Mircerka, banova p'o foruma
anais_nin
onaj sandžo u Svedskoj
mima (ili kako već), koja svako malo minira neku temu sa podjebavanjem
Saian wrote:callmethebreeze?
Arzo i atko su na-----kakavdanakneiskustvu wrote:The BEN10 wrote:Koliko njih je aktivno na klix.ba forumu? Mislim da ih se dio tamo prebacio.
gdje su se prebacili?
Cenzura.Big Ang wrote:Cuj klix.ba? Uopce se ne zove tako.
Freezethebreeze nesta, jel to onaj sto je umaku svedjanku a ovdje prosipo SDA-propagandu?colt wrote:Nije da nedostaju, ali se pitaš, šta bi' pa ih odjednom nema
Mircerka, banova p'o foruma
anais_nin
onaj sandžo u Svedskoj. Zanimljiv i umjeren lik a ne mogu da se sjetim nika (dugačak nick, a upamtio sam nešto ****freeze*** )
mima (ili kako već), koja svako malo minira neku temu sa podjebavanjem
Jao mizerijedječak sa šibicama wrote:Cenzura.Big Ang wrote:Cuj klix.ba? Uopce se ne zove tako.
Ja sam napisao kako se zove, e sad sto Chmoljo ili ko vec, uredjuje tudje/moje postove... to vec nije do mene.
Ko tamo sa psovkama, sjecas se?dječak sa šibicama wrote:Ustvari, meni pise ono sto sam napisao, ali kad objavim post, forum objavi adresu ovog foruma
Cirkus
Jedva cekam dan kada cemo to fakat moci reciBobi wrote:meni nedostaje Array...
fale mi mnogi a najvise suncica...Big Ang wrote:Fale mi Blue_sky i me22.
Ne sjecam se... a vidim ja nema meice vise.Big Ang wrote:Ko tamo sa psovkama, sjecas se?dječak sa šibicama wrote:Ustvari, meni pise ono sto sam napisao, ali kad objavim post, forum objavi adresu ovog foruma
Cirkus
A sta cu sa ovim majmunim od moderatora?dječak sa šibicama wrote:Ignore opcija, dusu dala za attention seekere. Da ne kazem...
On je samo nestao, sta god da kazu nije istina tako da ...homega wrote:A gdje je @Zoom?
Nisam,mala ima temperaturu izgleda,bunca.Bobi wrote:jeli ti from odakle, jesi stvarno clonda te chushnem ako jesi ?