Albanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#151 Re: Albanija - BiH
Stevanović prolazna ocjena.
- MyTao
#152 Re: Albanija - BiH
emigrazione wrote:Ma ne mislim na njih gdje njih nadje, Cimirot je vazda bio bolji od Besica naravno da treba da igra...ko je ovaj satirani, onaj po lijevoj strani sto je igrao protiv Gibraltara, koji ce mu kurac rahmetli Zukanovic, sto mu ne brani ona seljacina Sehic koji nije los realno, a ne golman koji nigdje ne brani i sl...MOSALJOZE wrote:Da nije ubacio Cimirota,Bajića,Kodru,Đumića razapeli bi ga.emigrazione wrote: Jajalo nabio loptu na tribine kaze Baho "fina lopta..."![]()
Inace ova skupina fudbalera je jedna od najnetalentiranijih ikada, realno Pape je za razliku od Mese uglavnom pogadjao sa ovim novajlijama...Mesa ko da ih skuplja ovdje po forumu
- Logovan
#153 Re: Albanija - BiH
Jebem li vam, zamalo primismo gol.
Svaka čast Begoviću.
- insaneinthebrain
#154 Re: Albanija - BiH
Begovic zvani Panter Panta

- relativno84
#155 Re: Albanija - BiH
Rutinski Mesa upisa novu pobjedu

- insaneinthebrain
#156 Re: Albanija - BiH
Patnje u drugom poluvremenu majko mila, 
- Ludzak
#157 Re: Albanija - BiH
Niđe veze. Kao da sam gledao utakmicu između Krupe i Travnika.
Nezaslužena pobjeda.
Nezaslužena pobjeda.
- Logovan
#158 Re: Albanija - BiH
Kakva patnja čitavih 90. minuta.
Rusija - Belgija 3:3
Rusija - Belgija 3:3
- Capajebo
#159 Re: Albanija - BiH
Sta ovo Estonci preslusase Hrvate 
- MOSALJOZE
- SmokingMan
#161 Re: Albanija - BiH
Igra je bila totalni qurac.Jebote bilo je perioda gdje se nismo mogli sasataviti sa loptom duže od 10 sekundi.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#162 Re: Albanija - BiH
za klasu smo bolji od albanije, da je kvalifikacijska utakmica ovo bi mi rutinski riješili. neka novih igrača, jeste da je patnja gledati neuigranost i nesmotrenost, ali neka ih.
da ih nije ubacivao, ovdje bi mu pojedinci jebali majku što ne poziva nove igrače i što samo jedne te iste gura.
cimirot, kodro, đumić i krunić zaslužuju poziv ponovo, a vrančića, pavlovića, vranješa i jajala obavezno brisati za sve buduće nastupe reprezentacije.
da ih nije ubacivao, ovdje bi mu pojedinci jebali majku što ne poziva nove igrače i što samo jedne te iste gura.
cimirot, kodro, đumić i krunić zaslužuju poziv ponovo, a vrančića, pavlovića, vranješa i jajala obavezno brisati za sve buduće nastupe reprezentacije.
- avetinja
#163 Re: Albanija - BiH
Odlično. Uzeli utakmicu, dali priliku novim igračima. Ne znam šta se očekuje od ovakvih utakmica. Prijateljske utakmice nikada nisam uzimao kao neko mjerilo kvalitete i mogućnosti. Glavno je da uzimamo Grke u "grotlu" Bilinog polja.
- dembele
#164 Re: Albanija - BiH
Ako se ne varam nije bilo udarca u okvir gola Albanaca u drugom poluvremenu.
Krajnji domet ovih taraba su dva-tri prelaska na suparnicku polovicu terena i tri uspjesna dodavanja u zadnjoj liniji za citavo poluvrijema.
Krajnji domet ovih taraba su dva-tri prelaska na suparnicku polovicu terena i tri uspjesna dodavanja u zadnjoj liniji za citavo poluvrijema.
- Muhamed Đakmić
#165 Re: Albanija - BiH
Ma kako se može suditi na osnovu jedne utakmice? Pa Jajalo je sa Pjanićem razbio Grčku na gostovanju.malakh wrote:za klasu smo bolji od albanije, da je kvalifikacijska utakmica ovo bi mi rutinski riješili. neka novih igrača, jeste da je patnja gledati neuigranost i nesmotrenost, ali neka ih.
