mogo bi malo manje fekalisati..., velika slova dovoljno govore, ti kao pametan jeli?ne iznenadjuju me reakcije Pitara, sta ocekivati od ljudi ciji je klupski psiholog bio Radovan Karadzic...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#10426 Re: FK Zeljeznicar
Last edited by The 51st State on 14/07/2010 00:20, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
androJId
#10428 Re: FK Zeljeznicar
ma daaaj kumeeeperke wrote:to su ti pitari... FGR
jedi se jediiiiiiiiiiii
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10429 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:Predivan primjerak FGR-a...pravi muzejski![]()
Ismoooooo reci im još nešto
-
Rookie
#10430 Re: FK Zeljeznicar
Pa i mi smo nekad igrali 8 utakmica(prije rata da ne spominjem nizove, previše bi bila očita razlika između Želje i Sarajeva), od kojih 6 u Ligi Šampiona... A i vi ste se isto tako znali kršiti protiv Bešiktaša, Basela, Smedereva...F.G.R. wrote: Vidi se to po igrama u Evropi pasha, mi 8 utakmica odigramo a vi sve to skrsite u 38 minuta...
-
Max Bunker
#10431 Re: FK Zeljeznicar
Navijam za Sarajevo. Da su moje simpatije bile veceras na vasoj strani...jesu ( jgb., navijam ja za Sarajevo, ali je ipak globalno jace i vece od lokalnog pa tako i cinjenica da dolazite iz mog grada i da ga predstavljate i da neki moji jarani navijaju za vas, cini svoje pa tako i da sam vas i veceras a da cu i u srijedu simpatisati, sto ne znaci i navijati jer ne mogu navijati ). Da ce mi ovaj vas veceras poraz biti materijal za zajebavanje jarana koji su na krivoj strani
...hoce ( to je opet ono lokalno ).
Gledao sam utakmicu. Sve mi je jasno...i da je Hapoel jak i da ima vise para i bolje igrace i bolje odradjene pripreme, sve mi je jasno. Ipak, ne mogu da shvatim onakvo nezalaganje vasih igraca...pogledao sam golove dva puta i sve mi se nekako vise i vise cini, da su vam neki igraci namjerno veceras lose odigrali. Prosto, onakvo ne zalaganje, onakve greske, pa ni onakvi golovi, ne smiju se desavati u ekipi koju cine profesionalci, koji su vec godinu i vise ( jeste vam min. 80 % ) zajedno...imam osjecaj, ponavljam to, da su neki namjerno veceras lose odigrali i da ce vam naredni dani biti izuzetno burni ( da vam se desilo ono, sto se nama desilo protiv Basela a to je da su igraci, pojedini, prodali utakmicu ).
Gledao sam utakmicu. Sve mi je jasno...i da je Hapoel jak i da ima vise para i bolje igrace i bolje odradjene pripreme, sve mi je jasno. Ipak, ne mogu da shvatim onakvo nezalaganje vasih igraca...pogledao sam golove dva puta i sve mi se nekako vise i vise cini, da su vam neki igraci namjerno veceras lose odigrali. Prosto, onakvo ne zalaganje, onakve greske, pa ni onakvi golovi, ne smiju se desavati u ekipi koju cine profesionalci, koji su vec godinu i vise ( jeste vam min. 80 % ) zajedno...imam osjecaj, ponavljam to, da su neki namjerno veceras lose odigrali i da ce vam naredni dani biti izuzetno burni ( da vam se desilo ono, sto se nama desilo protiv Basela a to je da su igraci, pojedini, prodali utakmicu ).
Last edited by Max Bunker on 14/07/2010 00:22, edited 1 time in total.
- Obuca9
#10432 Re: FK Zeljeznicar
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6#p3567396Joey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
Prava se osoba našla za kritikovanje.
Ne kontam samo što ti smeta ako se neko zajebaje na račun večerašnje petice, kad se ti prije par mjeseci zajebaješ na račun šestice od prije 3 godine?
