AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rob_Atl
#3026 Re: AC Milan
Ma ono peglanje lopte od strane barcelone je postalo predosadno, milan im je dao taj prostor al cim bi prisli blize golu izgubili bi loptu, samo u dva navrata su se uspjeli probiti i to je to. Znam da je moglo biti kobono ali i Milan je imao svoje sanse, barceloni ce gorit pod nogama na nou campu jer milan ako zabije prvi to im je to, napast ce svim i svacim a gore ibra ce biti sam isturen i zabit ce im jos koji zivi bili pa vidjeli. Da su toliko sutali, navaljivali nebi izveli samo 2 kornera i to prvi tek u 70 i nekoj minuti...Po meni su sanse 50-50
- skafiskafsnjak
#3027 Re: AC Milan
pogledaj svoj post iznad... e svakakvih tipova na ovom forumuSaPnA wrote:Haj' dobro, necu se raspravljati, ti se idi ubi', i ti takodje trebas uzeti casove bosanskog, prvo veliko slovo, a tvom fudbalskom poznavanju mogu se samo smijati, i to grohotom, ovdje i na temi sitijaL00d wrote:pa ? uzmi pravopis sine .SaPnA wrote: a ti pravac kod ocnog, vidis li apostrof
- burgundy
#3028 Re: AC Milan
Ponosan na Milan.Uz sve povrede,bez Silve,Abatea,Van Bommela,protiv najbolje ekipe na svijetu.Seedorf koji kralj covjece,Nesta je isfrustrirao najboljeg igraca svijeta,ali godine cine svoje i tek se vratio od povrede.Ganjeta ne udaram ti na inteligenciju,ali vidio si da je Bonera ove godine sjajan.Ambrosini odlican.Da je bilo malo srece i one sanse iz prvog realizovane mozda bi isli sa prednoscu na Nou Camp,ali i ovako sam zadovoljan,odigrali su muski.A svi ovi sto se javljaju koji su govorili 1-3 itd itd sigurno je veoma tesko kad tvoj omiljeni tim nije ni u EL.Barsa je jos uvijek favorit,ali na Camp Nou se ide u jacem sastavu.Vracaju se Van Bommel,Abate.Forza Milan.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3029 Re: AC Milan
Nesta je bio odličan. Fakat, legenda.
-
Baudelaire
#3030 Re: AC Milan
Ubi' se može stajati, ne vidim zašto ne bi moglo.
Nije vala Milan bio u toliko podređenom položaju, bezveze se šuplja prosipa. Daleko od tog da su bili bolji, ali šanse im nisu bile ništa lošije nego Barcelonine. Čak i bolje.
Nije vala Milan bio u toliko podređenom položaju, bezveze se šuplja prosipa. Daleko od tog da su bili bolji, ali šanse im nisu bile ništa lošije nego Barcelonine. Čak i bolje.
- skafiskafsnjak
#3031 Re: AC Milan
Moze na sa-x forumu valaBaudelaire wrote:Ubi' se može stajati, ne vidim zašto ne bi moglo.
Sto se utakmice tice, odavno niko Barselonu nije ovako ubio u pojam ... to samo Italijani mogu
-
SaPnA
#3032 Re: AC Milan
ovo mozes reci sam sebiL00d wrote:
pogledaj svoj post iznad... e svakakvih tipova na ovom forumu
-
Baudelaire
#3033 Re: AC Milan
Pa apostrof stoji umjesto slova j. Isto kao što možemo napisati k'o, jes', haj' i slično.
Milan dobar. Još da Silvio hoće koji dinar uložiti, a da ne taloži ublehe tipa Emanuelsona u ekipi, bio bi i puno bolji.
Milan dobar. Još da Silvio hoće koji dinar uložiti, a da ne taloži ublehe tipa Emanuelsona u ekipi, bio bi i puno bolji.
- skafiskafsnjak
#3035 Re: AC Milan
zar se ne pise umjesto samoglasnika samo ?Baudelaire wrote:Pa apostrof stoji umjesto slova j. Isto kao što možemo napisati k'o, jes', haj' i slično.
- boston_c
#3036 Re: AC Milan
Aktivan rezultat Milana za uzvrat...sve je moguce! Samo da Silva i Nesta budu spremni za Nou Camp bilo bi fantasticno!
Nesta, legenda!
jedan od najboljih ikad...
FORZA MILAN!!
Nesta, legenda!
FORZA MILAN!!
-
didgeridoo
#3037 Re: AC Milan
prelistaj malo senahida prije neg' pocnes pametovati...L00d wrote:
zar se ne pise umjesto samoglasnika samo ?
