AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
avetinja

#5951 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Jebem ti sunce. Kad god trebaju napraviti iskorak, sami sebi zapnu. Ljudi bi more sa broda promašili. Loš pregled igre, posebno od sebičnjaka Balotellia. Ima slobodnog igrača na strani, a on ide sam kroz sredinu. Bacca se danas nameračio da promaši sve živo. Šteta. Inter i Fiorentina kiksali, a i mi smo prokockali svoju šansu.
ibizza

#5952 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Šteta, jednostavno nije bilo srece!
Čestitke igracima, ako ovako nastave, ne brinem se za trece mjesto. :thumbup:
avetinja

#5953 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Nema tu sreća veze, nego ovi klocevi. Imaš 4-5 šansi da daš gol, ti sve fuliš. Nije to sreća, to je neznanje. Bagra.
avetinja

#5954 Re: AC Milan

Post by avetinja »

leškarenje wrote:
avetinja wrote:Jebem ti sunce. Kad god trebaju napraviti iskorak, sami sebi zapnu. Ljudi bi more sa broda promašili. Loš pregled igre, posebno od sebičnjaka Balotellia. Ima slobodnog igrača na strani, a on ide sam kroz sredinu. Bacca se danas nameračio da promaši sve živo. Šteta. Inter i Fiorentina kiksali, a i mi smo prokockali svoju šansu.
Ma dobro su odigrali, ne može im se ništa prigovor iti. Udinese ho ruk ekipa, izbij nabij a nisu ni sreće imali. Još kad komentator reče da im je Dybala propo zbog Galijanija debila :skoljka:. Mene nervira ono Balotelijevo izvođenje svakog božijeg faula, a ne može bazen pogoditi, mrs se u pičku materinu više.Nemoj zajebavati, ne može biti neznanje, pogodiš prečku pa lopta seta po liniji i neće u go.
Sve je dobro, ali nema gola. To je to. Red je bio da i Honda izvede jedan, ne sve Balotelli. Sebičan je to igrač. Hoće sve sam. Ali 4-5 šansi je bilo sigurno. Kako da niti jedna nije ušla. Ja ne volim kada se vadimo na sreću. Samo znam da je dobra šansa propuštena, po ko zna koji put.
ibizza

#5955 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Ovo je utakmica kad nemas srece...da su bezveze ugrali, prvi bi kritikovao, ovako fkt nemam sta reci...kurva nije htjela u gol...sto se Bale tice, ne znam fkt sto ga Miha ubacuje, covjek je nepotreban.

Narednu uzetui, pa u Napoliju sta bude :)
Azrail

#5956 Re: AC Milan

Post by Azrail »

leškarenje wrote:
avetinja wrote:Jebem ti sunce. Kad god trebaju napraviti iskorak, sami sebi zapnu. Ljudi bi more sa broda promašili. Loš pregled igre, posebno od sebičnjaka Balotellia. Ima slobodnog igrača na strani, a on ide sam kroz sredinu. Bacca se danas nameračio da promaši sve živo. Šteta. Inter i Fiorentina kiksali, a i mi smo prokockali svoju šansu.
Ma dobro su odigrali, ne može im se ništa prigovor iti. Udinese ho ruk ekipa, izbij nabij a nisu ni sreće imali. Još kad komentator reče da im je Dybala propo zbog Galijanija debila :skoljka:. Mene nervira ono Balotelijevo izvođenje svakog božijeg faula, a ne može bazen pogoditi, mrs se u pičku materinu više.Nemoj zajebavati, ne može biti neznanje, pogodiš prečku pa lopta seta po liniji i neće u go.
Mene nervira što Balotelli izvodi kornere. Najviši napadač a izvodi korner. Isto me nervira i što nam vazda dešnjak izvodi desni korner, a ljevak lijevi umjesto obrnuto...
avetinja

#5957 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Danas uzeti Genou, a u Napulju šta Bog da.
avetinja

#5958 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Nove tri bobe, to je bitno. Dobar gol Honde. Čitava ekipa je dobro funkcionisala. Konstantan pritisak na zadnju liniju protivnika. U Napulju očekujem pozitivan rezultat.
Azrail

#5959 Re: AC Milan

Post by Azrail »

Ode Nocerino :)
ibizza

#5960 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Berlusconi: "U posljednjih 30 godina igrali smo 8 finala Lige Šampiona. U narednih 5 godina želimo dogurati do brojke 10". :D
burgundy

#5961 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Nastaviti investirati i nece bit nemoguce.Ako se moze uloziti jos 90 miliona za sljedecu sezonu kao sto je ulozeno u ovu,Milan moze biti respektabilna ekipa.Sacuvati talente kao Donnaruma,Romagnoli i ne prodati ih kad prvog kucanja na vrata.Treba se Milan vratit u LP, treba napasti to trece mjesto,dosta ce zavisiti kupovina ako osiguramo plasman u LP.
ibizza

