AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lightness
#3476 Re: AC Milan
Po meni najbolji klub...I moj najdrazi !! Rossoneri 4ever !! Forza Milan!!! 
- ganjeta
#3477 Re: AC Milan
Sinoć čitam da Monpelje traži 42. milionaSTB08 wrote:Zadnjih dana se spominje Yanga-Mbiwa (Montpellier), te da je vec stigao u Milan, te Allegri ga ne zeli...uglavnom standardne novinarske meksicke sapunice....
- bosnianidiot
#3478 Re: AC Milan
Ma to je smijesno,navodno imaju nekog ludjaka za predsjednika koji voli lupati glupostiganjeta wrote:Sinoć čitam da Monpelje traži 42. milionaSTB08 wrote:Zadnjih dana se spominje Yanga-Mbiwa (Montpellier), te da je vec stigao u Milan, te Allegri ga ne zeli...uglavnom standardne novinarske meksicke sapunice....za njega.
Momak je u zadnjoj godini ugovora, i ovo mi mirise na Gallianiev posao od maksimalno 10 miliona...
Inace, nisam ga gledao puno, ali po onom sto sam vidio Mbiwa je zvijer, 23 godine i vec kapiten sampiona Francuske.
Igra vrlo inteligentno, uz to je visok i jak u duelu (pomalo podsjeca na Silvu
-
Tyke
#3479 Re: AC Milan
Svima nama, kao fanovima AC Milana, se nije svidjela prodaja Silve i Ibre, i sigurno da sam strepimo hoce li dovesti dovoljno pojacanja koji su kadri da se uigraju u tako kratkom vremenu i jurisaju na skudeto, ali sjetite se koliko puta je Milan doveo igrace u posljednji cas, a to su vecinom bili vrhunski igraci.
Izgleda im je politika takva, da sute i vrebaju dobre igrace, da u miru rade, bez neke pompe i napuhivanja. Meni sve ovo mirise na dovodjenje nekog novog mladog brazilca, vanserijskog talenta. Ne bi bilo prvi puta.
Izgleda im je politika takva, da sute i vrebaju dobre igrace, da u miru rade, bez neke pompe i napuhivanja. Meni sve ovo mirise na dovodjenje nekog novog mladog brazilca, vanserijskog talenta. Ne bi bilo prvi puta.
-
STB08
#3480 Re: AC Milan
Samo da se ponovo ne dovede neki 30+ stari as tipa Pancaro, Favalli, Emerson,...
Za sada mi se svidja sto nam ostaju i dolaze relativno mladi igraci,pa za nadati se da ce se neko i dokazati
Za sada mi se svidja sto nam ostaju i dolaze relativno mladi igraci,pa za nadati se da ce se neko i dokazati
- Jack Be Nimble
#3481 Re: AC Milan
Meni se vala svidjelo sto su ih prodali iz ekonomskog ugla, naravno iz fudbalskog ne. Ekonomska kriza je zahvatila Italiju, prema tome uzmi pare, stavi u dzep i pripremaj se za gore dane koje te cekaju.
- vejza00
-
STB08
#3483 Re: AC Milan
Schalke 04 - AC Milan 0-1 (Emanuelson)
Kombinovan sastav je igrao, kako sam vidio dosta mladih je dobilo priliku
Kombinovan sastav je igrao, kako sam vidio dosta mladih je dobilo priliku
-
STB08
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
f1deL
#3486 Re: AC Milan
Dobar ti je ovaj link,samo ubise reklamama ko bht1-LIBERO- wrote:Evo ide uzivo Milan-Chelsi..prijateljska.
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=5&si=1
- bosnianidiot
#3487 Re: AC Milan
Montolivo je majstor, bas nam je ovakav igrac nedostajao...sjajna kontrola lopte, mirnoca, uvijek pronadje pravo rjesenje, a i jako dobar defanzivno.
Traore takodjer ne djeluje lose, ni na sta on ne lici
, ali svoj posao odradi jako dobro...
