FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#226 Re: FK Zeljeznicar
strašno...
- odvijac
#227 Re: FK Zeljeznicar
Bice bolje,neko vice,na papiru mrtvo slovo 
-
LongDong
#228 Re: FK Zeljeznicar
Na jugu ništa novoodvijac wrote:Bice bolje,neko vice,na papiru mrtvo slovo
-
LSD
#229 Re: FK Zeljeznicar
Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
Kako se možemo nadati nekom rezultati kad naše balerine doslovno NECE da trce i da se bore?? pa kako??
Bojim se da nas baš ne natrpaju u ovom derbiju jer smo baš preloši...nece ni Cocalic moci igrati,jedini koji nešto vrijedi u odbrani...kad hoce peh,onda ide do kraja.
Pa sa kojim igracima mi možemo uopšte zaprijetiti njihovom golu?? možda Bekric i Rovcanin...nema ko drugi.
Totalni sam pesimista,ali cu otici na utakmicu namjerno iz nekog inata...mazohizam.
Kako se možemo nadati nekom rezultati kad naše balerine doslovno NECE da trce i da se bore?? pa kako??
Bojim se da nas baš ne natrpaju u ovom derbiju jer smo baš preloši...nece ni Cocalic moci igrati,jedini koji nešto vrijedi u odbrani...kad hoce peh,onda ide do kraja.
Pa sa kojim igracima mi možemo uopšte zaprijetiti njihovom golu?? možda Bekric i Rovcanin...nema ko drugi.
Totalni sam pesimista,ali cu otici na utakmicu namjerno iz nekog inata...mazohizam.
-
nikad_izvini
#230 Re: FK Zeljeznicar
Kad ja počnem da prognoziram Željine pobjede, obavezno gubimo.Znači, njanje nas dobijaju
Davidim mogul upehirati
Davidim mogul upehirati
- shana_majka
-
riko-ga
#232 Re: FK Zeljeznicar
Bice gusto bice 0:2 bice 0:2

- JThomas
#233 Re: FK Zeljeznicar
doduše, i komšije su modriču dobile golom u sudijskom, i pružaju daleko od blistavih partija.LSD wrote:Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
mislim da pretjeruješ i neriješeno me ne bi uopšte iznenadilo. sve je to u pet deka, a derbi je uvijek derbi, koliko god to ofucano zvučalo.
zadnje "trpanje" u derbiju se desilo 2001. godine, i mislim da se ni sad neće ponoviti...jer bi za to trebala bar jedna ekipa igrati fudbal.
(e, kad se sjetim...ovo naše jadno takmičenje ni ne stagnira, nego vježba slobodan pad)
- Emir_tm87
#234 Re: FK Zeljeznicar
mislim da pretjerujesLSD wrote:Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
jbg istina je da slabo igramo, ali i sarajevo je smijesna ekipa, nisu nista bolji od nas i zato ocekujem pobjedu u subotu
- edin_Basket
#235 Re: FK Zeljeznicar
slazem se sa kolegom emirom
- Emir_tm87
#236 Re: FK Zeljeznicar
tako je edineedin_Basket wrote:slazem se sa kolegom emirom
- Peppers
#238 Re: FK Zeljeznicar
Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.
-
vjecnobordo
#239 Re: FK Zeljeznicar
Velike li koristiPeppers wrote:Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.
Dobri igrači, nema šta, ali fkt Željo više nema veze s njima. Nikakva korist od njih više.
- Peppers
#240 Re: FK Zeljeznicar
U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.vjecnobordo wrote:Velike li koristiPeppers wrote:Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.![]()
![]()
Dobri igrači, nema šta, ali fkt Željo više nema veze s njima. Nikakva korist od njih više.
-
The 51st State
#241 Re: FK Zeljeznicar
ne budi paprikar pa reci da je isti taj dzeko bio smatran klocom, te da je poljak bio pickica, elem iluzorno je govoriti o skolama fudbala danas, ti igraci su incidenti talenta i predispozicija.U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.
sad fino reci da ti je dokaz oboren
- Peppers
#242 Re: FK Zeljeznicar
Ako je tako, kada cemo docekati jednog incidentnog talenta sa dobrim predispozicijama sa Koseva koji ce napraviti neku karijeru u Evropi? Nasi bivsi igraci Hasagic, Dzeko, Muratovic, Vladavic cine dio okosnice reprezentacije, dok ce to isto uskoro postati i Stilic i Dialiba, a naravno ne treba posminjati da oni redovno nastupaju za svoje klubove u mnogo jacim evropskim ligama. Gdje su to bivse vedete Sarajeva?The 51st State wrote:ne budi paprikar pa reci da je isti taj dzeko bio smatran klocom, te da je poljak bio pickica, elem iluzorno je govoriti o skolama fudbala danas, ti igraci su incidenti talenta i predispozicija.U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.
sad fino reci da ti je dokaz oboren.
-
LongDong
#243 Re: FK Zeljeznicar
Kako gdje su? Eno pod Škorom izgori klupa stabilnog prvoligaša sa Kantride 
-
brucos7
#244 Re: FK Zeljeznicar
Ma ja Hasagic, Vladavic i Muratovic su tipican primjer Zeljine skole 
- dzipalo_junuz
#245 Re: FK Zeljeznicar
Izvini sto ti moram ovo reci ali ti il si glup ili se pravis glup...Poenta posta 51st State-a nije bila ta na koju si ti dao odgovor.Peppers wrote:Ako je tako, kada cemo docekati jednog incidentnog talenta sa dobrim predispozicijama sa Koseva koji ce napraviti neku karijeru u Evropi? Nasi bivsi igraci Hasagic, Dzeko, Muratovic, Vladavic cine dio okosnice reprezentacije, dok ce to isto uskoro postati i Stilic i Dialiba, a naravno ne treba posminjati da oni redovno nastupaju za svoje klubove u mnogo jacim evropskim ligama. Gdje su to bivse vedete Sarajeva?The 51st State wrote:ne budi paprikar pa reci da je isti taj dzeko bio smatran klocom, te da je poljak bio pickica, elem iluzorno je govoriti o skolama fudbala danas, ti igraci su incidenti talenta i predispozicija.U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.
sad fino reci da ti je dokaz oboren.
-
Cape
#246 Re: FK Zeljeznicar
brucos7 wrote:Ma ja Hasagic, Vladavic i Muratovic su tipican primjer Zeljine skole
- Peppers
#247 Re: FK Zeljeznicar
A gdje su se afmirmirali navedeni igraci nego u Zelji? Sta su bili Hasagic, Vladavic i Muratovic prije dolaska u Zelju? Vasom logikom onda ni Veldin Muharemovic nije produkt Sarajeva nego Bubamare
U svakom slucaju mislim da imate pametnijeg posla, pomozite svojim igracima da ne moraju ljude vuci za rukav po gradu da im posude pare
U svakom slucaju mislim da imate pametnijeg posla, pomozite svojim igracima da ne moraju ljude vuci za rukav po gradu da im posude pare
-
elSaik
#248 Re: FK Zeljeznicar
Daka se povrijedio. 
- Baltazar_khan
#249 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Daka se povrijedio.
Jeko Daka
- Peppers
#250 Re: FK Zeljeznicar
Pitaj Alaima, on ga se jos sjeca sa posljednje kup utakmiceBaltazar_khan wrote:elSaik wrote:Daka se povrijedio.
Jeko Daka