Forum podrške Semihi i Samiru

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Corto Maltese

#1 Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Corto Maltese »

Otvaram ovaj forum podrške Kabinetnačelnici Semihi i Autohtonom Samiru, namijenjen svima onima koji nam razvodnjavaju diskusije na drugim temama.

Zanatlija, Radijator, Čvačka i ostali (xy, mi ćemo folirati da ne znamo kako se radi o istoj osobi), mi se na tim temama bavimo organizacijom, planovima, dogovorima, i nije baš da "imamo vremena za gubljenje vremena", to jest za ublehu, to jest za sabotere, to jest za vas.

Neka ovo bude vaš tihi kutak za razmjenu ideja, toplo i ugodno mjesto na kojem se, neometano, možete dogovorite da se slažete.

I jedna molbica za kraj. Dajte ba, organizujte više te kontra-prosvjede, nedostaje nam pravog humora u ovoj priči.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Truba »

mislim da nije riječ o kloniranju jer znam otprije jednu osobu od 3 nabrojane
Corto Maltese

#3 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Corto Maltese »

Dakle stvarno ih ima ih troje!?
Pa šta se čeka, to je više nego dovoljno za kontra-miting!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by mIRCerka »

Corto...
:lol:

Hajd dobro, neka im teme :D
Truba

#5 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Truba »

Corto Maltese wrote:Dakle stvarno ih ima ih troje!?
na Fejsbuku
kad sam provjerio posljednji put semiha je imala oko 150 clanova podrske u svojoj grupi
sto je recimo 10 x manje od grupe sarajevski protesti
ali 10 x vise nego samir silajdjic tajo komedian :D
callmethebreeeze

#6 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by callmethebreeeze »

komi wrote:
Corto Maltese wrote:Dakle stvarno ih ima ih troje!?
na Fejsbuku
kad sam provjerio posljednji put semiha je imala oko 150 clanova podrske u svojoj grupi
sto je recimo 10 x manje od grupe sarajevski protesti
ali 10 x vise nego samir silajdjic tajo komedian :D
ja garantujem zivotom da ti sto daju podrsku semihi ne rade to iz ideoloskih razloga, vec vise, onako, sto je neko rekao da to tako treba.
:run: :D :wink:
Truba

#7 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Truba »

ma nije bitno

bitno je to što su neki od tih moji prijatelji...

sutra da mene zbodu opet će pristupati nekim grupama...

:(
mIRCerka

#8 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by mIRCerka »

komi wrote:ma nije bitno

bitno je to što su neki od tih moji prijatelji...

sutra da mene zbodu opet će pristupati nekim grupama...

:(
Moj najbolji prijatelj je u Glavnom Odboru SDA. Kakve veze to ima komi?
radijator

#9 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by radijator »

Corto Maltese wrote:Otvaram ovaj forum podrške Kabinetnačelnici Semihi i Autohtonom Samiru, namijenjen svima onima koji nam razvodnjavaju diskusije na drugim temama.

Zanatlija, Radijator, Čvačka i ostali (xy, mi ćemo folirati da ne znamo kako se radi o istoj osobi), mi se na tim temama bavimo organizacijom, planovima, dogovorima, i nije baš da "imamo vremena za gubljenje vremena", to jest za ublehu, to jest za sabotere, to jest za vas.

Neka ovo bude vaš tihi kutak za razmjenu ideja, toplo i ugodno mjesto na kojem se, neometano, možete dogovorite da se slažete.

I jedna molbica za kraj. Dajte ba, organizujte više te kontra-prosvjede, nedostaje nam pravog humora u ovoj priči.
Osvrnuću se samo na ovu jednu rečenicu (ove ostale svakako služe za zabavljanje mircerke i sličnih), a to je "mi se na tim temama bavimo organizacijom, planovima, dogovorima, i nije baš da "imamo vremena za gubljenje vremena", to jest za ublehu, to jest za sabotere, to jest za vas."
Plamenko, organizacija, planovi i dogovori se itekako tiču mene (a vjerujem i ostalih "sabotera"), jer živimo u ovom gradu. Vjerovao ili ne, i ja zaglavim u saobraćaju zbog pruge na Pofalićima. Zato bih bio sretniji da si, umjesto otvaranja ove teme, vrijeme iskoristio da malo razmisliš zašto je broj ljudi na protestima sve manji i manji. Nećeš vjerovat, ali u tome ćeš veću korist imati od nas, "sabotera", nego od ljudi čija je vrhovna misao "šta ti pričaš", "bravo Plamenko", "bio si najbolji", "razvaljuješ", "semiha, kompletići i frizurica" ili ovi " :thumbup: "
mIRCerka

