Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"salle_eh1986 wrote:Kad već hoćeš da ispadneš pametan bar vidi kad sam napisao zadnji post. Ne moraš ispadati glup svako malo
» salle_eh1986
7 dana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"salle_eh1986 wrote:Kad već hoćeš da ispadneš pametan bar vidi kad sam napisao zadnji post. Ne moraš ispadati glup svako malo
Bjezi ba,hostapler wrote:I ovako sam te jedva našao pošto tamo nisam član, pa forum ne mogu koristiti u potpunosti i alate za pretragu i sl.
Uglavnom, da skratim, Misimovica ne tjera niko. Za pozitivne stvari koje radi mu se skida kapa. Isto tako mora biti svjestan da se i za negativne stvari mora skrenuti pažnja pa i pozvati na neki vid odgovornosti.
Veoma jednostavno.
jebo majku ja pored ovih banova ispade sa svojim zadnjim od 21 dana ko ratni zlocinac a samo sam spomenuo male mozgoveCharuga wrote:Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"salle_eh1986 wrote:Kad već hoćeš da ispadneš pametan bar vidi kad sam napisao zadnji post. Ne moraš ispadati glup svako malo
» salle_eh1986
7 dana
+1hostapler wrote:Ako će dolaziti Smajic i sl njemu, neka Adzema![]()
Naravno uz nadu da će neko reagovati na bilo kakav način ako kola krenu nizbrdo. Mislim na sportski segment, da ne budem pogrešno shvaćen.vryzas wrote:+1hostapler wrote:Ako će dolaziti Smajic i sl njemu, neka Adzema![]()
hahahahahaahCharuga wrote:@hrasno
Ti si "povratnik u prijestupništvo" i naravno da ćeš dobiti više dana ...![]()
P.S. I salle_eh1986 ako ponovi uskoro ide nova i duža kazna.
vas dvojica se bas potpomazete kao zujo i violina.vryzas wrote:Naravno jer smo sve to vec prosli sa Petrovicem...a uprava vec drugu sezonu pravi istu gresku...al jbg. oni grade stadion, vracaju dugove, dovlace sponzore...njihove greske se ne pikaju.ultima_palabra wrote:Pa jel nas nekoliko trubilo dan-noć da se treba maknuti Adžem dok još imamo šanse za titulom? Nije se to uradilo, ali se zato upire prstom u njega kao krivca za izgubljenu titulu. A vidio je svako nakon Mostara, a najkasnije nakon derbija na Koševu kuda plovi brod.vryzas wrote:
Moze se i tako gledati...najgore od svega sto nam se titula nudila dvije zadnje godine...a nije sve bilo do igraca i trenera.
Petrovicu nisu dali otkaz kada je trebalo, veliki promasaj. Samo kazem, svaka cast za pozitivne procese, fin. konsolidaciji kluba, radovima na infrastrukturi itd. Taj dio je dobar, tj. odlican u odnosu na neka prosla vremena.
Sve ostalo vezano za sportski dio je lose, nije katastrofalno lose, ali dosta lose s obzirom na okolnosti. Broj trenera, igraca, SD-a i sefova u OP dovoljno govori. Lutaju, ne znaju i to je to.
+2vryzas wrote:+1hostapler wrote:Ako će dolaziti Smajic i sl njemu, neka Adzema![]()
Veljaca, stidi se godina... star kenjac, a laze i potvaralakilaka wrote: vas dvojica se bas potpomazete kao zujo i violina.
ako cemo u stilu sbbkbb, mozda ne bi ni osvojili ni kup, a to bi odgovaralo ovima koji pljuju sadasnju upravu. ali uzalud vam trud sviraci. zeljo ide svakim danom naprijed, finansije su ustabiljene ( da li vi pljuvaci donosite pare klubu, malo sutra ), imacemo najbolji teren u regiji a uskoro i stadion. a zlobnici mogu samo da zavide.
Smajic uopste nije kontaktiran. Tako da nosikiriki.Kinaski wrote:+2vryzas wrote:+1hostapler wrote:Ako će dolaziti Smajic i sl njemu, neka Adzema![]()
TMovac wrote:
Smajic uopste nije kontaktiran. Tako da nosikiriki.
Poslije onog pljuska jučer dobro neko nije zijanio u živom blatuvryzas wrote:cuj pljuvaci
![]()
![]()
Izgleda novi/stari trener do kraja sedmice. Radovi oko terena usporili,kisa pravi veliki problem.
Ja se izvinjavam na upadu,halalite.....skoro kontam dje taj likultima_palabra wrote:Veljaca, stidi se godina... star kenjac, a laze i potvaralakilaka wrote: vas dvojica se bas potpomazete kao zujo i violina.
ako cemo u stilu sbbkbb, mozda ne bi ni osvojili ni kup, a to bi odgovaralo ovima koji pljuju sadasnju upravu. ali uzalud vam trud sviraci. zeljo ide svakim danom naprijed, finansije su ustabiljene ( da li vi pljuvaci donosite pare klubu, malo sutra ), imacemo najbolji teren u regiji a uskoro i stadion. a zlobnici mogu samo da zavide.
Hvalaultima_palabra wrote:Ima dva nicka, lakilaka i kakotakonikako.
Lažultima_palabra wrote:Ima dva nicka, lakilaka i kakotakonikako.