FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The 51st State

#10426 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

ne iznenadjuju me reakcije Pitara, sta ocekivati od ljudi ciji je klupski psiholog bio Radovan Karadzic...
mogo bi malo manje fekalisati..., velika slova dovoljno govore, ti kao pametan jeli?
Last edited by The 51st State on 14/07/2010 00:20, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10427 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Image
androJId

#10428 Re: FK Zeljeznicar

Post by androJId »

perke wrote:to su ti pitari... FGR

ma daaaj kumeee Image :D

jedi se jediiiiiiiiiiii :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#10429 Re: FK Zeljeznicar

Post by 1946 »

LSD wrote:Predivan primjerak FGR-a...pravi muzejski 8-)

Ismoooooo reci im još nešto
Rookie

#10430 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rookie »

F.G.R. wrote: Vidi se to po igrama u Evropi pasha, mi 8 utakmica odigramo a vi sve to skrsite u 38 minuta...
Pa i mi smo nekad igrali 8 utakmica(prije rata da ne spominjem nizove, previše bi bila očita razlika između Želje i Sarajeva), od kojih 6 u Ligi Šampiona... A i vi ste se isto tako znali kršiti protiv Bešiktaša, Basela, Smedereva...
Max Bunker

#10431 Re: FK Zeljeznicar

Post by Max Bunker »

Navijam za Sarajevo. Da su moje simpatije bile veceras na vasoj strani...jesu ( jgb., navijam ja za Sarajevo, ali je ipak globalno jace i vece od lokalnog pa tako i cinjenica da dolazite iz mog grada i da ga predstavljate i da neki moji jarani navijaju za vas, cini svoje pa tako i da sam vas i veceras a da cu i u srijedu simpatisati, sto ne znaci i navijati jer ne mogu navijati ). Da ce mi ovaj vas veceras poraz biti materijal za zajebavanje jarana koji su na krivoj strani :D :P ...hoce ( to je opet ono lokalno ).
Gledao sam utakmicu. Sve mi je jasno...i da je Hapoel jak i da ima vise para i bolje igrace i bolje odradjene pripreme, sve mi je jasno. Ipak, ne mogu da shvatim onakvo nezalaganje vasih igraca...pogledao sam golove dva puta i sve mi se nekako vise i vise cini, da su vam neki igraci namjerno veceras lose odigrali. Prosto, onakvo ne zalaganje, onakve greske, pa ni onakvi golovi, ne smiju se desavati u ekipi koju cine profesionalci, koji su vec godinu i vise ( jeste vam min. 80 % ) zajedno...imam osjecaj, ponavljam to, da su neki namjerno veceras lose odigrali i da ce vam naredni dani biti izuzetno burni ( da vam se desilo ono, sto se nama desilo protiv Basela a to je da su igraci, pojedini, prodali utakmicu ).
Last edited by Max Bunker on 14/07/2010 00:22, edited 1 time in total.
Obuca9

#10432 Re: FK Zeljeznicar

Post by Obuca9 »

Joey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6#p3567396

Prava se osoba našla za kritikovanje.

Ne kontam samo što ti smeta ako se neko zajebaje na račun večerašnje petice, kad se ti prije par mjeseci zajebaješ na račun šestice od prije 3 godine?
salle_eh1986

#10433 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Last edited by salle_eh1986 on 14/07/2010 00:25, edited 1 time in total.
Chisum

#10434 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chisum »

Ali da ljudi 90 minuta centra nisu uspjeli preci... E to, to mene boli... kurac.
Last edited by Chisum on 14/07/2010 00:25, edited 1 time in total.
stochar

#10435 Re: FK Zeljeznicar

Post by stochar »

The 51st State wrote:
ne iznenadjuju me reakcije Pitara, sta ocekivati od ljudi ciji je klupski psiholog bio Radovan Karadzic...
mogo bi malo manje fekalisati..., velika slova dovoljno govore, ti kao pametan jeli?
Uzmes rijecnik i pogledas pod 'P', ima vama jedna nepoznata rijec - pravopis. Ali zato ste u psihologiji glavni, posebno u kompleksu nize vrijednosti koji sam u prethodnim postovima lijepo definirao i koji opisuje vase likovanje na ovoj temi. Evo jos jedna teza u prilog tomu:

"uzmimo za primjer osobu sa shemom odbojnosti. Sram i poniženje su emocije koje dominiraju u njenom umu. Objedinjeno, takvi osjećaji se mogu nazvati kompleks niže vrijednosti. U želji da se oslobodi tog kompleksa, takve osobe će neprestano tražiti potvrdu od okoline. Iskoristiće svaku priliku da dokažu da su bolji od drugih. U karijeri će uvijek težiti da se izdignu iznad drugih. Javno priznanje i nagrade su glavna motivacija koja ih pokreće. Na površini takve osobe mogu zračiti samouvjerenošću i sigurnošću. Međetim, ispod takvog manipulativnog okvira leže osjećaji srama i poniženja."