-
oridjidji
#3038 Re: AC Milan
ljudi milan je dobro odigrao nocas. barsa protiv svakoga ima posjed. doduse nocas su imali i dosta dobrih prilika, ali milan je fulio dvije ekstra prilike, jednu robinja u 4 minuti i drugu kad je zlaja mogao matirati valdeza i barsa je imala svoje prilike, najbolja im je bila ona koju je antonini nakon odbijanca sa linije skinuo. medjutim barsa je porozna pozadi i tesko ce moci uravnotezeno odigrati i u napadu i odbrani. milan je skoro svaki put zaprijetio kada je loptu uspio da prenese na njihovu polovicu.
na nou kampu ocekujem podjednako tvrdu utakmicu, s time da ovaj rezultat daje podjednake sanse objema ekipama. mesi je cudo od igraca, definitivno odskace od cijele ekipe barse i nevjerovatna je njegova igra. medjutim danas ga je nesta odlicno cuvao...
na nou kampu ocekujem podjednako tvrdu utakmicu, s time da ovaj rezultat daje podjednake sanse objema ekipama. mesi je cudo od igraca, definitivno odskace od cijele ekipe barse i nevjerovatna je njegova igra. medjutim danas ga je nesta odlicno cuvao...
-
ibizza
#3039 Re: AC Milan
Bio sam siguran da Milan nece izgubiti od Barce,isto tako sam siguran da Milan prolazi dalje.
p.s.sta je ovo,sad ispade po pricama komentatora,forumasha i ostalih da je Barca veci klub od Milana
p.s.sta je ovo,sad ispade po pricama komentatora,forumasha i ostalih da je Barca veci klub od Milana
- ganjeta
#3040 Re: AC Milan
Ubili ste temu VELIKOG MILANA
Milan odigrao odličan meč sa timom koji je imao dosta izostanaka, taktički Alegri razvalio
. Teška srca priznajem
ali je Bonera odigrao strašan meč
, neprelazan bio.Kad pri tome dodaš fantastičnog Nestu, vrlo dobrog Antoninia, Abbiatia hobotnicu. Zadnja linije perfektno odigrala, bez i jednog najmanjeg kiksa. Konstantno lagano šiljenje ne treba kometaristi, postaje smiješno fakat.
Šteta za promašaje na početku Princa i Robinha, i Ibre da je tu gol pao, to bi bi kraj vjerovatno.
Milan je povećao svoje šanse za prolaz, rezultat dobar, i najvažnije od svega što je pokazao da ima igru za Barcu, tri puta su igrali ove sezone i nijednom nisu bili drama nadigrani. Džaba to ovdje govoriti struĆnjacim, najvljivaju neke kanonade, trpanje, rezanje putera
i šta sve ne.
Radujem se revanšu.
Grande Milan.
Milan odigrao odličan meč sa timom koji je imao dosta izostanaka, taktički Alegri razvalio
Šteta za promašaje na početku Princa i Robinha, i Ibre da je tu gol pao, to bi bi kraj vjerovatno.
Milan je povećao svoje šanse za prolaz, rezultat dobar, i najvažnije od svega što je pokazao da ima igru za Barcu, tri puta su igrali ove sezone i nijednom nisu bili drama nadigrani. Džaba to ovdje govoriti struĆnjacim, najvljivaju neke kanonade, trpanje, rezanje putera
Radujem se revanšu.
Grande Milan.
-
ibizza
#3041 Re: AC Milan
Sta sam ti ja rekao sinoc?ganjeta wrote:Ubili ste temu VELIKOG MILANA![]()
Milan odigrao odličan meč sa timom koji je imao dosta izostanaka, taktički Alegri razvalio. Teška srca priznajem
ali je Bonera odigrao strašan meč
, neprelazan bio.Kad pri tome dodaš fantastičnog Nestu, vrlo dobrog Antoninia, Abbiatia hobotnicu. Zadnja linije perfektno odigrala, bez i jednog najmanjeg kiksa. Konstantno lagano šiljenje ne treba kometaristi, postaje smiješno fakat.
Milan je povećao svoje šanse za prolaz, rezultat dobar, i najvažnije od svega što je pokazao da ima igru za Barcu, tri puta su igrali ove sezone i nijednom nisu bili drama nadigrani. Džaba to ovdje govoriti struĆnjacim, najvljivaju neke kanonade, trpanje, rezanje puterai šta sve ne.
Radujem se revanšu.
Grande Milan.
I tebe ponijeli ovi strucnjaci,pa onako male sanse dade VELIKOM MILANU
- BHF_Manijak
#3042 Re: AC Milan
L00d wrote:zar se ne pise umjesto samoglasnika samo ?Baudelaire wrote:Pa apostrof stoji umjesto slova j. Isto kao što možemo napisati k'o, jes', haj' i slično.