#5962 Re: AC Milan

Post by ibizza »

burgundy wrote:Nastaviti investirati i nece bit nemoguce.Ako se moze uloziti jos 90 miliona za sljedecu sezonu kao sto je ulozeno u ovu,Milan moze biti respektabilna ekipa.Sacuvati talente kao Donnaruma,Romagnoli i ne prodati ih kad prvog kucanja na vrata.Treba se Milan vratit u LP, treba napasti to trece mjesto,dosta ce zavisiti kupovina ako osiguramo plasman u LP.
Ako se osvoji trece mjesto, ocekujem i vecu investiciju od 90 miliona Eura.
avetinja

#5963 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Uzimamo večeras, imam neki osjećaj.
avetinja

#5964 Re: AC Milan

Post by avetinja »

leškarenje wrote:
avetinja wrote:Uzimamo večeras, imam neki osjećaj.
Pa trebalo bi,a i trenutna forma tako pokazuje :D samo mene brine Zapata koji igra umjesto Romagnolija :roll:

Image
Navodno im navijači Napolija nisu dali spavati. :-)

Ali će zato biti kažnjeni. :izet:

Previše se podcjenjuje Milan, a to nama ide u korist. :D
ibizza

#5965 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Dajte neki bas, bas, dobar link :D
ibizza

#5966 Re: AC Milan

Post by ibizza »

leškarenje wrote:
ibizza wrote:Dajte neki bas, bas, dobar link :D
Imas li Torenttv,jesi li prijavljen kod njih...
NiJesam :D Sto , iams link? mogus e registrovati... :)
Edin H.

#5967 Re: AC Milan

Post by Edin H. »

Jesi li tako i sa trebama izbirljiv ili mogu i monstrumi proci :D
burgundy

#5968 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Tesko bez Romanjolija,kud nadje bas sad da se razboli.Napoli dvije izgubljene jedna u prvenstvu i el,tako da im je pobjeda imperativ.Treba strpljivo igrat i da ne primimo brz gol,vjerujem da ce sansa doci.
burgundy

#5969 Re: AC Milan

Post by burgundy »

leškarenje wrote:Interesuje me je li Vito i veceras na sluzbenom putu :izet:

Image

http://www.acmilan-serbia.com/2016/02/m ... 00000.html
Silvio Berlusconi: "Mr. Bee? Zaista nam se svidja, predstavio je veliki marketinski plan koji bi nam doneo godisnje €100m samo iz Kine. Nadamo se da cemo uskoro zavrsiti sve sa njim uspesno. Odbili smo mnoge ponude od ostalih, oni su zeleli samo popularnost. Problem sa Mr. Bee-om je nastao usled kolapsa kineskih berzi, neki sponzori su se povukli. On sada trazi nove sponzore, i to ne samo u Kini."
Paun iz Utrehta kakav igrac je to bio,a o ekipi da ne pricamo.
ibizza

#5970 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Edin H. wrote:
Jesi li tako i sa trebama izbirljiv ili mogu i monstrumi proci :D
Jesam, sta cu :D

Sto se tice tekme, nije lose, ali sam ubjedjen kada bi se otvorili, da bi uzeli ovu utakmicu. Ovako, sa defanzivnom postavkom, bojim se da ce jos jedna lopta zalutati u nasu mrezu i to ce bitii to.
Edin H.

#5971 Re: AC Milan

Post by Edin H. »

Balotelli prekuco! :oops:
ibizza

#5972 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Bod ko zgrada :)

Baloteli :D :lol:
Edin H.

#5973 Re: AC Milan

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:
Edin H. wrote:Balotelli prekuco! :oops:
Vala i jeste za ovih pet minuuta sto je dobio :D
Odavno tezu utakmicu nisam gledo,milion greski i jednih i drugih u dodavanjima...ali dobar bod ,Vito jos na sluzbenom :lol:
Balotelli i Dzeko, najbolji igraci Serije A, nema dalje :oops:
avetinja

#5974 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Bod ko neboder. Tačno se vidjelo da se branimo. U napadu nema nikoga, tako da se šanse i nisu mogle stvarati. Da smo se kojim slučajem otvorili, vjerovatno bi primili gol. Napoli je dao nafakaški gol, mada je i golmanova reakcija doprinijela. Bonaventurin gol ide na dušu golmana. Sve u svemu, prosječan italijanski derbi. U sljedećoj uzeti Torino i okrenuti se Kupu.
Edin H.

#5975 Re: AC Milan

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:
Edin H. wrote:
leškarenje wrote: Vala i jeste za ovih pet minuuta sto je dobio :D
Odavno tezu utakmicu nisam gledo,milion greski i jednih i drugih u dodavanjima...ali dobar bod ,Vito jos na sluzbenom :lol:
Balotelli i Dzeko, najbolji igraci Serije A, nema dalje :oops:
Fulio si temu :bih:
Al' nisam forumasa :D
Post Reply