Na lijevom boku smo tanki skroz, Boateng se ni ne trudi...fale nam jos 2-3 igraca sigurno. Naravno odigrali su samo 2 utakmice, vidjet cemo kako ce to dalje izgledati
Traore takodjer ne djeluje lose, ni na sta on ne lici
Na lijevom boku smo tanki skroz, Boateng se ni ne trudi...fale nam jos 2-3 igraca sigurno. Naravno odigrali su samo 2 utakmice, vidjet cemo kako ce to dalje izgledati
- Muhamed Đakmić
#3488 Re: AC Milan
Oplakah na izjavu Nicollina, predsjednika Montpelliera da se Kojak ( Galianni ) nije raspitivao za Yanga - Mbiwu
Definitivno predsjednik koji po svojim istupima pripada Seriji A, čuj Kojak

Definitivno predsjednik koji po svojim istupima pripada Seriji A, čuj Kojak
- ganjeta
#3489 Re: AC Milan
http://www.youtube.com/watch?v=UDLg5H3e ... r_embedded
Nisam gledao tekmu, ali po ovome Milan jako dobar. I na ovom sažetku se može vidjeti da Antonini ispadne par puta k'o iz tramvaja, ništa novo, standardno
.
Emanuelson jako ofanzivan i to me jako čudi.
Sve u svemu, ako dođe Kaka i još neki napadač ( Džeko
) biće ovo fina ekipa kao i što sam pretpostavio, neće se ni osjetiti odlazak Ibre i Silve.
Forza Milan
Nisam gledao tekmu, ali po ovome Milan jako dobar. I na ovom sažetku se može vidjeti da Antonini ispadne par puta k'o iz tramvaja, ništa novo, standardno
Emanuelson jako ofanzivan i to me jako čudi.
Sve u svemu, ako dođe Kaka i još neki napadač ( Džeko
Forza Milan
- burgundy
#3490 Re: AC Milan
Gledao sam tekmu sinoc i prijatno sam bio iznenadjen igrom Milana.Bez klasicnog spica,sa laznom devetkom u vidu Boatenga koji je bio ispod svog standarda,ali Urby i Sharaawy su doprinosili sa puno dinamizma po strani.Bolje sanse je Milan imao.Urby et Orbi
ako nastavi sa ovakvom formom moze ocekivati da bude standardan u ekipi.Takodje treba naglasiti da je u prvom poluvremenu Milan igrao bez Montoliva,Abatea,Nocerina,Cassano nije nikako igrao
koji su dobili sansu u zadnjih 30minuta.Montolivo me odusevio,nakon odlaska Pirla,ponovo imamo adekvatnog igraca ispred odbrane koji zna povezat odbranu sa napadom,jako je siguran sa loptom.Chelsea je bio skoro sa prvim sastavom od starta osim Toresa kojeg je zamijenio Lukaku koji je drvo pravo.Hazard je odlicno pojacanje za Chelsea.Ako nam se Kaka vrati moci cemo igrat bozicno drvce sa dva veznjaka Boateng i Kaka sa Patom u vrhu.Volio bih da nam se Kaka vrati.
- burgundy
#3491 Re: AC Milan
Niko ni rijeci sto je legenda okacila kopacke o klin.
Raspašoj

Poslije Nazarija najbolji spic prosle dekade.
Raspašoj

Poslije Nazarija najbolji spic prosle dekade.
- ganjeta
#3492 Re: AC Milan
Poslije Van Bastena, najveći ( ne mislim na visinu
) napadač koji je nosio dres Milana!
Jedan je Ševa
.
Jedan je Ševa
- BHF_Manijak
#3493 Re: AC Milan
Meni u top 3 najdrazih i najboljih napadaca, bar one koje sam uspio gledati od 95 pa na ovamo!
Sheva majstor, samo mi i dan danas nije jasna njegov potez prelaska u Chelsea koji je oznacio pcoetak njegovog kraja, steta steta, bas steta!
Sheva majstor, samo mi i dan danas nije jasna njegov potez prelaska u Chelsea koji je oznacio pcoetak njegovog kraja, steta steta, bas steta!
-
STB08
#3494 Re: AC Milan
Nakon što sam mislio da poslije Weah nećemo dugo imati kvalitetnog napadača pojavio se on. Došao je kada nam je bilo najpotrebnije, kada se počeo graditi novi Milan. Ostavio je neizbrisiv trag iza sebe. Nenormalno sam ga volio,
samo nu nikada nisam mogao oprostiti ono ljubljenje Chelseavog grba u prvoj sezoni u tom klubu.
Što se tiče naših transfera, kao što sam predpostavio i pisao ranije, "mali" Didac Vila je ponovo poslan na posudbu, ovaj put u Valenciu (uz opciju kupovine na kraju sezone).
Ponovo se dosta imena dovodi u vezu sa Milanom Mbiwa, Astori, Rolando, Matri,...
