EDIT: Bio je ofsajd
AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#3076 Re: AC Milan
Nije vidjelo ofsajda 

- ganjeta
#3077 Re: AC Milan
Im'o sam šuhvu da se neće dobiti, na poslu vidim 1-0, reko mjera, kad dođoh kuči vidim x mrtvi. Ništa, sutra Cavani i društvo će da vrate na isto ostojanje.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3078 Re: AC Milan
opet čist gol nije priznat:

-
juventus
#3079 Re: AC Milan
Hajde vidjet ćemo večeras...ganjeta wrote:Im'o sam šuhvu da se neće dobiti, na poslu vidim 1-0, reko mjera, kad dođoh kuči vidim x mrtvi. Ništa, sutra Cavani i društvo će da vrate na isto ostojanje.
EDIT: eto sve si pogodio...
-
oridjidji
#3080 Re: AC Milan
Evo 20 ekstra lijepih golova Milana. Pravimo sebi uvertiru prije Barse.
-
oridjidji
#3081 Re: AC Milan
Igrao je kod Murinja počesto, ali drugi treneri nakon njega mu nisu dali dovoljnu minutažu. Suljo je dobar, al bi volio vidjeti Armera i Asamou u Milanu, pa čak i onaj Badu ima potencijala da postane odličan igrač. Mislim da Udineze pravi dobar posao sa kvalitetnom kupovinom mladih igrača. Igrači koji su u Udinezeu proigrali i donekle stekli afirmaciju posljednjih godina su Ilner, Sanchez, Isla, Kvaljarela, Pizaro, Zapata, Simone Pepe, Muntari i td.burgundy wrote:Mislim da ce Milan dovesti neko zvucno ime u sredini.Ja bih licno volio Asamou iz Udinesea,odlican igrac koji bi bas dobro dosao Milanu,brz,jak,ima dobar zadnji pas i sut,a tu su mu i zemljaci iz Gane,tako da i sa te strane bi se brzo uklopio.Volio bih da Suljoostane u Milanu jer se pokazo,kvalitetan je igrac ali u Interu nije funkcioniso, i nije dobijao sansu,a iskreno bio je los skroz tamo.Ako uspiju srediti Patove povrede bice to najbolje pojacanje Milana.Da njega ove povrede nisu pratile svake sezone bio bi uvijek medju najboljim strijelcima ako ne i najbolji,mali je finišer malo je rec.Mozda je izgubio dribling koji je imao,ali i dalje je jedan od najbrzih igraca na svijetu,onaj gol protiv Barce
frajer nije trco vec je letio.
Valjao bi nam protiv Barse, ali čini mi se da se opet povrijedio na treningu ili je možda medijska patka.
- fatality
#3082 Re: AC Milan
burgundy wrote:Mislim da ce Milan dovesti neko zvucno ime u sredini.Ja bih licno volio Asamou iz Udinesea,odlican igrac koji bi bas dobro dosao Milanu,brz,jak,ima dobar zadnji pas i sut,a tu su mu i zemljaci iz Gane,tako da i sa te strane bi se brzo uklopio.Volio bih da Suljoostane u Milanu jer se pokazo,kvalitetan je igrac ali u Interu nije funkcioniso, i nije dobijao sansu,a iskreno bio je los skroz tamo.Ako uspiju srediti Patove povrede bice to najbolje pojacanje Milana.Da njega ove povrede nisu pratile svake sezone bio bi uvijek medju najboljim strijelcima ako ne i najbolji,mali je finišer malo je rec.Mozda je izgubio dribling koji je imao,ali i dalje je jedan od najbrzih igraca na svijetu,onaj gol protiv Barce
frajer nije trco vec je letio.
onaj gol sam gledao nekoliko puta, i prosto nevjerovatno sa kojom lakocom je odbranu barce ostavio iza sebe. Samo jedan onakav prodor sutra i mi sretni
- ellaxaz
#3083 Re: AC Milan
Benitez: Sacchijev Milan je bolji od današnje Barce
http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... arce/77823
http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... arce/77823
- 2407
#3084 Re: AC Milan
Evo talijani se potrudili, uradili animaciju i dokazali da gol nije postojao:odesveuhonduras wrote:opet čist gol nije priznat:
Hvala i prijatno.
- Petit_Beurre
#3085 Re: AC Milan
Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.
Večeras spektakl

Malo statistike:

Malo sa jučerašnjeg treninga :

