FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#376 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

-LIBERO- wrote:
belissima wrote:Odgovorite barem na jedno pitanje strumfici....

Sta ces odgovor ocekivati od ljudi koji su prvi promjenili FK u NK..od ljudi kojima je na tribini "ponosno" stajao veliki transparent Torcida Sarajevo. Od ljudi koji svrsavaju na purgere,bratime se sa njima..idu na derbije na poljudu sa torcidom...razmjenjuju majice sa likom ratnih zlocinaca ,za majice navijacke grupe TM na Sokocu... obradjuju "tamo daleko" i ponosno je pjevaju na tribini,itd itd...i onda pricaju o moralu :D :D :D

Ko o cemu K*** o moralu :run:
Рекоше малени Мишковићи :-)

Sta cemo sa dresovima Crvene Zvezde na Istoku?
Cape

#377 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cape »

veljaca wrote:Evo da ti odgovorim:
Kao prvo, nijedna navijacka pjesma nije bez neke muzicke podloge - koja je lako pjevljiva i koja se slaze sa tekstom. Uz rijeci ove pjesme - oni koji su je "napravili" najprikladnija je bila ta melodija. ( bez ikakve konotacije u vezi sa tekstom originala ). Pjesmom se zeljelo ( I OCITO POGODILO ) reci da je sjever tamo daleko i da su na njemu ****** sa Kosheva ..... ( Sta vi sa sjevera ocekujete da vama Jug pjeva ljubavne pjesme ???? ).
I naravno, u malom repertoaru muzičkih podloga za najprikladniju je izabrana četnička pjesma :-) Čuj bez ikakvih konotacija sa originalnom pjesmom :lol: Ne mogu da vjerujem šta si napisao! :shock: Pogodilo, pogodilo, kako da ne :-) :mrgreen:
veljaca wrote:Evo da ti odgovorim:
Kao drugo, ne diraj ti nama ziv bio LEGENDU Dzildu. Ja sam dobro na svojoj kozi osjetio sta su pjevali oni koji su drzali grad Sarajevo u opsadi ( ovu pjesmu nikada nisam cuo, a cuo sam mnoge, izmedju ostalih nejcesce: Od topole ....). Ne bavi se ti nasom legendom - ako si MORALISTA vec, bavi se malo Miskovicem & co.
I na kraju: ne znam koliko je pametno pozdravljati svoje ( pitarske ) komsinice preko teme vezano za FK Zeljeznicar. Pozdravljaj ti njih preko bordo radia i putem golubova pismonosa ...
Svi smo mi to dobro osjetili, i baš zbog toga nisam mogao vjerovati svojim očima i ušima. A Džildu sam uzeo za primjer samo da pokažem na šta je njegov Jug spao... ;-) A kad na sjeveru čuješ četničku pjesmu onda ću se ja baviti Miškovicem i co.

I da, ovo zadnje, ja svoje hordaše i pitare zovem braćom, a komšinice su oni s kojim dijelimo ovaj grad... :)
Cape

#378 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cape »

mIRCerka wrote:
Рекоше малени Мишковићи :-)

Sta cemo sa dresovima Crvene Zvezde na Istoku?
Ne piši gluposti molim te, tj. ne pišeš gluposti već svjesno lažeš. Čuj dres CZ... :-)
belissima

#379 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

A sto se tice gospodina Miskovica,covjek je predstavnik najveceg proizvodjaca sportske opreme na svijetu Nike...naravno da ce te dresove nositi nas najveci klub u BiH...FK Sarajevo...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#380 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Miskovic je generalni zastupnik svjetskih brendova adidas,nike,convers..i samo preko njega mozes LEGALNO nositi tu sportsku opremu.

Interesuje me sta ce te pricati i kakve konstrukcije davati kada za slijedecu godinu vi budete u dresovima adidasa :D :D

A za dresove CZ,uslikali nekog djecacica (samo cekam da to postave ponovo) sa dresom CZ i to ispred juga stadiona Kosevo i pricaju kako pitari i horde nose dresove CZ. :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

"odlicna" odbrana na prozivke argumentima o transu Torcide Sarajevo na jugu :dance: :run:
mIRCerka

#381 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

-LIBERO- wrote:Miskovic je generalni zastupnik svjetskih brendova adidas,nike,convers..i samo preko njega mozes LEGALNO nositi tu sportsku opremu.

