FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#70726 Re: FK Željezničar
Evo pitam je tebe, što ne ofiraš? I nemoj lagati ovaj narod
.
- ultima_palabra
#70727 Re: FK Željezničar
Zato sto nisam supak 
- ganjeta
#70728 Re: FK Željezničar
Onda nemoj biti ni lažov i licemjer.
Znači ok je pisati sa dva nika, sa jednog trovati raju a sa drugog si kao rega. A vamo šatro prozivaš lika da pišeš sa dva nika, haj da je to istina, nego laž i i onda nisi šupak.
Znači ok je pisati sa dva nika, sa jednog trovati raju a sa drugog si kao rega. A vamo šatro prozivaš lika da pišeš sa dva nika, haj da je to istina, nego laž i i onda nisi šupak.
-
zipoo
#70729 Re: FK Željezničar
Bio si normala, gdje si ograjisao?
- ganjeta
#70730 Re: FK Željezničar
Pa vidi kući su ti ograjisali ako ćemo tako pričati?!
-
FreakyStyley
#70731 Re: FK Željezničar
Sta je ovo Tuborg vs Megamix na temi, navija li iko ovdje za Zelju? 
- ultima_palabra
#70732 Re: FK Željezničar
Naravno da nisam... sto se za tebe tesko moze reci.ganjeta wrote:Onda nemoj biti ni lažov i licemjer.
-
hostapler
#70733 Re: FK Željezničar
Gdje ja to trujem raju?
Što sam rekao da je Dobraca bio na SBF ispred kluba i gdje klub nudi zemlju investitorima. To nije trovanje, nego ljude upozoravam sta se može desiti. Ja bratu ne bih vjerovao da je na mjestu Misimovica. Vagao bi mu svaku riječ i namjeru.
I sad stojim iza svega što sam rekao, nema prodaje zemlje, to mogu qrcu svirati.
Slobodno reci ko se krije iza nickova, svakako ih imam još 3 pored ova dva
Što sam rekao da je Dobraca bio na SBF ispred kluba i gdje klub nudi zemlju investitorima. To nije trovanje, nego ljude upozoravam sta se može desiti. Ja bratu ne bih vjerovao da je na mjestu Misimovica. Vagao bi mu svaku riječ i namjeru.
I sad stojim iza svega što sam rekao, nema prodaje zemlje, to mogu qrcu svirati.
Slobodno reci ko se krije iza nickova, svakako ih imam još 3 pored ova dva
- ganjeta
#70734 Re: FK Željezničar
Nisam ni ja lažov i licemjer što se za tebe ne može reći.ultima_palabra wrote:Naravno da nisam... sto se za tebe tesko moze reci.ganjeta wrote:Onda nemoj biti ni lažov i licemjer.
- ultima_palabra
#70735 Re: FK Željezničar
Jesi advokat lazova i licemjera sto dodje na isto.
-
FreakyStyley
#70736 Re: FK Željezničar
Sta god je klub nudio na SBF nijedan investitor nije mogao skontati, jer je nasima Engleski bio za kurac. Stoga mirno spavajte, prodaje nece biti.
-
zipoo
#70737 Re: FK Željezničar
Ne znam zasto kucu spominjes? Ja tebe pitam. Tebe niko ziv ovdje ne ofira, a ti iz nekog revolta ides bas...mehganjeta wrote:Pa vidi kući su ti ograjisali ako ćemo tako pričati?!
- ganjeta
#70738 Re: FK Željezničar
ultima_palabra wrote:Jesi advokat lazova i licemjera sto dodje na isto.
Šta ima Džazira.
Ipak je gore lagati a pri tome još podržavati licemjere.
-
hostapler
#70739 Re: FK Željezničar
Pa kad su nas pite ovdje opet provalile za bravure sa engleskim profil je ekspresno nestao sa stranice SBF.FreakyStyley wrote:Sta god je klub nudio na SBF nijedan investitor nije mogao skontati, jer je nasima Engleski bio za kurac. Stoga mirno spavajte, prodaje nece biti.
- leškarenje
#70740 Re: FK Željezničar
Haj ba jebo vas to
nije izofiro ime jbt ....a ganjeta je isto ofiro 
-
zipoo
#70741 Re: FK Željezničar
Ko je Tuborg?FreakyStyley wrote:Sta je ovo Tuborg vs Megamix na temi, navija li iko ovdje za Zelju?
