FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#9451 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

bob7 wrote:Evo nasao sam za 400eura sa turksh airlinesom
Plus viza (cca 40-50 eura) + nocenja + hrana .. Sve to opet dodje na onih 550 eura iliti 1000 KM (50 gore - dole) ..
Vjeruj!

#9452 Re: FK Zeljeznicar

Post by Vjeruj! »

Glupi Izrael, do Zagreba smo mogli stopom. :x
Jalijas TM'87

#9453 Re: FK Zeljeznicar

Post by Jalijas TM'87 »

Steta sto bas Hapoel izvuko smo. Rijetki ce imati pare za ovo evropsko gostovanje. Tezak protivnik nimalo atraktivan...Samo puni srece
Samo hrabro i jako...
Lekler

#9454 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lekler »

Ljudi jaci od nas,al nekom destruktivnom igrom mozda nesto i napravimo :thumbup:
Rookie

#9455 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rookie »

Image

Na izraelskom sportskom portalu je Grbavica(oni pišu da igramo na Koševu koje je prije primalo 20.000, a sada 12.000) predstavljena ovom slikom. I ispod piše nešto u stilu "I to je Evropa?"
Pišu i da im zbog naših navijača ne bi trebalo biti lako u gostima i kao Željin "najistaknutiji izvoz" spominju Džeku.
avenged_sevenfil

#9456 Re: FK Zeljeznicar

Post by avenged_sevenfil »

Rookie wrote:Image

Na izraelskom sportskom portalu je Grbavica(oni pišu da igramo na Koševu koje je prije primalo 20.000, a sada 12.000) predstavljena ovom slikom. I ispod piše nešto u stilu "I to je Evropa?"
Pišu i da im zbog naših navijača ne bi trebalo biti lako u gostima i kao Željin "najistaknutiji izvoz" spominju Džeku.
A to se od njih i moglo ocekivat :D :D .neka neka promjenice oni misljenje kad budu gostovali :bih: :bih:
Tarik19

#9457 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tarik19 »

Bilo bi prelijepo docekati Hapoela na prepunim tribinama Koseva pa da se napravi atmosfera poput one koja je vladala protiv Newcastlea 2003. godine! Naravno, i rezultat dolazi u obzir! :D
avenged_sevenfil

#9458 Re: FK Zeljeznicar

Post by avenged_sevenfil »

Tarik19 wrote:Bilo bi prelijepo docekati Hapoela na prepunim tribinama Koseva pa da se napravi atmosfera poput one koja je vladala protiv Newcastlea 2003. godine! Naravno, i rezultat dolazi u obzir! :D
Tako ce i biti :lol: :lol:
Tarik19

#9459 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tarik19 »

avenged_sevenfil wrote:
Tarik19 wrote:Bilo bi prelijepo docekati Hapoela na prepunim tribinama Koseva pa da se napravi atmosfera poput one koja je vladala protiv Newcastlea 2003. godine! Naravno, i rezultat dolazi u obzir! :D
Koliko god to izgledalo smijesno i nerealno u ovom trenutku, moglo bi se zaista tako odviti pogotovo ako Zeljo dozivi minimalan poraz od 1-0 ili 2-0 u Izraelu! Sve je moguce, nade postoji!
The 51st State

#9460 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Tarik19 wrote:
avenged_sevenfil wrote:
Koliko god to izgledalo smijesno i nerealno u ovom trenutku, moglo bi se zaista tako odviti pogotovo ako Zeljo dozivi minimalan poraz od 1-0 ili 2-0 u Izraelu! Sve je moguce, nade postoji!
joj kralja minimalan poraz od 2:0 :lol: , elem sa srecom vam jer to je jedini adut na raspolaganju kojeg imate.
Tarik19

#9461 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tarik19 »

Uz malo srece a vala i uz dobre doze znanja, nije nimalo nemoguce da Zeljo nekako pronade put do treceg pretkola Lige Prvaka!
ARmAn1i

#9462 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

Ma ljudi ba ova ekipa Hapoela uopste nije ne prelazna, ako Sir A.O. poslozi kockice za ovih 20-tak dana.

