Iz citavog posta - nadam se da ces pogoditi ovo za KLOCA ....
Tako su pojedinci prozivali i Dzeku, pa vidimo dokle je dogurao ...
MANIJACI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zamolio bih za malo ozbiljnosti...ta dva igraca ne idu u istoj recenici. Mislim da se ne bave istim sportom kad se sjetim predstave od sinoc.veljaca wrote:@vryzas
Iz citavog posta - nadam se da ces pogoditi ovo za KLOCA ....![]()
Tako su pojedinci prozivali i Dzeku, pa vidimo dokle je dogurao ...
MANIJACI
JThomas wrote:imao je vala priliku na tacni, možda ne da prođemo jer bi falio još jedan, ali sigurno da sam sebi digne cijenu. i nije umio, trudio se ali šta će kad ne umije...ko ne zna sebi ne zna ni drugome.
A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.
ultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
Jest' jebote fakat peh stadion. Iduce godine u Zenici domace tekme treba igratultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
Ništa bez Grbaviceveljaca wrote:ultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
![]()
Dok mi ne zaigramo na nasoj GRBAVICI - nema nista od iskoraka u Evropi .....
ultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
LunaLati wrote:Za šta ja pređoh puste kilometre ....nemojte me napadati odmah, šalim se. Prezadovoljna igrom većine, Sejo Bučan bi tebao biti uzor ovim nekim dosta mlađima kad je u pitanju volja i želja al šta da se radi, tako je kako je.
Bez obzira što su Česi daleko bolji u meni je sve do 70-e postojala nekakva nada da možemo do izjednačenja a onda možda i do preokreta al nam je nakon toga falio onaj netko sa idejom, netko tko zna i može.
Zaista ne zamjeram nikome ništa, svi su se trudili, neki nisi imali svoj dan, kod nekih to malo duže traje. Imala sam osjećaj da sa Svrakom nešto nije u redu, da ne može trčti, da je bolestan il šta već, ono jučer je bilo prilično loše.
Adilovićev slobodnjak je isto kao i onaj penal bratu, nije mu to trebalo al ...valjda je silna želja bila veća od znanja i koliko je god prvu odigrao zaista dobro ono što je sinoć pokazao nije bilo tako.
Po meni smo odigrali dvije sasvim pristojne utakmice i recimo u odnosu na utakmicu sa Mariborom vidi se napredak i u fizičkom i u psihičkom smislu, mislim da je Amar dobro odradio svoj posao sa igračkim kadrom koji je imao na raspolaganju ali i da su se ti isti momci zaista trudili, borili najviše koliko su mogli i ne bi im trebalo ništa zamjeriti.
Sve ovo skupa lagano kreće na bolje, valja samo strpljenja imati. Sad se fino okrenuti domaćem prvenstvu, u koje opet i još uvijek ulazimo oslabljeni zbog povreda, al eto, na muci se poznaju junaci.
JThomas wrote:ne znam vala, za razliku od svrake koji stvarno hoda po terenu zadnjih godinu dana u kontinuitetu meni kod eldina nikad trud nije bio upitan. nego je čovjek i u našoj ligi jedan od sporijih napadača pa njegov sprint jednostavno izgleda k'o polutrk jednog od čeha...
Da se nadovezem na ovu tragikomicnu scenu: Amare, potpisi Kajkuta molim te, daj mu ugovor na 15 dana i nek ide dzaba gdje god hoce, al daj da barem 2 utakmice gledamo NAPADACA u najdrazem dresu!Plavih_11 wrote:Ja jos uvijek ne mogu shvatiti kako je sa par metara od gola, pogodio AUT liniju ...
Nisi jedini to i onaj sut glavom direkt u golmanaPlavih_11 wrote:Ja jos uvijek ne mogu shvatiti kako je sa par metara od gola, pogodio AUT liniju ...
izvrsite radnju saginjanja i lagani pokreti glavom...ultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
Jel to ćutiš blamažu protiv pekara, pa ide strateško povlačenjeThe 51st State wrote:izvrsite radnju saginjanja i lagani pokreti glavom...ultima_palabra wrote:A tek ono što je ukleto... 18.000 i izgleda praznoKnoa wrote:Jel ima gdje pregled sansi,jebeni lavor, nista vidio nisam.Em ne vidiš ništa gdje god da staneš, em je svako ko je tamo domaćin u startu ograjisao...
LunaLati wrote:Za šta ja pređoh puste kilometre ....nemojte me napadati odmah, šalim se. Prezadovoljna igrom većine, Sejo Bučan bi tebao biti uzor ovim nekim dosta mlađima kad je u pitanju volja i želja al šta da se radi, tako je kako je. Bez obzira što su Česi daleko bolji u meni je sve do 70-e postojala nekakva nada da možemo do izjednačenja a onda možda i do preokreta al nam je nakon toga falio onaj netko sa idejom, netko tko zna i može.
Zaista ne zamjeram nikome ništa, svi su se trudili, neki nisi imali svoj dan, kod nekih to malo duže traje. Imala sam osjećaj da sa Svrakom nešto nije u redu, da ne može trčti, da je bolestan il šta već, ono jučer je bilo prilično loše.
Adilovićev slobodnjak je isto kao i onaj penal bratu, nije mu to trebalo al ...valjda je silna želja bila veća od znanja i koliko je god prvu odigrao zaista dobro ono što je sinoć pokazao nije bilo tako.
Po meni smo odigrali dvije sasvim pristojne utakmice i recimo u odnosu na utakmicu sa Mariborom vidi se napredak i u fizičkom i u psihičkom smislu, mislim da je Amar dobro odradio svoj posao sa igračkim kadrom koji je imao na raspolaganju ali i da su se ti isti momci zaista trudili, borili najviše koliko su mogli i ne bi im trebalo ništa zamjeriti.
Sve ovo skupa lagano kreće na bolje, valja samo strpljenja imati. Sad se fino okrenuti domaćem prvenstvu, u koje opet i još uvijek ulazimo oslabljeni zbog povreda, al eto, na muci se poznaju junaci.