-
FreakyStyley
#70742 Re: FK Željezničar
Provalila je nasa raja puno prije Malezijaca, ali nisam upratio da je sklonjeno.hostapler wrote:Pa kad su nas pite ovdje opet provalile za bravure sa engleskim profil je ekspresno nestao sa stranice SBF.FreakyStyley wrote:Sta god je klub nudio na SBF nijedan investitor nije mogao skontati, jer je nasima Engleski bio za kurac. Stoga mirno spavajte, prodaje nece biti.
@Zip zezam se, nego dje god udjes u rovove se ukopali i samo jedni na druge.
- ganjeta
#70743 Re: FK Željezničar
Spominjem jer ti je način komunikacije takav.zipoo wrote:Ne znam zasto kucu spominjes? Ja tebe pitam. Tebe niko ziv ovdje ne ofira, a ti iz nekog revolta ides bas...mehganjeta wrote:Pa vidi kući su ti ograjisali ako ćemo tako pričati?!
Nikakog revolta nemam, vjeruj mi. Viber grupa vam dođe ko sekta neka. I uvjek će reagovati kad je riječ o licemjerju, ovdje na poslu, u životu.
Evo zar nije licemjerje i jadno baš, napisati post sa jednog i onda lajkati sebi post sa drugog. A pri tome prozivati druge navijače Želje da su lobotomci?!
-
hostapler
#70744 Re: FK Željezničar
Možda, nema me na drugim forumima, ovdje je izofirao anamo onaj Raigor, vidio sam profil i engleski na nivou 4 osnovne i sta klub nudi i za koliko para. Nije Dobraca otišao tamo na svoju rukuFreakyStyley wrote:Provalila je nasa raja puno prije Malezijaca, ali nisam upratio da je sklonjeno.hostapler wrote:Pa kad su nas pite ovdje opet provalile za bravure sa engleskim profil je ekspresno nestao sa stranice SBF.FreakyStyley wrote:Sta god je klub nudio na SBF nijedan investitor nije mogao skontati, jer je nasima Engleski bio za kurac. Stoga mirno spavajte, prodaje nece biti.
Sad više ne možeš naći to na stranici SBF
-
FreakyStyley
#70745 Re: FK Željezničar
Ma jasta @hostapler, bilo je i na 1921 i na sport1 forumu.
- ganjeta
#70746 Re: FK Željezničar
Šta sam ba ofiro? Ime ničije i nikad, jedino je mene onaj vaš tod izofiro. Mislim ime i to.leškarenje wrote:Haj ba jebo vas tonije izofiro ime jbt ....a ganjeta je isto ofiro
-
zipoo
#70747 Re: FK Željezničar
ma kakvi rovovi, svi smo realno pisali, iznosili svoje misljenjeFreakyStyley wrote:Provalila je nasa raja puno prije Malezijaca, ali nisam upratio da je sklonjeno.hostapler wrote:Pa kad su nas pite ovdje opet provalile za bravure sa engleskim profil je ekspresno nestao sa stranice SBF.FreakyStyley wrote:Sta god je klub nudio na SBF nijedan investitor nije mogao skontati, jer je nasima Engleski bio za kurac. Stoga mirno spavajte, prodaje nece biti.
i onda ti dodje internet brigada koja hoce da nametne misljenje, normalno da ces zauzeti gard
-
zipoo
#70748 Re: FK Željezničar
Jelde, da ja krenem od tvoje kuce? To bi tebi bilo uredu? Ja nisam od tebe dalje mrdnuo, niti to ikad radim, a ti jesi.ganjeta wrote:Spominjem jer ti je način komunikacije takav.zipoo wrote:Ne znam zasto kucu spominjes? Ja tebe pitam. Tebe niko ziv ovdje ne ofira, a ti iz nekog revolta ides bas...mehganjeta wrote:Pa vidi kući su ti ograjisali ako ćemo tako pričati?!
Nikakog revolta nemam, vjeruj mi. Viber grupa vam dođe ko sekta neka. I uvjek će reagovati kad je riječ o licemjerju, ovdje na poslu, u životu.
Evo zar nije licemjerje i jadno baš, napisati post sa jednog i onda lajkati sebi post sa drugog. A pri tome prozivati druge navijače Želje da su lobotomci?!
Ma imas, utjerujes neku pravdu. Sad si kao neka moralna vertikala. Nidje veze.
- ganjeta
#70749 Re: FK Željezničar
Pa ti kreno prvi mene vrijeđati i ono to je ok, šta očekuješ?