friends with benefits

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sarayewo

#51 Re: friends with benefits

Post by sarayewo »

@Aurora - kakav nacin? Jesu to predlozili da budete friends with benefits? :oops:

A sto Gdja. Zurbrigen rece, uvijek to preraste u nesto vise (ili manje) bar s jedne strane, i na kraju dovede do raspada... Ako bi se takva shema dala naci sa nekim ko to inace ne znaci nista u zivotu, to je ok, ali s nekim koga fakat smatras prijateljem, teska situacija...
zelenashica

#52 Re: friends with benefits

Post by zelenashica »

iskreno prijateljstvo nikad ne može biti dovedeno u pitanje sličnim stvarima...samo ona prijateljstva koja to nisu padju na ispitu tipa.....jaooo počeo da me privlači :roll:
Aurora Borealis

#53 Re: friends with benefits

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:21, edited 1 time in total.
cute poison

#54 Re: friends with benefits

Post by cute poison »

Ne pokusavaj ni slucajno, bolje nek gori taj osjecaj u tebi i nek te izludjuje, nego da to odmah "saspes" njemu/njoj u facu :D kod nas bila nenormalna obostrana hemija, i sad odnos ravan nuli.. :D
Lesli Eldridž

#55 Re: friends with benefits

Post by Lesli Eldridž »

Aurora Borealis wrote:
sarayewo wrote:@Aurora - kakav nacin? Jesu to predlozili da budete friends with benefits? :oops:

A sto Gdja. Zurbrigen rece, uvijek to preraste u nesto vise (ili manje) bar s jedne strane, i na kraju dovede do raspada... Ako bi se takva shema dala naci sa nekim ko to inace ne znaci nista u zivotu, to je ok, ali s nekim koga fakat smatras prijateljem, teska situacija...
Ne, nego su mi nakon godina "prodavanja" pod prijatelji, dosli i rekli: Eto, ovaj, znas.. ja ne mogu vise...
I sve otislo u nesto.
Tri puta. :)
Mozda je do mene. Ja idiot uvijek krenem iskreno, sestrinski, drugarski u odnose, i onda.. paff
Eh onda je to već veza. Ako je veza u pitanju onda može i na poslu da se upoznaš, ali za bang nipošto... :D
Aurora Borealis

#56 Re: friends with benefits

.
Lesli Eldridž

#57 Re: friends with benefits

Post by Lesli Eldridž »

Aurora Borealis wrote:
Lesli Eldridž wrote:Eh onda je to već veza. Ako je veza u pitanju onda može i na poslu da se upoznaš, ali za bang nipošto... :D
Kako mislis veza? :-?
KojO je veza? spora sam veceras malo :oops: :-)
Pa kad hodaju zajedno ili zajedno žive k'o momak i cura...
EDIT: Uuuu zajeb'o se, ja pomiješ'o dvije teme:opno sex na poslu i ovo... UH
Aurora Borealis

#58 Re: friends with benefits

.
Aurora Borealis

#59 Re: friends with benefits

.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#60 Re: friends with benefits

Post by ladyblue18 »

Aurora Borealis wrote:@strossmayer

Znas, ima jedan casopis, zove se OK.
Eh, imaju oni i jednu rubriku za ovakva pitanja... pa eto, ne bilo ti mrsko. :oops:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Bosanac sa dna kace

#61 Re: friends with benefits

Post by Bosanac sa dna kace »

ja ne skontah jel osoba koja je pokrenula temu musko il zensko :-) :run:
Aurora Borealis

#62 Re: friends with benefits

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:29, edited 1 time in total.
koler

#63 Re: friends with benefits

Post by koler »

Aurora pitanje za tebe a i za ostale koje zive u iluziji....
Fakat mislite da je prijateljstvo izmedju muskarca i zene odrzivo...

Da si upoznala lika koji ti je super friend i kome se mogu obratiti kad god zelim...
Koji nikada nije ni pomislio....

Ma daj 99% mojih prijatelja, a nije mali broj, u prici opletemo koju bi od jaranica...
Jeste li ste ikada zapitali (nije mi cilj uvrjediti) zasto gabori imaju malo prijatelja suprotnog spola...

