.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cikular
#2 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Mora da se salis.

- Savez napolje
#3 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
emrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
I imal kakvih planova o preuredjenju ili prosirenju stadiona?
Ovakav kakav je sad... vec je monoton izgled, pa u Eng, Njem, Spa, stadioni se redovno nadogradjuju, renoviraju itd... kod nas... katastrofa, a usto, sjeverna tribina je poprilicno mala... tribina za najvatrenije navijace treba da bude veca puno i uredjenija!!!![]()
![]()
bice akobogda
- Šibicar
#4 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Najjača tema do sad...
Oplakah,sviju mi... 
- Petit_Beurre
#5 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Vid' jaro, mogo bi ti sredit' neš al brate moraš saćekat da se dogovorim s Siketom,on ti je vlasnik, kontaš? Izašlo bi te nekih 2000 markica + gajba sarajevskog + 3 kile suđukica. A za tu trebinu se ne brini, to će mo sa Faretom da rješimo burazemrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
Ovakav kakav je sad... vec je monoton izgled, pa u Eng, Njem, Spa, stadioni se redovno nadogradjuju, renoviraju itd... kod nas... katastrofa, a usto, sjeverna tribina je poprilicno mala... tribina za najvatrenije navijace treba da bude veca puno i uredjenija!!!![]()
![]()
ovo je za rubriku "Vjerovali ili ne" . Kakav danak neiskustvu
- Edin H.
#6 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
emrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
![]()
Pa nemaju oni vise navijaca, ono sto si vidio to ti je to
-
emrah_sa
#7 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
.
Last edited by emrah_sa on 07/03/2014 16:03, edited 1 time in total.
- Csuhay
#8 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
U srijedu počinje rekonstrukcijaemrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
![]()
- Edin H.
#10 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
emrah_sa wrote:Da... da... za vjerovali ili ne!!!Petit_Beurre wrote:Vid' jaro, mogo bi ti sredit' neš al brate moraš saćekat da se dogovorim s Siketom,on ti je vlasnik, kontaš? Izašlo bi te nekih 2000 markica + gajba sarajevskog + 3 kile suđukica. A za tu trebinu se ne brini, to će mo sa Faretom da rješimo burazemrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
![]()
ovo je za rubriku "Vjerovali ili ne" . Kakav danak neiskustvu![]()
![]()
![]()
![]()
Pa... kontas li ti sta me interesuje... imal ikakve sanse (pravne) da FK Sarajevo otkupi gradski stadion?!!!
I znam da se prije par god. pricalo o preuredjenju Koseva od strane Opcine Centar... pa me interesuje sta ima s tim?!
Ne vidim u cemu je problem ako Fare i Sike na rjesavanju ovog goruceg problema
Mislim da je i Fuke tu prste umjesao
- cico x
#11 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
cuo sam ja da bi ona arapska grupacija elithad trebala uzeti stadion pod svoje,ono da ga napucaju,pa da imaju koncesiju nekih 99 godina na njega,navodno ce tramvaj sa skenderije voziti do gore,i bice kao neka podzemna stanica (valjda da se regulise dolazak gostujucih navijaca),pravice se apartmani na zapadu samo za vip goste (navodno su radoncic,tihic i hana vec uplatili prvu ratu),pokrice se zapad,istok i jug,horde ne daju pokrivanje sjevera,a arapi nece da ulaze u konflikt sa hz.
e sad ima i jedan problem,imaju i arapi uslove,zele da njihovi timovi tu igraju prijateljske tekme kad budu imali euro turneje,navodno ce doci celzi (jer je ovaj iz elithada Al Abu Samba Bumbu Hamad Itihad Ahmad Sharbini Anas Bechiri dobar sa Abramovicem),romom,bayernom....a gradska uprava to ne dozvoljava zbog ostecenja travnjaka,pa su sada angazovali svicarsku tvrtku da dovuce busenja da se trava moze zamijeniti.
bilo bi dobro da se to ostvari,kazu da su pregovori pri kraju!
e sad ima i jedan problem,imaju i arapi uslove,zele da njihovi timovi tu igraju prijateljske tekme kad budu imali euro turneje,navodno ce doci celzi (jer je ovaj iz elithada Al Abu Samba Bumbu Hamad Itihad Ahmad Sharbini Anas Bechiri dobar sa Abramovicem),romom,bayernom....a gradska uprava to ne dozvoljava zbog ostecenja travnjaka,pa su sada angazovali svicarsku tvrtku da dovuce busenja da se trava moze zamijeniti.
- cico x
- Csuhay
#13 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Znači i ti si to čuocico x wrote:cuo sam ja da bi ona arapska grupacija elithad trebala uzeti stadion pod svoje,ono da ga napucaju,pa da imaju koncesiju nekih 99 godina na njega,navodno ce tramvaj sa skenderije voziti do gore,i bice kao neka podzemna stanica (valjda da se regulise dolazak gostujucih navijaca),pravice se apartmani na zapadu samo za vip goste (navodno su radoncic,tihic i hana vec uplatili prvu ratu),pokrice se zapad,istok i jug,horde ne daju pokrivanje sjevera,a arapi nece da ulaze u konflikt sa hz.