#10 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by mIRCerka »

radijator wrote: Osvrnuću se samo na ovu jednu rečenicu (ove ostale svakako služe za zabavljanje mircerke i sličnih), a to je "mi se na tim temama bavimo organizacijom, planovima, dogovorima, i nije baš da "imamo vremena za gubljenje vremena", to jest za ublehu, to jest za sabotere, to jest za vas." "
Kakva je to mircerka i kakvi su to slicni ljudi?
Corto Maltese

#11 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Corto Maltese »

radijator wrote:
Corto Maltese wrote:Otvaram ovaj forum podrške Kabinetnačelnici Semihi i Autohtonom Samiru, namijenjen svima onima koji nam razvodnjavaju diskusije na drugim temama.

Osvrnuću se samo na ovu jednu rečenicu (ove ostale svakako služe za zabavljanje mircerke i sličnih), a to je "mi se na tim temama bavimo organizacijom, planovima, dogovorima, i nije baš da "imamo vremena za gubljenje vremena", to jest za ublehu, to jest za sabotere, to jest za vas."
Plamenko, organizacija, planovi i dogovori se itekako tiču mene (a vjerujem i ostalih "sabotera"), jer živimo u ovom gradu. Vjerovao ili ne, i ja zaglavim u saobraćaju zbog pruge na Pofalićima. Zato bih bio sretniji da si, umjesto otvaranja ove teme, vrijeme iskoristio da malo razmisliš zašto je broj ljudi na protestima sve manji i manji. Nećeš vjerovat, ali u tome ćeš veću korist imati od nas, "sabotera", nego od ljudi čija je vrhovna misao "šta ti pričaš", "bravo Plamenko", "bio si najbolji", "razvaljuješ", "semiha, kompletići i frizurica" ili ovi " :thumbup: "
-Za korist se slažem, zato sam vas i želio skupiti na jednom mjestu, da se ne mješate sa ovim beskorisnim.
-Vezano za odziv, vjerovatno si ciljao na ovu situaciju kada nam je broj protestanata pao sa cca. 100 ljudi prošle subote na jedva 3000 ove nedelje?
Gagel

#12 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Gagel »

Kao prvo ta omrazena Semiha i onaj lusterash Tajo, nisu nikada bili moji favoriti.Uostalom zna se ko je glasao za njih.Upravo VI-Sarajevska raja .Zbog toga uopce nije ni cudo sto vec duzi period sjede u foteljama i smiju se budalama.Jos vam samo nedostaje ringispil na onim mirnim protestima. :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#13 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by -LIBERO- »

Gagel wrote:Kao prvo ta omrazena Semiha i onaj lusterash Tajo, nisu nikada bili moji favoriti.Uostalom zna se ko je glasao za njih.Upravo VI-Sarajevska raja .Zbog toga uopce nije ni cudo sto vec duzi period sjede u foteljama i smiju se budalama.Jos vam samo nedostaje ringispil na onim mirnim protestima. :lol:
Ocigledno si ti iz okruzenja na kojima se zabava,okupljanja,veci skupovi izjadnacavaju sa ringispilom,cim ga toliko prozivas na vec par razlicitih tema.

Duh provincije nikada ne izlazi iz covjeka,bez obzira gdje je njegovo trenutno prebivaliste.... :thumbup:
maki_celo

#14 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by maki_celo »

-LIBERO- wrote:
Gagel wrote:Kao prvo ta omrazena Semiha i onaj lusterash Tajo, nisu nikada bili moji favoriti.Uostalom zna se ko je glasao za njih.Upravo VI-Sarajevska raja .Zbog toga uopce nije ni cudo sto vec duzi period sjede u foteljama i smiju se budalama.Jos vam samo nedostaje ringispil na onim mirnim protestima. :lol:
Ocigledno si ti iz okruzenja na kojima se zabava,okupljanja,veci skupovi izjadnacavaju sa ringispilom,cim ga toliko prozivas na vec par razlicitih tema.

