FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
slucajan

#151 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

elSaik wrote:
slucajan wrote: a bodovi... ma daaaaaaaj...

imas li jos neki? o plavusama ili drotovima :lol:
:)
;-)
Šibicar

#152 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Kako je lijepo vidjeti dušmane da se slade nakon što im je Željo decenijama zagorčavao živote i nabio komplekse koji se ne mogu izliječiti,pa i oni došli do svojih 5 minuta.... :lol: Uživajte dok možete... :wink:
armin_tz

#153 Re: FK Zeljeznicar

Post by armin_tz »

@sibicar ja sam se samo zafrkavao.. idi dijete, uzmi knjigu
The 51st State

#154 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Šibicar wrote:Kako je lijepo vidjeti dušmane da se slade nakon što im je Željo decenijama zagorčavao živote i nabio komplekse koji se ne mogu izliječiti,pa i oni došli do svojih 5 minuta.... :lol: Uživajte dok možete... :wink:
stoljecima bolan... :-)
elSaik

#155 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

The 51st State wrote:
Šibicar wrote:Kako je lijepo vidjeti dušmane da se slade nakon što im je Željo decenijama zagorčavao živote i nabio komplekse koji se ne mogu izliječiti,pa i oni došli do svojih 5 minuta.... :lol: Uživajte dok možete... :wink:
stoljecima bolan... :-)
Pa dobro, ne postojite baš toliko dugo... ;-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#156 Re: FK Zeljeznicar

Post by Admir_1984 »

Na Grbavici nishta novo :D
Šibicar

#157 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

armin_tz wrote:@sibicar ja sam se samo zafrkavao.. idi dijete, uzmi knjigu
Dobro veliki :-),Da vi se svi samo "zafrkavate" :roll: ,a duboko u sebi bi najviše željeli da ne postojimo i da se raspadnemo,na vašu žalost mi ćemo opstati i izaći ćemo jači iz ove krize kad tad,i onda će opet da vam se svima tresu gaće od spomena VELIKOG Želje.A samim tim koliki smo vam svima trn u oku pokazuju i vaši komentari koji su puni kompleksa i želje da više ne postojimo i gdje god da se nalazimo na tabeli uvijek su vam puna usta Želje,zašto pitam se? :roll: Da vam odgovorim,zato što vas više raduje naš neuspjeh nego sopstveni uspjeh AKA dušmansko-zavidno-kompleksaška posla.... :wink:
elSaik

#158 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Dobro ba, prežvakali smo davno tu temu... :mrgreen:
odvijac

#159 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

Ja ovih bordo bahila,sto ih je proslalo,i oni se nadaju nekoj borbi za vrh:-)
Peppers

#160 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Ne tako davno su navijaci manjeg sarajevskog kluba FK Sarajeva "zamjerili" nama sto nismo bili na utakmici juniora dva sarajevska tima na Kosevu. Sada ja njih pitam isto jer danas niko od njih nije bio prisutan na Grbavici kada su igrali isti protivnici. BTW, ocekivano su pobijedili plavi sa Grbavice. Ovo pitanje postavljam ovdje s obzirom da vise prate ovu temu nego onu o svom klubu.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#161 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Sarajevo-Modrica 14.00h.
Peppers

#162 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

-LIBERO- wrote:Sarajevo-Modrica 14.00h.
Prva utakmica danasnjeg programa, Zeljeznicar - Sarajevo 11:00 sati ;-)
strong69

#163 Re: FK Zeljeznicar

Post by strong69 »

Peppers wrote:Ne tako davno su navijaci manjeg sarajevskog kluba FK Sarajeva
Jesi li ti siguran da je Sarajevo "manji" sarajevski klub? Grdno se varas momce :wink:
armin_tz

#164 Re: FK Zeljeznicar

Post by armin_tz »

