FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Leverage

#71526 Re: FK Željezničar

Post by Leverage »

Na zvaničnoj stranici, na tabeli sa desne strane do neki dan bilo 12 grbova Zrinjskog, sad vidim 12 grbova Krupe, trebalo bi to malo srediti.
itekako

#71527 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

salle_eh1986 wrote:
U suštini može se zaključiti da lik nikako ne dolazi na Željine utakmice ali se uredno predstavlja kao navijač i hoće da se za sve pita.
Rekao bih klasični bošnjo
s obzirom na ukupno vrijeme koje je spomenuti trojac proveo na celu kluba, moze se reci da je tako.
i ne cudi. covjek koji poredi rad ove dvojice bivsih celnika sa trenutnim, i kroz neku svoju komparaciju uspije ih svuci u istu ravan, ocigledno ne rasudjuje dobro.
ultima_palabra

#71528 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Kako je fino kad se slažete... još si sobu nađite :D
itekako

#71529 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

ultima_palabra wrote:Kako je fino kad se slažete... još si sobu nađite :D
:kiss:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#71530 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

BlueBlood

#71531 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

Disciplinski postupak protiv Zakarića

https://fkzeljeznicar.ba/disciplinski-p ... ica/32581/

BRAVO! :thumbup:
FreakyStyley

#71532 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Tako i treba s nezahvalnim klosarima. :thumbup:
hrasno38

#71533 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

UnKnownBA

#71534 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Ježim se na samu pomisao da nam menadžeri predlažu igrače ... Volio bih znati čime ih predstavljaju, ako su to YT videa onda smo daleko dogurali. Čudim se da ovakvi biznismeni koji nas vode uspjevaju imati profitabilne firme...:sad:

UŽASNA nam je transfer politika! Bez ikakvog plana ...
Plavo-bijeli

#71535 Re: FK Željezničar

Post by Plavo-bijeli »

Ko zna bolje nek aplicira! Klub non stop traži stručne ljude i spreman je da ih zaposli, pa eto svi imate priliku da doprinesete klubu i pokažete koliko znate.
ultima_palabra

#71536 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Plavo-bijeli wrote:Ko zna bolje nek aplicira! Klub non stop traži stručne ljude i spreman je da ih zaposli, pa eto svi imate priliku da doprinesete klubu i pokažete koliko znate.
:lol: :lol: :lol:
UnKnownBA

#71537 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Da traži stručne ljude, u tri mandata koliko su tu, do sada bi doveli nekog. Koliko vidim samo amateri za amaterom se slažu jedan za drugim, od trenera, sportskih direktora pa do samih igrača. Gotovo niko od njih nema rezultata iza sebe koji bi mogli potvrditi tu stručnost. Prije bih rekao da njima trebaju paravani i poslušni koji rade kako im se kaže nego "stručni".

Igrači se dovode naćoravo, bez da ih iko prati i pogleda. Dalje ne treba ni pričati! Menadžeri nam uvaljuju otpad koji ne mogu nikom uvaliti jer da mogu onda takvi do Želje nikada stigli ne bi. Najtužnije od svega što oni sa takvim potpisuju na osnovu nečijih lijepih riječi i onda se čudimo kako nema rezultata. Tvrdim da ih nikada neće ni biti sve dok se ovim načinom vodi transfer politika!
ultima_palabra

#71538 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Kako ne traze, pa strucni saradnik u banci bio neformalni sportski direktor haman godinu...

Sad ce botovi reci, pa kad niko drugi nije htio :skoljka:
Šibicar

#71539 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

UnKnownBA wrote:Da traži stručne ljude, u tri mandata koliko su tu, do sada bi doveli nekog. Koliko vidim samo amateri za amaterom se slažu jedan za drugim, od trenera, sportskih direktora pa do samih igrača. Gotovo niko od njih nema rezultata iza sebe koji bi mogli potvrditi tu stručnost. Prije bih rekao da njima trebaju paravani i poslušni koji rade kako im se kaže nego "stručni".

Igrači se dovode naćoravo, bez da ih iko prati i pogleda. Dalje ne treba ni pričati! Menadžeri nam uvaljuju otpad koji ne mogu nikom uvaliti jer da mogu onda takvi do Želje nikada stigli ne bi. Najtužnije od svega što oni sa takvim potpisuju na osnovu nečijih lijepih riječi i onda se čudimo kako nema rezultata. Tvrdim da ih nikada neće ni biti sve dok se ovim načinom vodi transfer politika!
To je srz problema. :thumbup:
FreakyStyley

#71540 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Da li je moguce da mu Blagoje igra krilo na treningu. Mojne Slobo, molim te :sad:
zipoo

#71541 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
zipoo wrote:
salle_eh1986 wrote:@zipo, boli mene ona stvar za Misimovića, Amara, petog desetog. Ne znam na kojem jeziku da se napiše da nisu svi oni koji ne misle ko ti i takvi, plaćenici i lobotomci.