Mislim da Meša mora insistirati na ofanzivnijoj igri, nije ovo bilo dobro. Ne može se nabijati lopta na Bajića, to je besmisleno.
- Ludzak
#166 Re: Albanija - BiH
Ajde što je prijateljska pa loše odigrana, ali loše su odigrali i protiv Gibraltara.avetinja wrote:Odlično. Uzeli utakmicu, dali priliku novim igračima. Ne znam šta se očekuje od ovakvih utakmica. Prijateljske utakmice nikada nisam uzimao kao neko mjerilo kvalitete i mogućnosti. Glavno je da uzimamo Grke u "grotlu" Bilinog polja.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#167 Re: Albanija - BiH
He pa fakat ja ne znam sta vi koji klinac hocete. kao sto neko napisa ovdje Mesa je pod broj jedan pozvao skoro sve igrace o kojima ste ovdje vazili mjesecima. Pod broj dva dosli smo ovdje bez nekoliko igraca iz prvih 11 i pored toga u prvom poluvremenu Albanci nisu mogli prdnuti. Kasnije kada je sve zamjenjeno ne mozes nista ocekivati o digraca koji nikad vjerovatno posteno skupa ni na treningu nisu bili. Ali dobro naravno valaj malo pisnuti i kaknuti po Mesi i kad pobjedjuje.
Kodro, Krunic, Djumic, Cimirot....pa i Miro kao bek vise nego solidno. Vrancic je na nekim sihrama, Bajic tanak, Duljevic fantastican sve dok se ne treba nesto finalizirati, Pavlovic u rangu igraca iz PL-a
Edin i Lulic su jednostavno nezamjenjivi jos uvijek kao naravno Begovic i Pjanic. Bez ikoga iz te cetvorke igra je totalno drukcija.
Sta smo, ko smo, gdje smo i kakvi smo saznat cemo u sljedecoj utakmici i u utakmici protiv Belgije. Boli me kurac za ljepotu ako obadvije dobijemo 1:0. Neki kazu igrali smo lijepo sa Papetom....jesmojer smo imali Misketa ali izgleda da svi to zaboravljaju. Lako je igrati lijeopo kad imas covjeka koji zmireci pogadja svoje napadace i daje im pasove. daje golove, slobodne udarce pa ponekad se i zajebava.
Ovonije pobjeda reprezentacije BiH nego miksa BH fudbalera
Kodro, Krunic, Djumic, Cimirot....pa i Miro kao bek vise nego solidno. Vrancic je na nekim sihrama, Bajic tanak, Duljevic fantastican sve dok se ne treba nesto finalizirati, Pavlovic u rangu igraca iz PL-a
Edin i Lulic su jednostavno nezamjenjivi jos uvijek kao naravno Begovic i Pjanic. Bez ikoga iz te cetvorke igra je totalno drukcija.
Sta smo, ko smo, gdje smo i kakvi smo saznat cemo u sljedecoj utakmici i u utakmici protiv Belgije. Boli me kurac za ljepotu ako obadvije dobijemo 1:0. Neki kazu igrali smo lijepo sa Papetom....jesmojer smo imali Misketa ali izgleda da svi to zaboravljaju. Lako je igrati lijeopo kad imas covjeka koji zmireci pogadja svoje napadace i daje im pasove. daje golove, slobodne udarce pa ponekad se i zajebava.
Ovonije pobjeda reprezentacije BiH nego miksa BH fudbalera
- Grean
#168 Re: Albanija - BiH
Neka mi neko kaze u kojoj njegovoj utakmici se nije nabijala lopta na spiceve.
Ovo sad ispade ko' nekakav izuzetak a zmiri se na to da nam je ovo vec postalo pravilo. Eto @pointa upitah da mi pomene utakmice gdje smo sa Mesom vezli na sredini terena. Ja znam za jednu, prijateljsku.
Ovo sad ispade ko' nekakav izuzetak a zmiri se na to da nam je ovo vec postalo pravilo. Eto @pointa upitah da mi pomene utakmice gdje smo sa Mesom vezli na sredini terena. Ja znam za jednu, prijateljsku.
- avetinja
#169 Re: Albanija - BiH
Rutinska utakmica u kojoj nismo išli 100%. Bili bi ludi da idemo svim snagama na amatere. Dali pet komada, nafilovali ih više nego Nijemci, ne znam šta hoćeš više.Ludzak wrote:Ajde što je prijateljska pa loše odigrana, ali loše su odigrali i protiv Gibraltara.avetinja wrote:Odlično. Uzeli utakmicu, dali priliku novim igračima. Ne znam šta se očekuje od ovakvih utakmica. Prijateljske utakmice nikada nisam uzimao kao neko mjerilo kvalitete i mogućnosti. Glavno je da uzimamo Grke u "grotlu" Bilinog polja.