Zastupajuci musku stranu u sporu musko zenskog prijateljstva, pred moralnim sudom, a u svojstvu svjedoka izjavljujem da je tu u tvojoj blizini dok mu se prilika ne ukaze za nesto konkretno.

A za prstenjacinu, kod tebe je problem tzv pogubnog bagljavog kaziprsta ili mozda nisi nokte odrezao. Kako god sad ga mozes i sloziti svejedno je.
Dioda

#64 Re: friends with benefits

Post by Dioda »

strossmayer wrote:ne znam gdje ovo da postam, ali može ovdje. Prijateljici sam gurao prste u vaginu, a ona je nevina. Kada je svršila, izvadio sam prste i oni su bili krvavi. Mjesečnica joj je za tjedan tek, a prestala je krvariti ubrzo nakon što se to desilo. Je li moguće da joj je pukao himen, i je li ona izgubila nevinost?
mjesecnica i tjedan :D mora da je pitanje iz casopisa ok :D
koler wrote:Aurora pitanje za tebe a i za ostale koje zive u iluziji....

Da si upoznala lika koji ti je super friend i kome se mogu obratiti kad god zelim...

Ma daj 99% mojih prijatelja, a nije mali broj, u prici opletemo koju bi od jaranica...
Jeste li ste ikada zapitali (nije mi cilj uvrjediti) zasto gabori imaju malo prijatelja suprotnog spola...
Imam dvojicu drugova s kojim se druzim par godina. Jedno dvije godine smo svaki dan provodili skupa deset,dvanaest sati, znaci povazdan skupa :D Jedino njima dvojici mogu sve ispricati, stvari koje nikom ne bih. I mislim da me i ne posmatraju ko zensko. Muskarac je milion puta bolji prijatelj, iskren je, i nikad nece reci da sam upravu, ako nisam.
Ne kazem da neka musko-zenska prijateljstva nece prerasti u nesto vise....
Ali da nije moguce pravo prijateljstvo....Nije istina :D
Aurora Borealis

#65 Re: friends with benefits

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:29, edited 1 time in total.
Eweleen

#66 Re: friends with benefits

Post by Eweleen »

Aurora Borealis wrote:

Zastupajuci musku stranu u sporu musko zenskog prijateljstva, pred moralnim sudom, a u svojstvu svjedoka izjavljujem da je tu u tvojoj blizini dok mu se prilika ne ukaze za nesto konkretno.

A za prstenjacinu, kod tebe je problem tzv pogubnog bagljavog kaziprsta ili mozda nisi nokte odrezao. Kako god sad ga mozes i sloziti svejedno je.
Nisi me skontao na ovoj temi, mozda sam i ja bila nejasna, drug Lesli me zbunio :oops:
Ja sam konstatovala da su mi minimalno trojica muskih prijatelja otkrila svoje skrivene osjecaje i naklonosti prema meni. Kad su vidjeli da necu nista, ne mogu, ne zelim, i ne osjecam nista vise od cistog prijateljstva - otisli su, i prijateljstvo je svedeno na poznanstvo i pozdrav u prolazu.
Voljela bih vjerovati da musko-zenska prijateljstva postoje, ali moje mi iskustvo to ne dopusta. Nazalost.

Moja također.

Moguća su neka poznanstva, jaranstva. Ali ne prava dugoročna istinska i samo prijateljstva :mrgreen:

Imam jednu poznanicu koja se diči tako kako su joj bolji muški prijatelji, ne tračaju pouzdani i slična baljezgarije. Al je problem što su ti njeni "prijatelji" moji pravo dobri jarani i znam da bi je sve i jedan povalili da mogu :mrgreen:
Lesli Eldridž

#67 Re: friends with benefits

Post by Lesli Eldridž »

Eweleen wrote:
Aurora Borealis wrote:

Nisi me skontao na ovoj temi, mozda sam i ja bila nejasna, drug Lesli me zbunio :oops:
Ja sam konstatovala da su mi minimalno trojica muskih prijatelja otkrila svoje skrivene osjecaje i naklonosti prema meni. Kad su vidjeli da necu nista, ne mogu, ne zelim, i ne osjecam nista vise od cistog prijateljstva - otisli su, i prijateljstvo je svedeno na poznanstvo i pozdrav u prolazu.
Voljela bih vjerovati da musko-zenska prijateljstva postoje, ali moje mi iskustvo to ne dopusta. Nazalost.

