ima jedna cinjenica a to je da je dobar dio sezone Zeljo igrao interesantan fudbal i onda kao da je to neko bukvalno pod prijetnjom oruzjem rekao "e sad vise necete". Mene bi zaista zivo interesovalo misljenje nekog strucnjaka a ne forumasa sta se u stvari desilo. Cinjenica je isto tako da on jednostavno nikako ne moze u kos sa svim ostalim trenerima u Zelji osim Amarom i Odovicem ali iskljucivo radi Evrope. Cinjenica je i da je samo Amar ovako mlatio Sarajevo...doduse i Mulalic ih je dva puta mlatnuomali_milojica wrote:Jedino ako ne mogu naći nikoga drugog, boljeg ili ako više niko neće da dodje kod nas.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70826 Re: FK Željezničar
-
zipoo
#70827 Re: FK Željezničar
!hrasno38 wrote:ima jedna cinjenica a to je da je dobar dio sezone Zeljo igrao interesantan fudbal i onda kao da je to neko bukvalno pod prijetnjom oruzjem rekao "e sad vise necete". Mene bi zaista zivo interesovalo misljenje nekog strucnjaka a ne forumasa sta se u stvari desilo. Cinjenica je isto tako da on jednostavno nikako ne moze u kos sa svim ostalim trenerima u Zelji osim Amarom i Odovicem ali iskljucivo radi Evrope. Cinjenica je i da je samo Amar ovako mlatio Sarajevo...doduse i Mulalic ih je dva puta mlatnuomali_milojica wrote:Jedino ako ne mogu naći nikoga drugog, boljeg ili ako više niko neće da dodje kod nas.Ali i cinjenica je isto tako da je on vjerovatno jedini trener u istoriji Zelje koji je uspio za 4 minuta fasovati tri gola......ne mozes jednostavno Adzema koji je nakon toliko godina donio neki trofej toliko ponizavati (ne mislim na tebe nego generalno) i trpati ga u isti kos sa trenerima koji nisu uzeli aposlutno nista. Isto tako ja sam ubjedjen da je trebalo ostaviti Petrovica i dati mu jos jednu sansu kao sto sad isto tako mislim ako ne mogu doci Amar ili Mesa ili neko jos bolji da je Adzem najbolje rjesenje.
- ultima_palabra
#70828 Re: FK Željezničar
kudrilo wrote:Odlazi Misimoviću, ne može nam Amar biti trener zbog tebe.
-
kudrilo
#70829 Re: FK Željezničar
Odlazi Mehremiću da Amar može na lijevog beka.ultima_palabra wrote:kudrilo wrote:Odlazi Misimoviću, ne može nam Amar biti trener zbog tebe.
Ustvari, odlazi Senade, upravni i nadzorni odbore, odlazi Mirso Šiljak i Mirso Bešlija, odlazi kolega Hadžiću, odlazi Pekiću Erdijane, bježi Fato s treninga, odlazi Dobrača, bježi Belma iz fanshopa, bježi Ramize što terene održavaš, svi smetate Amaru.
Amar će to.
- Charuga
- Globalni moderator
#70831 Re: FK Željezničar
SabLić ...UnKnownBA wrote:Ne znam, Sabljić je morao više ove sezone, skroz je podbacio.Itsoktobealone wrote:A Sabljić iz Širokog?
-
zipoo
#70832 Re: FK Željezničar
Da ovo vidi BHF_manijak pojeo bi se. 
- Kinaski
#70833 Re: FK Željezničar
Pa nije Adzem fasovao tri gola u Mostaru vec igraci, glupo je kriviti trenera za nesto sto se desilo u 4 minute. A ista formacija isto sve, sa kojom smo zabili 3 gola protivniku. Sjetite se zavrsnice prvog djela sezone, adzema su u zvijezde kovali, sad otirac i neznalica. E pa nije nego je istina na pola, jednostavno ja ga ne bih otjerao pod svaku cijenu, osim ako se ne nadje neko mnogo bolje rjesenje
- Charuga
- Globalni moderator
#70834 Re: FK Željezničar
Kriv je što nije reagovao kako treba sa izmjenama. Zebu je uveo na 0:2, a onda i Kajkuta. Šta je mislio sa njima dvojicom, da čuva loptu? Pa Kajkut na Grbavici, za pola sata igre ima 3 kontakta sa loptom. Zašto nije pojačao odbranu sa Kemom?
