AC MILAN
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
edu
Ma ko ce vjerovati onom debilu..ako mislis na onoga sa FTV komentatora..ja jest glup frajer..popizdio sam sinocccccc....fakat smo kriticni po pitanju sportskih komentatora.....Stitch__ wrote:sinoc je onaj tokom tekme reko da celzi ide na pobjednika juve-liverpool. = milan- psvlyon
- manijak1
GOOOOOOooooooooooooooooool
dragi gledaoci je pao
Šta nedostaje Vladislavu Majeru ? Ili Velidu Spahi ?
Baho je kriza ali guraju ga i gura se
užas je kad on prenosi košarku užas užas užas užas ili belninjo
ili kad Baho zavrne strašno , strašno
pa se igra to strašno helem kada bi preslušali sbe poslije prijenosa , možda bi pala i korekcija
ali onaj Bilić je jednostavno najgori od svih , ko li je njemu štela ili je tu tek radi jebenog nacionalnog ključa ??????
Edu , jesi li obavio do kraja ?????
radnju.
Baho je kriza ali guraju ga i gura se
Edu , jesi li obavio do kraja ?????
-
Stitch__
ma sead hadzijahic je smrt za svaku utakmicu
dobro se sjecam finala sp 98
kaze on....i...da...to je gol....francuska vodi 1:0........ko da papin pogreb prenosi!!!!!!!!!!!!!
jebiga baho se makar pripremi za utakmicu i iznese neke zanimljive podatke o igračima, a ne ko svi ostali samo znaju imena igraca govorit (a i to je upitno)
jebo ti prenos kad slusas....kaka...pirlo....sevcenko...gubi loptu, sada cruz...pa recoba...dodaje do adriana....ulijece maldini, dodaje stamu... pa sve to i sam vidim na tv :/
dobro se sjecam finala sp 98
kaze on....i...da...to je gol....francuska vodi 1:0........ko da papin pogreb prenosi!!!!!!!!!!!!!
jebiga baho se makar pripremi za utakmicu i iznese neke zanimljive podatke o igračima, a ne ko svi ostali samo znaju imena igraca govorit (a i to je upitno)
jebo ti prenos kad slusas....kaka...pirlo....sevcenko...gubi loptu, sada cruz...pa recoba...dodaje do adriana....ulijece maldini, dodaje stamu... pa sve to i sam vidim na tv :/
-
edu
Majer je dobar..mislim da mu bolje kosarka ide od ruke..ali ni tu nije odlican..inace boljka svih nasih komentatora koji komentarisu kosarkaske utakmice je sto ne znaju sva pravila..sto ne znaju sta je asistencija..asistencija je kad igrac doda loptu drugom igracuna neki dobar..inteligentan nacin..a ovaj drugi poentira i to bez spustanja lopte.....a kod nas..recimo Tomovic doda markovicu..ovaj spusti loptu..malo seva..opuca..fuli..i onda neko od komentatora kaze: "Iiiiiiiiiiiiii kakva je to bila asistencija Tomovica..."...nidje veze.....manijak1 wrote:GOOOOOOooooooooooooooooooldragi gledaoci je pao
![]()
![]()
![]()
Baho je kriza ali guraju ga i gura seužas je kad on prenosi košarku užas užas užas užas ili belninjo
![]()
ili kad Baho zavrne strašno , strašno
pa se igra to strašno helem kada bi preslušali sbe poslije prijenosa , možda bi pala i korekcija
ali onaj Bilić je jednostavno najgori od svih , ko li je njemu štela ili je tu tek radi jebenog nacionalnog ključa ??????
Edu , jesi li obavio do kraja ?????![]()
radnju.
Manijace..morao sam je ponoviti vise puta da utvrdim gradivooo..
-
REDS-anfield
Imate veliku sansu za finale!!!!!!!!!
A u finalu?????????!!!!!!!!!!!

A u finalu?????????!!!!!!!!!!!
-
REDS-anfield
Nadam se da ce tako i biti kako kazete!!!!!!
Ali Chelsea je veoma jaka i cvrsta ekipa!!!!!!!!
Bice gusto!!!!!!!
A imamo iste sanse za finale kao i Chelsea!!!!!!!
Ali Chelsea je veoma jaka i cvrsta ekipa!!!!!!!!
Bice gusto!!!!!!!
A imamo iste sanse za finale kao i Chelsea!!!!!!!
- stickitout
Zelim vam mnogo srece.......svima.......neka pobjedi najbolji....
MILAN
MILAN
-
REDS-anfield
I ja tako mislim takodje!!!!!!1
Ali se nadam da ce to ipak biti LIVERPOOL FC!!!!!!
Ali se nadam da ce to ipak biti LIVERPOOL FC!!!!!!
-
REDS-anfield
Pa je li to mozda znaci da svi mislite da ce Liverpool osvojiti ligu prvaka ako dodje u finale??????!!
Ako tako mislite, cijenim!!!!!!!
Ako tako mislite, cijenim!!!!!!!