Pa nznm evo sve se suzdrzavam da pocnem koristiti izraze slicne vasima, sumnjam da ne bi pao ban odmah ali eto prolazi vam... Kralju ja i ne pisem na onom forumu, a ovdje sam od 2009, samo se potrefilo da su mi zadnji nick banovali 2015

Ali imam oci i logiku i navijam za Zelju a nisam niciji poltron i nemam nikakve interese jer me boli k ko je u klubu, ali vidim da su ovi svemirski brod za one koji su nas karali godinama na svim poljima a sto je najgore varali su klub i zavaljivali ga na svakom koraku, tada to nije smetalo jer su mnogi bili dio tala
Malo ti se i zamantalo od tolikih eura, znaci rekao je da smo izgubili 5 miliona. Prosle sezone da smo bili 1 zaradili bi 540.000 eura a zaradili smo 430.000, ove sezone slicna situacija, igrace smo prodavali, karte i pune stadione smo imali, tv prava haman i nemas (Plzen npr), znaci razlika je nekih 1 milion KM, ali eto doci ce to na kraju i do 105 miliona kako ste krenuli
Radio sarajevo, upravo jer se zna zato i pisem da pisete nebuloze i nevidjene gluposti jer mi smo igrali evropu i prosle i ove sezone