FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bosanski

#10276 Re: FK Zeljeznicar

Post by bosanski »

Treba tražit pod hitno od uefe da želji odobri postavljanje klupa na terenu. Ne može normalan insan prestojat 90 minuta.
stochar

#10277 Re: FK Zeljeznicar

Post by stochar »

jeza u ledja wrote:
palermo wrote:Ovo je zaista bio jad i čemer. I znam da će sad biti komentara u stilu, evo kakva nam je liga i slično. Liga nam je stvarno u kurcu, ali opet su iz te lige prošle godine i Sarajevo i Slavija i Široki odigrali korektno i više nego pristojno. Ovo je do željinih igrača i Osima, i mislim da su ako ništa barem zaslužili da ih dočeka zvižduk na grbavici. Svaka priča o tome kako je to realni odnos snaga i kako pravi navijači uvijek ostaju uz tim je šuplja i deplasirana. Pravi navijači znaju kad je vrijeme da se zviždi i psuje.
.
Tacno tako. Ovo je sve do psihicke i fizicke spreme.

I da igras protiv Newcastla 5-0 je previse, tako da prica 'Hapoel je jak' ne pije vode.
rek'o sam ranije na temi: Hapoel je igr'o k'o bolje raspolozen Zrinjski ili Borac, a Željo k'o lose raspolozen NK Hrid bez pet standardnih igraca.

a, moram ponoviti koliko mi je jadno ovo pitarsko kompleksasko nasladjivanje porazom, i ubjedjivanje da je bolje izgubiti 6:0 nego 5:0. kad cemo shvatiti da smo svi u istim govnima, da smo godinama na dnu, i da izgubiti u trecem pretkolu nije uspjeh, nego veliki neuspjeh!

dok god se budemo radovali porazima drugih, i dok poraze budemo slavili kao pobjede, bicemo samo dno, ne samo fudbala nego svega! FUJ!
Van Halen

#10278 Re: FK Zeljeznicar

Post by Van Halen »

Željo je fizički potpuno nespremna ekipa. Realno je bilo još dva gola u drugom poluvremenu.
BSn

#10279 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Da je Seha bio golman-igrac mozda bi nesto i napravili, ovako...

Jedina greska Osima je sto je doveo Lazara, al' ljudski je grijesiti. Ove cemo komplekse aBd izlijeciti u domacem prvenstvu. :)

zabrinjavajuce je sto su ih Izraelci uzimali na trku - optrci dva puta oko njega, pa uzme loptu, al' nije to nista sto nece nocni krugovi u Dolini izlijeciti. 8-)
palermo

#10280 Re: FK Zeljeznicar

Post by palermo »

elSaik wrote: Ubjedljiv poraz sam očekivao, ali 5:0 je baš previše. Ne sviđa mi se uopšte pristup igri i trčkaranje po terenu, i za to opravdanja jednostavno nema.
.
Nije 5:0 ništa strašno, Njemačka je razgulila Argentinu 4:0 pa opet niko ne misli da je Argentina jad i čemer. Strašan je utisak koji je Željo ostavio, i zaista je stochar u pravu, kao de je igrala mostarska lokomotiva (šta ću kad ja ne znam koliko je jak taj Hrid :D ) i to nakon što su cijelu noć bili na svadbi.
Stvarno, ali stvarno, gledao sam mnoge timove ,i dobre i loše, ali ovakvu nemoć, ovakav amaterizam odavno nisam vidio.
I ozbiljno sad pitam, jeste vi sigurni da oni nisu nešto sabotirali, ovo je toliko loše bilo, da mi i ta misao nije strana
Last edited by palermo on 13/07/2010 22:30, edited 1 time in total.
Dialer

#10281 Re: FK Zeljeznicar

Post by Dialer »

Šibicar wrote:
Kako se brzo zaboravlja Basel,niste tad ni prišli golu,i ništa bolje niste igrali od nas večeras,mogli su vam ljudi dati 10 golova da su htjeli,kako se brzo zaboravlja Bešiktaš,najveći poslijeratni domaći poraz nekog kluba u Sarajevu ;-) Zaboravljate vaše bruke,a zaboravljate i naše dostojno predstavljanje grada i Države ;-) Ali je važno da se večeras imate pravo nasladjivati i podjebavati nas,u tome ste prvaci svijeta. :thumbup:
Ne fakat zeljo je veceras odigrao odlicno,za chistu peticu :lol: :lol:

Jesi poetichan. da ne studiras knjizevstvo? aj sto mi imamo domaci,al vi imate sveukupno. zadnje 3 evropske utakmici primili ste 17 golova jele il sam se kao prebrojo :lol: :lol: :lol: :lol: ..