Nije ista formacija, uveo je dva igrača koja zajedno imaju haman 70 godina.
Nije ista formacija, uveo je dva igrača koja zajedno imaju haman 70 godina.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70835 Re: FK Željezničar
Upravo tako.
Svaka ekipa koja gubi, a ostalo je malo do kraja zna se na sta ide. Na bunarenje. Umjesto da uvede Kemu od 1.90 on uvodi Zebu i Kajkuta koji zajedno imaju 1.90
Svaka ekipa koja gubi, a ostalo je malo do kraja zna se na sta ide. Na bunarenje. Umjesto da uvede Kemu od 1.90 on uvodi Zebu i Kajkuta koji zajedno imaju 1.90
-
vryzas
#70836 Re: FK Željezničar
Adzeme ostani!!!!!!

-
splinter
#70837 Re: FK Željezničar
Nadam se da će se u narednih nekoliko dana okonačati ova sapunica oko novog šefa struke. Meni je na neki način žao Adžema jer kad se sjetim furiozne jeseni, činjenica je da smo u tih par mjeseci istina uz jednu dozu sreće prošetali ligom, pa zadnji meč sa Radnikom i comeback poslije 0:2, jesenja titula, a U-19 ekipa zimuje u Evropi. Baš prilazim Adžemu poslije tekme s Radnikom i čestitam, on nekako normala djeluje. Pa onda proslava godišnjice grupe, čini mi se 13.12. i dernek i ludnica u Face-u.
Jbg svima su tada bila puna usta da nam je to najuspješnija polusezona ikad. Lijepo je biti Željovac tih dana, prelijepo. I onda kao što kaže @ Hrasno raspad sistema al totalni na proljeće. Možda nije fer prema Adžemu da se sad sve svali na njega. Imao je kiskeva strašnih. Nažalost još dobro pamtim njegovu utakmicu protiv Metalurga. Ima on problema sa zatvaranjem utakmice. Nek uči jeboga miš, nek pita pa nije sramota. Ali je i odradio dosta dobrih stvari.
Nadam se da će Želju preuzet neko ko je stručan, kompetentan, ali priie svega i provjeren u trenerskom poslu. A ako to nije moguće realizovati, onda ne bih dovodio kojekave anonimuse i početnike, svakako da prednost onda u tom slučaju dajem Adžemu.
Jbg svima su tada bila puna usta da nam je to najuspješnija polusezona ikad. Lijepo je biti Željovac tih dana, prelijepo. I onda kao što kaže @ Hrasno raspad sistema al totalni na proljeće. Možda nije fer prema Adžemu da se sad sve svali na njega. Imao je kiskeva strašnih. Nažalost još dobro pamtim njegovu utakmicu protiv Metalurga. Ima on problema sa zatvaranjem utakmice. Nek uči jeboga miš, nek pita pa nije sramota. Ali je i odradio dosta dobrih stvari.
Nadam se da će Želju preuzet neko ko je stručan, kompetentan, ali priie svega i provjeren u trenerskom poslu. A ako to nije moguće realizovati, onda ne bih dovodio kojekave anonimuse i početnike, svakako da prednost onda u tom slučaju dajem Adžemu.
-
vryzas
#70838 Re: FK Željezničar
splinter wrote:Nadam se da će se u narednih nekoliko dana okonačati ova sapunica oko novog šefa struke. Meni je na neki način žao Adžema jer kad se sjetim furiozne jeseni, činjenica je da smo u tih par mjeseci istina uz jednu dozu sreće prošetali ligom, pa zadnji meč sa Radnikom i comeback poslije 0:2, jesenja titula, a U-19 ekipa zimuje u Evropi. Baš prilazim Adžemu poslije tekme s Radnikom i čestitam, on nekako normala djeluje. Pa onda proslava godišnjice grupe, čini mi se 13.12. i dernek i ludnica u Face-u.
- Plavo-bijeli
#70839 Re: FK Željezničar
splinter wrote:Nadam se da će se u narednih nekoliko dana okonačati ova sapunica oko novog šefa struke. Meni je na neki način žao Adžema jer kad se sjetim furiozne jeseni, činjenica je da smo u tih par mjeseci istina uz jednu dozu sreće prošetali ligom, pa zadnji meč sa Radnikom i comeback poslije 0:2, jesenja titula, a U-19 ekipa zimuje u Evropi. Baš prilazim Adžemu poslije tekme s Radnikom i čestitam, on nekako normala djeluje. Pa onda proslava godišnjice grupe, čini mi se 13.12. i dernek i ludnica u Face-u.