Nije tacno, apostrof mijenja "izgubljeno" odnosno izbaceno slovo, nema veze sa samoglasnikom, svejedno ha samoglasnik ha suglasnik, apostrof ga moze zamjeniti. Ne znam, ne valja ti to, previse si bahato uletio u raspravu a na kraju ispade da si se ti provalio.
Back on topic:
Samo da sad opet ne pocnu raznu teorije zavjere i slicno, te kako se Milan branio k0i Inter itd.., jer to je fakat nesto najsmjesnije sto sam cuo! Milan odigro odlicnu odbranu, stavise fantasticu, te time dozvolili minimalno prostora Barci da stvori neku sansu ili da im se igraci slobodno krecu, a prijetio preko kontri.
Nije da nisu imali svoje prilike, imali su itekakve, ali eto zavrsi 0:0, sto je opasan rezultat za Barcu!
- Edin H.
#3043 Re: AC Milan
Cist penal nije sviran za Barselonu u prvom poluvremenu.
Ne gumo ih, ali mora se priznati.
- ganjeta
#3044 Re: AC Milan
@ IbizzA
. Iznenađen sam ovom partijom, jer nisam mislio da Milan može proći bez primljenog gola, zbog toga sam davao šanse oko 30% .
Ono nije vidjelo penala.Edin H. wrote:Cist penal nije sviran za Barselonu u prvom poluvremenu.
- Edin H.
#3045 Re: AC Milan
I ja sam mislio, ali pogledaj negdje highlights, cist ko' suza (valjda necu sad kritiku fasovati zbog apostrofaganjeta wrote:@ IbizzA. Iznenađen sam ovom partijom, jer nisam mislio da Milan može proći bez primljenog gola, zbog toga sam davao šanse oko 30% .
Ono nije vidjelo penala.Edin H. wrote:Cist penal nije sviran za Barselonu u prvom poluvremenu.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3046 Re: AC Milan
Apostrof se stavlja tamo gdje fali slovo. Dakle, čist k'o suza, a ne čist ko' suza.Edin H. wrote: I ja sam mislio, ali pogledaj negdje highlights, cist ko' suza (valjda necu sad kritiku fasovati zbog apostrofa).
-
Baudelaire
#3047 Re: AC Milan
Entropio wrote:Apostrof se stavlja tamo gdje fali slovo. Dakle, čist k'o suza, a ne čist ko' suza.Edin H. wrote: I ja sam mislio, ali pogledaj negdje highlights, cist ko' suza (valjda necu sad kritiku fasovati zbog apostrofa).
- Petit_Beurre
#3049 Re: AC Milan
Nesta, Bonera, Antonini, Abbiati
Sa ovakvom odbranom zaustaviti, po mnogima najbolji tim danasnjice i svih vremena je samo po sebi velika stvar. Taktički odliča utakmica u defanzivi, ipak mislim da je u napadu bilo dosta propusta. Ne smije se mašiti prilika kao Robinhova, stvarno ne smije. Sharaawy je unio neku svjezinu i volio bi njega vidjeti od prve minute tamo. Seedorf odigrao kad je najvise trebalo. Ambrosini, kapa do poda. Bice guravo tamo...
Bilo je grubih prekrsaja na nasoj strani ali oni su odma sankcionisani, cak i zutim kartonima. Nijedan start njihov grublji ( Mascerano, Keita, Alves ) nije ni usmeno opomenut a kamoli šta drugo.
GRANDE MILAN !
Sa ovakvom odbranom zaustaviti, po mnogima najbolji tim danasnjice i svih vremena je samo po sebi velika stvar. Taktički odliča utakmica u defanzivi, ipak mislim da je u napadu bilo dosta propusta. Ne smije se mašiti prilika kao Robinhova, stvarno ne smije. Sharaawy je unio neku svjezinu i volio bi njega vidjeti od prve minute tamo. Seedorf odigrao kad je najvise trebalo. Ambrosini, kapa do poda. Bice guravo tamo...
Bilo je grubih prekrsaja na nasoj strani ali oni su odma sankcionisani, cak i zutim kartonima. Nijedan start njihov grublji ( Mascerano, Keita, Alves ) nije ni usmeno opomenut a kamoli šta drugo.
GRANDE MILAN !
-
Baudelaire
#3050 Re: AC Milan
Teško će Milan proći ipak. Realno onako, ne može se reći da Milan ima neku drama jaku ekipu kakve je imao prethodnih godina kad su hladno uzimali Ligu prvaka, ali je fascinantno kako zaustave Barcelonu. Evo već treći put. Mogu li opet iščupati 2-2 na Nou Campu, ostaje da vidimo.