AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jack Be Nimble

#3076 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Nije vidjelo ofsajda :D

EDIT: Bio je ofsajd :-) :run:
ganjeta

#3077 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Im'o sam šuhvu da se neće dobiti, na poslu vidim 1-0, reko mjera, kad dođoh kuči vidim x mrtvi. Ništa, sutra Cavani i društvo će da vrate na isto ostojanje.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3078 Re: AC Milan

Post by odesveuhonduras »

opet čist gol nije priznat:

Image
juventus

#3079 Re: AC Milan

Post by juventus »

ganjeta wrote:Im'o sam šuhvu da se neće dobiti, na poslu vidim 1-0, reko mjera, kad dođoh kuči vidim x mrtvi. Ništa, sutra Cavani i društvo će da vrate na isto ostojanje.
Hajde vidjet ćemo večeras... :D

EDIT: eto sve si pogodio... :lol:
oridjidji

#3080 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Evo 20 ekstra lijepih golova Milana. Pravimo sebi uvertiru prije Barse.

oridjidji

#3081 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

burgundy wrote:Mislim da ce Milan dovesti neko zvucno ime u sredini.Ja bih licno volio Asamou iz Udinesea,odlican igrac koji bi bas dobro dosao Milanu,brz,jak,ima dobar zadnji pas i sut,a tu su mu i zemljaci iz Gane,tako da i sa te strane bi se brzo uklopio.Volio bih da Suljo :) ostane u Milanu jer se pokazo,kvalitetan je igrac ali u Interu nije funkcioniso, i nije dobijao sansu,a iskreno bio je los skroz tamo.Ako uspiju srediti Patove povrede bice to najbolje pojacanje Milana.Da njega ove povrede nisu pratile svake sezone bio bi uvijek medju najboljim strijelcima ako ne i najbolji,mali je finišer malo je rec.Mozda je izgubio dribling koji je imao,ali i dalje je jedan od najbrzih igraca na svijetu,onaj gol protiv Barce :shock: frajer nije trco vec je letio.
Igrao je kod Murinja počesto, ali drugi treneri nakon njega mu nisu dali dovoljnu minutažu. Suljo je dobar, al bi volio vidjeti Armera i Asamou u Milanu, pa čak i onaj Badu ima potencijala da postane odličan igrač. Mislim da Udineze pravi dobar posao sa kvalitetnom kupovinom mladih igrača. Igrači koji su u Udinezeu proigrali i donekle stekli afirmaciju posljednjih godina su Ilner, Sanchez, Isla, Kvaljarela, Pizaro, Zapata, Simone Pepe, Muntari i td.

Valjao bi nam protiv Barse, ali čini mi se da se opet povrijedio na treningu ili je možda medijska patka.
fatality

#3082 Re: AC Milan

Post by fatality »

burgundy wrote:Mislim da ce Milan dovesti neko zvucno ime u sredini.Ja bih licno volio Asamou iz Udinesea,odlican igrac koji bi bas dobro dosao Milanu,brz,jak,ima dobar zadnji pas i sut,a tu su mu i zemljaci iz Gane,tako da i sa te strane bi se brzo uklopio.Volio bih da Suljo :) ostane u Milanu jer se pokazo,kvalitetan je igrac ali u Interu nije funkcioniso, i nije dobijao sansu,a iskreno bio je los skroz tamo.Ako uspiju srediti Patove povrede bice to najbolje pojacanje Milana.Da njega ove povrede nisu pratile svake sezone bio bi uvijek medju najboljim strijelcima ako ne i najbolji,mali je finišer malo je rec.Mozda je izgubio dribling koji je imao,ali i dalje je jedan od najbrzih igraca na svijetu,onaj gol protiv Barce :shock: frajer nije trco vec je letio.

onaj gol sam gledao nekoliko puta, i prosto nevjerovatno sa kojom lakocom je odbranu barce ostavio iza sebe. Samo jedan onakav prodor sutra i mi sretni :D
ellaxaz

#3083 Re: AC Milan

Post by ellaxaz »

Benitez: Sacchijev Milan je bolji od današnje Barce

http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... arce/77823
2407

#3084 Re: AC Milan

Post by 2407 »

odesveuhonduras wrote:opet čist gol nije priznat:

Image
Evo talijani se potrudili, uradili animaciju i dokazali da gol nije postojao:

Hvala i prijatno.
Petit_Beurre

#3085 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.

