Rekla si kako ja ne znam nista i kako nisam "pouzdan izvor" ili nesto slicno. Ne mogu te citirat ali predstavila si me kao nekog balavca sto mlati o "moja vjera je najbolja" a ni pola o njoj ne zna(nemoj sad rec da je takodanas wrote:sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi...mr__bosnjak wrote:
@danas
Al´ me ti ocrniispadoh totalni neznalica, ali hajde. Kao prvo covjek nije 16 nego 21 ali zivi kod roditelja sto ne znaci da nije punoljetan
A sto se tice hodze, imas masu raznih nacija, i razlikuju se u gledanju, dok su somalijske strozije, arapski su eto nesto kao "izvorni" a turski nasima najvise slice a nasi, pa oni su malo previse nasi
![]()
Forumasi, upomoc!
-
mr__bosnjak
- Ahmmed
mr__bosnjak wrote:Rekla si kako ja ne znam nista i kako nisam "pouzdan izvor" ili nesto slicno. Ne mogu te citirat ali predstavila si me kao nekog balavca sto mlati o "moja vjera je najbolja" a ni pola o njoj ne zna(nemoj sad rec da je takodanas wrote:sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi...mr__bosnjak wrote:
@danas
Al´ me ti ocrniispadoh totalni neznalica, ali hajde. Kao prvo covjek nije 16 nego 21 ali zivi kod roditelja sto ne znaci da nije punoljetan
A sto se tice hodze, imas masu raznih nacija, i razlikuju se u gledanju, dok su somalijske strozije, arapski su eto nesto kao "izvorni" a turski nasima najvise slice a nasi, pa oni su malo previse nasi
![]()
). A hodzu ne mogu valjda zvat ja, sta mislis on dodje oni kazu "sta ti radis" a on odgovori "taj i taj me posl´o" . Tek tad bi se mjesao. Imam jarane sto su radili(neki i rade) u stockholmskoj dzamiji, mogu drugu preporucit da "zovne" nekog hodzu odatle, ali ja ga ne mogu tjerat. I po deseti put, NISAM GA JA TJERAO U ISLAM ON JE SAM ODLUCIO A ONDA DOSAO MENI ZA POMOC. A nekome pomoc u Pravi put kad on/ona sam/a hoce nije muslimanu grijeh. A ja Islam njemu ranije nisam ni spominjao, zapravo ni sam nisam isao na teravije kad su mi jarani isli jer mi je bilo "mrsko". Naravno da cu to popravit.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ma nije on Tito.Ahmmed wrote:mr__bosnjak wrote:Rekla si kako ja ne znam nista i kako nisam "pouzdan izvor" ili nesto slicno. Ne mogu te citirat ali predstavila si me kao nekog balavca sto mlati o "moja vjera je najbolja" a ni pola o njoj ne zna(nemoj sad rec da je takodanas wrote: sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi...). A hodzu ne mogu valjda zvat ja, sta mislis on dodje oni kazu "sta ti radis" a on odgovori "taj i taj me posl´o" . Tek tad bi se mjesao. Imam jarane sto su radili(neki i rade) u stockholmskoj dzamiji, mogu drugu preporucit da "zovne" nekog hodzu odatle, ali ja ga ne mogu tjerat. I po deseti put, NISAM GA JA TJERAO U ISLAM ON JE SAM ODLUCIO A ONDA DOSAO MENI ZA POMOC. A nekome pomoc u Pravi put kad on/ona sam/a hoce nije muslimanu grijeh. A ja Islam njemu ranije nisam ni spominjao, zapravo ni sam nisam isao na teravije kad su mi jarani isli jer mi je bilo "mrsko". Naravno da cu to popravit.
Meni je bošnjak Tito
On je Goran Persson.
-
mr__bosnjak
@Ahmmed i Nosferatu
Ja sam muslimanski Tito
a za Perssona glasam

@Emina
Ja sam bezobrazan djecak
Ja sam muslimanski Tito

@Emina
Ja sam bezobrazan djecak
-
mr__bosnjak
Pravi si genijeNosferatu wrote:Ja mislim da je "prijatelj" u stvari mr. Bosnjak.