-
salle_eh1986
#10433 Re: FK Zeljeznicar
za sve one koji brzo zaboravljaju 
http://img180.imageshack.us/i/22712998.jpg/
http://img693.imageshack.us/i/91529436.png/
http://img180.imageshack.us/i/22712998.jpg/
http://img693.imageshack.us/i/91529436.png/
Last edited by salle_eh1986 on 14/07/2010 00:25, edited 1 time in total.
- Chisum
#10434 Re: FK Zeljeznicar
Ali da ljudi 90 minuta centra nisu uspjeli preci... E to, to mene boli... kurac.
Last edited by Chisum on 14/07/2010 00:25, edited 1 time in total.
- stochar
#10435 Re: FK Zeljeznicar
Uzmes rijecnik i pogledas pod 'P', ima vama jedna nepoznata rijec - pravopis. Ali zato ste u psihologiji glavni, posebno u kompleksu nize vrijednosti koji sam u prethodnim postovima lijepo definirao i koji opisuje vase likovanje na ovoj temi. Evo jos jedna teza u prilog tomu:The 51st State wrote:mogo bi malo manje fekalisati..., velika slova dovoljno govore, ti kao pametan jeli?ne iznenadjuju me reakcije Pitara, sta ocekivati od ljudi ciji je klupski psiholog bio Radovan Karadzic...
"uzmimo za primjer osobu sa shemom odbojnosti. Sram i poniženje su emocije koje dominiraju u njenom umu. Objedinjeno, takvi osjećaji se mogu nazvati kompleks niže vrijednosti. U želji da se oslobodi tog kompleksa, takve osobe će neprestano tražiti potvrdu od okoline. Iskoristiće svaku priliku da dokažu da su bolji od drugih. U karijeri će uvijek težiti da se izdignu iznad drugih. Javno priznanje i nagrade su glavna motivacija koja ih pokreće. Na površini takve osobe mogu zračiti samouvjerenošću i sigurnošću. Međetim, ispod takvog manipulativnog okvira leže osjećaji srama i poniženja."
Mislim, nakon toliko srama i ponizenja koje ste dozivjeli, prirodno je da preko neuspjeha najveceg rivala koji vas vise zaokuplja nego tim za koji navodno navijate trazite neku dozu satisfakcije (pogledaj u rijecniku pod 'S')
- Šibicar
#10436 Re: FK Zeljeznicar
Mislim da će sutra na ovom pdf-u faliti jedno 10-ak strana,budalaština.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Baltazar_khan
#10438 Re: FK Zeljeznicar
prejak je ovaj ris
-
The 51st State
#10439 Re: FK Zeljeznicar
puno seres, pravopis ne odredjuje stavljanje pitara i radovana karadzica u istu ravan, sto si ti probo sa nespretnom kombinacijom pocetnih slova. lol, ti definiro, pa vise si ti materijala za proucavanje psihologije dao nego svi ostali koje si kao pokuso prosuti sa citatima...Uzmes rijecnik i pogledas pod 'P', ima vama jedna nepoznata rijec - pravopis. Ali zato ste u psihologiji glavni, posebno u kompleksu nize vrijednosti koji sam u prethodnim postovima lijepo definirao i koji opisuje vase likovanje na ovoj temi. Evo jos jedna teza u prilog tomu:
"uzmimo za primjer osobu sa shemom odbojnosti. Sram i poniženje su emocije koje dominiraju u njenom umu. Objedinjeno, takvi osjećaji se mogu nazvati kompleks niže vrijednosti. U želji da se oslobodi tog kompleksa, takve osobe će neprestano tražiti potvrdu od okoline. Iskoristiće svaku priliku da dokažu da su bolji od drugih. U karijeri će uvijek težiti da se izdignu iznad drugih. Javno priznanje i nagrade su glavna motivacija koja ih pokreće. Na površini takve osobe mogu zračiti samouvjerenošću i sigurnošću. Međetim, ispod takvog manipulativnog okvira leže osjećaji srama i poniženja."