Interesuje me sta ce te pricati i kakve konstrukcije davati kada za slijedecu godinu vi budete u dresovima adidasa :D :D

A za dresove CZ,uslikali nekog djecacica (samo cekam da to postave ponovo) sa dresom CZ i to ispred juga stadiona Kosevo i pricaju kako pitari i horde nose dresove CZ. :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

"odlicna" odbrana na prozivke argumentima o transu Torcide Sarajevo na jugu :dance: :run:
Ja bila u Beogradu 2003. godine. Narucen mi dres Crvene Zvezde. Ja ga donijela. Bio je na istoku svaki put dok nosilac dresa nije zaglavio zatvora.
Ako ti trebaju njegovi podaci, javi se na pp
mIRCerka

#382 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

-LIBERO- wrote:"odlicna" odbrana na prozivke argumentima o transu Torcide Sarajevo na jugu :dance: :run:
I jos nesto: Torcida Sarajevo i prozivka na nacionalnoj osnovi vise govori o vama nego o onima koji vole Zelju.
brucos7

#383 Re: FK Zeljeznicar

Post by brucos7 »

Ma seljovci sta se palite!? Cinjenica je da ste razmjenjivali dresove na Sokolcu i da ste vjesali na jugu sahovnice. Uh pardon, vi se na palite, vi ste u bojkotu! :D
belissima

#384 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

:lol: :lol: :lol:
mIRCerka

#385 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

brucos7 wrote:Ma seljovci sta se palite!? Cinjenica je da ste razmjenjivali dresove na Sokolcu i da ste vjesali na jugu sahovnice. Uh pardon, vi se na palite, vi ste u bojkotu! :D
Не чујем те баш најбоље :)
LSD

#386 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

mIRCerka wrote:
-LIBERO- wrote:"odlicna" odbrana na prozivke argumentima o transu Torcide Sarajevo na jugu :dance: :run:
I jos nesto: Torcida Sarajevo i prozivka na nacionalnoj osnovi vise govori o vama nego o onima koji vole Zelju.
Ti si meni smješnija (kao i svaki željovac koji reaguje na ove mahalske prozivke) od ovih pitara-provokatora...dovoljno da je nekom pitaru bilo šta padne na pamet,da mu se digne neka stvar i da optuži (prozove) manijake (i to preko foruma :lol: ) za bilo šta šta mu padne na pamet (ustase,cetnici,pjesme,rat,sokolac...ma bilo šta) a ovi odmah se brane argumentima ko Žepa 93...kao da su baš krivi i da moraju polagati racune :shock: ...komedija živa...ne zna se ko je ofirniji.
P.S. po ko zna koji put su ova preseravanja na OVOJ temi,a ne na temi o Sarajevu...valjda ce se nekome nekad upaliti lampice u glavi.
Last edited by LSD on 13/11/2008 13:54, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#387 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

mIRCerka wrote:
-LIBERO- wrote:Miskovic je generalni zastupnik svjetskih brendova adidas,nike,convers..i samo preko njega mozes LEGALNO nositi tu sportsku opremu.

Ja bila u Beogradu 2003. godine. Narucen mi dres Crvene Zvezde. Ja ga donijela. Bio je na istoku svaki put dok nosilac dresa nije zaglavio zatvora.
Ako ti trebaju njegovi podaci, javi se na pp

Ne trebaju mi niciji podatci,vjerujem ti za to sto pricas. Jedan dres ne cini proljece...u stvari lasta,u stvari ...skontala si ,bitna je poenta.
Ne mozes porediti jedan ,pa recicu i tri dresa,sa transparentom dugim 8 metara na udarnoj ogrdi juga grbavice Torcida Sarajevo.

Jel neko nekada vidio transparent Delije Sarajevo,na sjeveru koseva :lol: :lol: ,kada vec tako dosadno prozivate i povezujete sa Delijama.
mIRCerka

#388 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

LSD wrote:
mIRCerka wrote:
Ti si meni smješnija (kao i svaki željovac koji reaguje na ove mahalske prozivke) od ovih pitara-provokatora...dovoljno da je nekom pitaru bilo šta padne na pamet,da mu se digne neka stvar i da optuži (prozove) manijake (i to preko foruma :lol: ) za bilo šta šta mu padne na pamet (ustase,cetnici,pjesme,rat,sokolac...ma bilo šta) a ovi odmah se brane argumentima ko Žepa 93...kao da su baš krivi i da moraju polagati racune :shock: ...komedija živa...ne zna se ko je ofirniji.
Ja razgovaram. Ne ratujem, nisam pod napadom i nemam potrebu da se branim.
I draze mi je pricati o Torcida Sarajevo i Pitari Ljesevo nego o nekim drugim stvarima. Ako ti smeta, mojne citati. Pisovkejk.
mIRCerka

