FPN master - komunikologija

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
fritz.xy

#1 FPN master - komunikologija

Post by fritz.xy »

Pozdrav,

potrebne su mi neke informacije o master studiju komunikologije na fpn. Web stranica fakulteta je nedavno obnovljena, i još uvijek nisu on-line informacije o nastavnim planovima i odsjecima. Na prošloj verziji stranice su se nalazile neke osnovne informacije o komunikologiji/poslovnom komuniciranju, ali sada se samo spominje kao jednogodišnji studij za studente koji su diplomirali po starom sistemu (4 godine ili 240 ECTS). Da li ovo znači da ne postoji studij poslovnog komuniciranja za bakalauerate. Da li je to prije bilo na odsjeku žurnalistike? Sve informacije su dobrodošle, kao i iskustva sa studija.

Hvala
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: FPN master - komunikologija

Post by Truba »

nazoves NadŽu

i ona ti opsuje mamu preko telefona... indirektno :mrgreen:

i mene ovo zanima :mrgreen: vidim svi postaju magistri

oČu i ja
fritz.xy

#3 Re: FPN master - komunikologija

Post by fritz.xy »

Ma pretrpio bih loše manire, samo da se neko javi na telefon - bilo ko sa žurnalistike. Ne odgovaraju ni na mailove naravno, a septembar i rokovi prolaze.
ja.neron

#4 Re: FPN master - komunikologija

Post by ja.neron »

komi wrote:nazoves Nađu

i ona ti opsuje mamu preko telefona... indirektno
:mrgreen:

i mene ovo zanima :mrgreen: vidim svi postaju magistri

oČu i ja
nisi ništa pogriješio
Umma

#5 Re: FPN master - komunikologija

Post by Umma »

Eh ovako. U decembru prosle godine je poceo "posljednji" postdiplomski studij po starom sistemu, tj. u trajanju od dvije godine, sa zvanjem MS (master of science a ne master of arts) i to sa dva pododsijeka: komunikologija i mass mediji i odnosi s javnoscu; trenutno je u toku pauza (do sada su zavrsena skoro dva semestra); koliko ja znam, od sada pa nadalje bi trebali da budu iskljucivo postdiplomski po novom sistemu tj. jedna godina, sa zvanjem MA. Enisa Kadric je referent za postdiplomski studij na FPN-u, inace jako ljubazna zena, prima studente od 11-13h a mozes je kontaktirati i mailom [email protected]
Post Reply