Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svemirac, necu da se pravdam, samo da ti se zahvalim sto me citas, ja tebe i ne citam.
A za mortadelu, nisam nikoga nagovarala ni da je jede ni da je ne jede ja sam samo rekla da je meni ukusna. A ovo je ipak otvoreni forum i nigdje u pravilniku foruma ne pise da se ne smije jesti mortadela. I nije mi jasno sto ja vrijedjam vjerska osjecanja onih koji je ne jedu. Stvar izbora! Svako izabere i religiju i sta ce jesti.
I kazes da ocekujes prozvane da se jave. Pa evo javila sam se, nije ti prvi put da me prozivas, a nadam se ni zadnji. Samo ja nemam namjeru da se s tobom svadjam Space fuckeru, ali sudeci po tvom mrgudnom raspolozenju cini mi se da je zaista samo to jedino sto ti ebes
ja sa svojim nickom sasvim sigurno pasem u ovaj "topic".
Nego, nakon prvog "posta" koji je stavio stavio svemirski jebach, i koji govori kako je vrijedjanje lose i primitivno i kako to neki rade, recimo hananah, svi ste redom poceli da je vrijedjate, poredite sa govnetom, gadna je kad popije i sl. A nije vala ni jebach ostao tako miran "a ima i ona kad je rekla da joj je prijatelj umro od AIDS -a (ili je ona mislila da je umro od ADISA - ADIS ga ubio )", nakon sto nam je na pocetku objasnio kako je to lose...
eto drago i je da ste barem vi imuni od tog vrijedjanja ako vec nije hananah...
hananah wrote:Svemirac, necu da se pravdam, samo da ti se zahvalim sto me citas, ja tebe i ne citam.
A za mortadelu, nisam nikoga nagovarala ni da je jede ni da je ne jede ja sam samo rekla da je meni ukusna. A ovo je ipak otvoreni forum i nigdje u pravilniku foruma ne pise da se ne smije jesti mortadela. I nije mi jasno sto ja vrijedjam vjerska osjecanja onih koji je ne jedu. Stvar izbora! Svako izabere i religiju i sta ce jesti.
I kazes da ocekujes prozvane da se jave. Pa evo javila sam se, nije ti prvi put da me prozivas, a nadam se ni zadnji. Samo ja nemam namjeru da se s tobom svadjam Space fuckeru, ali sudeci po tvom mrgudnom raspolozenju cini mi se da je zaista samo to jedino sto ti ebes
Ne kontam, PRAVA MORTADELA je napravljena od KONJETNE.
Komi, kazes da je vrhunac bio kad sam bila na gay paradi. Pa jesam, 4 puta, u Londonu I bila sam dva puta na Madoninom koncertu i bila sam na koncertu Zan Michael Zara, i do zore sam ludovala u Londonskim nocnim klubovima. I upoznala sam Severinu prosle godine u Splitu, imamo zajednicke prijatelje. Prije rata sam znala svu muzicku scenu u Sarajevu, jedan tekstopisac mi je posvetio pjesmu koju je poslije jedan poznati pjevac pjevao. Sta ti je cudno i nejasno? Neki ljudi su puno prozivjeli, i iskoristili zivot maksimalno. Nije to ni tesko ni preskupo, samo treba imati malo srece i puno zelje.
seronja wrote:ja sa svojim nickom sasvim sigurno pasem u ovaj "topic".
Nego, nakon prvog "posta" koji je stavio stavio svemirski jebach, i koji govori kako je vrijedjanje lose i primitivno i kako to neki rade, recimo hananah, svi ste redom poceli da je vrijedjate, poredite sa govnetom, gadna je kad popije i sl. A nije vala ni jebach ostao tako miran "a ima i ona kad je rekla da joj je prijatelj umro od AIDS -a (ili je ona mislila da je umro od ADISA - ADIS ga ubio )", nakon sto nam je na pocetku objasnio kako je to lose...
eto drago i je da ste barem vi imuni od tog vrijedjanja ako vec nije hananah...
slazem se
neovisno o kome da se radi
ali
kako se neko moze zaliti na zatrpavanje foruma sranjima a otvorit temu kojoj je valjda i jedina svrha jednog forumasa/icu izvrgnuti ruglu?