No mene zanima slijedeće.
Kako tebi i takvima ne dosadi omalovažavati sve, a isticati ono loše. Ja ne tvrdim da nema lošeg. Ima.
Preskočiću dio...izgubiti sponzore, tužbe, bagere...ti si fakat smiješan lik.
Tebi je svaka druga psovanje i pljuvanje Misimovića. To je meni dno dna. Kakav god da je, Željo je od njega imao koristi. Njega i onih koji su sa njim. Sutra kad ode, a ništa nije vječno bar će ostati nešto. Stadion ako ništa i odblokirani računi. I to je bolje nego ono što je zatekao. Utakmice na Koševu i blokirani računi. Nije bolje samo onima koji se predstavljaju ovako a ustvari nisu to za što se predstavljaju. Pametnom dosta.
Meni lično sutra nek dođe neko ko uz sve ovo i ovako, može još i garantirati titulu ja ću biti za njega. Ali ne po cijenu da opet računi budu blokirani, tužbe aktivne a europski stadion Koševo. Ako ga ima nek se javi, ali jok otjeraj ove pa će možda biti bolji. Možda...Primjer, imaš posao kojim nisi zadovoljan. Tražiš drugi i kad nađeš napustiš taj. Malo koja budala će napustiti pa na biro dok ne ispadne šta...
Ako te boli ona stvar sta se pecas?

Istice se ono lose zato sto je lose i trenutna je takva situacija. I ona se ponavlja od prelaznog roka do prelaznog roka. Iz sezone u sezonu. Kako vama ne dosadi braniti ono lose i traziti opravdanja za svako sranje? Je li moram ko papagaj svaki put ponavljati kako je super istocna tribina, teren, stadion, bla bla bla? Kada je trebalo podrzati podrzao sam, pohvalio i cao. Normalno da ces preskociti, preskocio si i dio za igrace, trenere, omladinski pogon. Zasto i ne bi.
Od Misimovica ste napravili sveca. Vase svako skakanje samo na i jednu kritiku upucena prema njemu mi je pun kurac. Ko je Misimovic? Posteni egocentrik koji je dosao i trosi pare kluba. To je to. Nasa nesreca, a njegova sreca sto je nase drusvo kriminalno pa su posteni ljudi rijetkost. Sto ne znaci da se moram klimati glavom na svaku njegovu glupost. Blokirati racun je djecija igra, a ovi se igraju.

Gdje sam ja napisao da nije bolje nego sto je bilo?
Trosili su i iz bivsih uprava pare kluba pa si na isktoku gledao lokomotivu a na terenu 22 ratnika u blatu do koljena.....pardon bivse uprave nisu trosile nego su lesile i otkerale klub u duznicko ropstvo. Ali naravno jebo to vaznio je da su se uzimale titule. Uzimao ih je i Juventus sve do jednoga dana dok ga nisu otjerali u tri pizde materine pa je fakticki morao sve iz pocetka. Sta ti mislis strucnjak da se kuca gradi za mjesec dana.....godinu.....kuca se moj momcino gradi godinama a oprema se iznutra u kratkom periodu. Trebalo je sjesti u klub nakon raznoraznih debilcina sa nazivima Violina i kontrabasa koji su kao ganjali rezultate i svaka titula je znacila jos jedan milion minusa. Ali naravno tebe boli kurac tebe interesuju samo titule pa makar se i u blatu igralo. ne ide to tako kako ti mislis da ide i jebo Misimovica i svako ime...vazna su djela a ova djela su neimarska i bitna do tri pickle materine. Stvaras prvo predispozicije za nesto veliko....stvaras uslove....jebo vjestacke titule kad te tamo neki jebeni rumuni isprase sa 7 golova. Gledaj Rijeku i uci kako se to radi....proces koji traje i traje. Nije isto imati stadion za evropske nastupe u Sarajevu i Zenici nikako kao sto nije isto u Beogradu i Nisu. Kazes ko je Misimovic...OK.....a ko si ti...ja...peti..deseti navijac. Rekao sam da ste se previse ufurali u ulogu da imate neka prava u klubu. Nemate nista osim da dodjete i navijate ako hocete a ako necete opet imaju oni koji hoce. To je firma u kojoj rade ljudi i koja vam aposlutno nije duzna da polaze racune. Ali eto postoji taj nekakv dzentlmenski odnos kojeg si ti izgleda totalno pogresno shvatio.
Deda, mi smo fudbalski klub. Deda ubrzo nece imati ko igrati na terenu, nece biti nikog da gleda to. Sportska politika je retardirana, a i onaj ko je uspostavio takvu je retardiran. Napisao sam post prije sa platom od 1000 KM mi smo popusili pola miliona zbog sportske politike. Ovo je minus stanarine, raskid i nije realna plata.
Pare koje nije ubacio gospodin Misimovic nego sto je klub zaradio. Pare od kojih smo mogli zavrsiti citav stadion ili napraviti kamp ili
omladinski pogon unaprijediti ili dovesti prave igrace, trenere i uzeti titule ili platiti dug poreznoj. Ali nismo nista nego smo ih bacili.
hrasno38