Moje neko vidjenje je da cemo povest 0-1 oko 40-te min. i na poluvrijeme odlazimo sa minimalnom prednoscu.
Naravno domacin ce odma krenuti po izjednacenje i oko 55-min i postize pogodak, do kraja ce imat jalovu incijativu ali nista konkretno i mi cemo prijetit iz nekih kontri.
75. min pocinje nasa muka, da li cemo primit gol ili ne... branimo se i ako se uspijemo odbranit..a i ako ga primimo(gluho i daleko bilo) sanse su nam u revansu samo takve. ovih posljednjih 15 min prepustam visoj sili. :)

Revans, ne mogu da komentarisem..

Nemojte pesimizma, radili smo za ovo cijelu sezonu i mi i oni na terenu glupo je da se sad nesto odma predajemo, a vidim svakakvih komentara.. Pehirate beze, nadajte se, ionako smo neocekivano dosli do ovog.

Pa imamo mi igraca za ovakve utakmice ako niste pratili drugi dio sezone, ja sad ocekujem i mnogo vise od Visce, Beslije, Culum je tu nazad, Zeba umjesto bekrica koji je po meni i lucidniji sa loptom a mirise mi da ce on i Culum imat super saradnju.
Dalje ima tu i novih faca, neko ce vec iskociti u prvi plan, nadam se neki napadac a mozda i Car Lazar cuhne neki odpadak..kad je visca raspali sa 30m...

Uzivajte..ja sad brojim dane i sate.. otkazo more, ocu da idem u Izrael, a skupo mi ovo bas.
Euforija me puca, adrenalin.. manjak sna je prisutan.. al nadu ne gubim..

Presra ga ja.. ovako dug post nemam obicaj da pisem.. al moro sam.. dugo smo cekali da bi se sad prepali i lahko predali.

OSLOBODITE SE TOG STRAHA!!!
lit3ro

#9463 Re: FK Zeljeznicar

Post by lit3ro »

ma zavrsice to Nijaz sve :D Mi hocemo, mi mozemo, mi imamo :D
Djokej

#9464 Re: FK Zeljeznicar

Post by Djokej »

Jesu li igrači otisli u Fojnicu danas? Zna li se spisak putnika?
Tarik19

#9465 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tarik19 »

Poraz od 2-1 u Izraelu bi bio odlican rezultat za Zelju a on se vrlo lahko moze ostvariti ako Osim postavi snaznu ekipu i ako nas srece ne okrene leda!
Rookie

#9466 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rookie »

Djokej wrote:Jesu li igrači otisli u Fojnicu danas? Zna li se spisak putnika?
ARmAn1i

#9467 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

Rookie wrote:
Djokej wrote:Jesu li igrači otisli u Fojnicu danas? Zna li se spisak putnika?
ja procitah da su danas otputovali, sutra valjda vise info, spisak i to..
Charuga
Globalni moderator

#9468 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

U Fojnicu su otisli juce oko podne a danas ce, pretpostavljam, biti poznato ko je sve otisao i ko ce se pridruziti. Vjerujem da ce biti i neke slike vec danas ako budu trenirali po ovom kijametu ..
Charuga
Globalni moderator

#9469 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

CENTROTRANS VAS VODI U TEL AVIV!

Centrotrans je ponovo sa Vama! Ova kompanija nudi Vam odlazak na prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će Željezničar odigrati sa Hapoelom u Tel Avivu.
Koliko često vam se pruža prilika da svoje ljubimce gledate u najjačem evropskom i svjetskom fudbalskom takmičenju? Jako rijetko i baš iz tog razloga ne propustite jedinstvenu priliku da date podršku prvaku Bosne i Hercegovine, kada 13. ili 14. jula bude gostovao u Tel Avivu, kod izraelskog predstavnika Hapoela na stadionu Bloomfield kapaciteta 15.500 mjesta!

Centrotrans ostaje dosljedan i vodi Vas i na ovo gostovanje, kao što je to slučaj i sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pošto se još uvijek ne zna tačan datum utakmice, u slučaju da se ona bude igrala u utorak, 13. jula, planiran je polazak avionom iz Sarajeva u nedjelju 11. jula, a povratak u Sarajevo planiran je za srijedu, 14. jula.