Duh provincije nikada ne izlazi iz covjeka,bez obzira gdje je njegovo trenutno prebivaliste.... :thumbup:

:thumbup: LIBERO
Gagel

#15 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Gagel »

Motike u ruke ,dok traje obnova nema odmora.Kriv vam Tajo i ona baba sto ste navikli na havu. :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa

#16 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by dr.gog »

Dobar veče učesnici dijaloga ,te posjetitelji i promatrači istoga :D ...čisto da se javim obradovan ciničnim tonovima vrlijeh diskutanata.Nejse..back to thema :dance:Nudim svu medicinsko-sanitetsku skrb tananim osjetilima prosvjednika i tankoćutnih kontraprosvjednika :D
sarajevac071

#17 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by sarajevac071 »

ja dajem podršku semihi to je jedna divna osoba ma šta divna predivna
shizim

#18 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by shizim »

sve su to ista politicarska govna :D
Truba

#19 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Truba »

ko podržava ovu vlast (koja svjesno sustavno pljačka, uništava zemlju, narod jebe u zdrav mozak, uništava grad, tjera mlade studente i pametne iz zemlje, više cijeni kriminalca od poštenog radnika)

a nema od vlasti DIREKTNU korist

meni nije razumljiv:D

eto :oops: :run:
zlatiborka

#20 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by zlatiborka »

sarajevac071 wrote:ja dajem podršku semihi to je jedna divna osoba ma šta divna predivna
Vodi je svojoj kuci! (ako je ne pusti muzic njezin onda je ukradi)
sarajevac071

#21 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by sarajevac071 »

zlatiborka wrote:
sarajevac071 wrote:ja dajem podršku semihi to je jedna divna osoba ma šta divna predivna
baš nešto razmišljam o tome
zlatiborka

#22 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by zlatiborka »

sarajevac071 wrote:
zlatiborka wrote:
baš nešto razmišljam o tome
Ne razmisljaj puno vec djeluj! A mogu ti pripomoci, zbarim joj muzica a ti se onda kod nje ufuravas!
sarajevac071

#23 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by sarajevac071 »

Ne razmisljaj puno vec djeluj! A mogu ti pripomoci, zbarim joj muzica a ti se onda kod nje ufuravas![/quote]
nije ti loša ta ideja uopšte ne
a da se mi nađemo negdje da se dogovorimo oko detalja
Corto Maltese

#24 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Corto Maltese »

Sramota je kako je ovaj forum podrške neaktivan. Nisu valjda svi koji podržavaju kabinetnačelnicu otputovali... u Beč?
Cica Gorio

#25 Re: Forum podrške Semihi i Samiru

Post by Cica Gorio »

Corto Maltese wrote:Sramota je kako je ovaj forum podrške neaktivan. Nisu valjda svi koji podržavaju kabinetnačelnicu otputovali... u Beč?
nema potrebe da bude aktivan.. :lol: :lol: :lol: moj plamenko nije ovo jedini nacin podrske kao sto tvoj kratkovidni pogled pokazuje... Podrsku jednostavno dobijes matematickom operacijom, naravno vjerujem da pored pisanja umijes i da racunas, kada oduzmes nekih 100-njak "kvazi" gradjana od ostalih koji zive u Sarajevu.. :D :D :D.
Mozda sam vas malo precjenio, ali ovo je ipak informacija iz Zox-ovog pub-a i tvojih kolega sa deponije... 8-) 8-) 8-).

Usput, drago mi je da pratis rad gradonacelnice jer si ocigledno upoznat sa njenim odlaskom u Bec. Svaka cast! Na takav nacin imas priliku da skontas kako gradonacelnica i tvoja raskrsnica u Pofalicima su jako bitne za sigurnost u gradu... :cry: :cry:
Post Reply