AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3951 Re: AC Milan
Iskreno ocekivao sam poraz. Ne ovako visok, ali se nisam nadao pobjedi ni pod razno.
Valjda ce sad onaj kurvar skontati da mora odrijesiti kesu i dovesti kakva pojacanja a ne prinove.
U svakoj liniji najmanje po jedan.
Bice sigurno zanimljivo na prelaznom roku.
Valjda ce sad onaj kurvar skontati da mora odrijesiti kesu i dovesti kakva pojacanja a ne prinove.
U svakoj liniji najmanje po jedan.
Bice sigurno zanimljivo na prelaznom roku.
-
f1deL
#3953 Re: AC Milan
Od Pata i Robinha dobiti nekih 25 mil..pa kupiti golmana,stopera i napadaca
- DonVito
#3954 Re: AC Milan
25 milf1deL wrote:Od Pata i Robinha dobiti nekih 25 mil..pa kupiti golmana,stopera i napadaca
Ali kako se cifre vrte danas 25 mill je.. jos 3 igraca, možeš samo imati neke lude sreće pa ubosti sa 25 mill ili bolje uložiti tih 25 mill u neke afro/francuze/ pa za jedno 3,4 godine, ubosti nesto ali valja docekati taj tim i kad prva ponuda za jednog bude 40 mill Berluskoni je prih. i opet ćorak.
Milan se pod jedan treba rijesiti ovog pokušaja od trenera.
-
Ali_G
#3955 Re: AC Milan
Meni nije jasno zasto ne prodase Pata PSG-u ako je vec bilo ponudjeno.
-
Rob_Atl
#3956 Re: AC Milan
Hoce i Pato i Robinjo nazad u Brazil da idu, i Milan im je odobrio naravno uz dobru ponudu , navodno Corinthias je ponudio za Robinja 15 mil, a za Pata je zainteresovan Flamengo meni se cini ali nisu rekli cijenu
- Bianconeri1988
#3957 Re: AC Milan
Berlusconi mora isplaćivati bivšoj ženi 36 miliona eura po godini.
Evo zašto nema pojačanja.
- hypko_nurko
#3958 Re: AC Milan
moro je i robinha i pata da proda da namiri zenu. odra gaBianconeri1988 wrote:Berlusconi mora isplaćivati bivšoj ženi 36 miliona eura po godini.![]()
- Logovan
#3959 Re: AC Milan
Kako samo propadoše obojica ko žetoni.f1deL wrote:Od Pata i Robinha dobiti nekih 25 mil..pa kupiti golmana,stopera i napadaca
Sitnica za njega.Bianconeri1988 wrote:Berlusconi mora isplaćivati bivšoj ženi 36 miliona eura po godini.![]()
- burgundy
#3960 Re: AC Milan
Pato Robinjo za 20 - 25 miliona 15e od lige prvaka to je oko 35- 40 miliona.Rijesiti se Mesbaha,Traorea,Flaminija,i jos par njih poslat na posudbe.Izgleda da je Baloteli glavni cilj zimskog prelaznog roka za Milan.To je i moja velika zelja, uparit Saravija sa Balom i napad rijesen za minimum 5 godina.Ali napad i sad nije los koliko je kriticna odbrana i donekle sredina,jer osim Montoliva Milan nema nijednog kreativca u sredini.Treba nekog umjesto Nocerina,Strootman bi bio idealan,dobar u defanzivi a i u ofanzivi.Van Bommel je sigurno puno toga lijepog vec ispricao doticnom.U odbrani ima par imena iz domaceg prvenstva koji su dosta kvalitetni,a definitvno da poslije odlaska Silve i Neste tu je Milan najtanji.U 18 kola nijednom nije bio isti par na stoperskim pozicijama sto dovoljno govori,kakva je odbrana.Vidjecemo sta moze donijeti ovaj prelazni rok,moze biti veliko iznenadjenje a moze i obrnuto.Jedno je sigurno ako odu oba brazilca,neko kvalitetan ce doci u napadu.
