AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
fako,zivi bili pa vidjeli...
u finalu cemo vidjeti francusko-englesko finale.ja vec stavio flasu sampanjca u frizider i gajbu pive.
zabari ce poceti ove sedmice da ispadaju!
u finalu cemo vidjeti francusko-englesko finale.ja vec stavio flasu sampanjca u frizider i gajbu pive.
zabari ce poceti ove sedmice da ispadaju!
- Murat Sabanovic
fako,pozivam te da i ti nazdravis lionovo osvajanje
zivio

zivio

- Murat Sabanovic
-
Kukuruz_Barbe-q
meni se cini da je lyonu drasticno pala forma u franc.prvenstvu uopste ne igraju ko prije.Murat Sabanovic wrote:nije da te strasim,al' pogledaj ko je kralj...
http://www.youtube.com/watch?v=-IMIkooDyGU
- Murat Sabanovic
da,par utakmica smo zijanili,no medjutim vratili smo se u formu.izbacujemo romu!!!Kukuruz_Barbe-q wrote:meni se cini da je lyonu drasticno pala forma u franc.prvenstvu uopste ne igraju ko prije.Murat Sabanovic wrote:nije da te strasim,al' pogledaj ko je kralj...
http://www.youtube.com/watch?v=-IMIkooDyGU
-
prleitihi
nije zar da misliš na united???pirmin wrote:Nisam mislio na one iz Sitijaprleitihi wrote:manchester? :?:oops::D:D![]()
,znam da bi njih nekako , na Pipi-Insani-guzove , dobili
![]()
.
Al` shejtaneni u snu,cak ni sa Berluskondzijom u shpicu
...treba covjek biti realan u zivotu.
![]()
sad šalu na stranu..petica im je..
-
Kukuruz_Barbe-q
AC Milan organizira juniorski kamp u Sarajevu
Italijanski nogometni gigant AC Milan će od 2. do 13. jula u Sarajevu organizirati prvi nogometni kamp u BiH. Ovaj slavni klub održat će dvosedmični kamp za obuku 300 dječaka od 7 do 16 godina iz cijele BiH, koji će imati priliku naučiti tajne igre direktno od zvaničnog tehničkog osoblja Milana.
Dječaci će biti podijeljeni u dvije grupe, a svaka grupa proći će sedmični intenzivni program tehničke obuke, atletskih priprema i taktičkih informacija.
"AC Milan Junior Camp" bit će organiziran na terenima Fudbalskog kluba Željezničar.
"Drago mi je da grad Sarajevo ponovo preuzima ulogu koju zaslužuje na svjetskoj sportskoj sceni. Ponosni smo što organiziramo kamp u Sarajevu. Ovo će biti prilika za dječake iz BiH da zaigraju u dresu AC Milana", rekao je predstavnik italijanskog kluba Flavio Fare na pres-konferenciji u Sarajevu.
On je dodao da je AC Milan planirao organiziranje kampa u BiH naredne tri godine.
U kampu će imati priliku da učestvuje 300 dječaka, koji će biti izabrani kroz nagradnu igru sponzora projekta (Klas, MIMS, Sarajevska pivara i Vegafruit, UPI banka, Gospodarska banka).
Četiri najuspješnija učesnika "Milan Junior Campa" u Sarajevu imat će priliku da se okušaju u mladoj selekciji AC Milana.
Glasnogovornik AC Milana Daniele Massaro najavio je da će klub u naredne tri godine biti prisutan u BiH, a pored Sarajeva u budućnosti se očekuje organiziranje kampova u Banjoj Luci i Mostaru.
Murate otvori svoju temu, pisi o lyonu sta hoces , ne budi padobranac
- Murat Sabanovic
to sto otvaraju kamp-svaka cast!
kukuruze,ja samo govorim da je milan nece osvojiti vec lyon,sto ces se naravno
moci i uvjeriti.pozivam tebe i faka da nazdravimo osvajanje.
kukuruze,ja samo govorim da je milan nece osvojiti vec lyon,sto ces se naravno
moci i uvjeriti.pozivam tebe i faka da nazdravimo osvajanje.
- Murat Sabanovic
nesto ga nisam zapamtio iz prve utkmice, a kaku cemo da pregazimo.prleitihi wrote:muki..zapamtit ćeš ti tottija..:D ..a do kake nećeš ni doći..
:D:D
milan jeste solidna ekipa, ali ce morati cekati dugo da osvoje pokal.
jedno 10-ak godina cekanja...
- Murat Sabanovic
danas sam bio u kladionici i zaustavio sam se na tekmi milan-celtic..
nisam imao muda da se kladim na milanovu pobjedu.jebi ga, ipak je skotima nerijeseno dovoljno
nisam imao muda da se kladim na milanovu pobjedu.jebi ga, ipak je skotima nerijeseno dovoljno
- Murat Sabanovic
nekad je pametnije rep podvuci
80 minuta lyon -roma 0:2
jebi ga,lyon ispade...vrlo dobra igra rome... da igraju do sutra lyon ne bi gola dao...nadam se da si zadovoljan fako..
80 minuta lyon -roma 0:2
jebi ga,lyon ispade...vrlo dobra igra rome... da igraju do sutra lyon ne bi gola dao...nadam se da si zadovoljan fako..
- Murat Sabanovic
zasluzena pobjeda rome...nego mi za trenutak ucinilo da je tottija lopta u potiljak udarila i usla u gol.al ,eto, nekad i oci zavaraju...
vidjecemo sutra milaneze,ovaj, hocu reci, milane...
hajd'idi spavaj , i sutra je loptanje...
vidjecemo sutra milaneze,ovaj, hocu reci, milane...
hajd'idi spavaj , i sutra je loptanje...
-
Kukuruz_Barbe-q
Kako ih pobjedise , nisam gledao ?
pa nije roma tolko jaka.
pa nije roma tolko jaka.