Frrrrrrrrrnjau
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- berenice
#53 Re: Frrrrrrrrrnjau
jok, moj ti - kad im se digne, onda je do poda... moj tiaminchev2 wrote:perfekcionista1 wrote: Sportski tipovi poput mene imaju kamaru sivih trenerki, samo se ne slikamo u njima dignute cune kao ovi tvoji
Hahahaha
Camel toe
Slobodno postavi sliku
I ne dignute
Nego, misliš da im je dignuta? Nisam toliko studirala sličice toliko konkretno
- supercali
#54 Re: Frrrrrrrrrnjau
Moj kad se digne je do plafona kad se apusti je do poda
E jesi neupucena vidi se da si zensko
E jesi neupucena vidi se da si zensko
- perfekcionista1
#55 Re: Frrrrrrrrrnjau
S obzirom da sva trojica ovih tvojih imaju erekciju sumjam da ce moja slika bez erekcije postici jednak efekat, a i bojim se zaljubit ces se a ko ce sa zaljubljenim zenskom izaci na krajaminchev2 wrote:
Hahahaha
Camel toe
Slobodno postavi sliku
I ne dignute
Nego, misliš da im je dignuta? Nisam toliko studirala sličice toliko konkretno
Jok nisi studirala slike, sto ti je onda samo jedna ruka na tastaturi ? Druga zalutala negdje
- supercali
#57 Re: Frrrrrrrrrnjau
Kad aam shvatio o cemu je rijec isto sam pomislio na stiva palicu
-
Samprotivsviju
#59 Re: Frrrrrrrrrnjau
Malo si fulio poentu teme 
- ho oponopono
#60 Re: Frrrrrrrrrnjau
...ono respekt isklesan si, idi se pikčuriši u hali, ispred ogledala, na treningu ono napni se što više...i to je to...ne vlažim vala... 
- ho oponopono
#63 Re: Frrrrrrrrrnjau
...a nije sve u mišićima i otkopčanoj košulji ili pripijenoj majici uz tattoo na bicepsu...
...zašto pivski, kompjuterski stomčić, celulit lijeni...ne bi svršavao... mršavi i visoki ko žirafe što se njišu ili niski i debeli jebeni morževi...ne bi jebavali okolo...
...okej, trenirate brate mili, nemojte vala izlaziti iz teretane što se mene tiče, vaš izbor, ali to neko pomodarstvo...ko fol da bi bio veći jebač, sve me žele... šta li, mozak plićak, šteta što njega ne bilduju, no možda i nije, jebaji ga...
...te se poput ormara kreće okolo...teret trendova je prava tegoba...ko neki stvorovi puni aditiva, samo im zavidim na činjenicu kad prdnu nakon onih 25 jaja, 1.5 kg mesine i whey-a...e, to je pravi prdosmrad...
...zašto pivski, kompjuterski stomčić, celulit lijeni...ne bi svršavao... mršavi i visoki ko žirafe što se njišu ili niski i debeli jebeni morževi...ne bi jebavali okolo...
...okej, trenirate brate mili, nemojte vala izlaziti iz teretane što se mene tiče, vaš izbor, ali to neko pomodarstvo...ko fol da bi bio veći jebač, sve me žele... šta li, mozak plićak, šteta što njega ne bilduju, no možda i nije, jebaji ga...
...te se poput ormara kreće okolo...teret trendova je prava tegoba...ko neki stvorovi puni aditiva, samo im zavidim na činjenicu kad prdnu nakon onih 25 jaja, 1.5 kg mesine i whey-a...e, to je pravi prdosmrad...
- walter kurtz
#64 Re: Frrrrrrrrrnjau
Sve one imaju camel toedale cooper wrote:Nisam o tome razmišljao.Matzan wrote:A možda cura nema camel toe.
- SmokingMan
#65 Re: Frrrrrrrrrnjau
animals wrote:Vjerovatno hoce da te vodi u zooo..aminchev2 wrote:Zasto pitas?supercali wrote:Amina kad dolazis u sa?
da vidis pitona
-
DZONPI
#66 Re: Frrrrrrrrrnjau
I u mene je ovoliki samo baca malo na drugu stranu.U ovog je otiso previse desno.
- Secer_033
#67 Re: Frrrrrrrrrnjau
Pic or it didn't happen.DZONPI wrote:I u mene je ovoliki samo baca malo na drugu stranu.U ovog je otiso previse desno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68 Re: Frrrrrrrrrnjau
i onda ja krivInstitut u Sarajevu godišnje ima 100 zahtjeva za DNK analizu
Svaki peti testirani muškarac nije otac svog djeteta!
- MJAU - da
#69 Re: Frrrrrrrrrnjau
Možda će ti zvučiti ironično, ali najmanje ti upražnjavaju sex nabildani kompleksaši. Svako normalnan ide u teretanu zbog sebe, naravno, to znači da nekome i lijepo izgledaš, ali to je isto kao neko ko recimo se zdravo hrani i zrači zdravljem. Ima fine raje, isto sam mislila da ću sretati kockaste glave i tako to, ima i toga, kao i svugdje, ima i djevojaka koje se oblače da ometaju mušku raju, ali ima i onih koji dođu radi sebe i svog ćejfa, što je neko napisao na temi teretana, u staroj trenerci i majici, ali čistoj.ho oponopono wrote:...a nije sve u mišićima i otkopčanoj košulji ili pripijenoj majici uz tattoo na bicepsu...