Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Zele oni itekako Evropu (LP), ali....budimo iskreni, posljednjih sezona uglavnom fasuju od boljih ekipa nego sto su sami.
Zasto sto su losi... Pogledaj sastav Uniteda prije 10 godina i sada, pogledaj Arsenal, Leicester im osvaja ligu... Bio je Chelsea dosta jaci nego sto je sad. Tako da te pare i ne znace toliko izgleda. Atletico uh samara sa 5x manjim budzetom i sa konstantnim odlaskom najboljih igraca, ali i sa stvaranjem novih.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Jasno, ne mozes se izdavati za nadmocnije i za nekakvu ''kolijevku fudbala'', a redovno se brukati. Pare imaju, o prilicno ujednacenoj ligi mozemo pricati, ali o fudbalskoj NBA tesko.
LP, pa bujrum se pokazi
Dobar Milan, napadacki su igrali cijelu tekmu, na kraju se opustise moglo ih je kostat. Nadam se plasmanu u ligu prvaka pa onda kinezi braca da krenu u kupovinu
Za razliku od prethodnih sezona sada imamo neku nadu i tome se ljudi raduju. Bitmo je drzati prikljucak za vodecim do zime i onds mozemo i ocekivati neka pojacanja
Dobrih 70 minuta i poslije pad i umalo bod da izvuce Toro.Sljedeca protiv Napolija taman da vidimo gdje smo,mada je pocetak sezone bit ce to dobar test.Gomez umjesto Palete i Sosa umjesto Susa a Bonaventura na mjesto Susa.Jedva cekam zimski prijelazni rok muka mi je gledat vise Montoliva.
burgundy wrote:Dobrih 70 minuta i poslije pad i umalo bod da izvuce Toro.Sljedeca protiv Napolija taman da vidimo gdje smo,mada je pocetak sezone bit ce to dobar test.Gomez umjesto Palete i Sosa umjesto Susa a Bonaventura na mjesto Susa.Jedva cekam zimski prijelazni rok muka mi je gledat vise Montoliva.
Nekako s njegovim doslaskom je i pocela ova ocajna epoha Milana, a doveden je kao zamjena Pirlu
burgundy wrote:Dobrih 70 minuta i poslije pad i umalo bod da izvuce Toro.Sljedeca protiv Napolija taman da vidimo gdje smo,mada je pocetak sezone bit ce to dobar test.Gomez umjesto Palete i Sosa umjesto Susa a Bonaventura na mjesto Susa.Jedva cekam zimski prijelazni rok muka mi je gledat vise Montoliva.
Nekako s njegovim doslaskom je i pocela ova ocajna epoha Milana, a doveden je kao zamjena Pirlu
Montolivo je najgori, nekoliko puta smo mogli primiti gol zbog njega.
Ostavio bih ja Susa gdje je i igrao. Bio je solidan. Jedino treba Montoliva izbaciti, a na njegovo mjesto Sosa. Paletta svakako neće moći igrati zbog crvenog.
Problem je što Sosa neće biti uigran do sljedeće utakmice, jedina druga opcija je Bertolacci, ali on se povrijedi bezveze.
Mislim da bi Juventus mogao pasti u subotu. Prvi razlog umor igraca Juventusa plus se utakmica igra u subotu ne u nedjelju. Juventus se dobro namucio u utakmici protiv Liona. Voljni moment kod igraca Milana je na jednom visokom nivou i u zadnjih ne znam koliko godina ne sjecam se da je raspolozenje u ekipi bilo bolje i da je ekipa imala jaci pobjednicki mentalitet nego sad. Montella je trener kojeg sam par godina unazad prizeljkivao a evo i pokazuje zasto.
Iako je Juventus igracki dvostruko jaci, motivisanost i raspolozenje igraca su u ovakvim mogu donijeti pobjedu.