A nik promijeniti necu, to sam ja, kako kazete, zavisna i ljubomorna, samo se meni cini da su ipak drugi takvi. Ne mogu podnijeti svoje jadne i bijedne zivote u ovoj jukojebini, i svako ko je imalo prozivio smeta im. Nego drzite se vi svojih grupnjaka, gdje vas je sve manje i manje. Sto li
Forum su gusi u sranjima...
-
hananah
A nik promijeniti necu, to sam ja, kako kazete, zavisna i ljubomorna, samo se meni cini da su ipak drugi takvi. Ne mogu podnijeti svoje jadne i bijedne zivote u ovoj jukojebini, i svako ko je imalo prozivio smeta im. Nego drzite se vi svojih grupnjaka, gdje vas je sve manje i manje. Sto li
- Dirty Harry
A kako znas da ti savjetuje da promijenis nick ako ti ne ide citanje postova?hananah wrote:![]()
![]()
javila se edit, rado bih procitala tvoj post, ali nesto mi ne ide, i ne ide, i ne ide, itd.
![]()
mala, neprimjetna kriticarka, niko je nista ne pita, ona djaba i djaba.
- Dirty Harry
Evo ga opet.hananah wrote:Svemirac, necu da se pravdam, samo da ti se zahvalim sto me citas, ja tebe i ne citam.
A za mortadelu, nisam nikoga nagovarala ni da je jede ni da je ne jede ja sam samo rekla da je meni ukusna. A ovo je ipak otvoreni forum i nigdje u pravilniku foruma ne pise da se ne smije jesti mortadela. I nije mi jasno sto ja vrijedjam vjerska osjecanja onih koji je ne jedu. Stvar izbora! Svako izabere i religiju i sta ce jesti.
I kazes da ocekujes prozvane da se jave. Pa evo javila sam se, nije ti prvi put da me prozivas, a nadam se ni zadnji. Samo ja nemam namjeru da se s tobom svadjam Space fuckeru, ali sudeci po tvom mrgudnom raspolozenju cini mi se da je zaista samo to jedino sto ti ebes
-
Svemirski_Jebach
JA SAM VAM OVDJE ZAKON.

Jok, a eto mi nismo nista vidjeli...
Kaze vidio Npr Angelinu Jolie... sta vidio jebavo
iihihihihihi
ona mene nakog "bibavog" ko sto hana kaze...pozva - kod nje, i tako da sad ne pricam
A bila i jedna njena prijateljica - sa njom - strasna riba - samo nisam je htio...ima sidu

Jok, a eto mi nismo nista vidjeli...
Kaze vidio Npr Angelinu Jolie... sta vidio jebavo
iihihihihihi
ona mene nakog "bibavog" ko sto hana kaze...pozva - kod nje, i tako da sad ne pricam
A bila i jedna njena prijateljica - sa njom - strasna riba - samo nisam je htio...ima sidu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A joj nabacane li theme...

- manijak1
On je ovdje zakon
ja sam onda slovo zakona. 
-
Svemirski_Jebach
ma kad je dernek nek i hala gori
Mi smo Zakoni
ma horns nek se baca...mozda se sta i zakaci na udicu
Kaze sta vam je PA NISMO MI RAMBE!