- Petit_Beurre
#14 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
I sestra Dževahira iz Švice, ka'e 'oće da uzme po zapada za reklama,ima ponudu projzvođaća viklera iz Baden- Švabenberga
Mislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.
Mislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.
- cico x
#15 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ma ja,al valjda hz zajebavaju po pitanju togaCsuhay wrote:Znači i ti si to čuocico x wrote:cuo sam ja da bi ona arapska grupacija elithad trebala uzeti stadion pod svoje,ono da ga napucaju,pa da imaju koncesiju nekih 99 godina na njega,navodno ce tramvaj sa skenderije voziti do gore,i bice kao neka podzemna stanica (valjda da se regulise dolazak gostujucih navijaca),pravice se apartmani na zapadu samo za vip goste (navodno su radoncic,tihic i hana vec uplatili prvu ratu),pokrice se zapad,istok i jug,horde ne daju pokrivanje sjevera,a arapi nece da ulaze u konflikt sa hz.
-
LSD
#16 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
cico x wrote:cuo sam ja da bi ona arapska grupacija elithad trebala uzeti stadion pod svoje,ono da ga napucaju,pa da imaju koncesiju nekih 99 godina na njega,navodno ce tramvaj sa skenderije voziti do gore,i bice kao neka podzemna stanica (valjda da se regulise dolazak gostujucih navijaca),pravice se apartmani na zapadu samo za vip goste (navodno su radoncic,tihic i hana vec uplatili prvu ratu),pokrice se zapad,istok i jug,horde ne daju pokrivanje sjevera,a arapi nece da ulaze u konflikt sa hz.
- Csuhay
#17 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Haj valjda će sve na hajr izać`cico x wrote:Ma ja,al valjda hz zajebavaju po pitanju togaCsuhay wrote:Znači i ti si to čuocico x wrote:cuo sam ja da bi ona arapska grupacija elithad trebala uzeti stadion pod svoje,ono da ga napucaju,pa da imaju koncesiju nekih 99 godina na njega,navodno ce tramvaj sa skenderije voziti do gore,i bice kao neka podzemna stanica (valjda da se regulise dolazak gostujucih navijaca),pravice se apartmani na zapadu samo za vip goste (navodno su radoncic,tihic i hana vec uplatili prvu ratu),pokrice se zapad,istok i jug,horde ne daju pokrivanje sjevera,a arapi nece da ulaze u konflikt sa hz.
- Deriguz
#19 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
To je toMislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.
Nek pitice prave svoj stadion, ako imaju para
Last edited by Deriguz on 31/08/2009 00:47, edited 1 time in total.
- Edin H.
#20 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ma da... ovi trecerazredni komentari nisu za ove teme!emrah_sa wrote:
![]()
![]()
![]()
Pa nemaju oni vise navijaca, ono sto si vidio to ti je to
Ima Sarajevo dovoljno vjeruj da se napune 3 sjevera!!![/quote]
Ne vjerujem ti
Ipak ,tema je odlicna i navodi na duboko razmisljanje
-
emrah_sa
#21 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
.
Last edited by emrah_sa on 07/03/2014 16:05, edited 1 time in total.
- Petit_Beurre
#22 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Aj sad razmisli, ali dobro se potrudi. Koliko košta jedan fudbalski stadion sa pomoćnim terenima?emrah_sa wrote:- Da, moze!!! Ne pitam tek tako...Petit_Beurre wrote: Mislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.Kayserispor u Turskoj uradio istu stvar!!!
Taj Kajsijaspor uopšte nije relevantan. Ja ti opet kažem, to se ne može i neće desiti. Iskreno ne interesuje me, nisam imao u planu u dogledno vrijeme da kupim Koševo pa mi niste konkurencija
- zecko_kupuz
#24 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ccc, jeste zločesti svi.
Bilo je govora o kupnji, zbog pitanja održavanja stadiona, ali budimo iskreni, Sarajevo nikada neće "preuzeti" stadion. Što se tiče rekonstrukcije, govorilo se o nekih desetak miliona maraka za rekonstrukciju, predstavljen projekat...to je uglavnom jedna od onih standardnih priča - za druge realnost, za nas utopija. Valjda misle da tim projektom ne bi uspjeli povratiti uloženi novac.
Bilo je govora o kupnji, zbog pitanja održavanja stadiona, ali budimo iskreni, Sarajevo nikada neće "preuzeti" stadion. Što se tiče rekonstrukcije, govorilo se o nekih desetak miliona maraka za rekonstrukciju, predstavljen projekat...to je uglavnom jedna od onih standardnih priča - za druge realnost, za nas utopija. Valjda misle da tim projektom ne bi uspjeli povratiti uloženi novac.
- GandalfSivi
#25 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Da mi je samo znati ko je vama napravio stadion? Da nije mozda klub sam ulozio pare i izgradio stadion, mozda od prodatih ulaznica???Deriguz wrote:To je toMislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.![]()
Nek pitice prave svoj stadion, ako imaju para