#71542 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Deda, mi smo fudbalski klub. Deda ubrzo nece imati ko igrati na terenu, nece biti nikog da gleda to. Sportska politika je retardirana, a i onaj ko je uspostavio takvu je retardiran. Napisao sam post prije sa platom od 1000 KM mi smo popusili pola miliona zbog sportske politike. Ovo je minus stanarine, raskid i nije realna plata.
Pare koje nije ubacio gospodin Misimovic nego sto je klub zaradio. Pare od kojih smo mogli zavrsiti citav stadion ili napraviti kamp ili
omladinski pogon unaprijediti ili dovesti prave igrace, trenere i uzeti titule ili platiti dug poreznoj. Ali nismo nista nego smo ih bacili.
Babuku svog kuci zovi dedom jel jasno specijalac!!! Kad ja tebe budem zvao slinom, balavcem, junferom onda i ti mene zovi dedom a dotle ja sam @hrasno38 a ti @zipoo!
hrasno38

#71543 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

luckylaka

#71544 Re: FK Željezničar

Post by luckylaka »

FreakyStyley wrote:Tako i treba s nezahvalnim klosarima. :thumbup:
pa nije trebalo dugo cekati da nakon Lendrica ,Tomica i Zakaric postane klosar.Hvala tebi Zakara i sretno gdje god da odes
decko_sa_kovaca

#71545 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Klub ne moze sam od sebe zaradit pare. Valjda ih zaradjuje onaj sto upravlja klubom, a i trosi ali ne u svoje privatne potrebe kao sto je nekad bilo :?
BlueBlood

#71546 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

Napustio nas je veliki Željovac. Čovjek kojeg nikad niste mogli vidjeti bez obilježja kluba

Image

Rahmet ti duši ljudino
ultima_palabra

#71547 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

luckylaka wrote:
pa nije trebalo dugo cekati da nakon Lendrica ,Tomica i Zakaric postane klosar.Hvala tebi Zakara i sretno gdje god da odes
Lendrić je ljudina, ovo su šupci.
vryzas

#71548 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Plavo-bijeli wrote:Ko zna bolje nek aplicira! Klub non stop traži stručne ljude i spreman je da ih zaposli, pa eto svi imate priliku da doprinesete klubu i pokažete koliko znate.
Aplicirao nakon Krupe kad je Petrovic izgubio titulu :-) ...niko me nije zvao. :(

Btw. imam licencu i odlicne veze sa menadzerima iz regije. :oops:
wewa

#71549 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

da je Zakaric postupio kao Lendric svojevremeno, danas ne bi bio sankcionisan.
vryzas

#71550 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

luckylaka wrote:
Pokrenut je postupak jer igrac ne moze pregovarati sa drugim klubom bez znanja kluba sa kojim ima validan ugovor, osim u varijanti kada se udje u zadnjih sest mjeseci ugovora. Zbog ovakve situacije na gubitku su obje strane. Njega klub ne moze natjerati da ide u Poljsku ili Rumuniju, a on ne moze otici u Partizan bez adekvatnog obestecenja.
Problem je sto on ne zeli da odradi zadnjih sest mjeseci ugovora u PL BiH. Najavljivao je prije pola godine da zeli da ide ovog ljeta.
Sa Tomicem je totalno druga prica...igrac nije zelio u Slovacku ili gdje vec, a nije zelio da potpise novi ugovor. Neko je odlucio da igraca posalje na tribine sto je po meni pogresna politika. Lendric je izasao u susret i produzio ugovor, a hladno je mogao postupiti isto kao sto su Tomic i Zakaric.
Post Reply