- burekdzijabezmesa
#3961 Re: AC Milan
ako može onako iz prve ruke, koji je bio pravi razlog odlaska Robinha, volio bi znat al ne mogu u ovom trenutku da nađem ?
jel samo lova kao i obično, ili imaju neki kont sa nekim novim napadačem ?
jel samo lova kao i obično, ili imaju neki kont sa nekim novim napadačem ?
- DonVito
#3962 Re: AC Milan
pravi razlog odlaska Robinha
Prodali ga zato sto je flop, treba mu 20 sansi da pogodi okvir gola
Dobro su i prosli..
- burekdzijabezmesa
#3963 Re: AC Milan
nije on baš tako loš finišer, budi i ti malo realan, ja sam ozbiljno pitao, da nije neko pojačanje u pitanju pa fali love.DonVito wrote:pravi razlog odlaska Robinha
Prodali ga zato sto je flop, treba mu 20 sansi da pogodi okvir gola
- Bianconeri1988
#3965 Re: AC Milan
Pa puno je faktora, ali onaj najbitniji po meni je visoka plata za trenutne Milanove standarde, u lošoj je formi već godinu dana, jednostavno postao je višak u ekipi.
- burekdzijabezmesa
#3966 Re: AC Milan
i ja sam tog mišljenja da je visina plate u pitanju, ali nisam bio siguran jel neko pojačanje (iznenađenje ) u pitanju ili nešto drugo, u svakom slučaju si najvjerovatnije u pravu.Bianconeri1988 wrote:Pa puno je faktora, ali onaj najbitniji po meni je visoka plata za trenutne Milanove standarde, u lošoj je formi već godinu dana, jednostavno postao je višak u ekipi.
- Bianconeri1988
#3967 Re: AC Milan
Trenutni Milanov projekat se zasniva na istovremenom kresanju plata i podmlađivanju ekipe, navijačima će trebati par sezona strpljenja, svi klubovi prolaze kroz ovakav period.
Milan sigurno u skorije vrijeme neće dovoditi super star igrača u skorije vrijeme, dok se ne stabilizuje situacija u ekipi.
Po mom mišljenju za Milan bi bilo najbolje da sljedeće sezone uopšte ne igra u Europi jer trenutno je jedino Juventus sposoban igrati na dva fronta, osim ako se neke stvari drastično ne promjene na ljeto, a s obzirom na finanisijsku situaciju u klubovima do toga sigurno neće doći i sljedeće sezone će biti ista kao ova s tim da će Milan biti puno ozbiljniji.
Milan sigurno u skorije vrijeme neće dovoditi super star igrača u skorije vrijeme, dok se ne stabilizuje situacija u ekipi.
Po mom mišljenju za Milan bi bilo najbolje da sljedeće sezone uopšte ne igra u Europi jer trenutno je jedino Juventus sposoban igrati na dva fronta, osim ako se neke stvari drastično ne promjene na ljeto, a s obzirom na finanisijsku situaciju u klubovima do toga sigurno neće doći i sljedeće sezone će biti ista kao ova s tim da će Milan biti puno ozbiljniji.
- burgundy
#3968 Re: AC Milan
Robinjo i njegova porodica su izrazili zelju za povratkom.Milan moze priustiti da ima 2 igraca koji kostaju 6 miliona po sezoni kao sto su Pato I Robinjo, preko toga sumjnam.Protiv volje igraca se nista ne moze,ako igrac zeli da napusti klub on ce to i uraditi,primjer Cassana.Ovako je bolje uzeti lovu i usmjeriti na dovodjenje nekog drugog.Pato je uvijek povrijedjen,i spas i za njega i za Milan je da one ode iz kluba,gdje nece osjecati pritisak kojeg svakako ima.Sigurno nije svejedno kad momcic tipa Saravija koji je na 800 000 eura godisnje da vise golova od Pata koji je placen 6 miliona.I Robinju i Patu ugovor istice sljedece sezone,bolje je uzeti sto se uzeti moze. Ima tu jos razloga kao sto je svjetsko prvenstvo u Brazilu i svi bi oni voljeli biti u reprezentaciji Brazila,a povratak im svakako moze pomoci.Zao mi je Pata jer stvarno je trebao imati sjajnu karijeru,a povrede su ga upropastile.Mislim jos nije kasno za njega,ali neka bude dalje od Milana.Trebao je Milan uzet 35 miliona od PSG prosle godine kad je imao sansu.