#389 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

-LIBERO- wrote: Jel neko nekada vidio transparent Delije Sarajevo,na sjeveru koseva :lol: :lol: ,kada vec tako dosadno prozivate i povezujete sa Delijama.
Vama je samo vatra sto nas vole i drugi :D

A imali ste vi tih transova prije rata, sto jes jes :D

:sax:
belissima

#390 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

Sta spominjes prijeratno vrijeme :lol: :lol: :lol: ...pa stajali ste s nama na svetom sjeveru,kojeg ismijavate,navijali za FK Sarajevo koje je igralo protiv Dinama,Partizana,Zvezde :lol: :lol: :lol: ...stvarno nema kraja vasim provalama,"djelima".......ali bez zezanja sad...kako mozete toliko skakati sebi u usta?????????????
mIRCerka

#391 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Sta spominjes prijeratno vrijeme :lol: :lol: :lol: ...pa stajali ste s nama na svetom sjeveru,kojeg ismijavate,navijali za FK Sarajevo koje je igralo protiv Dinama,Partizana,Zvezde :lol: :lol: :lol: ...stvarno nema kraja vasim provalama,"djelima".......ali bez zezanja sad...kako mozete toliko skakati sebi u usta?????????????
Kupice ti teta mIRCi novu tastaturu...vidim zaglavi ti na jednoj tipki pocesto...
Peppers

#392 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

1994. - greetings from Saudi Arabia
2002. - bolje treci uz Allaha nego prvi uz vlaha
2007. - bravo Vladane, Marinko, Zdravko itd

Sto ti je reci karakter :D
Meshtar

#393 Re: FK Zeljeznicar

Post by Meshtar »

Sikirate se oko pitara. Pa sutra da nas napadnu mali zeleni, oni bi obukli zelene dresove i rekli da su najstariji, najpoznatiji i najbolji mahalski intergalaktički klub u univerzumu. I da su osvojili 2 intergalaktička kupa samo se nije igralo :D
belissima

#394 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

Pa sto boli toliko...sta ima veze sto ste bili na svetom sjeveru?..sto su vasi osnivaci gledali,ucili,navijali,pjevali kad Sirko digne ruku...makar su naucili od pravih momaka...
LSD

#395 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

belissima wrote:Pa sto boli toliko...sta ima veze sto ste bili na svetom sjeveru?..sto su vasi osnivaci gledali,ucili,navijali,pjevali kad Sirko digne ruku...makar su naucili od pravih momaka...
Kad ces završiti sa tim monolozima, vidim krenulo te opet ...da navratim kad završiš.
mIRCerka

#396 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Pa sto boli toliko...sta ima veze sto ste bili na svetom sjeveru?..sto su vasi osnivaci gledali,ucili,navijali,pjevali kad Sirko digne ruku...makar su naucili od pravih momaka...
:lol: oj isuse, alahu i krishno... Belissima, da mi nije tebe, ne bih se cijeli dan nasmijala uopste danas...
belissima

#397 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

Jao kako ste duhoviti kad skontate koliko smo uvijek ispred vas....
Peppers

#398 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Reci im Belissima, sta su navalili na temu o FK Sarajevo :D
Baltazar_khan

#399 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Peppers wrote:Reci im Belissima, sta su navalili na temu o FK Sarajevo :D
Pravi ste internet navijači, gledate ko gdje piše postove :roll:

Smiješno :lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#400 Re: FK Zeljeznicar

Post by since1921 »

Ta pjesma je stara koliko i HZ pitajte starije medju vama i nama.Pjevacemo je opet nek se zna.A to ako vama bodu oci nasa prijateljstva sa drugim grupama iz okruzenja to vise govori o vama i vasoj ogranicenosti.Mozda smo trebali na melodiju turskog marsa vise bi melodicno bilo

A GDE SU VAM BRACA VULTURESI ILI LESINARI NIJE VALJDA DA JE PRIJATELJSTVO PALO U ZABORAV

FINA GRADSKA RAJA
Post Reply