Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavo-bijeli wrote:Normalno da može, ali ne može preko noći. Normalno da može, ali ne može kad su prethodnici ove uprave ostavili blokirane račune i stadion u raspadu. Umjesto da plaćamo neke skuplje igrače mi plaćamo 10000km ratu kredita svaki mjesec proteklih par godina i plaćat ćemo narednih 6,7. Da su prethodne uprave radile časno i kvalitetno svoj posao, ova ne bi morala marke uložiti u stadion, riješavala razne dugova prema uposlenicima, bankama itd itd... e pa bi onda dosta lakše bilo doći do titule.
vryzas wrote:Slazem se za bivse uprave, ali se ne slazem da treba puno vremena i da se nije mogla uzeti bar jedna titula u zadnje dvije godine.
Kostica nije trebalo potpisati ako neces stati iza njega kada "klan" digne frku. Petrovica su trebali zaobici u startu. Trener sa onakvom filozofijom fudbala nije za FKŽ. Trebali su ga otjerati prije Krupe i derbija, vjerovatno bi osvojili titulu. Adzema je trebalo nogirati nakon SB.
Kad smo kod skupljih igraca, placamo mi skuplje "igrace", ali su ti igraci vecinom krampe. Treneri, sportski direktori, igraci, svi ko na traci prolaze kroz klub, a sa druge strane ide prica nije nista do nas. Jok eto do mene je...
Ha pa Petrovic je najblizi tituli bio!!! I ne znam da li je i jednu utakmicu izgubio u doigravanju
Sve je Miske rekao sta misli, poprilicno direktno, nije bilo potrebe ni citati izmedju redova. Ocito da u tom sukobu te pare uopste nisu glavni problem. Ne ulazim u to ko je u pravu, niti se stavljam na neciju stranu, samo kazem da je nakon zadnje presice i pticama na grani postalo jasno da Amar i ova uprava nikad nece raditi skupa.
avetinja wrote:Joj, šta nam uradiše od kluba. Podijelili navijače na "Amarovce" i "Misketovce", pljunuše na naše najljepše godine sa optužbama da smo kupovali titule, ubijediše navijače da nije cilj osvajati trofeje, busaju se istokom kojeg su izgradili navijači i donatori. Ako smo kao što kažu porodica, mada mrzim te emocionalne ucjene navijača, zašto onda pljunuše na ono najvrijednije što imamo zbog čega smo i izgradili ime? Zašto Osim konkretno ne može biti trener? Ne poklapaju se ambicije rukovodećeg kadra sa njegovim? Kakve su ambicije koje spriječavaju saradnju? Dođe mi da odem u klub i vratim člansku sve dok se Misimović ne makne od kluba.
Ko kaze da uprava nece......cisto sumnjam u tu pricu samo da bi dosao Osim valja mu prije toga na LEGALAN nacin vratiti 500.000 KM koje je navodno posudio Zelji. U toj prici niti Amar hoce sjesti bez tih 500.000 niti Misimovic hoce da mu isplate bez ikakvih papira na lijepu rijec sto je 100% ispravno.
To je Misimović rekao, da se ne poklapaju njihove i Amarove ambicije. Mene inetesuje koje su to ambicije. Neka mu isplate novac kroz platu trenera.
Da ali se nisi upitao da li Amar zeli tako??? Nekome posudis 500.000 odes iz kluba ili te otjeraju i onda te opet zovu ali ti ne mogu sa sigurnoscu reci da li ces dobiti nazad tih 500.000. To je jarane 4 godine mjesecne plate po 10.000 samo za dug!
Nevjerovatno hrasno kako te Petrovic kupio zvakom o "permanentnoj nemackoj disciplini" kartoteci i slicno, da ga svako malo spominjes. Kakav Petrovic....
Glupi i arogantni Adzem je bolji trener nego sto ce Slavko ikad biti.
hrasno38 wrote:Da ali se nisi upitao da li Amar zeli tako??? Nekome posudis 500.000 odes iz kluba ili te otjeraju i onda te opet zovu ali ti ne mogu sa sigurnoscu reci da li ces dobiti nazad tih 500.000. To je jarane 4 godine mjesecne plate po 10.000 samo za dug!
Neka oizađu iz ormara i kažu da Amar hoće svoje pare, da neće da bude trener dok ga ne isplate i kraj. Kratko i jasno. Sve se ide krivinama i biranjem riječi tako da se nešto kaže, a da se ništa ne kaže. Neka ljudi znaju u čemu je problem. Ako Vranješ i Mehremić mogu imati platu 12/11/10 hiljada maraka, može i Osim 20+. Koliko smo para izgubili na silnim promašajima od igrača mogli smo tri duga otplatiti.
Mene nervira samo kod ove uprave što ne želimo ni da premiramo protivnike naših direktnih konkurenata za titulu. Nešto što rade i najveći klubovi na svijetu. Ako ništa ne bi se Krupa sklanjala Zrinjskom pred sami kraj...
hrasno38 wrote:Ha pa Petrovic je najblizi tituli bio!!! I ne znam da li je i jednu utakmicu izgubio u doigravanju
Derbi na Koševu, na žalost.
Petrovic je permanentno unistio san o tituli sa svojom taktikom. Masivno je branio svoj gol, a u napadu sta Bog da.