- ultima_palabra
#70840 Re: FK Željezničar
Pa onda džaba plaćamo trenera, kad su za dobro i loše odgovorni igrači.Kinaski wrote:Pa nije Adzem fasovao tri gola u Mostaru vec igraci, glupo je kriviti trenera za nesto sto se desilo u 4 minute. A ista formacija isto sve, sa kojom smo zabili 3 gola protivniku. Sjetite se zavrsnice prvog djela sezone, adzema su u zvijezde kovali, sad otirac i neznalica. E pa nije nego je istina na pola, jednostavno ja ga ne bih otjerao pod svaku cijenu, osim ako se ne nadje neko mnogo bolje rjesenje
- Šibicar
#70841 Re: FK Željezničar
Ma ima i do igraca ultima,minimum 50/50 je omjer trenutni,jer npr. prosle sezone smo i bez trenera morali uzeti 5 bodova iz 3 utakmice,jednostavno morali,ali kad se dovodi karakterni otpad onda i nezamislivo i nemoguce postane sasvim realna opcija....
-
FreakyStyley
#70842 Re: FK Željezničar
E ne znam...po meni je ove godine 20% do igraca, maksimalno. Adzem je napravio od njih da ne mogu hodati svojim forsiranjem. Da ne spominjem maloumne postavke, zavaljivanje, lose izmjene itd. Prosla godina je nesto drugo.
- Šibicar
#70843 Re: FK Željezničar
Ali eto,treneri se mijenjaju,a mi opet nemamo igre,ma kakve igre,nemamo nista sto podsjeca na igru,i onda na kraju ispadose navijaci najvise krivi sto je u finalu bilo 2 milje ljudi,a i to im je previse sta smo primorani gledati.....
- Kinaski
#70844 Re: FK Željezničar
Evo Zidane je slobodan, sta radi uprava ???
-
FreakyStyley
#70845 Re: FK Željezničar
Evo javlja medijski partner da bi nas Lalatovic mogao preuzeti.
- Šibicar
#70846 Re: FK Željezničar
Ako zna zidati moze,treba nam gradjevinaca trenutno.Kinaski wrote:Evo Zidane je slobodan, sta radi uprava ???
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70847 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:Ako zna zidati moze,treba nam gradjevinaca trenutno.Kinaski wrote:Evo Zidane je slobodan, sta radi uprava ???
Zinedine Zidate
- wewa
#70848 Re: FK Željezničar
ne bude li slus'o, bice Zinedin ZaZidanmali_milojica wrote:Šibicar wrote:Ako zna zidati moze,treba nam gradjevinaca trenutno.Kinaski wrote:Evo Zidane je slobodan, sta radi uprava ???![]()
Zinedine Zidate
- Šibicar
#70849 Re: FK Željezničar
Sve su to jos uvijek stidljive najave,nista konkretno,jer Adzem je aktuelni trener,nije smijenjen,a kako se cini nece ni biti,barem do kraja ramazana,valjda nece ovi u upravi da se ogrijese o covjeka na ramazan.Nigdje nisam procitao ni da raspravljaju o njegovoj smjeni,cak su celni ljudi kluba vise puta isticali da su zadovoljni sezonom,tako da bi najizglednija opcija mogla biti ostanak krpelja na klupi i isisavanje i posljednje kapi krvi ovoj upravi,a i nama navijacima u paketu...FreakyStyley wrote:Evo javlja medijski partner da bi nas Lalatovic mogao preuzeti.
-
FreakyStyley
#70850 Re: FK Željezničar
Po svemu sto sam ja cuo Adzem je bivsi. Mislim da su sanse da ostane minimalne, najmanje moguce. Po meni, bolje i da traze jos koliko god treba, nego da opet useru s izborom sefa struke. Ne mozemo to vise priustiti. Odrijesiti kesu i izmisliti nekoga, na sve nacine ga privoliti da dodje ovdje. Objektivno, sta god ko mislio o ovoj upravi, nije to lagan posao. Evo mene sad da pitas koga bi, ne znam sta bi rekao, koga da se sjetim da je realna opcija i da je dobar...