-
hipija
#170 Re: Albanija - BiH
Ove rezerve nisu ostavile neki dobar dojam, ali pogledajte susede koji su fasovali sa 3:0 od Estonije sa svojim rezervama.
-
Mustang1
#171 Re: Albanija - BiH
Gdje si znalac. Jesam igdje rekao da igra danas na krilu? Rekao sam da treba igrati protiv Grcke na krilu. Da ima znanje i brzinu za tu poziciju. Da se cesto izvlaci na stranu. Da si ga gledao ikada u Osasuni znao bi da i tamo isto radi. Zato ne jedi govna nego misli sta pricas i koga hoces da ponizis.Melbourne_Australia wrote:Eto zasto ja ne pisem vise na temi fudbalMirza007 wrote:Pa zar ne igramo 4-4-2?Mustang1 wrote:Rekoh da bi mogao Kodro na krilo protiv Grcke. Nije brz mozda kao Visca ali je dovoljno brz i zna lopte i zna je ubaciti. Protiv Gibraltara nismo imali ubacivanje kao ovo njegovo maloprije
Kodro u paru sa Dzekom kao dva spica. Kakvo krilo?Cuj Kodro na krilo protiv Grcke
Jbt ko sve pise o fudbalu
![]()
-
Frankyee
#172 Re: Albanija - BiH
Drugo poluvrijeme je veoma lose, ovakva losa igra pored tako loseg protivnika je zabrinjavajuce. Znaci mi sa ovom selekcijom ne mozemo da trazimo zamjenu nasoj pocetnoj ekipi, mi nismo napravili jednu sansu. Igrali smo losije u drugom poluvremenu protiv Albanije nego sto je Gibraltar igrao protiv nas.
Nasa krilna pozicija je toliko kriticna i mislim da ce nas Grci slomiti upravo preko tog lijevog krila. Zukanovic je cijelo drugo poluvrijeme gledao kako mu se covjek prolazio lagano na skraceni korner i centrirao bar petnaest puta a da ga niko ne ometa.
Grci ili Belgijanci ce biti precizniji i slomice nas preko krila, nadam se da selektor ima plan kako to zatvoriti bez Kolasinca koji je najkriticnija pozicija koja fali.
Bar 5 igraca koji su igrali treba izostaviti sa spiska.
Nasa krilna pozicija je toliko kriticna i mislim da ce nas Grci slomiti upravo preko tog lijevog krila. Zukanovic je cijelo drugo poluvrijeme gledao kako mu se covjek prolazio lagano na skraceni korner i centrirao bar petnaest puta a da ga niko ne ometa.
Grci ili Belgijanci ce biti precizniji i slomice nas preko krila, nadam se da selektor ima plan kako to zatvoriti bez Kolasinca koji je najkriticnija pozicija koja fali.
Bar 5 igraca koji su igrali treba izostaviti sa spiska.
- leškarenje
#173 Re: Albanija - BiH
Zukanovic brz ko zalazak sunca 
-
sumirprimus
#174 Re: Albanija - BiH
Stas kritikovat kad oni samo prate kako da uguraju igrace iz svojih klubova i za to i navijaju.It_is_a_Leclerc wrote:Smije li se sad kritikovati ili se još uvijek onaniše nad "veličanstvenom" pobjedom protiv Gibraltara?
Nije to bh repka.to je njihova lopovska prcija.koliko je samo ubleha prodefioivalo i pajda raznoraznih igraca i klanova.i sad imaju sranja u svlačionici samo se suti.
Pljuc.kakav narod takva i drzava.a i repka. Ne moze iver dalje od klade.
-
Mirza007
#175 Re: Albanija - BiH
Samo se vi zajebavajte ali tek cemo vidjeti koliko nas moze kostati ona nesmotrenost Bazdarevica i Kolasinca protiv Gibraltara.leškarenje wrote:Zukanovic brz ko zalazak sunca
Uz tankog desnog beka i ovakvog Zukanovica Grcima otvaramo previse mogucnosti. O superbrzim Belgijancima da i ne govorim ali ce makar Kolasinac biti raspoloziv za ovu utakmicu.