Sramota
vruce pivo

#10282 Re: FK Zeljeznicar

Post by vruce pivo »

Željo iduce hefte izlazi na naslovnoj strani erotike :skoljka:
Cyrax

#10283 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

motachjointa wrote:Sta radi zeljo u ligi prvaka???

-nista ofira se :lol:
Priznaj da te mozak zabolio dok si ovo smislio?Mislim...vrhunac.
todd_smith

#10284 Re: FK Zeljeznicar

Post by todd_smith »

TheManiac987 wrote:
Altsa wrote:
TheManiac987 wrote:
jesam se tebi obratio, nisam. stoga odjebi i ne spominji me. a hapoel lce dogurati daleko bez obzira s kim da je igrao i igrace naredne utakmice
tacno sramna igra zelje i sreca je jedini razlog poraza sa samo 5 razlike...hapoel ce ispasti cim naleti na ozbiljniju ekipu a to zeljo nije niti ce ikada biti
mrš
to vrijeme mjeseca?
Altsa

#10285 Re: FK Zeljeznicar

Post by Altsa »

BSn wrote:Da je Seha bio golman-igrac mozda bi nesto i napravili, ovako...

Jedina greska Osima je sto je doveo Lazara, al' ljudski je grijesiti. Ove cemo komplekse aBd izlijeciti u domacem prvenstvu. :)

zabrinjavajuce je sto su ih Izraelci uzimali na trku - optrci dva puta oko njega, pa uzme loptu, al' nije to nista sto nece nocni krugovi u Dolini izlijeciti. 8-)
i zeba se pokazao kao veliko pojacanje :-) :-)
Djokej

#10286 Re: FK Zeljeznicar

Post by Djokej »

Kolko god da je ovo lose izgledalo mi smo i dalje svi uz ŽELJU!!!!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#10287 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Neelix wrote:glavni su mi ovi sto se fol zgrazavaju nad likovanjem pitara, a onda kad sarajevo izgubi prvi su na nasoj temi da provociraju :D licemjerstvo, ali ko da je sta fino od strumfova kad doslo.
Kad sam ja bio na vašoj temi?? kad :? :? i otkud ti odjednom na ovoj temi?? sad te odjednom zanima Željo,jelde...sad kad su nas nalupali po ušima, tu si se nacrto prvi .. fino od tebe ;-) nema šta.

Željovci, nema smisla sad išta pisati....pustite ove dušmane da proslave ovaj naš poraz i da likuju do mile volje, dati im 24 sata da se dobro iskenjaju na ovoj temi, pa tek onda nešto komentarisati u vezi utakmice...sad nema smisla definitivno.
A sta ce drugo da rade kad se na temi o Sarajevu nema sta pisati. Niti su prvaci, niti gdje igraju i jedino sto je interesantno je to sto im je ona sminkercina od trenera otjerala legednu Zeku sto samo po sebi govori o kakvom se klubu radi. Kakav klub takvi navijaci, jadni.
amar007

#10288 Re: FK Zeljeznicar

Post by amar007 »

Vjerujem da ce u Zeljeznicaru do pocetka sezone sve leci na svoje mjesto i sve ce biti za PET :thumbup:
Imamopobjednika

#10289 Re: FK Zeljeznicar

Post by Imamopobjednika »

Najjaci su ovi strumfovi koji sada pocinju sa pricom kako je zapravo svemu kriv kvalitet bh fudbala, kako je nasa liga karina. Jos malo pa ce ponovo poceti i prica koju smo slusali sedam godina kako oni ne prate nasu ligu, kako im je nebitna itd.

Ne baljezgajte i ne mijesajte kompletan bh fudbal u ovo. Ovo je samo i iskljucivo vasa bruka i vasa blamaza (ni prva ni posljednja na euro-azijskoj sceni za vas). Zadnje dvije sezone Siroki, Zrinjski i vise nego solidno predstavljaju bh fudbal, Sarajevo itekako dobro prosle sezone. Ne gurajte tako ofirno u govna ostale klubove, vec se iz tog izmeta vadite sami. Ovo sto su veceras vasi igraci priredili je bruka i sramota.
Cyrax

#10290 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

Djokej wrote:Kolko god da je ovo lose izgledalo mi smo i dalje svi uz ŽELJU!!!!
Tako je :thumbup:
Šibicar

#10291 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

M_e_m_o wrote:
Šibicar wrote: Kako se brzo zaboravlja Basel,niste tad ni prišli golu,i ništa bolje niste igrali od nas večeras,mogli su vam ljudi dati 10 golova da su htjeli,kako se brzo zaboravlja Bešiktaš,najveći poslijeratni domaći poraz nekog kluba u Sarajevu ;-) Zaboravljate vaše bruke,a zaboravljate i naše dostojno predstavljanje grada i Države ;-) Ali je važno da se večeras imate pravo nasladjivati i podjebavati nas,u tome ste prvaci svijeta. :thumbup:
Isto kao što ti zaboravljaš šta je Sarajevo napravilo u utakmicama prije duela sa Baselom i šta je Sarajevo napravilo protiv istog tog Bešiktaša u sred Istanbula. A šta ste vi napravili ove godine. Prva utakmica, pripremaš se za nju mjesec dana, i onda ti se desi ovo. Jeste da ste bili oslabljeni neigranjem najboljeg igrača u prošloj sezoni, otišao čovjek na more sa ženom i sinom kojeg nije brko poveo na pripreme, ali opet...