Jest i od 10 utakmica dobio 5, 4 odigrao nerjeseno i samo jednu jedinu izgubio....i do zadnjeg kola bio u igri za titulu i osvojio bi je da nisu oni kriminalci svirali Zrinjskom sto su svirali. Zato je i Miske rekao kada bude Zeljo 20% jaci od svih onda ce moci bez problema uzimati titule. Stavr je u tome sto su se navijaci Zelje a posbeno Sarajeva ufurali da su kao toliko bitni da samo oni mogu osvajati titule i da niko drugi ne moze imati serije uspjeha. E karina moja ne zivi se na staroj slavi pogotovo sto je ta stara slava pored titula i zavila klubu crno sa finansijama i nerjesenim racunima. Ja jedino sto zamjeram Zelji je to sto su dozvolili nekom jebenom Beusu da hara ligom i da radi sta hoce.
I opet cu ponoviti ako Zeljo jedino moze sa Osimom uzeti titulu onda jebo i klub i sve.....da budem malo crn....ne daj boze da Amar "nestane" znaci Zeljo vise nikada ne bi uzeo nista!!!!!
To su gluposti. Nije da Zeljo jedino sa Osimom moze uzeti titulu, nego je Osim jedini dobar trener, jedini koji zaista zna, da je vodio Zelju...uz mozda eto izuzetak Ode. Ostalo su bile analfabete. Dok te vode analfabete, a ne poklapas tekme i sudije, nema titule. Kraj price.
Ma ja,Amar kupovao i štelio,učinio nas najtrofejnijim klubom u državi,ali jebiga,ne pika se to,nije uplaćivao doprinose.....Mislim da je isto tako i Ferguson štelio Junajtedu,jer su svi ostali,zbog sopstvene nemoći,tako pričali,da se guraju maksimalno...baš bih volio vidjeti šta navijači Junajteda pričaju o Fergusonu.....e to je taj naš pogani mentalitet,a ne ovaj što hoće titulu.....
Joj @hrasno...jel frajer izgubio skoro pa nemoguce? Jeste! Kraj price...imali smo sve u nasim rukama, isto ko sa Adzemom ove sezone. Pusti ba Zrinjski i penale...mogli su svirati 149 penala u zadnja dva kola samo da smo mi dobili Krupu ili uzeli bod na derbiju.
vryzas wrote:Daj ba @hrasno, pa one sezone bi titulu uzeo i onaj klaun Braco da je bio na klupi.
Nevjerovatno kako potcjenjivacki gledas na Zrinjski....bolan nebio Zrinjski radi ono sto Juventus radi Romi i ostalim konkurentima!!! Ceka samo priliku da im pokupi igrace i uz vec pripremljenu "infrastrukturu" u savezu dero po PL-u! Matere mi ti ko dijete i ne vidis ono sto moja mater od 83 godine vidi! Zrinjski osvaja titule sa igracima Zelje i Sarajeva i bez daljnjeg igraju najbolji fudbal u drzavi jer je Baka ma koliko ga vi podcjenjivali profesor za sve trenere u PL-u. Na kraju krajeva on uopste nije lose vodio ni reprezentaciju. E sad druga je stvar objektivnost navijaca Zelje i misljenje da smo od boga dati i da mi moramo osvajati titule. Moramo kurac....eno gdje je godinama MU??? Nema ih ni na mapi za titulu. Ko i Zeljo zadnji put bili prvaci 2013 a prije toga pet puta za redom. Ja sam davno ovdje napisao da cisti kretenizam bio pustiti Stanica i Bekrica jer Stanic ako je i trazio vecu cifru neka je...on je dijete Zelje i ne vidim zasto bi bilo ko ko je dosao imao vecu od njega a Bekric je bio Maradona za Zebu i ono malo sto je igrao ili je asistirao ili davao golove. E pa eto ako ne valja nama valja Zrinjskom za titulu!!!!
Uvijek je bilo i uvijek će biti simpatizera koji se primaju na te priče kada im se serviraju. Dok je vodio ekipu, i uzimao titule, bilo je onih koji su mu nalazili mane. Znam iz ličnog iskustva, jer sam se prepirao i tada, a i sada. Ne treba da te to nervira, to je neka manja brojka simpatizera.
salle_eh1986 wrote:
Ima li kod tebe išta pozitivno Allaha ti milostivog samilosnog
Ima, Videoton nas pogurao za nosioca
ne znam brate, toliko gorčine u tebi...nije to OK
97 godina postojimo, 90 bez titule...ali sumnjam da je ikad ovolika hampa bila
znalo se biti bliže ispadanju nego europi pa se opet bilo zadovoljno, šuma po stadionu rasla, na betonu jajnike ostavljali
je.bo ovo sad, daj nam to vrijeme
@Hrasno, nemoj tu gubitničku logiku da Zrinjskom titulu donosi HDZ, Beus, sudije i slično. Isto tako su naše komšije govorile kada smo harali ligom. Ljudi jednostavno igraju najbolji fudbal, svidjelo se to nekome ili ne. Ove sezone smo imali niz od šest utakmica bez pobjede, i to baš u Ligi za prvaka, od 31. marta do 19. maja. Sramota je nakon toga reći da je neko drugi kriv osim nas. Prošle sezone, da smo uzeli Krupu, mogli su svirati Thompsona, ali mi bi bili prvaci. U dvije najvažnije utakmice smo odigrali anemično i bez ikakve želje za pobjedom. Sami smo sebi krivi. Isto tako se slažem da je bezveze što samo sa Amarom možemo osvojiti titulu, ali to opet nije razlog da ne bude trener, ali tu ima određenih problema, pa bih tu stao da se ne vrtimo u krug.