Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koshpa
#9751 Re: Utakmice.
Dobra tekma, s tim da nas je Hare dobro sjebo s ona dva promasaja inace bi bilo i vise al i ovo je 
-
giovanni galli
#9752 Re: Utakmice.
dejo nas izvadio sa onom odbranom Bajicu, stojcev nije bio na tekmi, nisam zadovoljan slabo smo igrali, nedostajalo je agresivnosti, trebali smo se postavit jace da se odmah zna da smo dosli po tri boda, i da se zna ko je gazda, ali jebiga, problemi sa primanjem lopte u trku evidentni, duljevic klasa za sve ali treba se tesat jos, sve u svemu, ima jos dosta rada ovde, valjalo bi nam stevanovic u formi prije seville, i benko ako bude kao prije, uz po jednog igraca u odbrani i na sredini to je to..
- afannedim
#9753 Re: Utakmice.
Libo me racku kako smo igrali vagine smo dernuli SARAJEVO ŠAMPION
- Maharadza
#9754 Re: Utakmice.
Tako je, "plaćenici" i kada loše igraju dobijaju, to je bitno! U inat dušmanima!!!afannedim wrote:Libo me racku kako smo igrali vagine smo dernuli SARAJEVO ŠAMPION
Inače, Dulja zaboravio na Sedždu nakon gola koliko sam vidio, očekujem da to nadoknadi duplom u idućem kolu!
- fosil
#9755 Re: Utakmice.
Svaka cast na pobjedi, kakva god da je. Nadam se da Krste i Cimi nisu extra povrijedjeni.
- R2D2_SA
#9756 Re: Utakmice.
Vala najvise mi zao ovih nasih vjecitih pljuvaca:)
-
JustNorth
#9757 Re: Utakmice.
Svaka cast Hare nisi ti dzaba Iz Buljakova...oooooooooooooo ja te volim SARAJEVO
- victory
#9758 Re: Utakmice.
Zakljucase onu tamo temu (Sarajevski derbi). Htjedoh kazati samo ovo. Nakon danasnjeg dana i gooola,
Duljevic podvukao chizu ( jedna pobjeda vise)...sada dominacija narednih 15-20 godina
-
sole2mio
#9759 Re: Utakmice.
Jes da je bio sebican u nekoliko situacija, al DULJA JE MAJSTOR! !!!!

-
iceman2010
#9760 Re: Utakmice.
Ma ja sam prezadovoljan pobjedom, ali Duljevic se izgleda bas prepadne kada se nadje u prilici. Sva tri puta je lose reagovao. I kod gola je lopta prosla kroz noge Antolovicu. Rekao bih sasvim slucajno. I ono je bio los sut. Ali, bas me briga. Bitno je sutra uzivati na poslu 
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- Maharadza
#9761 Re: Utakmice.
Dok je hoMe na klupi ja više ne brinem: Gospodin + zna posao = SVAKA ČAST.victory wrote:Zakljucase onu tamo temu (Sarajevski derbi). Htjedoh kazati samo ovo. Nakon danasnjeg dana i gooola,Duljevic podvukao chizu ( jedna pobjeda vise)...sada dominacija narednih 15-20 godina
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- Baltazar_khan
#9762 Re: Utakmice.

guza
-
Pjanic15
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9764 Re: Utakmice.
Kod gola nije imao kad razmisljati, a u one dvije situacije je kontao sta ce, kako ce i zasroiceman2010 wrote:Ma ja sam prezadovoljan pobjedom, ali Duljevic se izgleda bas prepadne kada se nadje u prilici. Sva tri puta je lose reagovao. I kod gola je lopta prosla kroz noge Antolovicu. Rekao bih sasvim slucajno. I ono je bio los sut. Ali, bas me briga. Bitno je sutra uzivati na poslu
Yebat ga, bitno da smo uzeli
I yebo ga forum naopako.....ambalaza rotira
- Logovan
#9765 Re: Utakmice.
Bravo Meho Kodro, bravo Velkoski i Duljeviću. Bravo. Hvala vam. Svaka čast svima.
