Pitanje je jednostavno nemas sta kriti.
Hvala na odgovoru 1 - komentar ti slijedi.
Joj ovo Kraljevina je mocno pravo, napravili ljudi drzavu za 3 godine rata, a eto sad i kralja izgleda, dinastija neka od cca. 12 godina ! Svaka cast. Etnicki kompaktne srpske teritorije, uh ovo je tesko i procitat a kamoli otkucat. Eto vam i Drvar i Grahovo i Glamoc, vise semafora u mom naselju ima nego u njima zajedno.Cpncku wrote:Одговор Сарајевској Принцези:
Моја држава је РЕПУБЛИКА (ИЛИ КРАЉЕВИНА) СРПСКА!
Може и у овом облику, али драже би ми било да вам вратимо Сребреницу, Жепу, Зворник, а да заузврат добијемо прије рата етнички компактне српске територије Дрвар, Грахово, Гламоч и Бос.Петровац.
Али, шта је, ту је, може и овако...
Јесам ли сад прецизно одговорио?
А око ратних тема можемо попричати кад сви буду исказали своје (не)учешће, а не само мене да ''навлачиш'' на ту причу.
Na kecu se trenutno gradi 450 stanova.U citavom S Sarajevo oko dvije hiljade stanova(Dobrinja,Lukavica,Kasindo...violentjack wrote:Koji dio mislis one 3 zgrade od nekadasnjih 1100 stanova Dobrinje 1 i 4?
Koliko ja znam vi ste dobili 250..a mi 850 stanova..znas arbitracija za Dobrinju
Mora da si srecna..zapalo te tih par stanova

Koja li si mi ti mustra Irena?IRENA wrote:Mislis na Dobrinji?Ima,kako da ne.Ali prodaja se na zaustavlja...violentjack wrote:Zar u Vojkovicima ima internet?
Impresioniran sam stvarno
IRENA wrote:Na kecu se trenutno gradi 450 stanova.U citavom S Sarajevo oko dvije hiljade stanova(Dobrinja,Lukavica,Kasindo...violentjack wrote:Koji dio mislis one 3 zgrade od nekadasnjih 1100 stanova Dobrinje 1 i 4?
Koliko ja znam vi ste dobili 250..a mi 850 stanova..znas arbitracija za Dobrinju
Mora da si srecna..zapalo te tih par stanova
IRENA wrote:BRATUNAC JE PRODAT!
bravo vj!stvarno si genije.samo vas vise nama u rs,zar ne? 1 300 000 srba i 80 000 muslimana a imoviski zahtjevi su provedeni 100 %.jos kad ovih 80 000 zmjeni ili proda,plus grahovo,drvar,glamoc,petrovac,bice 64 % teritorije iskljicivo naseljeno srbimaviolentjack wrote:Gledate najmladu grupaciju u Srbiji poslije Preseva
Gledate u narod koji raste i gdje prirastaj jak
Kod Srba prosjecna starost je 41 godinu
http://www.szs.gov
Ti ljudi godisnje izgube oko 25 000..dok se u toj Srbiji po 2500 Bosnjaka rodi
Pa ti vidi ko je tu donji
Propali ste
Pa msulimani prodali sve kuce i stanove u bratuncu.da li sada shvatas?violentjack wrote:IRENA wrote:BRATUNAC JE PRODAT!
Ohohohoho ovo sam morao kopirati..a za sta je prodat..de mi reci?
Kako to danas u Ustipraci nekadasnje Srpko Gorazde Bosnjaci cine veliku vecinu
Srebrenica skoro isto
Za sta je prodat..nesto sam znatizeljan?
Posto je tvoja drzava Republika Sumska ili (Sumarina) Srpska maleni ti si STRANI FAKTOR u mojoj drzavi skupa sa ostalim okupatorima koji su oteli BH teritoriju genocidom i ratom. Samo idiot moze zivjeti u BH i uzivati njena prava a ne priznavati je kao svoju drzavu. ODAKLE SI TI?Cpncku wrote:Одговор Сарајевској Принцези:
Моја држава је РЕПУБЛИКА (ИЛИ КРАЉЕВИНА) СРПСКА!
Може и у овом облику, али драже би ми било да вам вратимо Сребреницу, Жепу, Зворник, а да заузврат добијемо прије рата етнички компактне српске територије Дрвар, Грахово, Гламоч и Бос.Петровац.