Forumasi koji vam nedostaju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

dječak sa šibicama

#76 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by dječak sa šibicama »

ziva bila, nemoj tako o sanabeti :D

na NO LINK forumu su drekalica, sunce mada cini mi se da i ona odlazi dalje na taj novi forum, muha ovdje momentalno prisutni, atko ili hatko od milja prozvan od moje malenkosti, on je i admin, arzuhal the Dzemat beg ljubimac zena i djece, ko jos, rascupana, luti, havana sto voli da pjeva, ko jos, memorija mi slabo radi i prehladjen sam.. uglavnom, ko hoce da se cuje sa nekim od starih forumasa, tamo ih potrazite.

forum jeste ziv ko zombieland, ali zazivi ponekad
muha_sa

#77 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by muha_sa »

VjecitiStudent wrote:
Ridjobrki wrote:Legendarno - ništa na forumu ne radi osim blokade linka na drugi forum gdje se može fino ispričati sa normalnim ljudima koji imaju neke principe i kulturu... :-) :lol:

Al' fakat ta retardiranost klixa kad su linkovi na druge forume i portale je neshvatljiva. Isto k'o da će propasti klix ako neko otvori tekst na - NO LINKS - ili prodiskutuje na - NO LINKS -.
Jel taj forum možda r a j v o s a - x?
Jeste :)
Ridjobrki wrote:Ma besa je raja, borac pravi drug još veći - pravi drug i komunista. :D

Razvija tri jufke, ne da mrvi na pod...
još ih na vanjski štrik razastre da se bolje osuše :lol:
Danguba

#78 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Danguba »

A dje' taj NO LINKS da prostite? :D
VjecitiStudent

#79 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by VjecitiStudent »

Lijepo je što r a j v o s a - x . c o m nema komercijalnih interesa, samo čisto forumanje.
muha_sa

#80 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by muha_sa »

Danguba wrote:A dje' taj NO LINKS da prostite? :D
eto vjeciti napisa gdje smo :)
Ridjobrki

#81 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote:Lijepo je što r a j v o s a - x . c o m nema komercijalnih interesa, samo čisto forumanje.
Jedina mu je mana što su ljudi normalni i nemaš s kim diskutirati, ja čitam teme i slažem se. :lol:
Ridjobrki

#82 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote:Lijepo je što r a j v o s a - x . c o m nema komercijalnih interesa, samo čisto forumanje.
Jedina mu je mana što su ljudi normalni i nemaš s kim diskutirati, ja čitam teme i slažem se. :lol:
dječak sa šibicama

#83 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Ko kaze, ja i tamo svadju zapodjenem sad pa sad, treba to znati! :oops: :D

Ja bi i shaolin monahe posvadjao.
VjecitiStudent

#84 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by VjecitiStudent »

Ridjobrki wrote:
Sa'''ću sa ja prijaviti tamo 'under cover', pa krenuti braniti sda,sdp,sbb, ... ili šta već treba :D
Big Ang

#85 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Big Ang »

Ridjobrki wrote:Ma besa je raja, borac pravi drug još veći - pravi drug i komunista. :D

ubicu te :lol:
muha_sa

#86 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by muha_sa »

VjecitiStudent wrote:
Ridjobrki wrote:
Sa'''ću sa ja prijaviti tamo 'under cover', pa krenuti braniti sda,sdp,sbb, ... ili šta već treba :D
tamo smo svi zeleni--Narod Zna :D
Ridjobrki

#87 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Ridjobrki »

Big Ang wrote:

ubicu te :lol:

:D :D :D :P

VjecitiStudent wrote:
E to bi bilo fajn :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#88 Re: Forumasi koji vam nedostaju

NO LINKS znO
Big Ang

#89 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Big Ang »

E cuj narod zna. :pisnula:
dječak sa šibicama

#90 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Ovoj temi dajem jos pola sata...

Kako ce je uvazena administracija s` merakom... zamandaliti.

Meni fali vanilla :stidljiv:
Fallen Angels

#91 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Fallen Angels »

Sad nesto kontam,ova dade forum na kojem su uglavnom oni stari korisnici nekadasnjeg sarajevo-x foruma,danas umalo propalog klixa.Vrlo cesto ko gljive nicu ovi novi profili samo s jednim ciljem - sto vise vrijedjati korisnike i otvarati jako uvredljive teme.Koliko god puta bili banovani,vracaju se iznova s nekim novim schklj profilom.Znam da nema bas logike i zvuci ludo,al mozda bas sa tog novog foruma,gdje se nalaze nekadasnji vjerni sarajevo-x forumasi,dolazi nekolicina njih na klix s ciljem da ga sto vise ''ostete'' i ucine sto manje pozeljnim za postojece korisnike.Kontam ako jesu pa i uspijeva im to onda.Bez obzira sto ova ponekad ima pogane i pesinaste komentare,te je nekad i puca pms,ja moram da priznam i slozim se s njom pa da kazem da je 100% upravu kad je u pitanju to x puta kloniranje.Nije jedina,psuju i mene i vrijedjaju mi porodicu itd,psuju i ostale forumase.Dok se pametuje o ''fokus je na sadrzaju'' i slicnim glupostima vidjenim samo na klixu,forum lagano isfurava i propada zbog toga.Ja se ne mogu sjetit ko moze nedostajati,jer niceg se i ne sjecam otprije.Al sa sigurnoscu mogu reci da njima ovdje ne nedostaje ama bas niko.U svakom slucaju napisao sam ono sto mislim da je realno,tako da nije nuzno da se i ostali sloze s ovime :)
Danguba

#92 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Danguba »

dječak sa šibicama wrote:Ovoj temi dajem jos pola sata...