U slučaju da se susret bude igrao u srijedu 14. jula, avionski polazak iz Sarajeva je planiran za ponedjeljak 12. jula, a povratak je u četvrtak 15. jula. Smještaj će biti organizovan u nekom od luksuznih hotela u Tel Avivu.

Podrobnije informacije moći će te naći na portalu ..... kao i na stranici Centrotrans.ba.
Impavidus

#9470 Re: FK Zeljeznicar

Post by Impavidus »

Plavih_11 wrote:CENTROTRANS VAS VODI U TEL AVIV!

Centrotrans je ponovo sa Vama! Ova kompanija nudi Vam odlazak na prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će Željezničar odigrati sa Hapoelom u Tel Avivu.
Koliko često vam se pruža prilika da svoje ljubimce gledate u najjačem evropskom i svjetskom fudbalskom takmičenju? Jako rijetko i baš iz tog razloga ne propustite jedinstvenu priliku da date podršku prvaku Bosne i Hercegovine, kada 13. ili 14. jula bude gostovao u Tel Avivu, kod izraelskog predstavnika Hapoela na stadionu Bloomfield kapaciteta 15.500 mjesta!

Centrotrans ostaje dosljedan i vodi Vas i na ovo gostovanje, kao što je to slučaj i sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pošto se još uvijek ne zna tačan datum utakmice, u slučaju da se ona bude igrala u utorak, 13. jula, planiran je polazak avionom iz Sarajeva u nedjelju 11. jula, a povratak u Sarajevo planiran je za srijedu, 14. jula.

U slučaju da se susret bude igrao u srijedu 14. jula, avionski polazak iz Sarajeva je planiran za ponedjeljak 12. jula, a povratak je u četvrtak 15. jula. Smještaj će biti organizovan u nekom od luksuznih hotela u Tel Avivu.

Podrobnije informacije moći će te naći na portalu ..... kao i na stranici Centrotrans.ba.
sve su vam ljudi rekli.. :mrgreen:
salu na stranu, sretno vam komsije, napravite kakav rezultat (ne sto vas volim, vec da poboljsate koeficijent za bh klubove) :D :D
ultima_palabra

#9471 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Impavidus wrote:
Plavih_11 wrote:CENTROTRANS VAS VODI U TEL AVIV!

sve su vam ljudi rekli.. :mrgreen:
salu na stranu, sretno vam komsije, napravite kakav rezultat (ne sto vas volim, vec da poboljsate koeficijent za bh klubove) :D :D
Rijetko, ali češće nego vama ;-)
Charuga
Globalni moderator

#9472 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Napadač Hapoela: Nismo ni očekivali lakog protivnika

Itay Shechter (23), napadač Hapoela iz Tel Aviva i reprezentacije Izraela nije mišljenja da će njegovom timu biti lako protiv prvaka Bosne i Hercegovine.

Nismo očekivali lake utakmice u takmičenju koje igraju šampioni iz cijele Evrope. Prošle sezone smo također imali nezgodne protivnike u Evropskoj Ligi, ali smo se ipak uspjeli plasirati u šesnaestinu finala, što je bio dobar rezultat. Sada imamo za cilj da odemo što dalje u Ligi šampiona, izjavio je drugi strijelac izraelskog šampionata sa 23 gola u 29 odigranih utakmica.

Napomenimo i to da je klub iz Tel Aviva pred mečeve sa Željezničarom dao odriješene ruke Bojanu Vručini, bivšem napadaču Slaven Belupa koji je imao mnogo problema sa povredama, te uspio postići tek jedan pogodak u osam prvenstvenih utakmica.

s p o r t i n
0038733

#9473 Re: FK Zeljeznicar

Post by 0038733 »

Realno, neka vam je Bog na pomoći... Da ste birali, ne biste izabrali težeg protivnika!
Fordas

#9474 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Rookie wrote:Image

Pa nisu nista slagali, realniji su nego svi nasi mediji zajedno :-?
Charuga
Globalni moderator

#9475 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Post Reply