Forumasi, upomoc!

Rasprave o vjerskim temama.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:
@danas

Al´ me ti ocrni :D ispadoh totalni neznalica, ali hajde. Kao prvo covjek nije 16 nego 21 ali zivi kod roditelja sto ne znaci da nije punoljetan :wink: A sto se tice hodze, imas masu raznih nacija, i razlikuju se u gledanju, dok su somalijske strozije, arapski su eto nesto kao "izvorni" a turski nasima najvise slice a nasi, pa oni su malo previse nasi :D
sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi... :roll:
Rekla si kako ja ne znam nista i kako nisam "pouzdan izvor" ili nesto slicno. Ne mogu te citirat ali predstavila si me kao nekog balavca sto mlati o "moja vjera je najbolja" a ni pola o njoj ne zna(nemoj sad rec da je tako :D ). A hodzu ne mogu valjda zvat ja, sta mislis on dodje oni kazu "sta ti radis" a on odgovori "taj i taj me posl´o" . Tek tad bi se mjesao. Imam jarane sto su radili(neki i rade) u stockholmskoj dzamiji, mogu drugu preporucit da "zovne" nekog hodzu odatle, ali ja ga ne mogu tjerat. I po deseti put, NISAM GA JA TJERAO U ISLAM ON JE SAM ODLUCIO A ONDA DOSAO MENI ZA POMOC. A nekome pomoc u Pravi put kad on/ona sam/a hoce nije muslimanu grijeh. A ja Islam njemu ranije nisam ni spominjao, zapravo ni sam nisam isao na teravije kad su mi jarani isli jer mi je bilo "mrsko". Naravno da cu to popravit.
Ahmmed

Post by Ahmmed »

mr__bosnjak wrote:
danas wrote:
mr__bosnjak wrote:
@danas

Al´ me ti ocrni :D ispadoh totalni neznalica, ali hajde. Kao prvo covjek nije 16 nego 21 ali zivi kod roditelja sto ne znaci da nije punoljetan :wink: A sto se tice hodze, imas masu raznih nacija, i razlikuju se u gledanju, dok su somalijske strozije, arapski su eto nesto kao "izvorni" a turski nasima najvise slice a nasi, pa oni su malo previse nasi :D
sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi... :roll:
Rekla si kako ja ne znam nista i kako nisam "pouzdan izvor" ili nesto slicno. Ne mogu te citirat ali predstavila si me kao nekog balavca sto mlati o "moja vjera je najbolja" a ni pola o njoj ne zna(nemoj sad rec da je tako :D ). A hodzu ne mogu valjda zvat ja, sta mislis on dodje oni kazu "sta ti radis" a on odgovori "taj i taj me posl´o" . Tek tad bi se mjesao. Imam jarane sto su radili(neki i rade) u stockholmskoj dzamiji, mogu drugu preporucit da "zovne" nekog hodzu odatle, ali ja ga ne mogu tjerat. I po deseti put, NISAM GA JA TJERAO U ISLAM ON JE SAM ODLUCIO A ONDA DOSAO MENI ZA POMOC. A nekome pomoc u Pravi put kad on/ona sam/a hoce nije muslimanu grijeh. A ja Islam njemu ranije nisam ni spominjao, zapravo ni sam nisam isao na teravije kad su mi jarani isli jer mi je bilo "mrsko". Naravno da cu to popravit.

:) Meni je bošnjak Tito 8-)
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ahmmed wrote:
mr__bosnjak wrote:
danas wrote: sto sam te ocrnila? samo sam rekla da mi se tvoj prijatelj cini mlad i nezreo, da je mozda posao za necim sto mu se u ovom momentu cini "cool". to je moj stav -- ne mora biti tacan ali ja tako vidim situaciju. i smatram da ne mozemo niti ti niti ja govoriti njemu sta da radi, da ne mozemo (i ne trebamo) biti mi ti koji ce nesto pricati sa njegovom majkom, vec da imaju ljudi kojima je to posao kad dodje do ovakvih stvari. a sad, tebi se hodze ne dopadaju, ti bi prekrajao nesto po svome, a kakve ste svi pameti vidi se iz cinjenice da bi ti radije slusao nase savjete ovdje sa foruma nego isao hodzi... :roll:

:) Meni je bošnjak Tito 8-)
Ma nije on Tito.