Mislim, nakon toliko srama i ponizenja koje ste dozivjeli, prirodno je da preko neuspjeha najveceg rivala koji vas vise zaokuplja nego tim za koji navodno navijate trazite neku dozu satisfakcije (pogledaj u rijecniku pod 'S')
Šibicar

#10436 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Mislim da će sutra na ovom pdf-u faliti jedno 10-ak strana,budalaština.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10437 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

hz__semir wrote:...večerašnje petice...

Image
Baltazar_khan

#10438 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

prejak je ovaj ris
The 51st State

#10439 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

Uzmes rijecnik i pogledas pod 'P', ima vama jedna nepoznata rijec - pravopis. Ali zato ste u psihologiji glavni, posebno u kompleksu nize vrijednosti koji sam u prethodnim postovima lijepo definirao i koji opisuje vase likovanje na ovoj temi. Evo jos jedna teza u prilog tomu:

"uzmimo za primjer osobu sa shemom odbojnosti. Sram i poniženje su emocije koje dominiraju u njenom umu. Objedinjeno, takvi osjećaji se mogu nazvati kompleks niže vrijednosti. U želji da se oslobodi tog kompleksa, takve osobe će neprestano tražiti potvrdu od okoline. Iskoristiće svaku priliku da dokažu da su bolji od drugih. U karijeri će uvijek težiti da se izdignu iznad drugih. Javno priznanje i nagrade su glavna motivacija koja ih pokreće. Na površini takve osobe mogu zračiti samouvjerenošću i sigurnošću. Međetim, ispod takvog manipulativnog okvira leže osjećaji srama i poniženja."

Mislim, nakon toliko srama i ponizenja koje ste dozivjeli, prirodno je da preko neuspjeha najveceg rivala koji vas vise zaokuplja nego tim za koji navodno navijate trazite neku dozu satisfakcije (pogledaj u rijecniku pod 'S')
puno seres, pravopis ne odredjuje stavljanje pitara i radovana karadzica u istu ravan, sto si ti probo sa nespretnom kombinacijom pocetnih slova. lol, ti definiro, pa vise si ti materijala za proucavanje psihologije dao nego svi ostali koje si kao pokuso prosuti sa citatima...
Last edited by The 51st State on 14/07/2010 00:28, edited 1 time in total.
androJId

#10440 Re: FK Zeljeznicar

Post by androJId »

Drage moje komsije :D
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam :lol:
Iskreno, uvijek nam ovako bilo, zajebancije na obadvije strane bez tuca i sl. gluposti jer to je i draz svega.
u pamet!
mosa rajvosa
stochar

#10441 Re: FK Zeljeznicar

Post by stochar »

Baltazar_khan wrote:prejak je ovaj ris
ne rise
Gde si sad cica maco

#10442 Re: FK Zeljeznicar

Post by Gde si sad cica maco »

stochar wrote:
The 51st State wrote:

dalje neću ni da čitam :mrgreen: :thumbup:
Chisum

#10443 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chisum »

Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez jednog-jedinog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
Last edited by Chisum on 14/07/2010 00:30, edited 1 time in total.
LSD

#10444 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Citajte šta vam stochar piše i razmislite o svemu...ovo je jako poucno štivo :thumbup:
Šibicar

#10445 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Chisum wrote:Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez i jednog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
:lol: :thumbup: Ovo je bila dobra zajebancija.
salle_eh1986

#10446 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

androJId wrote:Drage moje komsije :D
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam :lol:
Iskreno, uvijek nam ovako bilo, zajebancije na obadvije strane bez tuca i sl. gluposti jer to je i draz svega.
u pamet!
najpametnija izjava večeras
malo je ko mogao očekivati da neće biti ovoga, i nek bude, i treba jer smo to zaslužili ;)
al ovo treba da nam bude škola da znamo za ubuduće šta nas čeka kad se obrukamo ovako :D
The 51st State

#10447 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

LSD wrote:Citajte šta vam stochar piše i razmislite o svemu...ovo je jako poucno štivo :thumbup:
znaci i kod tebe paralela pitari-karadzic, prigodno nema sta.
Šibicar

#10448 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

salle_eh1986 wrote:
androJId wrote:Drage moje komsije :D
u pamet!
najpametnija izjava večeras
malo je ko mogao očekivati da neće biti ovoga, i nek bude, i treba jer smo to zaslužili ;)
al ovo treba da nam bude škola da znamo za ubuduće šta nas čeka kad se obrukamo ovako :D
Ma jebo forum,tu se uvijek očekuje svega,ali kako ću sutra na pos'o. :(
Imamopobjednika

#10449 Re: FK Zeljeznicar

Post by Imamopobjednika »

Chisum wrote:Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez jednog-jedinog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
Ovo je vec izivljavanje nad mazlumom.. :D
Neelix

#10450 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

dalje neću ni da čitam :mrgreen: :thumbup:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: Šuk večeri :D :D
Post Reply