Argentina - Mexico
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1 Argentina - Mexico
Analiza, prognoza, sve o ovom paru samo na ovoj temi. 
-
Vernes_AMG
#2 Re: Argentina - Mexico
kao navijac Argentine naravno za mene su oni favoriti , ne treba podcijeniti Mexico ali ipak mislim da ces gauchosi proci a ona u 1/4 finala udarna protiv Engleske 
- hary
#3 Re: Argentina - Mexico
Mislim da je u ovoj utakmici Argentina apsolutni favorit.Meksiko je malo pokazao,osim u onoj utakmici protiv razbijene Francuske,a Argentina je pokazala svu svoju snagu.
- zlaataan
#4 Re: Argentina - Mexico
Sve osim prolaza Argentine je iznenađenje. Nadam se iznenađenju 
Last edited by zlaataan on 24/06/2010 21:28, edited 1 time in total.
-
Jokericious
#5 Re: Argentina - Mexico
Mexico ce ovdje iznenaditi sve i bez problema proci Argentinu.
Siguiente México! Vela está dominado por!
Siguiente México! Vela está dominado por!
- Romanista 101%
#6 Re: Argentina - Mexico
1:0...2:0...3:0, dosta tri komada i zagrijavanje Messia&co. za cetvrtfinale.
- belafonte
#7 Re: Argentina - Mexico
Prvi pravi test za Maradonu, ipak je ovo knock-out faza, nema povratka kad se ovdje kiksa, ako nastave sa promasajima ispred gola protivnika a Mexico zabije iz kontre neki gol bice svega...
-
Vjeruj!
#8 Re: Argentina - Mexico
Mexico ima mnogo bolji vezni red i ocekujem da ce imati posjed oko 60%, naravno isti ce krunisati golovima, pogotovo ako bude igrao Vela.
- cyprus
#9 Re: Argentina - Mexico
Siguran prolaz Argentine
nažalost 
- revolution rock
#10 Re: Argentina - Mexico
Vamos Albiceleste!!! Vamos Argentina!!!
- BSn
#11 Re: Argentina - Mexico
Makar jedan par u kojem nece ispast Evropljani. 
- Better Man
#12 Re: Argentina - Mexico
Mexico ne leži nikako Argentini i Argentinci će se morati dobro preznojiti ako misle proći dalje. Sjetite se prvenstva u Njemačkoj i susrteta ove dvije selekcije. Tada je Argentina na jedvite jade prošla Mexico.
-
Vernes_AMG
#13 Re: Argentina - Mexico
Better Man wrote:Mexico ne leži nikako Argentini i Argentinci će se morati dobro preznojiti ako misle proći dalje. Sjetite se prvenstva u Njemačkoj i susrteta ove dvije selekcije. Tada je Argentina na jedvite jade prošla Mexico.
it doesen't matter if you win by inch or by mile , win is win , da citiram jednom celavog bildera koji se u slobodno vrijeme bavi glumom , zove se Vin Diesel
-
Vernes_AMG
#15 Re: Argentina - Mexico
Hajmo malo o predstojecoj tekmi osmine finala , posto je tema otisla malo nize da je vratim na vrh 
- mrtva kokoš
#16 Re: Argentina - Mexico
veceras ne bi trebalo biti problema za messia i drustvo, meksiko do sada nija ama bas nista pokazao osim protiv
zna se kakve francuske...argentinu pravi ispit ocekuje u dvoboju sa njemackom, tako da po meni ovo je vec
ubiljezna pobjeda i prolazak gaucosa...
argentina je druga repreznetacija za koju navijam na ovome SP a jedini razlog sto je to tako jeste igrac sa br. 10...
sve osim potopa meksika je iznenadjenje...
zna se kakve francuske...argentinu pravi ispit ocekuje u dvoboju sa njemackom, tako da po meni ovo je vec
ubiljezna pobjeda i prolazak gaucosa...
argentina je druga repreznetacija za koju navijam na ovome SP a jedini razlog sto je to tako jeste igrac sa br. 10...
sve osim potopa meksika je iznenadjenje...
-
elSaik
#17 Re: Argentina - Mexico
Ne ubodeš li noćas prognozom, nećeš nikad. Baš te tužno čitati.cyprus wrote:Siguran prolaz Argentinenažalost
-
Vernes_AMG
#18 Re: Argentina - Mexico
poslije njegovog posta sam se jos vise zabrinuo
-
north
#19 Re: Argentina - Mexico
Meni u početku Argentina nije bila baš draga, za Maradonu sam mislio da je klovn od trenera, ali gledajući zadnjih nekoliko tekmi Argentine naročito u kontekstu kako Maradona srcem vodi ekipu, ljubi igrače kada izlaze, bodri, skače, mogu samo reći da je meni to milina gledati i prvi put mi se u životu dešava da počinjem mijenjati mišljenje o jednoj ekipi i počinjem je stvarno simpatisati......
Zato, s obzirom da ispadoše englezi, VAMOS ARGENTINA!!!
Zato, s obzirom da ispadoše englezi, VAMOS ARGENTINA!!!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#20 Re: Argentina - Mexico
Mislim da ce Messi veceras pokazati svu raskos svoga fudbalskog umijeca, ... da ce dokazati da nije slucajno fudbalski "nummero uno" na ovom svijetu.
Znam da ce slijedece sto cu izjaviti, izazvati burne reakcije, ali .... neka ce, ...
Lionel Messi me jako podsjeca na Safeta Susica - Papeta, .... isti je tip igraca, ... veoma slican po fizickim predispozicijama, .... sa loptom zna i moze uraditi sve, ....
I da dodam, .... da je Safet Susic - Pape kojim slucajem rodjen negdje u zapadnoj Europi ili Juznoj Americi, ... bio bi upamcen kao sto su to danas Pele, ... Eusebio, ... Platini, ... Bekenbauer, ... Zidane i ostale legende.
Oni koji su nekada gledali Papeta, znaju o cemu govorim.
Znam da ce slijedece sto cu izjaviti, izazvati burne reakcije, ali .... neka ce, ...
Lionel Messi me jako podsjeca na Safeta Susica - Papeta, .... isti je tip igraca, ... veoma slican po fizickim predispozicijama, .... sa loptom zna i moze uraditi sve, ....
I da dodam, .... da je Safet Susic - Pape kojim slucajem rodjen negdje u zapadnoj Europi ili Juznoj Americi, ... bio bi upamcen kao sto su to danas Pele, ... Eusebio, ... Platini, ... Bekenbauer, ... Zidane i ostale legende.
Oni koji su nekada gledali Papeta, znaju o cemu govorim.
-
Robben
#23 Re: Argentina - Mexico
Jao šta sudije rade ovom fudbalu, ne mogu da vjerujem...

- Comrad
#24 Re: Argentina - Mexico
Navijam za Argentinu u ovom mecu, ali ebemu ove sudije me fakat nerviraju, ne bih volio da neposteno dobiju ovo jer meksikanci stvarno dobro igraju.
I opet, sudije u proslim tekmama su svirale ofsajde od pola metra, a ovo ne mogu da vide..
I opet, sudije u proslim tekmama su svirale ofsajde od pola metra, a ovo ne mogu da vide..
- pirmin
#25 Re: Argentina - Mexico
Ono bi i moja tetka Rasema svirala.pot wrote:a ofsajda majko moja