- burgundy
#3969 Re: AC Milan
Navodno Robinjo je bio upitan zasto se on i Pato vracaju u Brazil odgovor je bio:Zato se treba platiti za Drogbinu platu.
Pato sigurno ide za 15 miliona, zvanicno se ocekuje da ce se ugovor sa Corintijansom rijesiti prvim danima iza nove godine.Sto se Robinja tice tu je zapelo oko odstete Milan trazi 10 a Santos trazi snizenje:)
Drogba jeste mozda star,ali je lider i dobro bi dosao na jednu i po godinu.Ima tu jos mesa
Pato sigurno ide za 15 miliona, zvanicno se ocekuje da ce se ugovor sa Corintijansom rijesiti prvim danima iza nove godine.Sto se Robinja tice tu je zapelo oko odstete Milan trazi 10 a Santos trazi snizenje:)
Drogba jeste mozda star,ali je lider i dobro bi dosao na jednu i po godinu.Ima tu jos mesa
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
- burgundy
#3971 Re: AC Milan

Pato je zvanicno novi igrac Corinthiansa.Sretno.
- ganjeta
#3972 Re: AC Milan
15. miliona evra za " staklene nogice" ?!
Odličan posao testosteronaša
.
Odličan posao testosteronaša
- Atticus Finch
#3973 Re: AC Milan
Šta kaže Barbara?

-
Tyke
#3974 Re: AC Milan
Prvo trebaju kupiti novo ljekarsko osoblje jer i previse povreda tokom sezone imaju igraci Milana, uostalom kao i u Arsenalu.
Kad se vec rjesavaju Pata i Robinha, mogli su u trampi dobiti i kakvog novog talenta, jer ih u Santosu i Corintijansu sigurno imaju dovoljno.
Do kraja sezone ce forsirati onog Nianga, sto je po mom skromnom misljenju katastrofa od igraca. Pokusava on nesto, ali i ja za te milione bih pokusavao mnogo stosta. Cak je i Berluskoni(?) izjavio kako je Niang bolji od Balotelija. Jasta je, u nekom drugom zivotu.
Losa politika krajem prosle i tokom ove sezone u Milanu. Barem su trebali o prodajama i finansijama razgovarati sa nekim strucnijim, pa Pata prodati prije pocetka ove sezone, a mogli su i birati kojeg igraca da uzmu kao zamjenu za njega + 10ak miliona pride.
Kad se vec rjesavaju Pata i Robinha, mogli su u trampi dobiti i kakvog novog talenta, jer ih u Santosu i Corintijansu sigurno imaju dovoljno.
Do kraja sezone ce forsirati onog Nianga, sto je po mom skromnom misljenju katastrofa od igraca. Pokusava on nesto, ali i ja za te milione bih pokusavao mnogo stosta. Cak je i Berluskoni(?) izjavio kako je Niang bolji od Balotelija. Jasta je, u nekom drugom zivotu.
Losa politika krajem prosle i tokom ove sezone u Milanu. Barem su trebali o prodajama i finansijama razgovarati sa nekim strucnijim, pa Pata prodati prije pocetka ove sezone, a mogli su i birati kojeg igraca da uzmu kao zamjenu za njega + 10ak miliona pride.
- Atticus Finch
#3975 Re: AC Milan
jbg.