Zlatanov gol:
http://www.youtube.com/watch?v=ynjfj4V2 ... r_embedded
Trenirali su se i penali

ibra , prince , robinho , pato , abate , aquilani i urby trenirali iste.
Insajder info:
Na treningu je Ambro ispričao vic zbog kojeg se stalo satreningom par minuta, zbog smijeha. Vic,neki pretpostavljaju, uključuje Messija , djevojku i Xavia i Iniestu

ALLEGRI: "The doubt is in the defense (Abate or Bonera) The midfield and attack are ready, Boateng will play behind Ibra and Robinho"
Znači : Abbiati, Abate(Bonera),Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Seedorf, Ambrosini, Prince, Robinho, Zlatan.
Večeras spektakl

Malo statistike:

Malo sa jučerašnjeg treninga :

Zlatanov gol:
http://www.youtube.com/watch?v=ynjfj4V2 ... r_embedded
Trenirali su se i penali

ibra , prince , robinho , pato , abate , aquilani i urby trenirali iste.
Insajder info:
Na treningu je Ambro ispričao vic zbog kojeg se stalo satreningom par minuta, zbog smijeha. Vic,neki pretpostavljaju, uključuje Messija , djevojku i Xavia i Iniestu

ALLEGRI: "The doubt is in the defense (Abate or Bonera) The midfield and attack are ready, Boateng will play behind Ibra and Robinho"
Znači : Abbiati, Abate(Bonera),Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Seedorf, Ambrosini, Prince, Robinho, Zlatan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3086 Re: AC Milan
Iniesta igra odbranu u Milanu i veznog u Barci....sto ti je gigant 
-
ibizza
#3089 Re: AC Milan
Eh,veceras lagano izbaciti Barcu... 
- 2407
#3090 Re: AC Milan
Petit_Beurre wrote:Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.
Hoces da kazes da ovo jeste gol i da je sve dio velike zavjere
Protiv nas je bio cist gol i to niko sporio nije, sada su vam dokazali da ono u Cataniji nije gol al jbg lakse je kukat i zapomagat
Sretno veceras s Barcom!
-
oridjidji
#3091 Re: AC Milan
2407 wrote:Petit_Beurre wrote:Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.
Hoces da kazes da ovo jeste gol i da je sve dio velike zavjereili ne poznajes dovoljno pravila ili si jako bezobrazan
![]()
Protiv nas je bio cist gol i to niko sporio nije, sada su vam dokazali da ono u Cataniji nije gol al jbg lakse je kukat i zapomagat![]()
Sretno veceras s Barcom!
ovo nije go kao sto nije ni ono sa juventusom i muntarijem. lopta je gotovo cijelim obimom prešla liniju.ako to nije go šta je onda? sad je ovo cijepidlačenje vanserijsko sa animacijom, ali elem budimo gospoda i ne prepirimo se jer da je kojim slučajem bio aut, a ne go crta , sve i jedan sudija bi svirao aut , ali elem. nije go sviran zato što je ovakvo što teško vidjeti, često se dešava. život ide dalje...
- studeni76
#3092 Re: AC Milan
Ovaj izraz znači da baš i nije prešla već joj je malo nedostajalooridjidji wrote:
ovo nije go kao sto nije ni ono sa juventusom i muntarijem. lopta je gotovo cijelim obimom prešla liniju.ako to nije go šta je onda? sad je ovo cijepidlačenje vanserijsko sa animacijom, ali elem budimo gospoda i ne prepirimo se jer da je kojim slučajem bio aut, a ne go crta , sve i jedan sudija bi svirao aut , ali elem. nije go sviran zato što je ovakvo što teško vidjeti, često se dešava. život ide dalje...
- mO k3
#3093 Re: AC Milan
stav'cu 10 juro na milan.. kvota na bwin 9
- burgundy
#3094 Re: AC Milan
FORZAMILAN
A ovim trollerima iz drugog kluba samo jedna poruka. Zavidne duse mogu da ga lagano.
- Jack Be Nimble
#3097 Re: AC Milan
Eh sada ce biti tesko da se cuva odbrana i dadne koji gol. Cuvaj rezlutat inace ce Milan proci ko Bosna u Portugalu 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3098 Re: AC Milan
Kako jadna odbrana... fakat ko da nisu italijani...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3099 Re: AC Milan
tako im je loša obrana da su prošlu utakmicu barcelonu bez golova ostavili
penal napraviše glupo doduše
penal napraviše glupo doduše
- odesveuhonduras
#3100 Re: AC Milan
to majstore