Što mi je najsmješnije kod nas bilo, damo mladog igrača gotovo ni za šta (bilo 50% ugovora, bilo prodaja) i onda kroz par sezona ga plaćamo 3x više i vraćamo. Foggia, Straser, Abate (mislim da je i on bio u tzv co-ownershipu sa nekim drugim klubom)...a sada bi nam se to moglo dogoditi i sa Matriem i Astoriem koji su bili naši igrači...
samo nu nikada nisam mogao oprostiti ono ljubljenje Chelseavog grba u prvoj sezoni u tom klubu.
Što se tiče naših transfera, kao što sam predpostavio i pisao ranije, "mali" Didac Vila je ponovo poslan na posudbu, ovaj put u Valenciu (uz opciju kupovine na kraju sezone).
Ponovo se dosta imena dovodi u vezu sa Milanom Mbiwa, Astori, Rolando, Matri,...
Što mi je najsmješnije kod nas bilo, damo mladog igrača gotovo ni za šta (bilo 50% ugovora, bilo prodaja) i onda kroz par sezona ga plaćamo 3x više i vraćamo. Foggia, Straser, Abate (mislim da je i on bio u tzv co-ownershipu sa nekim drugim klubom)...a sada bi nam se to moglo dogoditi i sa Matriem i Astoriem koji su bili naši igrači...
- Muhamed Đakmić
#3495 Re: AC Milan
A što su Vilu dali uz mogućnost otkupa? To mi je preglup način rješavanja igrača.
-
STB08
#3496 Re: AC Milan
Pisao sam ovdje vec ranije da je VIla Raiolin igrac i da je u Milan doveden samo da bi se ugodilo Raioli.Sarajevo1946 wrote:A što su Vilu dali uz mogućnost otkupa? To mi je preglup način rješavanja igrača.
Nisam ga gledao pa ne mogu suditi o tome kakav je igrac.
- burgundy
#3497 Re: AC Milan
Ne znam sto mu Allegri nije dao sansu,vala veca krampa ne moze bit od Taiwa,Antoninija i Dzemila.Poslije odlaska Maldinija nema hajra na toj poziciji,izgleda cemo morat cekat na Maldinija JR.Jr Haljimi i jkju Haljimi to je buducnost.STB08 wrote:Pisao sam ovdje vec ranije da je VIla Raiolin igrac i da je u Milan doveden samo da bi se ugodilo Raioli.Sarajevo1946 wrote:A što su Vilu dali uz mogućnost otkupa? To mi je preglup način rješavanja igrača.
Nisam ga gledao pa ne mogu suditi o tome kakav je igrac.
- Muhamed Đakmić
#3498 Re: AC Milan
Ma realno, teško da možeš klasu dovesti za džabe, kao što Milan pokušava. Pokušali su i sa Taiwom i sa ovim Mesbahom, i Antoninijem, i uvijek nađu još neku ublehu za džaba. Takav je i ovaj Traore što je stigao. Ubode se ponekad, recimo Montolivo će biti dobar igrač, ali ne možeš dobar dio pozicija u ekipi popunjavati džabnjacima. Mada, generalno gledano, pozicija lijevog beka je problematična u svjetskom fudbalu, kad se priča o najboljim svjetskim bekovima, stalno se spominju desni bekovi, lijevih haman da nema nigdje. Lijevi su baš lijevi 
-
STB08
#3499 Re: AC Milan
Slazem se sa tobom, ali de znaj kakve su tu igre u pitanju bile.Ne znam sto mu Allegri nije dao sansu,vala veca krampa ne moze bit od Taiwa,Antoninija i Dzemila.Poslije odlaska Maldinija nema hajra na toj poziciji,izgleda cemo morat cekat na Maldinija JR.Jr Haljimi i jkju Haljimi to je buducnost.
Kako je krenulo izgleda da cemo i Mbiwu dovesti na Celin najdrazi nacin, besplatno. Naime iduce ljeto mu istice ugovor,a vec je potpisao kao neki predugovor s Milanom ?!?
Nekad je veliki Il Concorde (Serginho) sjedio na klupi jer pored Maldinia nije imao mjesto na l.beku, a danas nam kroz klub prolazi xxx igraca i nijedan ni u pola da zadovolji na toj poziciju.
Mada iskreno, Antonini mi je prirastao srcu
-
STB08
#3500 Re: AC Milan
Vila nije prosao ljekarski u Valenciji, vraca se u Milano.
Braida izjavio da su transferi Kake i Mbiwe trenutno na "stand-by"-u...
Braida izjavio da su transferi Kake i Mbiwe trenutno na "stand-by"-u...