pa ona ti je aktivna ovdje jos uvijek. :D
muha_sa

#93 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by muha_sa »

Big Ang wrote:E cuj narod zna. :pisnula:
U Jedinstvu je snaga :D

nije FK Jedinstvo iz Bihaca--samo da se znade :lol:
Ridjobrki

#94 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Ridjobrki »

Fallen Angels wrote:Sad nesto kontam,ova dade forum na kojem su uglavnom oni stari korisnici nekadasnjeg sarajevo-x foruma,danas umalo propalog klixa.Vrlo cesto ko gljive nicu ovi novi profili samo s jednim ciljem - sto vise vrijedjati korisnike i otvarati jako uvredljive teme.Koliko god puta bili banovani,vracaju se iznova s nekim novim schklj profilom.Znam da nema bas logike i zvuci ludo,al mozda bas sa tog novog foruma,gdje se nalaze nekadasnji vjerni sarajevo-x forumasi,dolazi nekolicina njih na klix s ciljem da ga sto vise ''ostete'' i ucine sto manje pozeljnim za postojece korisnike.Kontam ako jesu pa i uspijeva im to onda.Bez obzira sto ova ponekad ima pogane i pesinaste komentare,te je nekad i puca pms,ja moram da priznam i slozim se s njom pa da kazem da je 100% upravu kad je u pitanju to x puta kloniranje.Nije jedina,psuju i mene i vrijedjaju mi porodicu itd,psuju i ostale forumase.Dok se pametuje o ''fokus je na sadrzaju'' i slicnim glupostima vidjenim samo na klixu,forum lagano isfurava i propada zbog toga.Ja se ne mogu sjetit ko moze nedostajati,jer niceg se i ne sjecam otprije.Al sa sigurnoscu mogu reci da njima ovdje ne nedostaje ama bas niko.U svakom slucaju napisao sam ono sto mislim da je realno,tako da nije nuzno da se i ostali sloze s ovime :)
Aha, to ti arzo voli radit' kad malo cugne.
zateznistub

#95 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by zateznistub »

I meni fali zub...
dječak sa šibicama

#96 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Fallen Angels wrote:Sad nesto kontam,ova dade forum na kojem su uglavnom oni stari korisnici nekadasnjeg sarajevo-x foruma,danas umalo propalog klixa.Vrlo cesto ko gljive nicu ovi novi profili samo s jednim ciljem - sto vise vrijedjati korisnike i otvarati jako uvredljive teme.Koliko god puta bili banovani,vracaju se iznova s nekim novim schklj profilom.Znam da nema bas logike i zvuci ludo,al mozda bas sa tog novog foruma,gdje se nalaze nekadasnji vjerni sarajevo-x forumasi,dolazi nekolicina njih na klix s ciljem da ga sto vise ''ostete'' i ucine sto manje pozeljnim za postojece korisnike.Kontam ako jesu pa i uspijeva im to onda.Bez obzira sto ova ponekad ima pogane i pesinaste komentare,te je nekad i puca pms,ja moram da priznam i slozim se s njom pa da kazem da je 100% upravu kad je u pitanju to x puta kloniranje.Nije jedina,psuju i mene i vrijedjaju mi porodicu itd,psuju i ostale forumase.Dok se pametuje o ''fokus je na sadrzaju'' i slicnim glupostima vidjenim samo na klixu,forum lagano isfurava i propada zbog toga.Ja se ne mogu sjetit ko moze nedostajati,jer niceg se i ne sjecam otprije.Al sa sigurnoscu mogu reci da njima ovdje ne nedostaje ama bas niko.U svakom slucaju napisao sam ono sto mislim da je realno,tako da nije nuzno da se i ostali sloze s ovime :)
Ne znam jel ti to sta zlonamjerno ili si samo neupucen, ali budi siguran da skljsklj klonovi ne dolaze sa "onog" foruma, niti se tamo nesto posebno raspravlja o ovom forumu, osim sada :D

Ljudi tamo furaju svoju pricu, a da li se neki pojedinac klonira ili ne, to je vec stvar pojedinca i njegovog smisla za zabavu. Neko nema pametnija posla od provociranja forumasa, to su valjda one male duse, koje se hrane time jer nemaju cime drugo.
Last edited by dječak sa šibicama on 15/11/2014 21:15, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#97 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Danguba wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ovoj temi dajem jos pola sata...

Tanko.... prije je bila aktivnija.

Valjda se udala :D
muha_sa

#98 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by muha_sa »

imaš pravo na svoje mišljenje, al je totalna fula :-)
Fallen Angels

#99 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Fallen Angels »

dječak sa šibicama wrote:Ne znam jel ti to sta zlonamjerno ili si samo neupucen, ali budi siguran da skljsklj klonovi ne dolaze sa "onog" foruma, niti se tamo nesto posebno raspravlja o ovom forumu, osim sada :D

Ljudi tamo furaju svoju pricu, a da li se neki pojedinac klonira ili ne, to je vec stvar pojedinca i njegovog smisla za zabavu. Neko nema pametnija posla od provociranja forumasa, to su valjda one male duse, koje se hrane time jer nemaju cime drugo.
Molim lijepo ne vrijedjaj me nisam zlonamjeran.Lakse ti je bilo rec da grijesim.Lijep pozdrav :)
Danguba

#100 Re: Forumasi koji vam nedostaju

Post by Danguba »

Danguba wrote:
dječak sa šibicama wrote:Tanko.... prije je bila aktivnija.

Valjda se udala :D
a ti bi forumo pored punog kreveta...mozda bi ti ali krevet nece da trpi :D
Locked