AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scooby_dooby_doo
#4801 Re: AC Milan
koji jad,ne daj Boze onakvog golmana nikome. 
- DonVito
#4803 Re: AC Milan
Dobro je..
Sva sreca pa se City povukao nakon petarde.
Sva sreca pa se City povukao nakon petarde.
- burgundy
#4804 Re: AC Milan
Svaki poraz je tezak,sreca pa ove utakmice nemaju nekog znacaja osim tempiranja forme pred pocetak sezona.Nisam gledao utakmicu,vidio sam sazetak golova i promasene sanse Milana.Baloteli se cuva za plejof LP.Drago mi je sto se faraon upisao u stijelce a posebno Petanja.Kaze Amelia bio ljut sto nije igrao u TIM kupu
tri gola njegovom greskom, katastrofa od golmana,Gabriel bar pokazuje da ima talenta.Definitvno Hondu treba dovesti u ovom prelaznom roku.Drago mi je sto je Edin u odlicnoj formi i sto nece biti druga opcija u napadu City-ja.
- scooby_dooby_doo
#4805 Re: AC Milan
Ima li sta od Ljajica ?
- burgundy
#4806 Re: AC Milan
Ima ovo
Milan je poslao sluzbenu ponudu od 8 miliona eura,ali celnicima Viole je to malo.Vrlo korektna ponuda Milana ako znamo da Ljajicu ugovor istice u junu 2014,pa ako Fiorentina zeli moze se desiti kao u slucaju Montoliva,ako su tako navikli.Ljajic zeli Milan i to je bitno.Extra bi pojacanje bio Adem,imao je bolju sezonu od Jovetica,sto i ova statistika ispod pokazuje

Havariju napravio u Milanovoj odbrani.
Milan je poslao sluzbenu ponudu od 8 miliona eura,ali celnicima Viole je to malo.Vrlo korektna ponuda Milana ako znamo da Ljajicu ugovor istice u junu 2014,pa ako Fiorentina zeli moze se desiti kao u slucaju Montoliva,ako su tako navikli.Ljajic zeli Milan i to je bitno.Extra bi pojacanje bio Adem,imao je bolju sezonu od Jovetica,sto i ova statistika ispod pokazuje

Havariju napravio u Milanovoj odbrani.
- burgundy
#4807 Re: AC Milan
Nesto se dobro kuha:Ljajic rejected Spurs
Pre-contract with Milan done - 5 years contract with 2 million salary.
http://www.gianlucadimarzio.com/calc...rdo-col-milan/
Balotelli
El Shaarawy-Honda-Ljajic.Bio bi ovo zanimljiv napad.
Pre-contract with Milan done - 5 years contract with 2 million salary.
http://www.gianlucadimarzio.com/calc...rdo-col-milan/
Balotelli
El Shaarawy-Honda-Ljajic.Bio bi ovo zanimljiv napad.
- burgundy
#4808 Re: AC Milan
Izvor B92
Ljajić je navodno sve dogovorio sa Milanom oko petogodišnjeg ugovora, od oko dva miliona po sezoni, ali je ’viola’ odbila ponudu od osam miliona evra za taj transfer.
Prvi čovek Fiorentine Andrea Dela Vale rekao je da ’rosoneri’ moraju da pošalju bolju ponudu ukoliko žele Ljajića.
„Ta ponuda nije dovoljna“, rekao je Dela Vale.
Dela Vale je istakao da je Ljajić iskazao želju da ostane u Firenci. U klubu žele da produže saradnju sa njim, ali ističu da će ga prodati ukoliko ne pristane na uslove novog ugovora. Srpskom fudbaleru ugovor ističe sledećeg leta.
„Ljajić je istakao da želi da ostane. Ali, moramo da sačekamo da vidimo njegove zahteve po pitanju plate. Želim da budemo jasni, ako ne prihvati našu ponudu, ide na transfer listu. Ne želimno da nam se ponovi scenario sa Rikardom Montolivom. Ljajić mora da razumem da moramo da zadržimo strukturu jednakih plata. Sledeće nedelje ćemo imati sastanak između mojih ljudi i njegovih saradnika, pa ćemo videti“, naglasio je prvi čovek Fiorentine.
Ljajić je u redove Fiorentine došao iz Partizana pre tri godine i za to vreme je postao jedan od ključnih igrača ’viole’.
The Milan is a serious one for Adem Ljajic and will do anything to get to the happy conclusion of this negotiation. According to the latest rumors, in the evening there will be a new telephone contact between the two leaderships and, in all likelihood, will be directly Adriano Galliani from the United States to talk with the leaders of Fiorentina to update and treat, even at a distance, the economic position is the Rossoneri's purple. Milan-Ljajic, continuous contact.
Fiorentina zeli 12,ali mislim da bi dogovor mogao pasti na 10 miliona.Ako Ljajic dodje Niang sigurno ide na posudbu.
Ljajić je navodno sve dogovorio sa Milanom oko petogodišnjeg ugovora, od oko dva miliona po sezoni, ali je ’viola’ odbila ponudu od osam miliona evra za taj transfer.
Prvi čovek Fiorentine Andrea Dela Vale rekao je da ’rosoneri’ moraju da pošalju bolju ponudu ukoliko žele Ljajića.
„Ta ponuda nije dovoljna“, rekao je Dela Vale.
Dela Vale je istakao da je Ljajić iskazao želju da ostane u Firenci. U klubu žele da produže saradnju sa njim, ali ističu da će ga prodati ukoliko ne pristane na uslove novog ugovora. Srpskom fudbaleru ugovor ističe sledećeg leta.
„Ljajić je istakao da želi da ostane. Ali, moramo da sačekamo da vidimo njegove zahteve po pitanju plate. Želim da budemo jasni, ako ne prihvati našu ponudu, ide na transfer listu. Ne želimno da nam se ponovi scenario sa Rikardom Montolivom. Ljajić mora da razumem da moramo da zadržimo strukturu jednakih plata. Sledeće nedelje ćemo imati sastanak između mojih ljudi i njegovih saradnika, pa ćemo videti“, naglasio je prvi čovek Fiorentine.
Ljajić je u redove Fiorentine došao iz Partizana pre tri godine i za to vreme je postao jedan od ključnih igrača ’viole’.
The Milan is a serious one for Adem Ljajic and will do anything to get to the happy conclusion of this negotiation. According to the latest rumors, in the evening there will be a new telephone contact between the two leaderships and, in all likelihood, will be directly Adriano Galliani from the United States to talk with the leaders of Fiorentina to update and treat, even at a distance, the economic position is the Rossoneri's purple. Milan-Ljajic, continuous contact.
Fiorentina zeli 12,ali mislim da bi dogovor mogao pasti na 10 miliona.Ako Ljajic dodje Niang sigurno ide na posudbu.
- ElRe
- scooby_dooby_doo
#4810 Re: AC Milan
potpiso za acm

