Nikad ne budi siguran u ono sto mislis da je istina.I ja sam ovo napisao na osnovu pretpostavke i povezanosti ovog sa korisnicima onog foruma.Tako da smo u ovom slucaju obojica u istom redu.muha_sa wrote:imaš pravo na svoje mišljenje, al je totalna fulaFallen Angels wrote:Sad nesto kontam,ova dade forum na kojem su uglavnom oni stari korisnici nekadasnjeg sarajevo-x foruma,danas umalo propalog klixa.Vrlo cesto ko gljive nicu ovi novi profili samo s jednim ciljem - sto vise vrijedjati korisnike i otvarati jako uvredljive teme.Koliko god puta bili banovani,vracaju se iznova s nekim novim schklj profilom.Znam da nema bas logike i zvuci ludo,al mozda bas sa tog novog foruma,gdje se nalaze nekadasnji vjerni sarajevo-x forumasi,dolazi nekolicina njih na klix s ciljem da ga sto vise ''ostete'' i ucine sto manje pozeljnim za postojece korisnike.Kontam ako jesu pa i uspijeva im to onda.Bez obzira sto ova ponekad ima pogane i pesinaste komentare,te je nekad i puca pms,ja moram da priznam i slozim se s njom pa da kazem da je 100% upravu kad je u pitanju to x puta kloniranje.Nije jedina,psuju i mene i vrijedjaju mi porodicu itd,psuju i ostale forumase.Dok se pametuje o ''fokus je na sadrzaju'' i slicnim glupostima vidjenim samo na klixu,forum lagano isfurava i propada zbog toga.Ja se ne mogu sjetit ko moze nedostajati,jer niceg se i ne sjecam otprije.Al sa sigurnoscu mogu reci da njima ovdje ne nedostaje ama bas niko.U svakom slucaju napisao sam ono sto mislim da je realno,tako da nije nuzno da se i ostali sloze s ovime
Forumasi koji vam nedostaju
- Fallen Angels
#101 Re: Forumasi koji vam nedostaju
- casica
#102 Re: Forumasi koji vam nedostaju
forum je promjenio ime i politiku, pušteno je ljudima da ''komuniciraju'' pa tako sad možemo čitati, ne govor mržnje nego svari od kojih normalnom čovjeku mozak stane......neka fOla 
- zateznistub
#103 Re: Forumasi koji vam nedostaju
nekad ljudi shvataju ozbiljno ovaj forum, a u stvari treba samo opusteno i zeza...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#104 Re: Forumasi koji vam nedostaju
zateznistub wrote:nekad ljudi shvataju ozbiljno ovaj forum, a u stvari treba samo opusteno i zeza...