Večerašnji rezultat po meni nije bruka uopšte! Bruka je igra koju ste prikazali jer su se ljudi zajebavali s vama. Toliko da im trener nakon 5 gola govori da stanu. Nego vi sutra kolektivno u sedam braće jer ste večeras mogli hladno dvocifren broj golova primiti.
Halo ba,jel' neko ovdje rekao da smo mi dobro odigrali?Svi mi imamo oči,i vidjeli smo da smo odigrali k'o trećeligaš,ali niko od vas neće reći da je Hapoel najkvalitetnija ekipa koju smo mogli dobiti u ovom pretkolu.Kakav ba rezultat u sred Istambula,ljudi se zajebavali s vama,vi nekom frljokom dali gol,i onda došli u Sarajevo da vam očitaju fudbalsku lekciju.Mi smo,kao i kompletna naša liga,za ovaj Hapoel 0,a to neki uopšte ne žele da vide.
TheManiac987

#10292 Re: FK Zeljeznicar

Post by TheManiac987 »

todd_smith wrote:
TheManiac987 wrote:
Altsa wrote: tacno sramna igra zelje i sreca je jedini razlog poraza sa samo 5 razlike...hapoel ce ispasti cim naleti na ozbiljniju ekipu a to zeljo nije niti ce ikada biti
mrš
to vrijeme mjeseca?
da, kad jebem radoznale poput tebe
The 51st State

#10293 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

hrasno38 wrote:E jada, govana i patriotizma. Jadnici, Zeljo trenutno predstavlja Bosnu i Hercegovinu i samo uslagirani maloumnici mogu pisati ovakve komentare. Kada cete shvatiti da kad nasi klubovi igraju u Evropi predstavljaju nasu i vasu drzavu i tu treba da se gubi svaka vrsta rivalstva domacih terena. Sto ne kazete otvoreno da navijate za Hapoel i da bi vam drago bilo da Zeljo fasuje 10 golova. FUJ!!!!!!!!1
bilo bi nam drago, jer ovakav zeljeznicar sa aurom nijaza brkovica i ne zasluzuje manje.
al_akhisari

#10294 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...ne vidim razloga, niti potrebe ulaziti u usporedbe rezultata, uspjesnosti, bla, bla....niti bilo kakvog spominjanja drugih ekipa ili susreta prije odigranih, ili time umanjivati nocasnju blamazu ( jer je ovo zaista bila blamaza )... :sad:

...kako je vec kazano, analizirati, naci uzroke, razloge OVOME, nauciti nesto iz svvega i pustiti ljude da rade svoj posao ( ako mislimo da su kadri raditi ga, a cika osim i ekipa su to dokazali )...

...idemo dalje :thumbup:
samo_ovaj_put

#10295 Re: FK Zeljeznicar

Post by samo_ovaj_put »

koliko ocekujemo publike u revansu?
todd_smith

#10296 Re: FK Zeljeznicar

Post by todd_smith »

TheManiac987 wrote: da, kad jebem radoznale poput tebe
Image
TheManiac987

#10297 Re: FK Zeljeznicar

Post by TheManiac987 »

todd_smith wrote:
TheManiac987 wrote: da, kad jebem radoznale poput tebe
Image
da desi se i to, prokrvave supci kao ti. al tu je ob komfort da vas spasi
palermo

#10298 Re: FK Zeljeznicar

Post by palermo »

Šibicar wrote:
M_e_m_o wrote:
Šibicar wrote:
Mi smo,kao i kompletna naša liga,za ovaj Hapoel 0,a to neki uopšte ne žele da vide.
Al to uopšte nije tačno, jeste Hapoel bolji od Želje, ali ti tvrdim da je razlika između Italije i Novog zelanda mnogo veća nego između Hapoela i Želje. Ovo je do pristupa vaših igrača.....i nema opravdanja za ovo, koliko god tebi željo bio u srcu.
Dialer

#10299 Re: FK Zeljeznicar

Post by Dialer »

ocekujemo mladjeg Brkovica da se prikljuci ekipi do kraja hefte :D :D
vruce pivo

#10300 Re: FK Zeljeznicar

Post by vruce pivo »

Image

high five!
Post Reply