Moja također.

Moguća su neka poznanstva, jaranstva. Ali ne prava dugoročna istinska i samo prijateljstva :mrgreen:

Imam jednu poznanicu koja se diči tako kako su joj bolji muški prijatelji, ne tračaju pouzdani i slična baljezgarije. Al je problem što su ti njeni "prijatelji" moji pravo dobri jarani i znam da bi je sve i jedan povalili da mogu :mrgreen:
A otkud znaš da je nisu povalili? :D
Eweleen

#68 Re: friends with benefits

Post by Eweleen »

Lesli Eldridž wrote:
Eweleen wrote:

Moja također.

A otkud znaš da je nisu povalili? :D[/quote]

Nisu se po(h)valili ^^
Lesli Eldridž

#69 Re: friends with benefits

Post by Lesli Eldridž »

Pa pametni se nikada neće pohvaliti, pogotovo ne pred ženskom osobom... 8-)
Eweleen

#70 Re: friends with benefits

Post by Eweleen »

Lesli Eldridž wrote:Pa pametni se nikada neće pohvaliti, pogotovo ne pred ženskom osobom... 8-)
Budući da sam muško isključujemo opciju da sam žensko :razz:
anais_nin

#71 Re: friends with benefits

Post by anais_nin »

klonovi ce biti brisani samo da se zna!

i de ljudi malo pripazite s tim citiranjem molim vas...pa nije tako tesko :-)
anais_nin

#72 Re: friends with benefits

Post by anais_nin »

Aurora Borealis wrote:

a ja eto vjerujem da medju ljudima moze postojati privlacnost koja ne sadrzi seksualnu komponentu :) ljudi koji su mi tokom godina postali bliski su me obicno necim privukli...necim sto ne ukljucuje seksualnost :) intelektom, karakterom, smislom za humor, stilom itd itd :)

da li je moguce da se seksualnost uplete kasnije? naravno...ali da je li moguce i da se ne uplete? i za to naravno :)
naravno da vecina nas uziva u tome da neko drugi misli lijepe stvari o nama...ali to sve moze icu i u paketu, bliskost i blagonaklonost se mogu ostvariti i bez seksa :) ne razmisljaju svi ljudi isto...osjecanja je tesko kontrolisati...pa se naravno moze desiti da se osjecanja promjene samo kod jedne strane (a nekad i kod obe)....sve je to zivot :) po meni je sve to vrijedno rizika, kad sagledam koliko su neka prijateljstva uljepsala moj zivot u proslosti :)
dinosaur

#73 Re: friends with benefits

Post by dinosaur »

Ako su muškarac i žena dobri prijatelji,jedno sigurno ima neka osjećanja (intelektualna,seksualna privlačnost...) za ono drugo. A obično ,to bude muškarac koji trenutno nema šanse kod ženske. Onda bude rame za plakanje,dobar/najbolji prijatelj i samo čeka svojih 5 minuta...

Dešavalo se meni,dešavalo se drugima koje znam.
A ženske koje stvarno niko nije gledao kao potencijalnu djevojku...uglavnom i nisu bile nešto.
malaloptica

#74 Re: friends with benefits

Post by malaloptica »

To su izmislili ljudi koji nemaju sta da rade u svom jadnom zivotu, koji imaju slobodnog vremena i previse..pa o tim stvarima razmisljaju. Razmisljajte o nekim idejama kako izaci iz ove krize :D
Ali,razmislite malo, koliko tu normalnog ima? Ako ti je prijatelj/ica neka to i bude. Ako je i vise od toga onda predjite na drugi nivo i budite zajedno, kako i jeste normalno. Imas prijatelja i ono drugo. :evil:
Zasto sebi komplikovati zivot? I u takvim slucajevima obicno jedna strana koja gaji puno vise od toga. Na kraju uvijek neko povrijedjen.
rado_vidjen

#75 Re: friends with benefits

Post by rado_vidjen »

sve su moje drugarice potajno zaljubljene u mene :roll:

ne umisljam :oops:
Post Reply