Pozdrav Milanoljubci
Da se nadovezem na temu o dresovima.
Ako vec kupujete replika dresove nemojte da vas neko udara po usima s cijenama od 80-100 marki, svi imamo internet svi imamo kartice.
Evo link samo jednog od mnogobrojnih AAA replika
http://wholesale-soccer-jerseys360.com/ ... -3346.html
Dres od ove sezone, sa champions league, 7 thropy, i respect patchem izadje 20 dolara, po nasem kursu 28 maraka. Na e-bayu se moze naci prezime i broj za 5 eura spremno za stampanje, i jednio sto preostaje je odnjeti kod nekoga ko ima presu i odstampat to na dres.
Elem prije par dana sam imao priliku vidjeti novu garnituru Milanovih dresova i osjetiti ih pod rukom.
Crveno crni je fantazija, bijeli je dosta lijep mada ne preferiram tu boju, ono sto me zacudilo je promjena amblema na oba dresa, bijeli stit s crvenim krstom i znakom milana u desnom donjem uglu je ok, crveni krst i bijeli stit ok, nije im prvi put, ali ono sto me zacudilo je znak na bijeom dresu koji je sljedeci.
Za razliku od bijelog stita i krsta koji je " patch " napravljen od platna i prisiven na dres u crveno crnoj kombinaciji, ovaj " casa di Milan " logo koji se nalazi na bijelim dresovima je napravljen od gume, kao i zvijezda iznad, i to je zalijepljeno na dres.
Interesantno rijesenje ali totalno odstupanje od loga, ok retro, al ova " iskrizana lopta " nekako mi ne prilici dresu. Jest da zanimljivo izgleda, jest da je bijeli dres u kombinaciji s ovim logom barem meni jedan od najljepsih bijelih Milanovih dresova koji je izasao unazad 10 godina, mislim da bi podjedanko lijepo izgledao i sa klasicnim ili ovim retro Milanovim grbom. I usput, AC MILAN koje se nalazi ispod grba je takodje gumeno.
Usput da se pohvalim pazario dres i trenerku iz prosle sezone