Večeras spektakl
Image

Malo statistike:
Image

Malo sa jučerašnjeg treninga :
Image
Image
Image
Image
Zlatanov gol:
http://www.youtube.com/watch?v=ynjfj4V2 ... r_embedded

Trenirali su se i penali :evil:
Image

ibra , prince , robinho , pato , abate , aquilani i urby trenirali iste.

Insajder info:
Na treningu je Ambro ispričao vic zbog kojeg se stalo satreningom par minuta, zbog smijeha. Vic,neki pretpostavljaju, uključuje Messija , djevojku i Xavia i Iniestu :mrgreen:
Image

ALLEGRI: "The doubt is in the defense (Abate or Bonera) The midfield and attack are ready, Boateng will play behind Ibra and Robinho"
Znači : Abbiati, Abate(Bonera),Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Seedorf, Ambrosini, Prince, Robinho, Zlatan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3086 Re: AC Milan

Post by Tomahawk11 »

Iniesta igra odbranu u Milanu i veznog u Barci....sto ti je gigant :-D
ellaxaz

#3087 Re: AC Milan

Post by ellaxaz »

Petit_Beurre

#3088 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

:lol: :dance:
ibizza

#3089 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Eh,veceras lagano izbaciti Barcu... :D
2407

#3090 Re: AC Milan

Post by 2407 »

Petit_Beurre wrote:Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.

Hoces da kazes da ovo jeste gol i da je sve dio velike zavjere :-) ili ne poznajes dovoljno pravila ili si jako bezobrazan :oops:

Protiv nas je bio cist gol i to niko sporio nije, sada su vam dokazali da ono u Cataniji nije gol al jbg lakse je kukat i zapomagat :oops:

Sretno veceras s Barcom! :thumbup:
oridjidji

#3091 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

2407 wrote:
Petit_Beurre wrote:Okreni se svojoj temi i svom klubu. Danas sutra ce biti da ni protiv vas nije bio gol.

Hoces da kazes da ovo jeste gol i da je sve dio velike zavjere :-) ili ne poznajes dovoljno pravila ili si jako bezobrazan :oops:

Protiv nas je bio cist gol i to niko sporio nije, sada su vam dokazali da ono u Cataniji nije gol al jbg lakse je kukat i zapomagat :oops:

Sretno veceras s Barcom! :thumbup:

ovo nije go kao sto nije ni ono sa juventusom i muntarijem. lopta je gotovo cijelim obimom prešla liniju.ako to nije go šta je onda? sad je ovo cijepidlačenje vanserijsko sa animacijom, ali elem budimo gospoda i ne prepirimo se jer da je kojim slučajem bio aut, a ne go crta , sve i jedan sudija bi svirao aut , ali elem. nije go sviran zato što je ovakvo što teško vidjeti, često se dešava. život ide dalje...
studeni76

#3092 Re: AC Milan

Post by studeni76 »

oridjidji wrote:

ovo nije go kao sto nije ni ono sa juventusom i muntarijem. lopta je gotovo cijelim obimom prešla liniju.ako to nije go šta je onda? sad je ovo cijepidlačenje vanserijsko sa animacijom, ali elem budimo gospoda i ne prepirimo se jer da je kojim slučajem bio aut, a ne go crta , sve i jedan sudija bi svirao aut , ali elem. nije go sviran zato što je ovakvo što teško vidjeti, često se dešava. život ide dalje...
Ovaj izraz znači da baš i nije prešla već joj je malo nedostajalo :-D
mO k3

#3093 Re: AC Milan

Post by mO k3 »

stav'cu 10 juro na milan.. kvota na bwin 9
burgundy

#3094 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image

FORZAMILAN

A ovim trollerima iz drugog kluba samo jedna poruka. Zavidne duse mogu da ga lagano.
zli_hordas

#3095 Re: AC Milan

Post by zli_hordas »

Image
bosanska senzacija

#3096 Re: AC Milan

Post by bosanska senzacija »

Forza Rossoneri :-D
Jack Be Nimble

#3097 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Eh sada ce biti tesko da se cuva odbrana i dadne koji gol. Cuvaj rezlutat inace ce Milan proci ko Bosna u Portugalu :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3098 Re: AC Milan

Post by I am Happy »

Kako jadna odbrana... fakat ko da nisu italijani...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3099 Re: AC Milan

tako im je loša obrana da su prošlu utakmicu barcelonu bez golova ostavili :-)

penal napraviše glupo doduše
odesveuhonduras

#3100 Re: AC Milan

to majstore
Post Reply