Radovac, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Bilbija i Okić su strašno odigrali. Barić je opet kriv za gol, ali nije toliko loše odigrao, bilo je i dobrih stvari. Stojčev je morao bolje, ali nema veze. Lijepo je izbacio trojicu igrača kod prvog gola. Berberović solidan, Duljević dobar, ali ubi ga sebičnost. Krste pravi golgeter.
Horde zla
Oni kartoni što smo podigli na početku su lijepo ispali. Ne sjećam se kada je zadnji put bilo onoliko pirotehnike. Nagutao sam se dima samo tako.
Što se tiče onog belaja, ružno je bilo za vidjeti kako naši momci izlaze razbijenih glava. Nadam se da su sad svi uredu. Drotovima jebem sve po spisku.
Radovac, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Bilbija i Okić su strašno odigrali. Barić je opet kriv za gol, ali nije toliko loše odigrao, bilo je i dobrih stvari. Stojčev je morao bolje, ali nema veze. Lijepo je izbacio trojicu igrača kod prvog gola. Berberović solidan, Duljević dobar, ali ubi ga sebičnost. Krste pravi golgeter.
Horde zla
- Koshpa
#9766 Re: Utakmice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-i- ... m-u/144531Logovan wrote:Bravo Meho Kodro, bravo Velkoski i Duljeviću. Bravo. Hvala vam. Svaka čast svima.![]()
Horde zlaOni kartoni što smo podigli na početku su lijepo ispali. Ne sjećam se kada je zadnji put bilo onoliko pirotehnike. Nagutao sam se dima samo tako.
Što se tiče onog belaja, ružno je bilo za vidjeti kako naši momci izlaze razbijenih glava. Nadam se da su sad svi uredu. Drotovima jebem sve po spisku.
Evo tih sa razbijenim glavama
-
Amidza Vincent
#9767 Re: Utakmice.

Idol!
btw. Koliko su teske povrede Cimirota i Velkoskog?
- Logovan
#9768 Re: Utakmice.
Za Cimirota se ne zna još, a sa Velkoskim je sve uredu.Amidza Vincent wrote: btw. Koliko su teske povrede Cimirota i Velkoskog?
-
golman
#9769 Re: Utakmice.
najjači je bio ovaj u sredini pa lijevo u bordo majici,koji je prošao pored nas(jer sam bio među navijačima Želje) i onako polupijan i isprebijan i krvav nam poručio da smo p**keKoshpa wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-i- ... m-u/144531Logovan wrote:Bravo Meho Kodro, bravo Velkoski i Duljeviću. Bravo. Hvala vam. Svaka čast svima.![]()
Horde zlaOni kartoni što smo podigli na početku su lijepo ispali. Ne sjećam se kada je zadnji put bilo onoliko pirotehnike. Nagutao sam se dima samo tako.
Evo tih sa razbijenim glavama
-
todd_smith
#9770 Re: Utakmice.
Upravo ovo.giovanni galli wrote:dejo nas izvadio sa onom odbranom Bajicu, stojcev nije bio na tekmi, nisam zadovoljan slabo smo igrali, nedostajalo je agresivnosti, trebali smo se postavit jace da se odmah zna da smo dosli po tri boda, i da se zna ko je gazda, ali jebiga, problemi sa primanjem lopte u trku evidentni, duljevic klasa za sve ali treba se tesat jos, sve u svemu, ima jos dosta rada ovde, valjalo bi nam stevanovic u formi prije seville, i benko ako bude kao prije, uz po jednog igraca u odbrani i na sredini to je to..
Mislim 3 boda su tu i boli me kita na kraju dana, to je najbitnije, ali fkt zreli su bili za 5 komada ali nasi sve ko pickice neke u stavu, kao sto sam rekao neki dan, nemaju tu neku drskost.
Duljevic je hetrik trebao imati jebote zivot, ne mogu da vjerujem sta je fulio. Kao da je na treningu kako seta prema golu i oko golmana.
- Butmiran
#9771 Re: Utakmice.