Šibicar wrote:
armin_tz wrote:@sibicar ja sam se samo zafrkavao.. idi dijete, uzmi knjigu
Dobro veliki :-),Da vi se svi samo "zafrkavate" :roll: ,a duboko u sebi bi najviše željeli da ne postojimo i da se raspadnemo,na vašu žalost mi ćemo opstati i izaći ćemo jači iz ove krize kad tad,i onda će opet da vam se svima tresu gaće od spomena VELIKOG Želje.A samim tim koliki smo vam svima trn u oku pokazuju i vaši komentari koji su puni kompleksa i želje da više ne postojimo i gdje god da se nalazimo na tabeli uvijek su vam puna usta Želje,zašto pitam se? :roll: Da vam odgovorim,zato što vas više raduje naš neuspjeh nego sopstveni uspjeh AKA dušmansko-zavidno-kompleksaška posla.... :wink:
ma jes', evo sad mi se gace unaprijed trest pocele... jebes newcastle, kad ce na spomen VELIKOG Želje i Arsenal da se us**e u gaće :lol: :lol: :lol:
The 51st State

#165 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Peppers wrote:
Umek 24:00 sati, doduse od ljubitelja i obozavaoca Ljube Alicica ne ocekujem drugacije pitanje.
Šibicar

#166 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

armin_tz wrote:
ma jes', evo sad mi se gace unaprijed trest pocele... jebes newcastle, kad ce na spomen VELIKOG Želje i Arsenal da se us**e u gaće :lol: :lol: :lol:
Ljakse smiri hormone... :wink:
Peppers

#167 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

The 51st State wrote:
Peppers wrote:
Umek 24:00 sati, doduse od ljubitelja i obozavaoca Ljube Alicica ne ocekujem drugacije pitanje.
Pa veliki fanovi Umeka, zasto njega ili nekog slicnog iz njegove branse ne dovedoste na vasu proslavu 20 godina, vec su vas u trans bacali Hanka Paldum, Sarr "A" Roma...
S obzirom da si rekao da su vam koncertne aktivnosti razlog zasto ne bodrite svoje igrace, sada su mi jasnija i desavanja kod vas sa posljednjeg derbija, stedio se glasic, a adrenalin sikljao, blizio se koncert Seke Aleksic.
elSaik

#168 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Dižem uskoro tužbu protiv Slobode zbog nanošenja duševne boli? Hoće li još neko? :mrgreen:
The 51st State

#169 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Pa veliki fanovi Umeka, zasto njega ili nekog slicnog iz njegove branse ne dovedoste na vasu proslavu 20 godina, vec su vas u trans bacali Hanka Paldum, Sarr "A" Roma...
S obzirom da si rekao da su vam koncertne aktivnosti razlog zasto ne bodrite svoje igrace, sada su mi jasnija i desavanja kod vas sa posljednjeg derbija, stedio se glasic, a adrenalin sikljao, blizio se koncert Seke Aleksic.
Dobro, slavicete i vi nekad 20 godina, nemoj se sekirati i spinovati...
Peppers

#170 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

The 51st State wrote:

Dobro, slavicete i vi nekad 20 godina, nemoj se sekirati i spinovati...
Da si ti meni ziv i zdrav, mi svojih 20 godina vec davno proslavili...i to za razliku od vas bez umiljatih tonova narodnjackih hitova kakvi su drmali u Domu mladih za vrijeme vase proslave.
Neelix

#171 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

manijaci su inace fina gradska raja iz predjgradja, ime im sve govori :oops:
elSaik

#172 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Neelix wrote:manijaci su inace fina gradska raja iz predjgradja, ime im sve govori :oops:
:)
Šibicar

#173 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Neelix wrote:manijaci su inace fina gradska raja iz predjgradja, ime im sve govori :oops:
:lol:
Ne postoji ništa gluplje nego kad neko nešto ovako napiše to je očit primjer neandertalnosti :-) ,pa dečko uzmi i broji koga ima više u gradu mislim da ćeš se malo razočarati... :thumbup:
Neelix

#174 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

ukljucujem li u brojanje fojnicu, kiseljak i semizovac? :oops:
The 51st State

#175 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Šibicar wrote:
:lol:
Ne postoji ništa gluplje nego kad neko nešto ovako napiše to je očit primjer neandertalnosti :-) ,pa dečko uzmi i broji koga ima više u gradu mislim da ćeš se malo razočarati... :thumbup:
posebno na potezu carsija - marindvor, a to o vasih 20 godina nekom drugom, bajke arsena novalije lose kotiraju...jeli ono dilberi bjese prvo zvanicno ime canijaka?
Post Reply