FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bato99

#226 Re: FK Zeljeznicar

Post by bato99 »

strašno...
odvijac

#227 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

Bice bolje,neko vice,na papiru mrtvo slovo :-)
LongDong

#228 Re: FK Zeljeznicar

Post by LongDong »

odvijac wrote:Bice bolje,neko vice,na papiru mrtvo slovo :-)
Na jugu ništa novo :-)
LSD

#229 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
Kako se možemo nadati nekom rezultati kad naše balerine doslovno NECE da trce i da se bore?? pa kako??
Bojim se da nas baš ne natrpaju u ovom derbiju jer smo baš preloši...nece ni Cocalic moci igrati,jedini koji nešto vrijedi u odbrani...kad hoce peh,onda ide do kraja.
Pa sa kojim igracima mi možemo uopšte zaprijetiti njihovom golu?? možda Bekric i Rovcanin...nema ko drugi.
Totalni sam pesimista,ali cu otici na utakmicu namjerno iz nekog inata...mazohizam.
nikad_izvini

#230 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Kad ja počnem da prognoziram Željine pobjede, obavezno gubimo.Znači, njanje nas dobijaju :roll:

Davidim mogul upehirati :D
shana_majka

#231 Re: FK Zeljeznicar

Post by shana_majka »

.
Last edited by shana_majka on 11/12/2008 05:03, edited 1 time in total.
riko-ga

#232 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Bice gusto bice 0:2 bice 0:2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#233 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

LSD wrote:Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
Kako se možemo nadati nekom rezultati kad naše balerine doslovno NECE da trce i da se bore?? pa kako??
Bojim se da nas baš ne natrpaju u ovom derbiju jer smo baš preloši...nece ni Cocalic moci igrati,jedini koji nešto vrijedi u odbrani...kad hoce peh,onda ide do kraja.
Pa sa kojim igracima mi možemo uopšte zaprijetiti njihovom golu?? možda Bekric i Rovcanin...nema ko drugi.
Totalni sam pesimista,ali cu otici na utakmicu namjerno iz nekog inata...mazohizam.
doduše, i komšije su modriču dobile golom u sudijskom, i pružaju daleko od blistavih partija.

mislim da pretjeruješ i neriješeno me ne bi uopšte iznenadilo. sve je to u pet deka, a derbi je uvijek derbi, koliko god to ofucano zvučalo.

zadnje "trpanje" u derbiju se desilo 2001. godine, i mislim da se ni sad neće ponoviti...jer bi za to trebala bar jedna ekipa igrati fudbal.

(e, kad se sjetim...ovo naše jadno takmičenje ni ne stagnira, nego vježba slobodan pad)
Emir_tm87

#234 Re: FK Zeljeznicar

Post by Emir_tm87 »

LSD wrote:Ja ne znam na koji nacin mi možemo izvuci makar neriješeno u narednom derbiju...pa jedva pobjeđujemo na svom terenu ekipe poput Orašja,Posušja ili Modrice...nekako jedva 1-0 na guzove...za nas je pobjeda u gostima misaona imenica vec 2 godine,a sa Simom na klupi ta cinjenica dobiva na dodatnoj težini jer sa Simom smo prošle godine (iako smo nekako prošli Sarajevo,a primili smo 4 komada u revašu) ispali iz kupa od Slobode,a tad je u timu imao donekle i atmosferu i dva najjaca igraca lige u Štilicu i Dialibi...samo trenerski diletant,kakav i jest Krunic, je mogao sebi dopustiti onakvu blamažu u kupu.
mislim da pretjerujes
jbg istina je da slabo igramo, ali i sarajevo je smijesna ekipa, nisu nista bolji od nas i zato ocekujem pobjedu u subotu :dance:
edin_Basket

#235 Re: FK Zeljeznicar

Post by edin_Basket »

slazem se sa kolegom emirom
Emir_tm87

#236 Re: FK Zeljeznicar

Post by Emir_tm87 »

edin_Basket wrote:slazem se sa kolegom emirom
tako je edine :thumbup:
edin_Basket

#237 Re: FK Zeljeznicar

Post by edin_Basket »

:wink:
Peppers

#238 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.
vjecnobordo

#239 Re: FK Zeljeznicar

Post by vjecnobordo »

