FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

FreakyStyley

#71226 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

hrasno38 wrote:
za ovog se igraca moze reci da je samo "novi" igrac ali tesko da je pojacanje bar prema dosadasnjoj karijeri :( Doduse Vranjes je dosao kao pojacanje a nije bas pokazao da jeste....
Prema dosadasnjoj karijeri, clan je reprezentacije CG i najbolje odbrane tj. prvaka tamosnje lige, neko je za koga se Rijeka interesovala.

Vranjes je, dok ga Adzem nije potrosio i preforsirao, bio najbolji veznjak lige. Ako ga Krcmarevic bude normalno koristio, opet ce to biti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#71227 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:
hrasno38 wrote:
za ovog se igraca moze reci da je samo "novi" igrac ali tesko da je pojacanje bar prema dosadasnjoj karijeri :( Doduse Vranjes je dosao kao pojacanje a nije bas pokazao da jeste....
Prema dosadasnjoj karijeri, clan je reprezentacije CG i najbolje odbrane tj. prvaka tamosnje lige, neko je za koga se Rijeka interesovala.

Vranjes je, dok ga Adzem nije potrosio i preforsirao, bio najbolji veznjak lige. Ako ga Krcmarevic bude normalno koristio, opet ce to biti.
Iz tvojih usta u bozje usi :D
perfect_guy

#71228 Re: FK Željezničar

Post by perfect_guy »

kakav Miloš, kakvi bakraći
Charuga
Globalni moderator

#71229 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

UnKnownBA

#71230 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Nemamo im šta zamjeriti za ovog Bakrača, momak dolazi sa dobrim referencama i što je najbitnije u formi je, bio standardan, odigrao gotovo sve utakmice. I da bude fula ne može se porediti sa prijašnjim praksama po kojim su dolazili igrači totalno van forme bez ikakvih referenci i sl.

Veselinović je bio odličan u Slobodi one sezone kada su Evropu igrali, kasnije se izgubio. Kroz glavu mi prolazi misao da bi ga sigurno Husref doveo da je kvalitet za ove lige obzirom da ga je trenirao te sezone. U svakom slučaju biće širina na krilnim pozicijama na kojim smo tanki. pogotovo smo tanki sa igračima koji dobro igraju u oba smjera za taj novi sistem (sa trojicom nazad) koji navodno planira Krčmar.
vryzas

#71231 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

vryzas

#71232 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Info iz brijacnice :oops: ...Guso se vraca kao trener golmana u OP. :thumbup:

@charuga pritefteri 3/3 iz moje brijacnice. :izet: :mrgreen:
hrasno38

#71233 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

manijak1

#71234 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

ne valja :D ipak da sačekamo bricino priopćenje :D valjda će biti 3/4 :D .
hrasno38

#71235 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

manijak1 wrote:
ne valja :D ipak da sačekamo bricino priopćenje :D valjda će biti 3/4 :D .
:izet:

http://scsport.ba/poznato-kada-se-zakar ... a-ostanka/
Last edited by hrasno38 on 14/06/2018 20:14, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#71236 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

vryzas wrote:Info iz brijacnice :oops: ...Guso se vraca kao trener golmana u OP. :thumbup:

Gušu računaš kao 3/3 ili ima nešto što nam nisi najavio, a hoćeš da pripišeš brijačnici ... 8-) :D
ganjeta

#71237 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

vryzas wrote:Info iz brijacnice :oops: ...Guso se vraca kao trener golmana u OP. :thumbup:

Hoće li onda zaključavati lopte? Red bi bio :mrgreen:
hrasno38

#71238 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#71239 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

ganjeta wrote:

Hoće li onda zaključavati lopte? Red bi bio :mrgreen:
Neće valjda i od djece :D
UnKnownBA

#71240 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

vryzas wrote:Info iz brijacnice :oops: ...Guso se vraca kao trener golmana u OP. :thumbup: :
Jebo on sebe, tužio klub pred Evropske tekme i licencu one godine ... i sad "sa obrazom" opet došao hljeb da jede. Nisam siguran, možda su to one pare Misketove koje je dao, onih famoznih 7% za koje nas kone meze. Ne bih mu ja dao prilaz Grbavici ni na kilometar, njemu i sličnim.