Mislim, nakon toliko srama i ponizenja koje ste dozivjeli, prirodno je da preko neuspjeha najveceg rivala koji vas vise zaokuplja nego tim za koji navodno navijate trazite neku dozu satisfakcije (pogledaj u rijecniku pod 'S')
Last edited by The 51st State on 14/07/2010 00:28, edited 1 time in total.
-
androJId
#10440 Re: FK Zeljeznicar
Drage moje komsije 
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam
Iskreno, uvijek nam ovako bilo, zajebancije na obadvije strane bez tuca i sl. gluposti jer to je i draz svega.
u pamet!
mosa rajvosa
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam
Iskreno, uvijek nam ovako bilo, zajebancije na obadvije strane bez tuca i sl. gluposti jer to je i draz svega.
u pamet!
mosa rajvosa
- stochar
#10441 Re: FK Zeljeznicar
ne riseBaltazar_khan wrote:prejak je ovaj ris
- Gde si sad cica maco
#10442 Re: FK Zeljeznicar
dalje neću ni da čitamstochar wrote:Uzmes rijecnik i pogledas pod 'P', ima vama jedna nepoznata rijec - pravopis. Ali zato ste u psihologiji glavni, posebno u kompleksu nize vrijednosti koji sam u prethodnim postovima lijepo definirao i koji opisuje vase likovanje na ovoj temi. Evo jos jedna teza u prilog tomu:The 51st State wrote:mogo bi malo manje fekalisati..., velika slova dovoljno govore, ti kao pametan jeli?ne iznenadjuju me reakcije Pitara, sta ocekivati od ljudi ciji je klupski psiholog bio Radovan Karadzic...
- Chisum
#10443 Re: FK Zeljeznicar
Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez jednog-jedinog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
Last edited by Chisum on 14/07/2010 00:30, edited 1 time in total.
-
LSD
#10444 Re: FK Zeljeznicar
Citajte šta vam stochar piše i razmislite o svemu...ovo je jako poucno štivo 
- Šibicar
#10445 Re: FK Zeljeznicar
Chisum wrote:Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez i jednog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
-
salle_eh1986
#10446 Re: FK Zeljeznicar
najpametnija izjava večerasandroJId wrote:Drage moje komsije
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam![]()
u pamet!
malo je ko mogao očekivati da neće biti ovoga, i nek bude, i treba jer smo to zaslužili
al ovo treba da nam bude škola da znamo za ubuduće šta nas čeka kad se obrukamo ovako
-
The 51st State
#10447 Re: FK Zeljeznicar
znaci i kod tebe paralela pitari-karadzic, prigodno nema sta.LSD wrote:Citajte šta vam stochar piše i razmislite o svemu...ovo je jako poucno štivo
- Šibicar
#10448 Re: FK Zeljeznicar
Ma jebo forum,tu se uvijek očekuje svega,ali kako ću sutra na pos'o.salle_eh1986 wrote:najpametnija izjava večerasandroJId wrote:Drage moje komsije
Nadam se da mi necete puno zamjeriti na ovom zezanju ali i sami znate kakav je to gust. Odoh ja laganice, nisam jos dotakao dno zivota kao vi ali pri kraju sam![]()
u pamet!
malo je ko mogao očekivati da neće biti ovoga, i nek bude, i treba jer smo to zaslužili
al ovo treba da nam bude škola da znamo za ubuduće šta nas čeka kad se obrukamo ovako
- Imamopobjednika
#10449 Re: FK Zeljeznicar
Ovo je vec izivljavanje nad mazlumom..Chisum wrote:Da ne bi Beslija onako iskusan, zavrsili bi s Evropom bez jednog-jedinog postignutog gola... ali, ne moze sve da pociva na jednom igracu.
- Neelix
#10450 Re: FK Zeljeznicar
dalje neću ni da čitam