Molim vas da ipak postujete to sto sam izgubila prijatelja. Jeste umro od Side posto ocigledno neki izvrcu onu drugu rijec.
A to da sam gadna da popijem, horny sjecam se da smo pili zajedno, ali da sam nesto previse popila to ti je potpuno netacno, iz razloga sto apsolutno nisam bila pijana. Ne treba ti da me vuces za jezik, ali ne smanta se svakome od par pica. A gadna sam bila jer si mi dovukao nekoga koga nisam zeljela vidjeti i ti to dobro znas. Boze moj, danas ti prolazim pored firme i kontam da ti posaljem poruku da popijemo onu kafu koju sam ti obecala. Ali poslije ovoga mi se zaista cini da cu pregaziti obecanje
Ljudi, pa zar vi uopce niste nikad skontali sto ja izbjegajem grupnjake? Nemam zelju da se druzim sa pojedinima.
Hajmo se ti i ja komi nesto dogovoriti. Hajde nek ti horny da broj mog mobitela pa ti i ja sjednemo popijemo kafu a ja ti pokazem slike sa nekim ljudima i slike sa nekih partija. I ti se onda potrudis da malo zivis svoj zivot bez ruganja meni. Moze?
hananah wrote:Komi, kazes da je vrhunac bio kad sam bila na gay paradi. Pa jesam, 4 puta, u Londonu I bila sam dva puta na Madoninom koncertu i bila sam na koncertu Zan Michael Zara, i do zore sam ludovala u Londonskim nocnim klubovima. I upoznala sam Severinu prosle godine u Splitu, imamo zajednicke prijatelje. Prije rata sam znala svu muzicku scenu u Sarajevu, jedan tekstopisac mi je posvetio pjesmu koju je poslije jedan poznati pjevac pjevao.
Germa, ma ne izvrgava on mene ruglu nikakvom. Ova tema i odgovori pojedinih je jos jedan dokaz kako smo mi jedna mahala, i kako vecina ima siromasan zivot. Neki ne bi znali ni sta je forum, ni internet, ni kompjuter da im nije firme iz koje se javljaju. Ali nece npr. OHR vjecno tu biti, niti mnoge firme.
Nego, dragi forumasi, drzite se vi izleta i grupnjaka, to vam u ovoj besparici jedino i preostaje.
hananah wrote:Hajmo se ti i ja komi nesto dogovoriti. Hajde nek ti horny da broj mog mobitela pa ti i ja sjednemo popijemo kafu a ja ti pokazem slike sa nekim ljudima i slike sa nekih partija. I ti se onda potrudis da malo zivis svoj zivot bez ruganja meni. Moze?
ne razgovaram s tetama na mobitel
samo fiksni brojevi
Zao mi je komi, ali fiksni mi je u zabrani. Doduse, ako se potrudis ima onih koji imaju broj mog fiksnog, ali se moras dobro potruditi jer cisto sumnjam da ce ti ga dati. A u principu, preko fiksnog neces saznati adresu u zabrani je, a i da ga zovnes opet imam ID coller pa cu opet vidjeti tvoj broj. Tako ti ipak mobitel ostaje kao najbolja opcija, dijete drago.
Ma kako god, fakat sam prije citajuci komija i svemirca pomislala kako su to vjerovatno velike lafcine, kad ono na slikama komi kao lik iz crtica a svemirac sav bibav, te se u principu i ne cudim puno, samo mi nije jasno zasto me toliko napadaju. Valjda sto necu na grupnjake njihove da dodjem, a ja fino kazem, nije moj nivo ni rang da se privatno druzim sa svakim, one koji mi se dopadaju na forumu i razgovaraju redovno sa mnom i popiju kafu i u kontaktu smo, to mi je vise nego dovoljno. Sta cu izbirljiva sam, volim lijepe, pametne i nadasve sirokogrude i dobre ljude. Naravno, ima jos par likova koje zelim upoznati, ali sve u svoje vrijeme.
ide mi na zivce ovo kenjkanje... kome se ne svidja uvijek moze zaobici...
ne svidja ti se ovaj... ne citas ga... mislis da je lupio, kazes to... necemo sad plakat... jeanete npr. vidi sejtane, pa sta cemo