- MOSALJOZE
#4811 Re: AC Milan
A gdje je pečat?scooby_dooby_doo wrote:potpiso za acm
- ConcaBavarac
#4812 Re: AC Milan
Balotelli najjači igrač Milana i najjači na svijetu. Jak ko zemlja, zna dati go, zna driblati a i nasmijati narod. Baš kao Ronaldinho bit će najbolji.
EDIT: ...
- burgundy
#4813 Re: AC Milan
:thumbup:Dobro dosao.ConcaBavarac wrote:Balotelli najjači igrač Milana i najjači na svijetu. Jak ko zemlja, zna dati go, zna driblati a i nasmijati narod. Baš kao Ronaldinho bit će najbolji.
Balotelli je kralj.Da ga nema trebalo bi ga izmisliti

Milan u srcu.
- ConcaBavarac
#4814 Mario Balotelli
Ljubitelji Milana i fanovi Maria Balotellia dobio sam dozvolu za temu od Bureka pa da malo prokomentarisemo kralja Balotrlellia.
Meni je on najdrazi igrac i mislim da je dobar covjek pored toga sto radi te gluposti.
Balotelli najjači igrač Milana i najjači na svijetu. Jak ko zemlja, zna dati go, zna driblati a i nasmijati narod. Baš kao Ronaldinho bit će najbolji.
Eto , to je moje neko misljenje.
Meni je on najdrazi igrac i mislim da je dobar covjek pored toga sto radi te gluposti.
Eto , to je moje neko misljenje.
- Logovan
#4816 Re: Mario Balotelli
Joj teme.
Lakše malo sa pohvalama, pretjeruješ.ConcaBavarac wrote: Balotelli najjači igrač Milana i najjači na svijetu.
- PriNc_ba
#4817 Re: Mario Balotelli
ma truba... osrednji igrac kojeg su gluposti dovele u centar paznje i zato je jedino zanimljiv. zna nekad potrefiti gol i to je to 
- scooby_dooby_doo
#4818 Re: Mario Balotelli
idi prati bocanje.PriNc_ba wrote:ma truba... osrednji igrac kojeg su gluposti dovele u centar paznje i zato je jedino zanimljiv. zna nekad potrefiti gol i to je to
- PriNc_ba
#4819 Re: Mario Balotelli
idi ti
i povedi svog ljubimca , bice bolji u tom sportu 
-
Rob_Atl
#4820 Re: Mario Balotelli
opet je napravio glupost, probacio mu donovan kroz noge, on odma sljedeci napad htio da mu se revansira, naravno bez uspjeha 
- BegA_
#4821 Re: Mario Balotelli
Zasto ovaj krele zasluzuje posebnu temu?
- ConcaBavarac
#4822 Re: Mario Balotelli
Lil zna dati gol, nemoze biti trefka dati Neueru dva gola 
- Logovan
#4823 Re: Mario Balotelli
Zato što je najjači igrač Milana i najjači igrač Svijeta.BegA_ wrote:Zasto ovaj krele zasluzuje posebnu temu?
Bureče ukini ovu temu, niđe veze majke mi.
- Saraba
#4824 Re: Mario Balotelli
Precijenjen igrac i veciti talenat a nikakav igrac
- _mufljuz_
#4825 Re: Mario Balotelli
vjerovatno zato sto je vanserijskiBegA_ wrote:Zasto ovaj krele zasluzuje posebnu temu?
mogu da shvatim da je neko fan zidana - citava karijera i sportska i ljudska zivi spomenik cak su i udarac glavom ovjekovjecili u spomenik nekog bunta - al kad neko ovakvog seljosa obozava onda tacno svijet je u qrcu