Peppers wrote:Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.
Velike li koristi :lol: :lol:

Dobri igrači, nema šta, ali fkt Željo više nema veze s njima. Nikakva korist od njih više.
Peppers

#240 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

vjecnobordo wrote:
Peppers wrote:Uspjesan dan za bivse Zeljine igrace u evropskim takmicenjima. Semir Stilic strijelac jednog gola za svoj Lech, a Edin Dzeko strijelac dva gola za Wolfsburg protiv Herenvena. Jos jedan dokaz kvalitete Zeljine skole fudbala.
Velike li koristi :lol: :lol:

Dobri igrači, nema šta, ali fkt Željo više nema veze s njima. Nikakva korist od njih više.
U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.
The 51st State

#241 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

U svakom slucaju lijepo je vidjeti da igraci koji su ponikli na Grbavici dobro igraju i tresu mreze u jacim evropskim klubovima i ligama. Kao sto sam rekao, dokaz kvalitete nase skole fudbala.
ne budi paprikar pa reci da je isti taj dzeko bio smatran klocom, te da je poljak bio pickica, elem iluzorno je govoriti o skolama fudbala danas, ti igraci su incidenti talenta i predispozicija.
sad fino reci da ti je dokaz oboren :lol: .
Peppers

#242 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

The 51st State wrote:
ne budi paprikar pa reci da je isti taj dzeko bio smatran klocom, te da je poljak bio pickica, elem iluzorno je govoriti o skolama fudbala danas, ti igraci su incidenti talenta i predispozicija.
Ako je tako, kada cemo docekati jednog incidentnog talenta sa dobrim predispozicijama sa Koseva koji ce napraviti neku karijeru u Evropi? Nasi bivsi igraci Hasagic, Dzeko, Muratovic, Vladavic cine dio okosnice reprezentacije, dok ce to isto uskoro postati i Stilic i Dialiba, a naravno ne treba posminjati da oni redovno nastupaju za svoje klubove u mnogo jacim evropskim ligama. Gdje su to bivse vedete Sarajeva? ;-)
LongDong

#243 Re: FK Zeljeznicar

Post by LongDong »

Kako gdje su? Eno pod Škorom izgori klupa stabilnog prvoligaša sa Kantride :mrgreen:
brucos7

#244 Re: FK Zeljeznicar

Post by brucos7 »

Ma ja Hasagic, Vladavic i Muratovic su tipican primjer Zeljine skole :lol:
dzipalo_junuz

#245 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

Peppers wrote:
The 51st State wrote:
Ako je tako, kada cemo docekati jednog incidentnog talenta sa dobrim predispozicijama sa Koseva koji ce napraviti neku karijeru u Evropi? Nasi bivsi igraci Hasagic, Dzeko, Muratovic, Vladavic cine dio okosnice reprezentacije, dok ce to isto uskoro postati i Stilic i Dialiba, a naravno ne treba posminjati da oni redovno nastupaju za svoje klubove u mnogo jacim evropskim ligama. Gdje su to bivse vedete Sarajeva? ;-)
Izvini sto ti moram ovo reci ali ti il si glup ili se pravis glup...Poenta posta 51st State-a nije bila ta na koju si ti dao odgovor. :-)
Cape

#246 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cape »

brucos7 wrote:Ma ja Hasagic, Vladavic i Muratovic su tipican primjer Zeljine skole :lol:
:mrgreen:
Peppers

#247 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

A gdje su se afmirmirali navedeni igraci nego u Zelji? Sta su bili Hasagic, Vladavic i Muratovic prije dolaska u Zelju? Vasom logikom onda ni Veldin Muharemovic nije produkt Sarajeva nego Bubamare ;-)

U svakom slucaju mislim da imate pametnijeg posla, pomozite svojim igracima da ne moraju ljude vuci za rukav po gradu da im posude pare ;-)
elSaik

#248 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Daka se povrijedio. :(
Baltazar_khan

#249 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

elSaik wrote:Daka se povrijedio. :(

Jeko Daka :oops:
Peppers

#250 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Baltazar_khan wrote:
elSaik wrote:Daka se povrijedio. :(

Jeko Daka :oops:
Pitaj Alaima, on ga se jos sjeca sa posljednje kup utakmice ;-)
Post Reply