Ja bih rekao da se mi i jesmo postavili jako i da smo sve do primljenog gola samo mi igrali i odmah se vidjelo ko je gazda na terenu. Onaj go i prekid su nas neshvatljivo presjekli i mogla nam je pobjeda bezveze promaći kasnije ali dobro je završilo.todd_smith wrote:Upravo ovo.giovanni galli wrote:dejo nas izvadio sa onom odbranom Bajicu, stojcev nije bio na tekmi, nisam zadovoljan slabo smo igrali, nedostajalo je agresivnosti, trebali smo se postavit jace da se odmah zna da smo dosli po tri boda, i da se zna ko je gazda, ali jebiga, problemi sa primanjem lopte u trku evidentni, duljevic klasa za sve ali treba se tesat jos, sve u svemu, ima jos dosta rada ovde, valjalo bi nam stevanovic u formi prije seville, i benko ako bude kao prije, uz po jednog igraca u odbrani i na sredini to je to..
Mislim 3 boda su tu i boli me kita na kraju dana, to je najbitnije, ali fkt zreli su bili za 5 komada ali nasi sve ko pickice neke u stavu, kao sto sam rekao neki dan, nemaju tu neku drskost.
Duljevic je hetrik trebao imati jebote zivot, ne mogu da vjerujem sta je fulio. Kao da je na treningu kako seta prema golu i oko golmana.
-
todd_smith
#9772 Re: Utakmice.
Ma jeste, i to. Ali brate znaci zreli su bili za najmanje 5 komada.Butmiran wrote:Ja bih rekao da se mi i jesmo postavili jako i da smo sve do primljenog gola samo mi igrali i odmah se vidjelo ko je gazda na terenu. Onaj go i prekid su nas neshvatljivo presjekli i mogla nam je pobjeda bezveze promaći kasnije ali dobro je završilo.todd_smith wrote:Upravo ovo.giovanni galli wrote:dejo nas izvadio sa onom odbranom Bajicu, stojcev nije bio na tekmi, nisam zadovoljan slabo smo igrali, nedostajalo je agresivnosti, trebali smo se postavit jace da se odmah zna da smo dosli po tri boda, i da se zna ko je gazda, ali jebiga, problemi sa primanjem lopte u trku evidentni, duljevic klasa za sve ali treba se tesat jos, sve u svemu, ima jos dosta rada ovde, valjalo bi nam stevanovic u formi prije seville, i benko ako bude kao prije, uz po jednog igraca u odbrani i na sredini to je to..
Da je Okic zabio za 2-0, ono bi bio potop pravi vjeruj mi.
Ali sami smo krivi sto ih nismo naguzili. Em igraci, em Duljevic, em nasi prekidi sa bakljama i slicno. Ali nejse, 3 boda su najvaznija, idemo dalje
Krste brat
-
golman
#9773 Re: Utakmice.
Duljević klasa...????todd_smith wrote:Upravo ovo.giovanni galli wrote:dejo nas izvadio sa onom odbranom Bajicu, stojcev nije bio na tekmi, nisam zadovoljan slabo smo igrali, nedostajalo je agresivnosti, trebali smo se postavit jace da se odmah zna da smo dosli po tri boda, i da se zna ko je gazda, ali jebiga, problemi sa primanjem lopte u trku evidentni, duljevic klasa za sve ali treba se tesat jos, sve u svemu, ima jos dosta rada ovde, valjalo bi nam stevanovic u formi prije seville, i benko ako bude kao prije, uz po jednog igraca u odbrani i na sredini to je to..
pa one dvije šanse što je on promašio ja bi pjan dao....
mogao se proslaviti kao trostruki strijelac u derbiju i da noćas pije na račun navijača do zore...kako noćas tako i narednih mjesec dana...samo da je znao
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9774 Re: Utakmice.
Zabio je jedan, više nego dovoljno. 
- BHF_Manijak
#9775 Re: Utakmice.
Duljevic vise za 15 minuta pokaz'o nego Stojcev za 70 na krilu, tako da ti golmane ta prica ne stoji. Decko je klasa za ovu ligu (trebao kod nas zavrsiti, da se razumijemo!
), ali je jos uvijek mlad i zeljan dokazivanja, s toga i cesti nepromisljeni potezi i odluke u kojima bude donji.