AC MILAN
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Qler
popusi ga milan 
ne pratim nesta extra ovaj fudbal, al eto, drag mi je juve. Samo, gledam dva puta u 10min igrali rukom u sesneastercu, nista kolina! Malo ofirno
al haj. Milan je najblize prisao 20m golu, ima juve odbranu jaku ko zemlja! Uglavnom, gledao sam tekmu od neke '70 minute, i koliko sam mogao vidjeti, juve i nije bio toliko bolji, kolina je "malo" "siljio" za juve, al haj, zasluzeno su pobijedili. Volio bih da Milan osvoji CL!
ne pratim nesta extra ovaj fudbal, al eto, drag mi je juve. Samo, gledam dva puta u 10min igrali rukom u sesneastercu, nista kolina! Malo ofirno
-
edu
u prvom je juve bio bolji..u drugom je milan..ali colina nije svirao dva penala..cista k'o suza...Qler wrote:popusi ga milan
ne pratim nesta extra ovaj fudbal, al eto, drag mi je juve. Samo, gledam dva puta u 10min igrali rukom u sesneastercu, nista kolina! Malo ofirnoal haj. Milan je najblize prisao 20m golu, ima juve odbranu jaku ko zemlja! Uglavnom, gledao sam tekmu od neke '70 minute, i koliko sam mogao vidjeti, juve i nije bio toliko bolji, kolina je "malo" "siljio" za juve, al haj, zasluzeno su pobijedili. Volio bih da Milan osvoji CL!
a za ligu prvaka..nemoj ni sumnjati u to...
Forza Milan...
-
REDS-anfield
Ma dosta vise prepucavanja i vrijedjanja!!!!!!!!
Treba cestitati pobijedniku!!!!!!!!
Znam kako se osjecas jer je i Liverpool izgubio i nece ga biti u Ligi prvaka naredne sezone!!!!!
Treba cestitati pobijedniku!!!!!!!!
Znam kako se osjecas jer je i Liverpool izgubio i nece ga biti u Ligi prvaka naredne sezone!!!!!
- stickitout
edu wrote:sine, gdje ti je babuka fatmir?sudnjidan wrote:zao mi je samo sto nije igrao ibrahimovic da on da onaj gol umjesto trezegea. Kako bi bilo lijepo da je jedan musliman zagorcao zivot rasisti berluskoniju.
ide ga dupliranje poruka, istu je i na Juve temi ostavio
Sta ce jadan, nema maste...
-
edu
neka njihovu temu "prlja" sa ovakvim primitivnim porukama..nasu nece!stickitout wrote:edu wrote:sine, gdje ti je babuka fatmir?sudnjidan wrote:zao mi je samo sto nije igrao ibrahimovic da on da onaj gol umjesto trezegea. Kako bi bilo lijepo da je jedan musliman zagorcao zivot rasisti berluskoniju.
![]()
![]()
![]()
ide ga dupliranje poruka, istu je i na Juve temi ostavio![]()
![]()
![]()
Sta ce jadan, nema maste...
-
edu
ko igra u finalu lige prvaka?
a ko finale lige prvaka gleda na tv-u?
evo odgovora:
u finalu lige prvaka igraju veliki klubovi - Milan i Liverpool!
finale lige prvaka na tv-u ce gledati:
stickitout, reds-anfield, ibrahimovic, stidljivi, brando, del piero, micika, novalic, zambrota, stitch_, canavaro, ja...
a ko finale lige prvaka gleda na tv-u?
evo odgovora:
u finalu lige prvaka igraju veliki klubovi - Milan i Liverpool!
stickitout, reds-anfield, ibrahimovic, stidljivi, brando, del piero, micika, novalic, zambrota, stitch_, canavaro, ja...
- Brando
a ja mislio ti ces igrati u prvoj postavi ili barem da ces biti u istanbulu koliko se lozis na to finale
-
sudnjidan
Vidim, neki me rosso-neri uporedjuju sa fatmirom iako doticnog ne mogu ocima smisliti. Koji pileci mozgovi, malo se raspitajte ko je persona non grata u islamskom svijetu. "Vas" predsjednik koji prica o sukobu civilizacija krscanstva i islama.
Ali, sta cemo se zamarati nefudbalskim temama. Sve se vraca, sve se placa, mora jednom doci racun za 17 (sedamnaest) golova u sudijskom vremenu, sudijsku pomoc na svakoj drugoj utakmici. Ma ni liverpul nije nesto ekstra drag volio bih da ako mogu oba izgube u istanbulu. Uostalom, svejedno mi. Ali do istanbula ce biti:
Trofeji u sezoni 2004/2005:
JUVENTUS - MILAN 1:0
Ali, sta cemo se zamarati nefudbalskim temama. Sve se vraca, sve se placa, mora jednom doci racun za 17 (sedamnaest) golova u sudijskom vremenu, sudijsku pomoc na svakoj drugoj utakmici. Ma ni liverpul nije nesto ekstra drag volio bih da ako mogu oba izgube u istanbulu. Uostalom, svejedno mi. Ali do istanbula ce biti:
Trofeji u sezoni 2004/2005:
JUVENTUS - MILAN 1:0
-
edu
igrao bih ja no ipak nisam toliko velik igrac da bih mogao igrati za milan...Brando wrote:finale lige prvaka na tv-u ce gledati:
stickitout, reds-anfield, ibrahimovic, stidljivi, brando, del piero, micika, novalic, zambrota, stitch_, canavaro, ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja mislio ti ces igrati u prvoj postavi ili barem da ces biti u istanbulu koliko se lozis na to finale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kad del piero moze finale lige prvaka gledati na tv-u kontam sto ne bih i ja...
-
edu
nasa borba za sccudeto jos nije zavrsena, sto je cinjenica...stidljiv wrote:lozili ste se vi i na skudeto...
a sad placite...![]()
![]()
ali zato vasa borba za ligu prvaka je zavrsena, i to u cetvrtfinalu...
sto je takodjer, na vasu zalost, cinjenica...
pozdravio vas je hipija i garsija...
- rIder
edu wrote:..ali colina nije svirao dva penala..cista k'o suza...
hahahaha... sta si konto da ce svirati penal protiv juventusa? e pa taj film u seriji a neces gledati, uostalom sjecas li se da je ikad sviran penal protiv govnara? ne sjecas?... evo ja cu ti reci da su im ove sezone svirali penala ukupno: 1, pet minuta prije kraja u utakmici juve-lecce pri rezultatu 5-1 za govnare
... pusti ih nek kontaju da su najbolji
-
REDS-anfield
E!!!!!!
Znate sta, jos nije gotova Italijanska liga, a ni Liga prvaka!!!!!
Zato se nemojte toliko radovati, jedni skudetu a jedni Ligi prvaka!!!!!
FAVORITI NE POBIJEDJUJU UVIJEK!!!!!!!
Zato nemojte dvaput reci da je sve gotovo!!!!!
Znate sta, jos nije gotova Italijanska liga, a ni Liga prvaka!!!!!
Zato se nemojte toliko radovati, jedni skudetu a jedni Ligi prvaka!!!!!
FAVORITI NE POBIJEDJUJU UVIJEK!!!!!!!
Zato nemojte dvaput reci da je sve gotovo!!!!!