Govorim zbog tajminga kojeg je izabrao, ne zbog duga. Naravno, svako svoje pare treba da traži ali tražiti onakav tajming da je bio spreman da Želji ugrozi izlazak u Evropu i samim tim prijeko potreban prihod od UEFA-e je bilo baš đonerski. Svi znamo da je klub tada bio u teškoj finansijkoj situaciji, maltene pred stečajem. Ipak je to klub koji mu je dao sve u životu, sve ono što je danas!
Zastozato

#71241 Re: FK Željezničar

Post by Zastozato »

Bajram Serif Mubarek Olsun Zeljovcima koji slave.
vryzas

#71242 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Bajrambarecola :)
vryzas

#71243 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Charuga wrote:

Gušu računaš kao 3/3 ili ima nešto što nam nisi najavio, a hoćeš da pripišeš brijačnici ... 8-) :D
Da da 8) ...imas i najavu za 4/4 :wink: 8) :izet:

Pritefteri :mrgreen:
Kinaski

#71244 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

UnKnownBA wrote:
vryzas wrote:Info iz brijacnice :oops: ...Guso se vraca kao trener golmana u OP. :thumbup: :
Jebo on sebe, tužio klub pred Evropske tekme i licencu one godine ... i sad "sa obrazom" opet došao hljeb da jede. Nisam siguran, možda su to one pare Misketove koje je dao, onih famoznih 7% za koje nas kone meze. Ne bih mu ja dao prilaz Grbavici ni na kilometar, njemu i sličnim.

Govorim zbog tajminga kojeg je izabrao, ne zbog duga. Naravno, svako svoje pare treba da traži ali tražiti onakav tajming da je bio spreman da Želji ugrozi izlazak u Evropu i samim tim prijeko potreban prihod od UEFA-e je bilo baš đonerski. Svi znamo da je klub tada bio u teškoj finansijkoj situaciji, maltene pred stečajem. Ipak je to klub koji mu je dao sve u životu, sve ono što je danas!
sto da ne, trazio covjek ono sto je njegovo, od toga zivi. Tako da ne vidim problem, uradio bih isto.
Veci problem je taj sto je klub sebe doveo u situaciju da duguje pare
salle_eh1986

#71246 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Te tužbe može shvatiti svako kako mu drago.
Kako ja to vidim ? - Radilo je u Želji svakakvih likova koji su ostali dužni i Bogu i narodu što bi se reklo. A para nije da se nije imalo, već jednostavno ljudi su više voljeli sebi nego klubu, i to na štetu kluba. A krili su se iza njega.
Šta ostaje bilo kome, ko ima potraživanja nego da to ako ima osnova, sudski goni. No opet znamo kako kod nas sve funkcioniše, džabe sve presude ako tuženi "nema interes" da se problem riješi. A kad klubovi imaju interes ? - Isključivo kad im visi licenca u zraku pa od dva zla biraju manje.
Tako da i te tužbe ja ne shvatam kao tužbe protiv kluba već protiv tih ljudi koji su u ime kluba a iz ličnih interesa varali koga su mogli.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ŽELJOVCI
UnKnownBA

#71247 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Kinaski wrote:
UnKnownBA wrote:

sto da ne, trazio covjek ono sto je njegovo, od toga zivi. Tako da ne vidim problem, uradio bih isto.
Veci problem je taj sto je klub sebe doveo u situaciju da duguje pare
Griješiš, nije klub doveo sebe u tu situaciju, doveli su ga ljudi. Došli neki novi, pokušavali da isprave krivu drinu, vraćaju tuđe dugove izmšljajući pare i onda se u takvoj teškoj situaciji našli svi oni kojim je Željo dužan. Svi ugledali priliku, vidjeli da klub isplaćuje, pa daj neka i meni isplati ..... došao i Huso i Haso izmeđ uostalog i gušo MRTVI. Nije problem, neka je, samo ja ne bih imao obraz da opet hljeb tražim tu, a on neka živi svoj život. Kada smo već kod toga, mogao je i Amar tada da tuži klub, da mu ugrozi licence, da traži pola miliona ali nije. Zato je Amar AMAR a Gušo gušo ... treba li dalje?
salle_eh1986

#71248 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Smeta i meni što se nameće priča da je klub dužan i da je klub tužen. Ono u suštini i jeste tako, ali zakonski ne možeš tužiti nekog ko je obnašao funkciju u klubu, već samo klub.
Da li bi se Željo mogao i trebao obračunati onda sa tim ljudima koji su u njegovo ime varali druge, bi i koliko sam upućen traže se načini.
Ko god nije radio kod privatnika i ovaj mu ostao dužan, ne zna kakva je to situacija. Tako da što se mene lično tiče, ko god ima potraživanja, ona realna treba da i traži i dobije.
zipoo

#71249 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Veselinovic na treningu
Occasionally

#71250 Re: FK Željezničar

Post by Occasionally »

Počeo trening?
Post Reply