On je Goran Persson.
danas

Post by danas »

wat em aj suposed to sej nau? :D
eeee... :-) moj mr_bosnjak :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ja mislim da je "prijatelj" u stvari mr. Bosnjak.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

@Ahmmed i Nosferatu

Ja sam muslimanski Tito :D a za Perssona glasam :D

Image

Image

@Emina

Ja sam bezobrazan djecak :D
danas

Post by danas »

Nosferatu wrote:Ja mislim da je "prijatelj" u stvari mr. Bosnjak.
ma nije valjda :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Nosferatu wrote:Ja mislim da je "prijatelj" u stvari mr. Bosnjak.
Pravi si genije :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:wat em aj suposed to sej nau? :D
eeee... :-) moj mr_bosnjak :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Aj em ful of soprajzes :D :D :-)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Emina1 wrote:
mr__bosnjak wrote:

@Emina

ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetu :D mozda se i promijenis kad porastes :D
hormoni emina :D :D , hormoni :D
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:
Emina1 wrote:
mr__bosnjak wrote:

@Emina

ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetu :D mozda se i promijenis kad porastes :D
a to ti nije 'mrsko' :D :D :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:
Emina1 wrote: ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetu :D mozda se i promijenis kad porastes :D
a to ti nije 'mrsko' :D :D :D
Hormoni prouzrokuju ceste promjene raspolozenja :D :D :D
stickitout

Post by stickitout »

mr__bosnjak wrote:
Emina1 wrote:
mr__bosnjak wrote:

@Emina

I ti se znaci dopingujes :D :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

stickitout wrote:
mr__bosnjak wrote:
Emina1 wrote: ma nije ti zamjeriti,vjerovatno si u pubertetu :D mozda se i promijenis kad porastes :D
Kako mislis da se odrzavam na forumu sa ovol´kim neistomisljenicima :D :D
stickitout

Post by stickitout »

mr__bosnjak wrote:
stickitout wrote:
mr__bosnjak wrote: hormoni emina :D :D , hormoni :D
Kako mislis da se odrzavam na forumu sa ovol´kim neistomisljenicima :D :D

:lol: :lol: :lol: Doooobar!!!
besim

Post by besim »

Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

besim wrote:Pogledajte ovo zlo http://www.gazimestan.com
Moze li neko ovo prevest na bosanski? :?
forUMASH

Post by forUMASH »

mr__bosnjak wrote:
....ja cu..... nemam pametnijeg posla..... :lol: :lol: :lol:

ps- nesreco jedna, nadji sta pametno za citanje :roll:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Fresh news!

Stvari idu na bolje :) Otac se sa jaranom slaze i ako stvari nastave dobrim tokom i mati ce prihvatit. Hvala vam svima! A sad necu nista vise ovdje pisat o ovome jer se jaran naljutio kad je vidio da sam postavio temu o njegovom zivotu :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

forUMASH wrote:
mr__bosnjak wrote:
....ja cu..... nemam pametnijeg posla..... :lol: :lol: :lol:

ps- nesreco jedna, nadji sta pametno za citanje :roll:
Ko? ja?
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:Fresh news!

Stvari idu na bolje :) Otac se sa jaranom slaze i ako stvari nastave dobrim tokom i mati ce prihvatit. Hvala vam svima! A sad necu nista vise ovdje pisat o ovome jer se jaran naljutio kad je vidio da sam postavio temu o njegovom zivotu :D
kako bolan vidio ako je sved? :D
i sta ti kaze mama? hajde, ne sekiraj se -- skontace i ona da je nije pala mrtva glava sto si musliman :D
samo nemoj sad da ti je mrsko da ides na teraviju :D :lol: :lol: :lol:
Haqqani

Post by Haqqani »

Merhaba svima :)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:Fresh news!

kako bolan vidio ako je sved? :D
i sta ti kaze mama? hajde, ne sekiraj se -- skontace i ona da je nije pala mrtva glava sto si musliman :D
samo nemoj sad da ti je mrsko da ides na teraviju :D :lol: :lol: :lol:
Gdje sam rekao da je Sved?

P.S. Mama me ruzila sto ne idem na teraviju ;-)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Haqqani wrote:Merhaba svima :)
Merhaba! :)
mickyK

Post by mickyK »

Haqqani, mislim da bi mi ti mogao dati adekvatan odgovor, posto nisam bas skroz siguran, a usao sam u raspravu sa prijeteljem. Naime, jaranica zivi u Njemackoj i radi u jednoj velikoj kompaniji. Jaran me ubjedjuje da ona mora biti pokrivena, bez obzira sto bi se to (nazalost) najvjerovatnije negativno odrazilo na posao. Jel istina da zena nije duzna biti pokrivena (naravno ovo iskljucuje namaz) u takvom okruzenju?
Post Reply