-
mr__bosnjak
Aj em ful of soprajzesdanas wrote:wat em aj suposed to sej nau?
eeee...moj mr_bosnjak
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mr__bosnjak
hormoni eminaEmina1 wrote:ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetumr__bosnjak wrote:
@Emina
Ja sam bezobrazan djecakmozda se i promijenis kad porastes
-
mr__bosnjak
Hormoni prouzrokuju ceste promjene raspolozenjadanas wrote:a to ti nije 'mrsko'mr__bosnjak wrote:hormoni eminaEmina1 wrote: ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetumozda se i promijenis kad porastes
![]()
, hormoni
![]()
![]()
- stickitout
I ti se znaci dopingujesmr__bosnjak wrote:hormoni eminaEmina1 wrote:ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetumr__bosnjak wrote:
@Emina
Ja sam bezobrazan djecakmozda se i promijenis kad porastes
![]()
, hormoni
-
mr__bosnjak
Kako mislis da se odrzavam na forumu sa ovol´kim neistomisljenicimastickitout wrote:I ti se znaci dopingujesmr__bosnjak wrote:hormoni eminaEmina1 wrote: ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetumozda se i promijenis kad porastes
![]()
, hormoni
![]()
- stickitout
mr__bosnjak wrote:Kako mislis da se odrzavam na forumu sa ovol´kim neistomisljenicimastickitout wrote:I ti se znaci dopingujesmr__bosnjak wrote: hormoni emina![]()
, hormoni
![]()
![]()
-
besim
Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com
-
mr__bosnjak
Moze li neko ovo prevest na bosanski?besim wrote:Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com
-
forUMASH
....ja cu..... nemam pametnijeg posla.....mr__bosnjak wrote:Moze li neko ovo prevest na bosanski?besim wrote:Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com
ps- nesreco jedna, nadji sta pametno za citanje
-
mr__bosnjak
Fresh news!
Stvari idu na bolje
Otac se sa jaranom slaze i ako stvari nastave dobrim tokom i mati ce prihvatit. Hvala vam svima! A sad necu nista vise ovdje pisat o ovome jer se jaran naljutio kad je vidio da sam postavio temu o njegovom zivotu 
Stvari idu na bolje
-
mr__bosnjak
Ko? ja?forUMASH wrote:....ja cu..... nemam pametnijeg posla.....mr__bosnjak wrote:Moze li neko ovo prevest na bosanski?besim wrote:Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com![]()
![]()
ps- nesreco jedna, nadji sta pametno za citanje
- danas
kako bolan vidio ako je sved?mr__bosnjak wrote:Fresh news!
Stvari idu na boljeOtac se sa jaranom slaze i ako stvari nastave dobrim tokom i mati ce prihvatit. Hvala vam svima! A sad necu nista vise ovdje pisat o ovome jer se jaran naljutio kad je vidio da sam postavio temu o njegovom zivotu
i sta ti kaze mama? hajde, ne sekiraj se -- skontace i ona da je nije pala mrtva glava sto si musliman
samo nemoj sad da ti je mrsko da ides na teraviju
-
mr__bosnjak
Gdje sam rekao da je Sved?danas wrote:kako bolan vidio ako je sved?mr__bosnjak wrote:Fresh news!
Stvari idu na boljeOtac se sa jaranom slaze i ako stvari nastave dobrim tokom i mati ce prihvatit. Hvala vam svima! A sad necu nista vise ovdje pisat o ovome jer se jaran naljutio kad je vidio da sam postavio temu o njegovom zivotu
i sta ti kaze mama? hajde, ne sekiraj se -- skontace i ona da je nije pala mrtva glava sto si musliman![]()
samo nemoj sad da ti je mrsko da ides na teraviju![]()
![]()
![]()
P.S. Mama me ruzila sto ne idem na teraviju
-
mr__bosnjak
Merhaba!Haqqani wrote:Merhaba svima
-
mickyK
Haqqani, mislim da bi mi ti mogao dati adekvatan odgovor, posto nisam bas skroz siguran, a usao sam u raspravu sa prijeteljem. Naime, jaranica zivi u Njemackoj i radi u jednoj velikoj kompaniji. Jaran me ubjedjuje da ona mora biti pokrivena, bez obzira sto bi se to (nazalost) najvjerovatnije negativno odrazilo na posao. Jel istina da zena nije duzna biti pokrivena (naravno ovo iskljucuje namaz) u takvom okruzenju?