Tesko je nas usporedjivati sa bilo kime jer pri tome hiljadu nekih stvari treba uzeti u obzir .
@wewa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meldin Jusufi potpisao je sporazumni raskid ugovora sa FK Željezničar. Fudbaleru želimo mnogo sreće u nastavku karijere.
Ja zaiste ne razumijem da se ovako olako raskida sa igracima iz omladinskog pogona. Ja ne znam kako ovaj decko igra ali znam da Ze5ric sigurno nije bio za otpisa. Ovo je nakaradno skroz.Charuga wrote:Update spisku raskida:
Meldin Jusufi potpisao je sporazumni raskid ugovora sa FK Željezničar. Fudbaleru želimo mnogo sreće u nastavku karijere.
zar nije????? zar nije pisalo da ga je prekrizio Krcmarevic?Charuga wrote:Sa Žerićem nije raskinut ugovor.
Nadam se samo da nece zaboraviti igrati poslije potpisa,kao i mnogi prije njega....
Prekrižio ga jeste, ali idu na to da ga daju na posudbu.hrasno38 wrote:zar nije????? zar nije pisalo da ga je prekrizio Krcmarevic?Charuga wrote:Sa Žerićem nije raskinut ugovor.
aha hvala nisam znaoCharuga wrote:Prekrižio ga jeste, ali idu na to da ga daju na posudbu.hrasno38 wrote:zar nije????? zar nije pisalo da ga je prekrizio Krcmarevic?Charuga wrote:Sa Žerićem nije raskinut ugovor.
Naime Željo neće tražiti naknadu za treniranje, kako bi Hiroš potpisao profesionalni ugovor sa Mladosti. Također veoma blizu prelaska u Kakanj je i mladi Denis Žerić koji bi u ovoj ekipi igrao na posudbi. Nije poznato koliko će novca Željo uplatiti na račun Mladosti.