli.Koliko pratim u Lazio trebaju doci Carrizo(otkupljen),Giovinco jedan od najvecih talenata Italijanskog fudbala,Aimar, Marchisio(takodje veliki talenat),Marchionni umjesto Stendarda i sa jos 2 odbrambena igraca bicemo jedan od jacih klubova u Seria A.
![]()
Od bitnijih odlazaka mozda samo Behrami i par penzionera.![]()
Dakle mozete samo sanjati o nekoj razlici u broju bodova.
Ne znam zasto me nazivas Livorno?scheph wrote:e moj Livorno,kakve ti to igrace nabrajasPatron of Formello wrote:Previse ste se uzdigli.Koliko pratim u Lazio trebaju doci Carrizo(otkupljen),Giovinco jedan od najvecih talenata Italijanskog fudbala,Aimar, Marchisio(takodje veliki talenat),Marchionni umjesto Stendarda i sa jos 2 odbrambena igraca bicemo jedan od jacih klubova u Seria A.
![]()
Dakle mozete samo sanjati o nekoj razlici u broju bodova.Aimar???Kad je taj odigro zadnji put dobru utakmicu?On je bio dobar u Valenciji ali njegovo je proslo,i u reprezentaciji je zavrsio.Stisnite redove jer vam predstoji teska borba za opstanak!!
Ti kao navijac Lazio-Merda treba da se stidis tvog avatara koji je skroz u suprotnosti prema nazi-navijacima Lazia.Taj avatar vise odgovara vasim "prijateljima" iz Livorna koji je njima svetinja.Sto se Tottija tice Roma je dokazala da moze i mora i bez jednog Tottija koji je dobar dio ove sezone bio povrjedjen.Netrebas se sjekirati,oporavak ide i brze nego sto se ocekivalo i mozda je moguce da ce uspjeti prikljuciti se ekipi na pocetku priprema.Patron of Formello wrote:Ne znam zasto me nazivas Livorno?scheph wrote:e moj Livorno,kakve ti to igrace nabrajasPatron of Formello wrote:Previse ste se uzdigli.Koliko pratim u Lazio trebaju doci Carrizo(otkupljen),Giovinco jedan od najvecih talenata Italijanskog fudbala,Aimar, Marchisio(takodje veliki talenat),Marchionni umjesto Stendarda i sa jos 2 odbrambena igraca bicemo jedan od jacih klubova u Seria A.
![]()
Dakle mozete samo sanjati o nekoj razlici u broju bodova.Aimar???Kad je taj odigro zadnji put dobru utakmicu?On je bio dobar u Valenciji ali njegovo je proslo,i u reprezentaciji je zavrsio.Stisnite redove jer vam predstoji teska borba za opstanak!!
Ja imam svoj nick pa me zovi po njemu @schep.Druga stvar ovo su dosta talentovani igraci pogledaj ih na youtube.A Aimar ce se vratiti u formu nemoj se sekirati.
Bolje je da se brines da li ce stari Totti sanirati povredu.
![]()
![]()
John Arne Riise, fudbalski reprezentativac Norveške, koji je u proteklih sedam godina sa dosta uspjeha branio boje engleskog Liverpoola potpisao je četverogodišnji ugovor sa Romom, saopštili su iz rimskog kluba.Slazem se, mogli su makar nesto mladje nabavitPatron of Formello wrote:Puno je to novca za jednog igraca koji je van svake forme.Sa Mexesom i Riiseom vasa odbrana ce biti jako suplja naredne sezone.
kako misliš"naša odbrana"?Patron of Formello wrote:Puno je to novca za jednog igraca koji je van svake forme.Sa Mexesom i Riiseom vasa odbrana ce biti jako suplja naredne sezone.
Ne navijam za merdu.Evil_Inside wrote:kako misliš"naša odbrana"?Patron of Formello wrote:Puno je to novca za jednog igraca koji je van svake forme.Sa Mexesom i Riiseom vasa odbrana ce biti jako suplja naredne sezone.
Dobro onda cu i ja biti finEvil_Inside wrote:ja ne navijam za A.C Romu,samo sam stavio post da ih informišem o nečemu