FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

wewa

#71301 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

dzaba ti sve, ko ce nam zamijeniti Zakarica... 20 dana pred evropsku utakmicu ode.
golfiista

#71302 Re: FK Željezničar

Post by golfiista »

wewa wrote:dzaba ti sve, ko ce nam zamijeniti Zakarica... 20 dana pred evropsku utakmicu ode.
Jes navalio ko mutav, samo da obuce dres partizana, pa da umre, jbm ga ja, ko da ga ovdje kandzijaju..
NORMUS

#71303 Re: FK Željezničar

Post by NORMUS »

wewa wrote:dzaba ti sve, ko ce nam zamijeniti Zakarica... 20 dana pred evropsku utakmicu ode.
Nije Zakara Željo. Nema neophodnih. Samo Željo...
avetinja

#71304 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Normalno da će htjeti da ode. Neće rizikovati ponudu iz Partizana zbog Želje. Mada će se on tamo teško nametnuti, prema mom mišljenju. Možda par dobrih tekmi, onda će ga stati, pa klupa, i negdje drugo.

Ove bismo trebali proći u Evropi.
manijak1

#71305 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

vryzas wrote:Ko plitak potok :oops: :mrgreen:
:D vrlo ste optimistični :D mora da vas dobro šišaju i briju u brijačnici :D .
Znam samo ko nema šanse u drugom pretkolu ako prođe prvo ...... :D a najrealnije da je Zakarić ostao , ubijeđen sam da bi igrali Treće 100 posto.Ovako ....mogu samo da nagađam.
decko_sa_kovaca

#71306 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Jah et zakaric bi donio prevagu
Šibicar

#71307 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

Dokurcio mi je vise taj Zakaric,rek'o bi covjek da je Salah,a nigdje nista dalje od nase lige nije napravio,a lafo on je prerastao ligu....izgleda kad zabijes 10/15 golova u sezoni,automatski znaci da si prerastao ligu i da mozes igrati u Arsenalu. :-)

Sto se zrijeba tice,protivnik u prvom pretkolu je dobar za nas,mislim da ne bi trebali imati problema,a sto se tice potencijalnog protivnika u drugom pretkolu,nadam se samo da se nas trener nece zamarati budzetom i uslovima protivnika,te odma skinuti gace kad vidi koliko pomocnih terena imaju,nego da ce se protiv svakoga postaviti hrabro i bez respekta,jer samo tako mozemo nesto ocekivati....
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#71308 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Naravno da je navalio da ode. Tamo će dobiti u € što ovdje ima u KM. Minimum.
Ovamo se vazda može vratiti :D
rumenige_brajtner

#71309 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

Zanimljiva stranica o prvih 20 godina naseg kluba
https://www.facebook.com/Plava-Istorija ... 1103217352/
vryzas

#71310 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

manijak1 wrote:
vryzas wrote:Ko plitak potok :oops: :mrgreen:
:D vrlo ste optimistični :D mora da vas dobro šišaju i briju u brijačnici :D .
Znam samo ko nema šanse u drugom pretkolu ako prođe prvo ...... :D a najrealnije da je Zakarić ostao , ubijeđen sam da bi igrali Treće 100 posto.Ovako ....mogu samo da nagađam.

Dobar brico :mrgreen:

Bez obzira sto smo trenutno slabiji za min. 30-40% u odnosu na proslu sezonu, :( cini mi se da ove mozemo proci. :) Ostali smo bez najboljeg igraca iz prosle sezone, jednog od najboljih igraca lige. :( Nadam se da ce ovaj Bakrac biti bar na 50% onoga sto nam je dao Danel Graovac. Vjerujem da bi trebali pronaci jod jednog stopera jer Bogicevic ne moze igrati ozbiljan fudbal u ovim godinama. :-) Na desnom beku je ok situacija, bas onako kako sam prizeljkivao. :izet: Sinisa Stevanovic, a backup mali Sehic. :thumbup: Valjda ne nagomilaju jos nekog na toj strani. :oops: Lijevi bek ostaje bermudski trougao :lol: ...valjda ce skontati nekoga pa makar na kraju vratili Kvesica :kiss: ...ili potpisali @sibicara na 7 dana. :D
Vezni red slabiji u odnosu na proslu sezonu jer nam se povrijedio jedan od 3 najbolja igraca. :( Meni ekipa bez Ramovica izgleda totalno staticno :? ...bar je tako bilo prosle sezone. :roll: Mozda je bilo do trenera. :oops: :mrgreen: Dosao je Veselinovic koji zadnje tri sezone igra konstantno bez vecih oscilacija. :thumbup: U slucaju da nam ode Zakaric, :-? vezni red je definitivno slabiji u odnosu na proslu sezonu. :( Bar dok se ne oporavi Ramovic.
U napadu imamo istu situaciju :skoljka: ...otisao je igrac koji je imao slabiju statistiku u odnosu na ono sto moze, ali je njegov doprinos bio veliki. Vojo je znao igrati lopte, skolovan igrac koji je ekipi znacio mnogo vise nego sto to statistika kaze. :thumbup:
Suma sumarum trenutno smo bez 3 (4 ako ode Zakaric) od 5 najboljih igraca iz prosle sezone. :( Jedina pozitivna stvar je potpis Blagojevica. :thumbup:
Bakrac, Veselinovic, Krpic i ostali...teren ce pokazati da li su pojacanja ili flopovi tipa Uzelac, Kramaric, Mladenovic, Livaja, Mailson, Zahirovic, Hasanovic, Halvadzic, Diatta, Turkovic, Stokic, Tiago, Sadikovic, Crnov, Husic, Bevab, Secerovic, Lazic, Toskas, Hervas, Bobic, Jahic, Stojanovic, Radinovic, Pozder, Halvadzic, Jusufi, Projic, Hadzic itd. itd. :oops:

Al bitno je da imamo kontinuitet. 8)
ultima_palabra

#71311 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

vryzas wrote:Dosao je Veselinovic koji zadnje tri sezone igra konstantno bez vecih oscilacija.
Kako to, lik je prekucao one sezone kad je Sloboda bila jaka, pa onda dvije sezone (po jedna u Slobodi i Borcu) ispod prosjeka.
vryzas

#71312 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:
vryzas wrote:Dosao je Veselinovic koji zadnje tri sezone igra konstantno bez vecih oscilacija.
Kako to, lik je prekucao one sezone kad je Sloboda bila jaka, pa onda dvije sezone (po jedna u Slobodi i Borcu) ispod prosjeka.
To mu je bila definitivno najbolja sezona, a te godine je odigrao najvise utakmica. Statisticki je slabiji u zadnje dvije sezone, ali je konstantno igrao.
Nema neki vau ucinak za veznog fudbalera, a 99% nece "nagurati" ni blizu 18 golova i 12 asistencija koliko je imao Zakaric prosle sezone.
Ponavljam, u ovom trenutku smo slabiji u odnosu na proslu sezonu. Trenutno najveci problem odbrana sa Bogicevicem i Mehremicem.
ultima_palabra

#71313 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Ganjamo perspektivnog Barića, ali ima frajer visoke zahtjeve :mrgreen: Ništa zato, zaradit će se na raskidu...
kudrilo

#71314 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

:lol: :lol: :lol:

Evo pola plate u autobusu.
wewa

#71315 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

sta kazu, juce Lendric igrao tekmu? e sto bi nam dobro dosao za evropskih utakmica...
Alfa_i_Omega

#71316 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Pozdrav svima. Tu sam, čitam, pratim pa se uključim kada bude dobrih diskusija.

Mi smo Željini, Željo je naš.
wewa

#71317 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

Alfa_i_Omega wrote:Pozdrav svima. Tu sam, čitam, pratim pa se uključim kada bude dobrih diskusija.

Mi smo Željini, Željo je naš.
Amare, jes' to ti? :shock:
moke_31

#71318 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Ko će drugi biti :D Topli wilkommen za Schwabu Juniora 8)
mist

#71319 Re: FK Željezničar

Post by mist »

Kako je krenulo mogao bi Zakaric ostatak ugovora da provede kao Tomic birvaktile.
Kakve samo moralne gromade mi znamo dovesti :roll:
ultima_palabra

#71320 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

mist wrote:Kako je krenulo mogao bi Zakaric ostatak ugovora da provede kao Tomic birvaktile.
Kakve samo moralne gromade mi znamo dovesti :roll:
A nase budaletine nadju Lendrica da mu psuju... jedini koji je sa strane dosao i otisao uz obestecenje.
FreakyStyley

#71321 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

http://sportske.ba/goran-zakaric-je-zbo ... nu-ponudu/
Kako saznaju Sportske.ba Zakarić je odbio, za naše uslove, nestvarnu ponudu rumunskog Cluja koji je bio spreman platiti obeštećenje Željezničara u visini od 300 do 400 hiljada eura, a Zakarića učiniti jednim od najplaćenijih igrača ekipe. Cluj je u prošloj sezoni osvojio naslov prvaka Rumuniji, a cilj im je grupna faza nekog od evropskih takmičenja. Ipak, on je to odbio kao i ponude iz Poljske, Japana i Rusije, kako bi u narednoj sezoni nosio dres Partizana.
Pa da li je moguce ovo? Haj jebo nas ako smo budale, al nije ni on dobar. :-)

Lagano na zapad do kraja ugovora ili se prodaj uz obestecenje. Ne mogu da vjerujem...
SSemir

#71322 Re: FK Željezničar

Post by SSemir »

Cuj na zapad. Na istok da kisne
campa_xxx

#71323 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

ganjeta wrote:
campa_xxx wrote:Joj ovih pljuvaca...polako ba, od ovih sto su otisli samo dvojica su bila standardna
Otisao Vojo Ubiparip na njegovo mjesto dosao Sulejman Krpic
Otisao Daniel Graovac na njegovo mjesto dosao Milos Bakrac
Ako ode Zaka, Veselinovic moze na njegovo mjesto

Bice jos pojacanja ali po meni najvece pojacanje je ostanak Blagojevica
Joj tebe, šta ti je ba? Jesi ti lobotomac? Ima li petobanke? Ne smiješ tako pisati ako nije legla 8-) .
O čemu ti?
decko_sa_kovaca

#71324 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

campa_xxx wrote:
ganjeta wrote:
campa_xxx wrote:Joj ovih pljuvaca...polako ba, od ovih sto su otisli samo dvojica su bila standardna
Otisao Vojo Ubiparip na njegovo mjesto dosao Sulejman Krpic
Otisao Daniel Graovac na njegovo mjesto dosao Milos Bakrac
Ako ode Zaka, Veselinovic moze na njegovo mjesto

Bice jos pojacanja ali po meni najvece pojacanje je ostanak Blagojevica
Joj tebe, šta ti je ba? Jesi ti lobotomac? Ima li petobanke? Ne smiješ tako pisati ako nije legla 8-) .
O čemu ti?
Nisi u trendu izgleda pa ga nisi shvatio
campa_xxx

#71325 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

decko_sa_kovaca wrote: Nisi u trendu izgleda pa ga nisi shvatio
Nisam shvatio, moguce da je do mene
Post Reply